Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

paradny bol akurat kiprusoff :good: , ostatni neviem co robili :thumbsdown: . Takisto zapas s ducks. nelubi sa mi to co momentalne hraju flames. na strane druhej ak pri tak prd hre dokazu ziskat 3 body tak to nie je zle. Mohli by uz ale s tou lezernou hrou prestat. Na mieste LA by som bol fakt nasrany z tejto prehry. ale treba brat do uvahy ze brankar je sucast timu a je uplne regulerne ak vyhra zapas.

Keenan sa dostal na 4.miesto v historickom rebricku vyhier a preskocil Pata Quinna. :good:
Flames hráli dobře, 3. zápas ve 4 dnech, navíc druhý po sobě, tady snad nikdo nemohl čekat nějaké ofenzivní tanečky... Dělali co museli, vycházeli z perfektní obrany a vyráželi k protiútokům. Kings sice měli celý zápas převahu, ale do nějakých extra šancí se příliš nedostávali, pokud ano, Kipper je prostě Kipper...
ze zápasu jsem viděl jen poslednich 5 min. tak až přijdu ze školy tak se musím podívat na highlight...
jo Miikka Kiprusoff is best!!! :thumbsup: :thumbsup:
Jéžiši :D Nejak sa rozbehli naši :)
A nech im to vydrží minimálne do konca play-off :) Zišiel by sa nejaký ten Stanley Cup :)
dnes dostanu kosatky na prdel :bitka3: :lol:
Po dlhsom case divizny zapas a vcelku dolezity z pohladu ze ak by sme vyhrali naskok na vancouver by bol uz velmi pohodlnych 13 bodov, naopak v pripade prehry by sa mohol vancouver chytit a dohanat nas. Divizny suboj mi uz chybal, obvykle to byva naopak. Vancouver beriem v divizii ako najvecsieho supera.
debil píše:Po dlhsom case divizny zapas a vcelku dolezity z pohladu ze ak by sme vyhrali naskok na vancouver by bol uz velmi pohodlnych 13 bodov, naopak v pripade prehry by sa mohol vancouver chytit a dohanat nas. Divizny suboj mi uz chybal, obvykle to byva naopak. Vancouver beriem v divizii ako najvecsieho supera.
Presne aj mne to už chýbalo, s najväčšími rivalmi: CGY- posledný zápas koncom novembra a COL - začiatkom decembra, sme už dlho nehrali. Ten váš naskok by bol v prípade výhry 11 a nie 13 bodov..

Inak v minulom zápase sa nám podarilo po 8 rokoch odohrať zápas bez jediného vylúčenia, to bol asi hlavný dôvod výhry. V dnešnom zápase to určite nehrozí, tak bude klúčové ako zvládneme oslabovky, pred zápasom s Montrealom sme totiž dostali aspon 1 presilovkový gol tušim v 10 zápasoch posebe alebo v 9 z 10.

Sedinovcom sa zvykne proti vám dariť a v poslednom zápase hrali velmi dobre aj s novým kolegom v útoku Burrowsom, dúfam že dnes formu potvrdia.
Oba tímy nastúpia takmer v plnej sile, tak som zvedavý ako to dopadne, u nás je otázny len štart Sala, ktorý vynechal posledný tréning.

EDIT: V prvej tretine sa hralo väčšinu času 4 na 4 a viac to prospelo Flames, mali navrch a zaslúžene Iginla otvoril skore v 10. minute. Vdaka Luongovi to bol jediný gol, ktorý sme v prvej tretine dostali, my sme Kippera ohrozovali len zriedka ale v závere tretiny sme dokázali zásluhou Keslera a trochu štastia vyrovnať.

Druhá tretina sa podobala na tú prvú.. znovu mali prevahu domáci, ale snaha končí na Luongovi, pribudli neaké šarvátky najskôr medzi Hordichukom a Royom a potom Burrowsom a Bertuzzim. Znovu padlo po gole na oboch stranach, tentokrát sme šli do vedenia my, ked v presilovke dorazil bejzbalovo Kesler svoj druhý gol v zápase, ale už o minutu bolo vyrovnané, z podobnej situácie dotlačil puk za Luonga Langkow.

V tretej tretine už hráme lepšie a máme aj golové šance, škoda že po jednej z nich nám ušiel Bourque a prestrelil Luonga, myslím že to Lui mať mohol... Potom sme dostali presilovku a nemôžem uveriť tomu čo všetko sme nepremenili, hlavne Wellwood mal úplne odkrytú bránu ale v posledných zápasoch nevie premienať ani takéto šance :( bud trafí vedla, alebo po lade a brankár tam stihne dat beton a dnes to napálil po výške a ajtak to nebol gol Kiprusoff to vynikajúco vytiahol z bránkovej čiary. :shock:

V poslednej 5 minutovke náš tlak slabol ale nakoniec sme predsa dokázali vyrovnať, podarilo sa to Bieksovi 50 sekúnd dokonca pri hre bez brankára. Paráda :clap: :yahoo: . Jeden bod už máme, teraz ešte pridať druhý a budem spokojný.
Predlženie bolo tiež len o brankároch, vytiahol sa hlavne Luongo, ten zostal neprekonaný aj pri nájazdoch. Kiprusoffa prekonal Demitra a tak do Ottawy poletíme s dalšími 2 bodmi v tabulke. Pri poslednom nájazde Bertuzziho sme mali velké štastie, Bert spravil otočku tesne pred Luongom a backhendom tráfal odkrytú bránu, naštastie to skončilo na tyčke. :yahoo:
Ale tak to snad nie. Sa na to mozem....

Dostat vyrovnavajuci gol v poslednej minute je jednoducho zle. Zas mi to pripomina Cookov hororovy gol. Skoda chcel som ist na odstup 11 bodov, takto je to iba osem.
Ohlund píše:a brankár tam stihne dat beton a dnes to napálil po výške a ajtak to nebol gol Kiprusoff to vynikajúco vytiahol z bránkovej čiary. :shock:
:scare: :scare: :scare: :scare: madafaka tak tento zakrok sa urcite zaradi aj medzi tie NAJ v ramci historickych zakrokov NHL :D brutalne neskutocny Kipper Save :poklona2: ehm, musim ho cim skôr zaeditovat :)
na Demiho sn bol uz ale prikratky
Obrázek
Velmi zle rano dnes. Najlepsi hrac flames Rene Bourque sa zranil a vypada to na dlhodoby vyopadok. Som velmi smutny z tohoto. Ani jest mi nechuti.
debil píše:Velmi zle rano dnes. Najlepsi hrac flames Rene Bourque sa zranil a vypada to na dlhodoby vyopadok. Som velmi smutny z tohoto. Ani jest mi nechuti.
co se mu vlastně stalo? :-O :sad2:
Obrázek vs. Obrázek :hit: :fight:

další derby dne...škoda že je tak pozdě nebo pro někoho tak brzo ráno... :(
kdyby byl v jiném čase tak bych se na ten zápas rád podíval...

snad kluci to Albertské derby vyhrají!!! :bitka3: :bitka3:

GO FLAMES GO!!! :povzbudzovanie:
.:Mike:. píše:Obrázek vs. Obrázek :hit: :fight:

další derby dne...škoda že je tak pozdě nebo pro někoho tak brzo ráno... :(
kdyby byl v jiném čase tak bych se na ten zápas rád podíval...

snad kluci to Albertské derby vyhrají!!! :bitka3: :bitka3:

GO FLAMES GO!!! :povzbudzovanie:
tak nakonec jsme vyhráli díky Lombardiho gólu v poslední minutě a Bertuzzimu nájezdu a samozřejmě i díky Kipperovi :thumbsup: :clap: :clap: :yahoo: :yahoo:
teda este stastie ze sme trestne vyhrali. stratit dalsi bod naskoku, to by som nemusel rozdychat. Pochvala za vyrovnavajuci gol minutu pred koncom.
Vyborna noc. Tretia vyhra v rade a Halak vychytal Vancouver nanulu. To znamena opet 10b naskok.

Vypada to ze nebudeme menit nikoho zo sucasneho kadra. maximalne nejake drafty. a ja s tym suhlasim. neosvedcilo sa to posledne roky. februar je prilis neskoro.
parádička 4:1 :yahoo: :clap: :wawe:
Jaromovi Iginlovi chybaju uz len 2 body, aby sa stal najproduktivnejsim hracom v historii Calgary Flames.

1.Theoren Fleury 830
2.Jarome Iginla 828
3.All MacInnis 822

Treba ale zaroven pripomenut, ze Theoren tieto body nazbieral v 791 zapasoch, zatialco Iginla hra uz svoj 920 zapas.
Trejd dedlajn je pred nami. Moj nazor je: Guerin urcite nie, Jokinen urcite nie, Pronger skor nie jedine ze by to bolo za aucoina, Bouwemeester to iste co pronger. Radsej netrejdovat a ked tak neznamych hracov ako bol Rene Bourque na uvod sezony za lacny peniaz.
dnes opět parádička 4:1 :D :yahoo: :yahoo: :clap: jen tak dál!!! :wawe:
Fantasticky vysledok! Asi je to nejaka moda dostat osmicku. a aby sme neboli horsi od detroitu tak sme hu dostali doma a s tampou.
Theoren Fleury: I hope Iggy makes it to 1000... (link)

1.Iginla 834
2.Fleury 830
3.MacInnis 822

Tak sice sme skaredo prehrali ale aspon na moje narodky sa stal Jarome Iginla najproduktivnejsim hracom v historii Calgary Flames. :good:
takový výsledek jsem teda nečekal :shock: :thumbsdown:
...nemám slov...

jinak poklona před IGGYm :good: :good: :good:

:poklona: JAROME IGINLA IS BEST!! :taptap:
vyhra je vzdy super. a teraz pokracovat. z dvojzapasu philadelphia-carolina chcem 4 body.

Gratulacia Daveovi Mossovi k hetriku! Je super ked goly vedia strielat vsetci hraci. Takisto Peters po nastupe hned gol.
myslim ze zatim (dve hodiny od dead line) jste posilili nejvic leopold i jokinen jsou skvely hraci a zda se ze vas to ani moc nestalo. tajne jsem doufal ze oli zakotvi u nas.... no neda se nic delat, uvidime za tyden jak se vam bude darit proti aktualne nejlepsimu tymu :) a pak se asi uvidime az ve finale, bude li vam prat i trocha stesti :wink:
Tak Flames to letos s tím útokem na SC myslí opravdu vážně - příchody Jok a Leo jsou parádní a tito hráči jsou skutečnými posilami. Mě osobně mrzí odchod Lombardiho, ale jinak bych Flames označil za krále letošní Trade Deadline......... :yes: :thumbsup: !!!!
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS