Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

neis píše: Už by se konečně měl střelecky probudit Carter! Každý zápas tak pět golovek, podle highlightů...
Tak nevím,jestli píšeš o Jeffu Carterovi nebo jsi snad myslel někoho jiného,ale Jeff to tam sype si myslím
moc dobře,tak nevím jaké střelecké probuzení? Naklepal už jich 29 a to i posledně proti Lístkům,kterým dal 2fíky. :ja_neviem: :roll: .............To by si ostatně mohl dnes zopakovat.... :cinka: :good:

Obrázek :neja: P.S. - RICHIE - trhej! :box: :frajer2:
jo jo když jsem viděl tuhle fotku na stránkách Flyers, tak mě hned napadlo, že si myslí ,,Na tobě si chlapečku smlsnu,, :D
Jinak dnes počítám jen z výhrou a hlavně doufám, že uvídím zápas celej. Poslední dobou zvládám max. 2 třetiny, asi ňák stárnu :( .
Hlavně pak máme dobrou šńůru s tragédama z Tampy a Floridy, tak by si kluci mohli vylepšit svoje statistiky.
Jo a nevíte někdo, jaký jsou poslední informace o Brierovi, já už se pořád těším na přesilovky s ním.
Dúfam, že Philla vykáže Crosbyho do patričných medzí, tam kde patrí. :twisted:
Baffy píše:
neis píše: Už by se konečně měl střelecky probudit Carter! Každý zápas tak pět golovek, podle highlightů...
Tak nevím,jestli píšeš o Jeffu Carterovi nebo jsi snad myslel někoho jiného,ale Jeff to tam sype si myslím
moc dobře,tak nevím jaké střelecké probuzení? Naklepal už jich 29 a to i posledně proti Lístkům,kterým dal 2fíky. :ja_neviem: :roll: .............To by si ostatně mohl dnes zopakovat.... :cinka: :good:

Obrázek :neja: P.S. - RICHIE - trhej! :box: :frajer2:

Jasně golu má hodně, ale taky strašně moc šancí, jen se koukni na highlight s Torontem a i v jiných zápasech.... napsal jsem to špatně stím střeleckým probuzením, ale myslel jsem to tak, že má prostě na mnohem více;)
na tieto duely som nikdy namal vyslovene obľúbený klub, ale po posledných zápasoch sa dnes jednoznačne prikláňam k tímu PHI a budem dúfať, že tučniakov vyprášia... začínajú mi totiž, riadne liezť na nervy. :hit:
ivan23 píše:na tieto duely som nikdy namal vyslovene obľúbený klub, ale po posledných zápasoch sa dnes jednoznačne prikláňam k tímu PHI a budem dúfať, že tučniakov vyprášia... začínajú mi totiž, riadne liezť na nervy. :hit:
Pokud by se začal dělat průzkům o nejvíce neoblíbený tým mimo Kanadu, tak by Pens patřili mezi elitu. Ale jako fanoušek Flyers bych si neměl v tomhle moc vyskakovat :D
Děs běs :bitka3:
Prvni dve tretiny bylo asi to nejlepsi, co jsme v teto desive sezone predvedli. Hrajeme venku proti skvelemu tymu, cekala se dalsi prohra. Ale hrajeme "trap"(kolikrat jsme proti "trap" tymum vyhoreli???), tedy styl ktery jsme nikdy nezvykli hrat. Navic hrajeme velmi kreativne i v utoku, a to vsechny formace. A to bylo po Fleuryho hrubici 0-1, ale porad jsme byli aktivnejsi. Snad tohle by mohl byt ten "turning point" v sezone plne zklamani. Prvni lajna Cooke-Crosby-Malkin hraje skvele, tohle uz nesmime pustit, musime vyhrat tohle prestizni derby a pak to chce vyuzit ziskane sebevedomi v 5-ti zapasech doma v rade. Dulezite je taky, ze se nehraje moc presilovek, musime hrat disciplinovane protoze special teams Philadelphie jsou nekde jinde nez nase.
To byl snad nejhorší výkon v sezoně, co jsme předvedli v první dvou třetinách. A zrovna si to musíme vybrat proti PENS :bitka3: Opravdu hrůza děs, s takovým výkonem by nás roznesl snad každý tým v NHL :cry: Aspoň spadnou kluci nohama zase na zem....
Tato prohra se snad dala i očekávat - minulé zápasy jsme hráli skvěle, všechno klapalo a to nemůže jít donekonečna - naopak Pit se snaží dostat z ohromné krize, takže na 2. stranu nemohou zase stále prohrávat. Příští zápas to snad zase bude ONO, nic se neděje...... !!!!
Let´s go PHILLY............ !!!!!!!!
Taky si myslím, ale proč zrovna proti těm ladynkám :(

Jo a chtělo by to asi vyměnit bitkaře, Cote je sice showman a bitky jsou sním zábavné, ale po tom zranění dostává pořádně na budku .Aspoň, že Asham semtam někoho sejme a to je dokonce ještě o dost menší, ale zase nebojuje s elitou. Jsou to sice maličkosti, ale ve vítězném týmu musí šlapat všechno;) Takový Boogaard, to by byl reprezentativní bitkař :D
neis píše:
Jo a chtělo by to asi vyměnit bitkaře, Cote je sice showman a bitky jsou sním zábavné, ale po tom zranění dostává pořádně na budku .Aspoň, že Asham semtam někoho sejme a to je dokonce ještě o dost menší, ale zase nebojuje s elitou. Jsou to sice maličkosti, ale ve vítězném týmu musí šlapat všechno;) Takový Boogaard, to by byl reprezentativní bitkař :D

Na to můžu říct jen jedno. Škoda odchodu Brasheara :(
tak Niity zapisal svoje 12te vitazstvo v kariere proti atlante :o a pritom ani raz s nimi neprehral.
To je dobrá statistika, ale hlavní je že jsou 2 b doma :yes: . Sice jsme to ze stavu 3:0 krapet podcenili a nechali Atl srovnat, ale pak to na sebe vzal Knublič a odvrátil trapárnu :thumbsup: :thumbsup: ......... !!!!
Philadelphia Flyers pozorne sleduje situáciu okolo švédskej hviezdy Petra Forsberga. Potvrdil to generálny manažér Letcov Paul Holmgren, ktorý pre denník Philadelphia Daily News priznal, že s Forsbergom sa prednedávnom rozprával.
„Pýtali sme sa na Petrove zdravie. Minulý týždeň som sa rozprával s jeho agentom, takže čosi viem o tom, kde sa asi nachádzajú. Ale neviem, či si je istý, že sa dokáže vrátiť.“ (hokejportalsk)
cepi píše:Philadelphia Flyers pozorne sleduje situáciu okolo švédskej hviezdy Petra Forsberga. Potvrdil to generálny manažér Letcov Paul Holmgren, ktorý pre denník Philadelphia Daily News priznal, že s Forsbergom sa prednedávnom rozprával.
„Pýtali sme sa na Petrove zdravie. Minulý týždeň som sa rozprával s jeho agentom, takže čosi viem o tom, kde sa asi nachádzajú. Ale neviem, či si je istý, že sa dokáže vrátiť.“ (hokejportalsk)
Johoho,naděje umírá poslední-Peťane čekám na Tebe jak na boží smilování ,vrať se......
Foppa mi v NHL hrozně chybí,i když je mi jasné,že už toho moc nenahraje,sen o jízdě v play-off v dresu s okřídleným P - je zdá se ještě živ. Gagne-Forsberg-Knedla-to by zase bylo něco! :smile03: :cinka:
Baffy píše:
cepi píše:Philadelphia Flyers pozorne sleduje situáciu okolo švédskej hviezdy Petra Forsberga. Potvrdil to generálny manažér Letcov Paul Holmgren, ktorý pre denník Philadelphia Daily News priznal, že s Forsbergom sa prednedávnom rozprával.
Johoho,naděje umírá poslední-Peťane čekám na Tebe jak na boží smilování ,vrať se......
Foppa mi v NHL hrozně chybí,i když je mi jasné,že už toho moc nenahraje,sen o jízdě v play-off v dresu s okřídleným P - je zdá se ještě živ. Gagne-Forsberg-Knedla-to by zase bylo něco! :smile03: :cinka:
A pak se Bafík probudil :sleep2: :hufi: :fucker: :scare: :ejha:
Na Flo letos u nich nezahrajeme ani kdyby jsme se posrali, v tomto utkání se to opět potvrdilo :thumbsdown: :thumbsdown: !!!! Tak holt v příštím utkání to bude lepší........ :good: :good: !!!!
Let´s go PHILLY........ !!!!!!!!!
To zase byla jednou povedená noc :buch: ,Detroit se nechal zostudit ve Washingtonu a i Phillka pěkně zatrapasila u Bluesmanů! :evil: Obrázek

Čtyřka s nulou na účtu,to je v St.Louis dost drsné a to si myslím,že nebýt Niittyho,tak to snad bylo dvojciferné! :bitka3: :(
veľmi vydarený zápas zo strany STL, vaši sa zmietali na ľade ako po oslave, musíš uznať, že bluesmani vyhrali zaslúžene. Mladý Berglund zapadol parádne a vyrastá z neho slušný center, niet divu, je to super škola hrať po boku Boyesa či Tkachuka.
Ani mě prohra Philly, a to velice výrazná prohra nijak nepotěšila :cry: , ale byl to 2. zápas ve 2 dnech a holt dopadl takto, nedá se nic dělat. Až se vrátíme domů, bude lépe.
Let´s go PHILLY......... !!!!!!!!
Tie oslabovky Fliers su fakt smrtiace. Uz dlho som nevidel hrat niekoho tad dobre dopredu pri oslabovkach..fakt vam to sedi.
tak ste nam to vratili :roll: aj ked zapas som sledoval zhruba od pol. II tretiny bolo sa na co pozerat :yes: o takomto case, je to stale kvalitou hokejova loteria, ale pri nasich vzaj. zapasoch ma to stale tu spravnu stavu :thumbsup: obidva timy vyznavaju tvrdu, fyzicku hru do tela a to je :thumbsup: ako som bol byval spominal, vzhladom k 101% sanciam Flyers pocas nasej silenej preislovky v zavere zaapsu beriem aj ten bodik...a inak tak ako spomina XruC, ste moc neprijemni v tej oslabovke, ale aj v presilovke :roll: nasmu pripadnemu vzajomnenu PO zapasu sa s radostou vyhnem..
nuž popravde jedným očkom sledujem výkony PHI práve s blížiacim sa PO a musím povedať, že ak im táto fazóna vydrží, tak budú vzbudzovať rešpekt u káždého súpera, hrá im to v posledných zápasoch naozaj dobre :good:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG