Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Lecavalier-number4 píše:Na arbitráž pĹŻjde z tampy jenom craig, tohoto mladĂ­ky bych si přál udrĹľet :)
Určitě, Craig má budoucnost............ !!!!

PHILLY FOREVER píše:
Lecavalier-number4 píše:Na arbitráž pĹŻjde z tampy jenom craig, tohoto mladĂ­ky bych si přál udrĹľet :)
Určitě, Craig má budoucnost............ !!!!
To jo, ludia kto bude taky dobry :D a povie mi vlastne ake zmeny sa v time urobili? :D lebo ja som z toho hotovy :D som tu dve tyzdne nebol, a nic nevim co nove :(

Dufam, ze vyhra Tampa.... No jasne, kazdy ma buducnost. Ale craig este stale ma co svetu dokazovat!

Tampa podepsala obránce Lundina na 2 roky. Opět nejspíš koupě pro naši farmu. Jay Feaster k tomuto hráči řekl že má dobré ofenzivní schopnosti a bruslí velmi dobře. Lundin byl draftován v roce 2004 ve čtvrtém kole, celkově 102.
Obrázek

Tak prenesiem to sem...ohladom toho loga...no ono vela sa toho tam síce ezmenilo..hm dresy nebudu meniť?Inak to staršie sa mi asik viac lubilo...

Nooo, vcera sme podpisal Rangera na 3 roky :) toto je potesujuce :P mozme sa pochvalit podla mna, jednym z najlepsich obrancov mladych ktory su v NHL :)

Hannu píše:Tak prenesiem to sem...ohladom toho loga...no ono vela sa toho tam sĂ­ce ezmenilo..hm dresy nebudu meniĹĄ?Inak to staršie sa mi asik viac lubilo...
Tampa už změnila logo :o kde si to našel?

Obránce Paul Ranger spojil svoji kariéru na další tři sezóny s Tampou Bay. Rodák z Whitby, kterého Lightning draftovali v roce 2002 v šestém kole, se po výluce stal stálým členem jejich základního kádru. Letos se pohyboval mezi mantinely v průměru dvacet minut za zápas a zaznamenal čtyři branky a 24 asistencí.

"Paul Ranger je na své mládí velmi dobrým hráčem a my mu nabídneme možnosti k dalšímu rozvoji,” říká generální manažer Blesků Jay Feaster. “V posledních dvou sezónách strávil na ledě dost času a my věříme, že v té nastávající dostane ještě více prostoru. Když se vypracoval ve stabilního obránce, chceme ho naučit více se zapojovat také do ofenzívy.”

Dvaadvacetiletý zadák si v příštích třech letech vydělá celkem 2,8 miliónu dolarů – začne na 750 tisících a postupně dostane přidáno dvě stě a sto padesát tisíc. Jay Feaster se při domlouvání nové smlouvy tak trochu jistil i do budoucna, protože po sezóně 2008-09 by Ranger už měl možnost soudit se o výši svého platu u nezávislého arbitra.

“Vzhledem k jeho icetimu by mohl ve třetím roce jít k arbitráži a srovnávat se s hráči ostatních klubů, kteří jsou často nasazováni. Možná by patřil mezi první čtyřku, trojku, možná i mezi dva nejlepší v této kategorii. Byl by to náročný případ, proto je pro nás dobré, že jsme dohodli smlouvu příznivou jak finančně, tak z hlediska platového stropu,” nezastírá GM Tampy.

Ranger, i když tohle všechno dobře ví, nemá důvod k nespokojenosti. “Souhlasím s tím, že dohoda je výhodná pro obě strany. Jsem rád, že tu mohu zůstat, a těším se na další tři roky. V příštím roce bych rád ustálil své výkony a zlepšil se v útočení. Musím ukázat, že na to mám, nechci se zhoršit.”

(nhl.cz)

Je určitě dobře že jsme tohoto nadějného obránce podepsali, do sestavy už se zapracoval, takže je to naše taková mladá jistota, ještě aby se v prvním týmu uchytili i další obránci.

Obrázek

Lecavalier-number4 píše:
Hannu píše:Tak prenesiem to sem...ohladom toho loga...no ono vela sa toho tam sĂ­ce ezmenilo..hm dresy nebudu meniĹĄ?Inak to staršie sa mi asik viac lubilo...
Tampa už změnila logo :o kde si to našel?
aha už vím, ale na oficiálních strankách Tampy nic není takže debil je to opravdu jisté?

pro ty kteří neví: http://www.modsquadhockey.com/pics/JR/TBMSH_2.jpg

Teda dakde som to aj zahlidaol v zozname tých klubov čo tento rok menia loga...tuším tu dakde na forume..je tam aj San Jose,Ottawa,Boston..a ete niekolko dokopy je ich tam tuším sedem...

Hannu píše:Teda dakde som to aj zahlidaol v zozname tĂ˝ch klubov ÄŤo tento rok menia loga...tuším tu dakde na forume..je tam aj San Jose,Ottawa,Boston..a ete niekolko dokopy je ich tam tuším sedem...
Ottawa Senators
Vancouver Canucks
Columbus Blue Jackets
Washington Capitals
Tampa Bay Lightning
San Jose Sharks
Boston Bruins

k bleskom..hm, co ja viem..nic prevratneho, nic moc.. :unsure:

no já nevím, je to jisté? to je ztatím jediná stránka která nové logo ukazuje, třeba na oficiálních stránkách Tampy o tom není ani zmínka

No nic noveho :D ale tak ci tak, Tampa ma pekne logo furt :)

Ten Paul Ranger sa bude hodit, Leci, neupozornil si ma na neho prave ty???

chorche píše:Ten Paul Ranger sa bude hodit, Leci, neupozornil si ma na neho prave ty???
no možná ano na starém foru, Paul je dobrý obránce, sice letos neukázal nic převratného dopředu, ale něco v něm určitě je, v play-off 05/06 kdy jsme vypadli se Senátory dal v 5 zápasech dva goly a přidal čtyři asistence, po Bradu Richardsovi byl nejproduktivnější hráč, takže nějaký ofenzivní talent musí mít.

... mmno ci rikate na Grattona ? Me prijde ze uz neni co byvalo a ze je na brusleni trochu pomalejsi, na druhou stranu je docela kus chlapa a neboji se pred branku, ma slusny vhazovani (zase ale niz extra) a presnou strelu. Uprimne receno jsem na nej docela zvedavej.

Stejne jako jsem zvedavej na to jak se osvedci Honza Lahvac.

safa píše:... mmno ci rikate na Grattona ? Me prijde ze uz neni co byvalo a ze je na brusleni trochu pomalejsi, na druhou stranu je docela kus chlapa a neboji se pred branku, ma slusny vhazovani (zase ale niz extra) a presnou strelu. Uprimne receno jsem na nej docela zvedavej.

Stejne jako jsem zvedavej na to jak se osvedci Honza Lahvac.
No co ja viem, Gratton uz za nas hral, a bol dobry :) tak dufam, ze sa mu vratia stare casy, a ze nam pomoze :)

... heee, mmno hral ale to bylo pred osmi lety a tim padem ve "stare" NHL kde rychlost nebyla tolik klicovym faktorem. Za minulou sezonu u Panthers je na tom podobne jako nas Ryan Craig ... (hur nez Venca Prospalu) ... coz jsou hraci kteri jsou kritizovani za mizernou produktivitu. MMno nevim, ... treba me prekvapi ale ja jsem ohledne Grattona docela skeptik. Na druhou stranu ... nevim kde hral u Panthers ale Bolts s nim pocitaj predpokladam do treti lajny ... kde toho pri Tortsove stylu koucovani asi moc nenahraje.

Leci, ved prave Ranger sa vyjadroval, ze by sa rad naucil este nieco smerom dopredu. A Gratton je dobry hrac do 3. lajny. Nejaky zbierac bodov to teda nie je.

Ok, diky chorche za zhodnoceni, 3 lajna je tam kam ho u nas potrebujeme.

Jinak sklanatci (skalni priznivci Bolts) ... poznate ty dva chlapiky na tehle fotce ?

Obrázek

.

... a tyhle ? (no to snad ... aspon jednoho! )

Obrázek

Dajaky mi su povedomĂ­ :doh: Kto to len moze byt :eek2: :D:D

Tak na te první je Taylor ale nevím s kým :doh:
Na te druhé Je Martin ale ty další tři neznám :dole: :)

Lecavalier-number4 píše:Tak na te prvnĂ­ je Taylor ale nevĂ­m s kĂ˝m :doh:
Na te druhé Je Martin ale ty další tři neznám :dole: :)
... hmmm tak to jsme na tom stejne ;-) . Vi nekdo s kym to MArty a Tim pozujou ?
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING