Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Montreal 2:1sn Tampa bay

Bodík berem všetkými desiatimi :yes:. Polku zápasu nás Habs ničili, začali sme hrozne a dokopy nám nastrelili minimálne 4 tyčky. Pokiaľ sme nedali gól tá hra vyzerala naprd, Marty to ale včas trafil :wave: a prebrali sme sa. V tretej tretine sme tam už hrozili viac a šance vyrovnali, OT už bolo len dohrávanie a nájazdy nám Habs vrátili.

Dneska marodka dôležitých bekov a inkasovaný iba jeden gól :good: . Hedman 27min , Carle 26, Gudas 23. Som zvedavý ako to bude s Brewerom a Salom na zajtra, teda naložiť im takú porciu IT v B2B :slap:. A to sme kľudne mohli dať viac času Coteovi a Barberio 13min :neviem: . Johnson si udržuje dobrú formu dneska slušné vhadzovania, Kucherov znovu brejk :-D (vybojovaná PP) paráda. Akurát ten druhý nájazd vyzeral dosť lacno.
Poslanie na rozhodujúci nájazd Purcella ktorý hrá houby asi mesiac a pol, tak to jo.
D§M píše:Montreal 2:1sn Tampa bay

Bodík berem všetkými desiatimi :yes:. Polku zápasu nás Habs ničili, začali sme hrozne a dokopy nám nastrelili minimálne 4 tyčky. Pokiaľ sme nedali gól tá hra vyzerala naprd, Marty to ale včas trafil :wave: a prebrali sme sa. V tretej tretine sme tam už hrozili viac a šance vyrovnali, OT už bolo len dohrávanie a nájazdy nám Habs vrátili.

Dneska marodka dôležitých bekov a inkasovaný iba jeden gól :good: . Hedman 27min , Carle 26, Gudas 23. Som zvedavý ako to bude s Brewerom a Salom na zajtra, teda naložiť im takú porciu IT v B2B :slap:. A to sme kľudne mohli dať viac času Coteovi a Barberio 13min :neviem: . Johnson si udržuje dobrú formu dneska slušné vhadzovania, Kucherov znovu brejk :-D (vybojovaná PP) paráda. Akurát ten druhý nájazd vyzeral dosť lacno.
Poslanie na rozhodujúci nájazd Purcella ktorý hrá houby asi mesiac a pol, tak to jo.
"Ničili" je asi silné slovo, ale víc ze hry jsme rozhodně měli - bohužel, proměňování šancí je stále obrovský problém, protože jinak by asi na nájezdy vůbec nedošlo. V poslední části jste tam měli pár hodně dobrých šancí, popravdě jsem čekal, že to za ty dvě první třetiny prosereme, jak je naším zvykem v posledních zápasech... :wink2: . Price ale zachytal v pohodě a zvládl i nájezdy, takže konečná dělba bodů asi spravedlivá.
Po dvou třetinách Tampa vypadala jako tým nějaké třetí ligy, strašně ospalý výkon s devíti střelami, bohužel my toho vůbec nevyužili. V třetí třetině to už byla Tampa hodná svého jména, naštěstí máme Caryho.
Hodně jsem sledoval Paláta a :klobuk: třetí hvězdou byl oprávněně za áčko u gólu a pak tam měl ještě další výborné pasy. Navíc hrál tuším první PK unit, což je super. Že by další Sobotka (akorát jako křídlo)?
Cote taky nehrál špatně na odvěkého farmáře, Gudas bude jednou top bek NHL, pokud ještě vylepší hru s pukem, bez něj mu to jde skvěle. Máte výborné mladíky a už teď je jasné, že se s Tampou bude muset počítat do budoucna, což je fajn, je to sympatický tým.
Palatovi to teraz s prvej lajne ide. Ako som písal vyššie vie hrať všetko, na PK je jeden z najlepších. 1lajna či 3lajna tomu chalanovi to je fuk a vždy zahrá svoje :thumbsup:

Ja som len zvedavý čo vykúzli Alois :hmm:
Parda píše:Že by další Sobotka (akorát jako křídlo)?
:wink: ... k Sobotkovi sem ho přesně přirovnal výše. Podle mě by ho měl mít každej rozumnej trenér vedle Sobce v lajně pro OH, ale při Lojzovi jeden nikdy neví, no.
fantomas píše:
Parda píše:Že by další Sobotka (akorát jako křídlo)?
:wink: ... k Sobotkovi sem ho přesně přirovnal výše. Podle mě by ho měl mít každej rozumnej trenér vedle Sobce v lajně pro OH, ale při Lojzovi jeden nikdy neví, no.
To jsem si nevšiml, nicméně souhlasím. Já bych se taky Paláta na OH nebál poslat. Rozhodně raději než suckující Michálky, Fleischmanny nebo Vrbaty (v jeho případě mluví proti jeho dosavadní výkony v repre, ne NHL forma).
Hmm prehrať s týmito Rangers to je na facku. Pomohli im samozrejme aj sudí, na ktorých sa sťažujem už celý ročník a sú príšerný :x . Ako vážne to Coteove vylúčenie? 3PK 3góly, a ani skvelá posledná tretina (ktorá bola 2x lepšia s našej strany ako proti Habs) nám nepomohla. Lindbäck sa dneska veľmi nepredviedol :neviem:

Gudas wou, tak dneska to zazdil a nevyšlo mu nič. Fatálna chyba pri prvom góle, druhý vlastný. Jeho rozohrávka bola dneska katastrofálna, a takmer zariadil aj Empty net goal. Inak slušné výkony, obrana mala veľmi náročné dva dni ale Cote stále s 10/11min.

Purcell :-O starý dobrý playmaker, takéto výkony beriem všetkými desiatimi! Lajna Palat-Johnson-Marty aj dneska :klobuk: paráda, s Johnsonom som plne spokojný ako hrá prvého centra. Pri zranení Hertla by sa do nominácie Caldera dostať mohol. :hmm:

Do 8.2. (kedy sa má vrátiť Stamkos) hráme 17zápasov s toho 12 away. Ak s toho vyťažíme 18-20 bodov budem maximálne spokojný :yes:

Parda píše:suckující Michálky, Fleischmanny nebo Vrbaty
Parda čo by Slováci dali za tých suckujúcich Michálky, Fleischmanny a Vrbaty :lol2:
Tampa Bay 4:2 Vancouver :wine:

Veľmi dôležitý win. Canucks boli dneska trochu mimo a šancí zrovna veľa nemali. My sme využili šance a vedenie nakoniec nepustili :good: . Sustr odohral skvelý match po dlhšej dobe , Hedman +3 paráda. Brewera bolo tiež cítiť že znovu hrá. Malone znovu naspäť a hneď -2 :slap: a to som sa na neho tešil. Johnson, Palat ďalšie bodíky :oslava: . Hviezda zápasu ale znovu KILLORN. 1+1 a dostáva už priestor aj na PP.
Všetko dôležité sa ale udialo na konci 2tretiny keď za 5min padli 4 góly (3 v rozmedzí 30sek.) V poslednej tretine som čakal ešte nápor domácich ale nespravili takmer nič a právom berieme 2body.

Inak zaujímavosť že Marty po zranení Stamkosa, má v 23zápasoch 22bodov :andy:
Obrázek
no-contact jersey
http://s12.postimg.org/ymroyitob/Bez_n_zvu.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Nůžky se dál rozevíraj :jn:
Cooper tam s tim mančaftem dělá fakt neuvěřitelný věci, s trochou štěstí by moh jet i na Jack Adams Award. :yes:
Tak v našej forme sme si hravo poradili aj s Flames :wine: . Škoda že som nebol doma a nevidel som ten match ale čo som čítal to bolo pohodové víťazstvo. Palat :klobuk: jasne si hovorí o nomináciu na OH. Defenzíva klame pekne, ešte by bolo fajn aby sa čím skôr vrátil Salo.

Strácame na Bruins 2body :hfman: , zajtra Oilers. Prvý zápas sme vyhrali doma 2-4.
fantomas píše:Cooper tam s tim mančaftem dělá fakt neuvěřitelný věci, s trochou štěstí by moh jet i na Jack Adams Award. :yes:
Cooper je frajer ale to rozdeľovanie IT vážne nechápem :neviem: . Cote za tých 7zápasov nespravil výraznú chybu pridal body nie je v mínuse a priemerný IT 10/11min. Barberio detto, dneska 0+1 a +2 a posledných 10zápasov sa cez 13min nedostal. A to sme miestami mali marodku Brewera,Sala,Hedmana. Panik taktiež nič nevyčaruje keď dostáva zápas čo zápas IT checking linera.

Potom máme za zápas 5hráčov s IT nad 20min.
Proti Edmontonu sme nepodali bohvie aký výkon, naviac Lindbäck sa zase raz neukázal. A to mal predtým veľmi dobré zápasy. Bishop injury, dúfam že to nie je nič vážne. Obrana už je znova celá, takže aspoň jedno plus. Johnson stále :thumbsup: super výkony akurát zase tie vhadzovania sú strašné. Najviac bola včera vidieť ale 3 lina, Thompson/Kucherov 4streli :klobuk:. Malone :hroza: fakt des, aj ten IT 9min je veľa.

Škoda dotiahli sme to na 3-3 a potom za 2min prídeme o zápas :slap: . Teraz náš čakajú Jets (presne mesiac po prvom zápase) a tam to musia byť dva body!
Ben Bishop injury :?
http://video.nhl.com/videocenter/?id=530155" onclick="window.open(this.href);return false;
Tampa bay_OH2014.png
Nevíš něco o gentlemanský dohodě Yzermana s Mártym? Tohle vypadá až moc podezřele, šokuje to prakticky každýho, na koho narazim, to bejvá "barinkovský znamení". Jestli se třeba Márty nechce soustředit jen na klub, necejtí se bejt fyzicky připravenej apod., něco na styl Koivua...? Nepřijde mi to, koneckonců bruslařskej (natožpak obecně herní) ústup je u něj sotva patrnej, ale možný je všechno.
Odpoveď na fantíkov komentár od Friedmana:
Cutting St. Louis hurt Yzerman

And no call was harder than the one placed to his captain, Martin St. Louis.

“I’m hopeful we can get through this and continue,” Yzerman said moments after the selections were announced. “[St. Louis] is a guy who I want to finish his career [in Tampa Bay] and I’m hopeful that somehow we can be fortunate enough to win a Stanley Cup. There’s not much I can say. I can’t apologize. We’ve got to make these decisions.”

St. Louis declined to speak to reporters in Winnipeg, sending word he would meet the media post-game. Who can blame him? There’s no doubt it shook him to the core.

“It was a little emotional when he got the news,” Steven Stamkos said. “It's tough. I don’t know what more you can do or expect from him to be able to make this team. For me it's tough to see Marty as upset as he was. He may not admit it, but he's worked extremely hard to try to get an opportunity to get himself in the mix.”

There’s also no doubt Yzerman stood up for his player as the selection committee closed in on its final roster. But as the team was cemented after midnight Tuesday morning, he didn’t have consensus. He could have overruled, but didn’t.

You can’t wear two hats at once. He chose red, white and black over Tampa Bay blue.
Nechcem byť hnusný, ale Cartera by som pokojne oželel, možno aj Benna, len aby Marty pocestoval. :jn: Zaslúži si to.
:mf:
...hm, ne, to prostě nehodlám akceptovat. To je obyčejná podpásovka, nečouhá z toho žádnej respekt, Mártyho reakci se nedivim ani v nejmenšim. Hergot, tak je to GM týmu, v kterym St. Louis boduje jak blázen vedle dvou bezejmenných nováčků... a pak mu udělá takovou prasárnu? Podle všeho bez konzultace, jen proto, že "you've got to make these decisions", a mimo jiné proto, že se bál zodpovědnosti (viz "He could have overruled, but didn’t").

Díky, Tome, za odpověď... ale nepotěils mě teda, no. :|
Tak ale ja to chápem. Ty by si sa postavil proti celej komisi a vetoval ich rozhodnutie s tým, že si tam proste vezmeš svojho hráča a basta? To neznie dobre. Na týchto rozhodnutiach sa nikdy nepodieľa jeden človek. To vo všeobecnosti nie je na škodu. Len je v tomto prípade smola, že ani to, čo predvádza, mnohým činovníkom, ktorí o tom rozhodujú, nestačilo.
Pochybuju, že by byl ÚPLNĚ sám.. :) někdy se toho práva prostě musí využít, a proboha kdy jindy, než když de o legendu tvýho klubu. Trochu toho sentimentu, však je to olympiáda. Bylsma si třeba do US Teamu taky protlačil Orpika, a to ještě ani zdaleka nemá takový postavení jako Yzerman.
fantomas píše:Pochybuju, že by byl ÚPLNĚ sám.. :) někdy se toho práva prostě musí využít, a proboha kdy jindy, než když de o legendu tvýho klubu. Trochu toho sentimentu, však je to olympiáda. Bylsma si třeba do US Teamu taky protlačil Orpika, a to ještě ani zdaleka nemá takový postavení jako Yzerman.
súhlasím do botky, Yzermana niekedy fakt nechápem. Proste keby chcel dostane ho tam. Som strašne zvedavý na výkony Martyho teraz

-už keď Stamkos si dovolil povedať ako to s ním bolo pri telefonáte a potom odmietol novinárov tak to musí byť silné kafe
Tampa bay 4:2 Winnipeg

Jets done :wine: Prehrali sme ich absolútne, síce sme mali pomalší štart ale v poslednej tretine sme to vybalili naplno. Nebyť Lindbackovej blbosti ked vyhodil puk von a hrali sme oslabenie o dvoch hráčov + úplný soft gól mohlo to byť ešte jednoduchšie. Marty IT 24min 6striel, je mi ho strašne ľúto a tie vyjadrenia...nesie to ťažko.

Lindbäck znova zlý výkon. Už som čakal že bude chytať veľmi spolahlivo ale dneska to zazdil. úspešnosť už ma 88% :scare:

Palat ďalší bodík, nádhera celá tá akcia ktorú začal Killer vyzerala naozaj luxusne. Utoku ale nie je čo vytknúť, Kucherov sa zlepšuje každým zápasom, Filppula dáva jeden gól za druhým a Johnson zvláda bez problémov IT 20-23min. Thompson podľa mňa rolu 3centra zvláda aj keď jeho ofenzívny prínos je veľmi malý. Panik dneska dostával šance v tretej lajne a stále nič...

Osobitne musím spomenúť Killorna :poklona2: . Krása tá jeho hra + to že si pripisuje takmer každý zápas body. Dneska 0+2, pri troche šťastia by na 20gólov dosiahnuť mohol.

Marty St.Louis 1st hviezda zápasu 2+0 (GWG)
Victor Hedman 2nd hviezda zápasu 0+1 (IT 25:52)
Tak Bishop by sa mal vrátiť už proti Capitals, najneskôr proti Flyers. Nebolo to nič vážne ale poranil si ruku pri rozkorčulovaní a pri góle Eberleho sa to zhoršilo. Ale nejde o nič vážne.

4 zápasový trip sme zvládli dobre. 6bodov a teraz nás čakajú 4zápasy za 6dní Capitals, Flyers, Blue Jackets a Rangers. Dúfajme že tých 6bodov dostaneme aj s týchto 4 zápasov.

Brown je stále otázny, ale je málo pravdepodobné že proti WSH nastúpi (problém s pravým ramenom).
Jen strucne:

-Palat je famozni, nejlepsi na lede, opet..
-Lindback je totalni odpad, to neni ani na AHL :x Vsechno je lepsi nez on. ThrashersFan mel zas pravdu.. Prvni 3 goly jeho. Letos snad nema ani 88%.. Meli by jste zalovit do Caroliny na Peterse (kdyz se vrati Ward), pripadne se orientovat na Kings. Nebo kdekoliv, to je jedno. Vsechno je lepsi nez on, potrebujete backup. Zlatej Garon.
-Posledni gol v posledni minute jde na St.Louise, 2 otresny turnovery v prubehu par vterin vas staly zapas (prvni mu jeste prosel ale dostaly jste se misto precisleni pod tlak.. druhej mu pak uz neprosel). Od Lindbacka mohl prijit big save, ale zrejme stal trochu mimo pozici (musel bych se na to podivat). Kazdopadne to jde na MSL..

Skoda, hodne jsem vam fandil, Washington slabej, tohle jsou proste zbytecne odevzdany body tem lemplum. Holt, skoro se to povedlo i s tim strasnym handicapem v brance.. Herne to bylo OK, az na par defenzivnich dir v 1.tretine a na ten Martyho zaver. Byt tam Bish, je to easy win.
Presne ako hovoríš :thumbsup: bohužiaľ Lindbäck je tragický a on vyzeral ešte pred mesiacom úplne okey a bol som s ním spokojný a teraz prichádzame o body....Akurát som si na 80% istý že Yzy nikoho neprivedie namiesto Lindbäcka :slap:

Veľká škoda minútu pred koncom stratiť zápas, Martymu to nevyšlo. Ale ako vravíte vy češi "i mistr tesař se někdy utne".

Palat-Johnson-Marty :ciga: je možné že to Ondrej potiahne aj na 20gólovú sezónu.
Carle +6 :shock:
Lindback výborný zápas, celkově to nebyl špatný hokej :thumbsup:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES