Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Rád bych viděl letce jak vyhraje Arta .. Krásnej mač ... rutina s Pens :ciga: ... Aby jsme se po sezóně vůbec zbavili Grosse a Mekáče .. Ghost už doufám v Áčku další sezónu.
Grossa by som este prežil ale trejd amaca :slintac: to sa ale nestane. Hexy sa asi ani nebude snazit ho shopovat
Tak 22. dubna ve Znojmě bude repre už i s Vorasem. :yahoo: Už s kámošem všechno plánujem a hodláme vyrazit na nějaký jejich trénink a počkat si na ně před stadionem.

Já hlavně samozřejmě na Vorase a můžu vám slíbit, že pokud ho zastavím, zeptám se ho i jak to vidí s tím prodloužením kontraktu. I když tuším, že mi řekne něco ve stylu, že je na to ještě čas nebo něco podobnýho, tak mu za vás všechny jasně řeknu, ať nás nezklame a podepíše to s Philly na co nejdéle. :yes:

No, a fotky jsou povinnost. Voras, Jarda minimálně...
Hlavne mu nezabudni povedat, ze ked si bude pytat moc tak mu rozhodime sandal.
A nech nam vybavi lupeny na flyers.

A seriozne.....nejake zakulisne info dones o berubem.....
Finch182 píše:nejake zakulisne info dones o berubem.....
V tu dobu u nás už nebude, takže se ptát nemusí.
Finch182 píše:A seriozne.....nejake zakulisne info dones o berubem.....
Ano, na to jsem samozřejmě myslel a byl by to hned druhej bod rozhovoru, ale jak píše dejf.

Poslední zápas hrajem 11. dubna, to do tý doby už snad bude pryč.
to je jedno ze u nas nebude, mna zaujima, ci je vazne taky kkt jak vypada.
Asi by sme si mali spravit nejaky zoznam otazok :D keby to nie je cez tyzden (chodim do prace) tak pridem aj ja
Mimojiné, Streit přestáhl vskutku přes 50 bodů, jak tu předpovídal kajo. Já mu věřil na cca +45. Good job, Mark. :thumbsup: Snad takto platný bude i další sezónu, kdy snad uděláme i play-off.
Zdravím fandy flyers,tak konečně mohu přípojit k fandům Flyers.....HF sledují už nějaký ten pátek,ale nějak neměl jsem čas a chuť příspivat.
Něco o sobě: :klobuk: NHL sledují od roku 1999 ,kdy jsem omylem zapl ve 4ráno TV(vzbudil mě soused za přílíš hlučný vydání zvuku opačné pohlaví) a ten den na NOVĚ dávali finále DAL-BUF ...a nějak jsem do toho zamotal až do dneška,fandím Flyers od roku 1998,jsou mi nejbližší i kvůli tomu,že od roku 99 jsem viděl chytat Birana "boosh"Bouchera +nesmířitelný serie s Devils (Lindros x Stevens),sice tento americký golman nikdy nepatřil mezi top golamany ligy,ale přirostl mě hodně k srdci+drží rekord v neprustřelností za sebou+chytal hlavně za flyers a tam taky se vrátil k Phantoms na konci karieéry.....toť vše ode mne,další příspěvek už se bbude tykat jen a jen o hokeji :)
Vitaj. Je nas jak hadov a aby si spravne zapadol, tak sa musis pravidelne zucastnovat gangbangu na fandov pens a hlavne atlantika.
Popripade by si mohol zistit fotky Leslie.
Finch182 píše:Vitaj. Je nas jak hadov a aby si spravne zapadol, tak sa musis pravidelne zucastnovat gangbangu na fandov pens a hlavne atlantika.
Popripade by si mohol zistit fotky Leslie.
jj neboj na PENS fans nezapomenu :box: ,to me pripomnel nedavny vyrok nekteri hraci PIT(last meeting) ,ze oni budou jeste hrat PO a my ne :evil:
Inak kajo je ti jasne, ze keby sme sli na vylet, tak by sme mali za sebou 2-0 :lol2:
Finch182 píše:Popripade by si mohol zistit fotky Leslie.
Na ty mají právo jen ti praví. :hehe: :frajer2:
Ty slizky had (ak z toho vyplyva ze ich mas)
Tak McDavid se podle draft profilu snaží hrát jako Claude Giroux, být skvělý v O-Zone a zodpovědný v D-Zone.
Když jsem viděl další profily tak u mě skončil Mitch Marner, kterej fandí žumpě z pens :bee:
TAKWALK píše:od roku 99 jsem viděl chytat Briana "boosh" Bouchera
:cool:
AndyF píše:
TAKWALK píše:od roku 99 jsem viděl chytat Briana "boosh" Bouchera
:cool:
:cinka:

nejvice tlaci bota v brane ...letosni draft jsem zvedavy koho vyberou (8flek..pri trochu stesti by mohli vytahnout zase triumf jako kdysi Couturiera).....at patram ,tak v zaloze nemaji golamana takovy M.Subban z BOS :yes: ten bude dobrej,jen ho nechat chytat ..snad HEX tohle cte :wave:
Finch182 píše:Ty slizky had (ak z toho vyplyva ze ich mas)
:yes: :moj:
Rono píše:
Finch182 píše:Ty slizky had (ak z toho vyplyva ze ich mas)
:yes: :moj:
:spam: :backtotopic:

btw,TAKWALK vitaj na fore :welcome:
TAKWALK píše:nejvice tlaci bota v brane
Tohle rozved :eek2:
TAKWALK píše:nejvice tlaci bota v brane ...

eh? :eek2: To ako nas alebo som to zle pochopil?

dedko :serus:
TAKWALK píše:at patram ,tak v zaloze nemaji golamana takovy M.Subban z BOS :yes: ten bude dobrej,jen ho nechat chytat ..snad HEX tohle cte :wave:
Stolarz. :wink2: Příští rok by měl být jedničkou farmy, na áčko mu dejme ještě tak tři až čtyři roky. Což je v pohodě, když máme Maseho. :ciga:
Mase muze chytat jeste 10 let..
AndyF píše:Mase muze chytat jeste 10 let..
pri jeho zdravotnych pataliach by som si tym nebol celkom isty
Tak snad vyhodime Berubeho a uz ho nebudou nasazovat nedoleceneho.
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA