Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak 22. dubna ve Znojmě bude repre už i s Vorasem.
Už s kámošem všechno plánujem a hodláme vyrazit na nějaký jejich trénink a počkat si na ně před stadionem.
Já hlavně samozřejmě na Vorase a můžu vám slíbit, že pokud ho zastavím, zeptám se ho i jak to vidí s tím prodloužením kontraktu. I když tuším, že mi řekne něco ve stylu, že je na to ještě čas nebo něco podobnýho, tak mu za vás všechny jasně řeknu, ať nás nezklame a podepíše to s Philly na co nejdéle.
No, a fotky jsou povinnost. Voras, Jarda minimálně...
Já hlavně samozřejmě na Vorase a můžu vám slíbit, že pokud ho zastavím, zeptám se ho i jak to vidí s tím prodloužením kontraktu. I když tuším, že mi řekne něco ve stylu, že je na to ještě čas nebo něco podobnýho, tak mu za vás všechny jasně řeknu, ať nás nezklame a podepíše to s Philly na co nejdéle.
No, a fotky jsou povinnost. Voras, Jarda minimálně...
Zdravím fandy flyers,tak konečně mohu přípojit k fandům Flyers.....HF sledují už nějaký ten pátek,ale nějak neměl jsem čas a chuť příspivat.
Něco o sobě:
NHL sledují od roku 1999 ,kdy jsem omylem zapl ve 4ráno TV(vzbudil mě soused za přílíš hlučný vydání zvuku opačné pohlaví) a ten den na NOVĚ dávali finále DAL-BUF ...a nějak jsem do toho zamotal až do dneška,fandím Flyers od roku 1998,jsou mi nejbližší i kvůli tomu,že od roku 99 jsem viděl chytat Birana "boosh"Bouchera +nesmířitelný serie s Devils (Lindros x Stevens),sice tento americký golman nikdy nepatřil mezi top golamany ligy,ale přirostl mě hodně k srdci+drží rekord v neprustřelností za sebou+chytal hlavně za flyers a tam taky se vrátil k Phantoms na konci karieéry.....toť vše ode mne,další příspěvek už se bbude tykat jen a jen o hokeji
Něco o sobě:
jj neboj na PENS fans nezapomenuFinch182 píše:Vitaj. Je nas jak hadov a aby si spravne zapadol, tak sa musis pravidelne zucastnovat gangbangu na fandov pens a hlavne atlantika.
Popripade by si mohol zistit fotky Leslie.
AndyF píše:TAKWALK píše:od roku 99 jsem viděl chytat Briana "boosh" Bouchera
nejvice tlaci bota v brane ...letosni draft jsem zvedavy koho vyberou (8flek..pri trochu stesti by mohli vytahnout zase triumf jako kdysi Couturiera).....at patram ,tak v zaloze nemaji golamana takovy M.Subban z BOS
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé