Včera to bolo proste o brankároch. Síce oba teamy skórovali iba 1x ale všetko je to zásluhou neskutočného výkonu Bishopa a nadľudského výkonu Prica. Z našej strany perfektný výkon, v útoku nebola žiadna medzera a 1x v sezóne sme vystrelila viac ako 40x na brankára. Habs sme prevýšili v streľbe, hitoch a hlavne v šanciach. Druhá tretina, 2 tyčky a potom ten NO GOAL
uznať to tak máme kľud na hokejkách. Rovnako ten milimetrový save korčuľou na Thompsona v poslednej tretine. Tam už ale Canadiens zvýšili a začali hrať vyrovnanú partiu. Nakoniec sa im podarilo vyrovnať. Naše následné nevyužité PP
v OT dokonca 5na3
To čo som očakával od Vala do body splnil!
Krásna bojovnosť, bol všade na PP nádherné klučky + tyčka a 2dorážky. Samozrejme nájazd to už bola taká lahoda
. Connolly bol väčšinu času na centri, Cooper s ním dosť často niečo diskutoval a snažil sa mu hovoriť čo robiť ale bol stratený. Vracal sa dobre, bol zodpovedný ale vpredu....Panik konečne stabilné a super výkony dneska o sebe dával krásne vedieť. 4-ka rovnako
Malone to tam zahral slušne, Crombeen po HS vyzeral veľmi dobre. Nate klasika, škoda že to tam nepadlo. Brown sa mi páčil tiež, pekný bojovný výkon. Avšak to zaradenie do unit-1 PP pred bránu som veľmi nepochopil
. V obrane dominancia Hedmana, dneska IT 25min. Ten bude teraz dostávať pekne zabrať.
V štvrtok nás čakajú Ducks a následne odlietame na trip do Pacifiku (ANA,SJ,PHX,LA). Tam bude pekne horúco
To čo som očakával od Vala do body splnil!
V štvrtok nás čakajú Ducks a následne odlietame na trip do Pacifiku (ANA,SJ,PHX,LA). Tam bude pekne horúco