čtv 12. črc 2007 15:42
UrÄŤitÄ›, Craig má budoucnost............ !!!!Lecavalier-number4 píše:Na arbitráž pĹŻjde z tampy jenom craig, tohoto mladĂky bych si přál udrĹľet
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
To jo, ludia kto bude taky dobryPHILLY FOREVER píše:UrÄŤitÄ›, Craig má budoucnost............ !!!!Lecavalier-number4 píše:Na arbitráž pĹŻjde z tampy jenom craig, tohoto mladĂky bych si přál udrĹľet
aha uĹľ vĂm, ale na oficiálnĂch strankách Tampy nic nenĂ takĹľe debil je to opravdu jistĂ©?Lecavalier-number4 píše:Tampa uĹľ zmÄ›nila logo :o kde si to našel?Hannu píše:Tak prenesiem to sem...ohladom toho loga...no ono vela sa toho tam sĂce ezmenilo..hm dresy nebudu meniĹĄ?Inak to staršie sa mi asik viac lubilo...
Ottawa SenatorsHannu píše:Teda dakde som to aj zahlidaol v zozname tĂ˝ch klubov ÄŤo tento rok menia loga...tušĂm tu dakde na forume..je tam aj San Jose,Ottawa,Boston..a ete niekolko dokopy je ich tam tušĂm sedem...
no moĹľná ano na starĂ©m foru, Paul je dobrĂ˝ obránce, sice letos neukázal nic pĹ™evratnĂ©ho dopĹ™edu, ale nÄ›co v nÄ›m urÄŤitÄ› je, v play-off 05/06 kdy jsme vypadli se Senátory dal v 5 zápasech dva goly a pĹ™idal ÄŤtyĹ™i asistence, po Bradu Richardsovi byl nejproduktivnÄ›jšà hráč, takĹľe nÄ›jakĂ˝ ofenzivnĂ talent musĂ mĂt.chorche píše:Ten Paul Ranger sa bude hodit, Leci, neupozornil si ma na neho prave ty???
No co ja viem, Gratton uz za nas hral, a bol dobrysafa píše:... mmno ci rikate na Grattona ? Me prijde ze uz neni co byvalo a ze je na brusleni trochu pomalejsi, na druhou stranu je docela kus chlapa a neboji se pred branku, ma slusny vhazovani (zase ale niz extra) a presnou strelu. Uprimne receno jsem na nej docela zvedavej.
Stejne jako jsem zvedavej na to jak se osvedci Honza Lahvac.