Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Florida - Tampa 2:3

Otřesný. Florida nás po většinu zápasu mlela, bylo tam několik pasáží, kdy držela několik minut puk v pásmu. A to jim chybí snad půlka áčka... Můžeme děkovat Lindymu, ten včera odchytal asi nejlepší zápas v našem dresu. Dokázali jsme využít dvě 1000% šance a Stammerovi tam spadla čunča, jinak jsme neměli nic. Žádná změna k lepšímu, žádný winning attitude :ee:

Gudas solid, zranil Versteega, čistý zákrok, ani to nebyl pořádně hit... Ten kluk se letos zraní i cestou na hajzl. Měli jsme 40 hitů, Gudas asi všechny nabudil, i když tohle číslo zas tak úplně neodpovídá realitě, Panthers byli všude první, silnější na puku atd. Palát šel dolů, ještě na to nemá, potřebuje další rok na farmě. U Stamkose je vidět zlepšení na buly (posledních 5 zápasů se pohybuje okolo 60%) i dozadu, keep going. Marty, Killorn :good: žádná jiná pozitiva tam nebyla...

Pyatt se zranil a Vinny špatně došláp na tu nohu :?
Oholeny Gudas mi silene pripomina Taylora Halla, nezda se vam? :)

Jak vubec hral? Ma nato se udrzet v prnvnim tymu anebo pobali zpet?
Jsem rád, že sem zápas neviděl. Na Floridě, který chybí půlka soupisky nás přestřílí 13-39 :shock: To je naprsto neskutečný. Útok plnej hvězd a 13 střel proti Panthers je výsměch největšího klibru.. Lindbäck si zaslouží poklonu, děkovat za body můžem jemu :klobuk:

Pyatt v prdeli, takže Pánik se možná zase podívá do NHL. Jak je na tom Vinny?
TB-FLA 3-2 (2:0),(0:2),(1:0)

Zápas sme síce vyhrali ale úplne trápnym gólom...Nestačím sa čudovať ako mizerné dokážeme hrať, aký sme bezmocný proti najslabšiemu teamu v lige ktorý je s polky tvorený hráčmi farmy. Neexistuje aby ofenzívny team ako Tampa vystrelila 13striel za zápas! Neviem na čo presne čaká Yzerman ale toto je hlavne Boucherova chyba. Stále ho mám rád a je to strašný sympaťák ale už mesiac a pol je maximálne neschopný. Play-off definitívne mimo náš :bye2:. Nie je šanca sa zdvihnúť z úplného dna a za tých 22zápasov sa prebojovať do play-off. To už nejde, nehovoriac o čoraz viac sa rozširujúcej marodke v teame. I keď z istého pohľadu proti tomu nič nemám. Bol to jednoducho zápas ktorý bol nudný a osobne som odpočítal minúty do konca a bolo mi úplne jedno ako to dopadne...

Jeden z najmizernejších zápasov teamu ale Lindbäck zažil top zápas. Obaja brankári chytajú parádne a často sú to oni ktorý nás držia v zápase do konca. Pred sezónou by som tomu len steží veril, hlavne že Garon bude chytať ako chytá. Zrejme sa prebudil aj Anders. Uvidíme dokedy si odpustí soft goals.

Maximálne spokojný som z hrou Gudasa. Bolo to super bez chýb a komplikovania situácii. Uvidíme či je to len ten rookies-skill ktorý zvykne po pár zápasoch odísť (viď.Palát) alebo si necháme Gudasa do konca. Aulie taktiež spokojnosť. Bol som hlavne rád že som nevidel na ľade sa pohybovať č.15 a to mi úplne stačilo.

Čo dodať k tak úbohému útoku aký sme predviedli. Okrem pekných kombinácii dvojky ktoré trvali dokopy asi len 15min to bolo úplne strašné. Stamkos, Marty to je jednoducho TOP nhl. Stamkosovi patrí poschvala.Najskôr vybojuje PP a potom ju aj zakončí. Tie Face-off vôbec nechápem, je to paráda že sa tak zlepšil ale nemám ani šajnu čo je za tým. Každopádne je to veľké +. O Purcellovi nemá cenu písať, Malona nechám tak. Nepríde mi úplne mimo a po tom zranení hra o niečo lepšie. Killorn super, stále si drží vysokú úroveň. Ohľadom zranenia Pyatta...vôbec mi to nevadí vyskúšame zrejme ďalšieho nováčika alebo Panika. Určite bude lepší ako Pyatt ktorý hrá naozaj prd. U Vinnyho to je horšie, hrá zle ale stále je to náš druhý center. Obávam sa že Boucher je schopný tam dať aj Thompsona :slap: avšak neverím že by mu cvaklo že Killorn by mohol byť skvelý center. Osobne budem dúfať že Lecavalier bude okey a nebudeme musieť vôbec riešiť pozíciu centra.

Zajtra zápas z Islanders....Ak podáme výkon ako proti FLA zrejme dostaneme 6-ku. Na Islanders hrať vôbec nevieme a momentálne by som na nás nestavil ani cent. :bee:
D§M píše: Zajtra zápas z Islanders....Ak podáme výkon ako proti FLA zrejme dostaneme 6-ku. Na Islanders hrať vôbec nevieme a momentálne by som na nás nestavil ani cent. :bee:
Tak to já mám úplne opačný problém a tých centov som na vás vsadil vela, velmi vela... :nervozny:
Tak, aj sme definitivně v prdeli. Lecavalier má něco s kolenem a je mimo hra na neurčito :hroza: Pyatt zatím jen day-to-day with upper body injury. Dnes proti Isles můžou hrát tedy všichni útočníci v áčku. Minimálně jednoho povoláme.

Bude to Pánik, nebo ted dostane šanci Johnson? :hmm:

EDIT: Confirmed. Johnson called up.
To samý, co proti Panthers. Zamknuti ve vlastnim pásmu. Protihráč si s náma dělal, co chtěl. Útok neexistuje, uplně marnej. To, že máme za dva zápasy celkově 31 střel a že neumí nic směrem dopředu vymyslet vůbec nevadí, Boucher se na svym křesle udrží. Yzerman je takovej posera, že toho neschopáka prostě nevyhodí.

Letošní sezóna a zejména výkony z posledního měsíce se dají charakterizovat asi takhle:
Obrázek
Tak Adam Hall po několika HS skončil na waiveru. Jestli si ho nikdo nevezme, tak nejspíš bude rozdávat zkušenosti v Syracuse :hmm: Btw, Pyatt a Pouliot dnes trénovali, ale jen v červených bezkontaktních dresech.
NYI-TB 2-0 (0:0),(1:0),(1:0)

Jediné + tohto zápasu bolo že sa skončil už o 3hod ráno ale aj tak to bolo ďalšie utrpenie. Zápas čo zápas je to to isté a ten útok suckuje čoraz viac a viac. Boucher zaviedol dôraznú defenzívu ale úplne zničil útok alebo čo....Ako ubúdal čas hráči to mali stále v paži a vôbec nevyvinuli väčší tlak ku koncu zápasu. Otras. Posledné zápasy stojíme iba na brankárovi bez ktorého by sme zrejme dostávali minimálne 5-ku....Upadáme vo všetko a zlepšenie nie je ani v malom. Tretiny sú rovnako žalostné a ten team hrá úplne bez duše

Super výkon v bráne a Lindbäck sa vracia do formy zo začiatku sezóny a bol jedno z dvoch pozitív vo včerajšom zápase. Je spoľahlivý, má bleskovú lapačku a nepúšťa lacné góly. Keď niečo šľape na jednotku druhé sa totálne posere :scare:

Ako som písal pozitíva zo včera sú dve a tým druhým je jednoznačne Gudas :thumbsup: . S toho chalana som fakt mimo, naviac odohral cca 19min a to vo veľkom štýle. Pripísal si dokonca aj 2strely a rozdal niekoľko krásnych hitov. Aby som nezabudol na tú prihrávku Purcellovi keď si obišiel dvoch hráčov a prihral dopredu, s čoho sme takmer dali gól. Zatiaľ som z neho unesený, veľký sympaťák s perfektnou defenzívnou hrou :wub: ešte aby mu to vydržalo. Zvyšok obrany nemá cenu komentovať, suckovať začína už aj Salo pri Hedmanovi....

Naša defenzívnejšia taktika mala katastrofálny dopad na ofenzívu...Trápenie na ktoré sa už nedá pozerať. Strata Vinnyho je extrémna a Johnson? :giggle: 33% FO , hral ako baba bez kontaktu úplne o ničom. Cory stratil ten skill zo začiatku už úplne. Je pravda Boucher mu znížil ice-time ale on jednoznačne poľavil. Bohužiaľ Palát úplne mimo, prvé 3matche super ale teraz je vidno rozdiel medzi Panikom a Palatom keď odohrali cca rovnaký ice-time za zápas. Malone, Thompson boli včera jedno s toho lepšieho čo som videl.

Je len otázkou času kedy enormne klesne náštevnosť arény a bude všetko ešte viac v kýbli. Je smutné že naší fans si musia platiť za takýto hokej, mali by ku každej vstupenke pribaliť aj papierový sáčok aby sa fanúšikovia mali kde :grc:
PainKiller píše:Tak Adam Hall po několika HS skončil na waiveru. Jestli si ho nikdo nevezme, tak nejspíš bude rozdávat zkušenosti v Syracuse :hmm: Btw, Pyatt a Pouliot dnes trénovali, ale jen v červených bezkontaktních dresech.
Dúfam že do Crunch sa dostane. Jasne nemá najlepšiu sezónu a po dobrom štarte klesol ale je to stále kvalitný forward na oslabenia. Neverím že waiverom prejde ale ak áno budem veľmi rád. Hall je v organizácii cca 5 rokov a fakt dúfam že pribudnú ďalšie. Stats taktiež nemá najhoršie dokonca +/- má na dobrých +3. Určite sme sa mali zbaviť Labrieho ktorý je znova naprd po tých 2-3 good zápasoch.
D§M píše:Dúfam že do Crunch sa dostane. Jasne nemá najlepšiu sezónu a po dobrom štarte klesol ale je to stále kvalitný forward na oslabenia. Neverím že waiverom prejde ale ak áno budem veľmi rád. Hall je v organizácii cca 5 rokov a fakt dúfam že pribudnú ďalšie. Stats taktiež nemá najhoršie dokonca +/- má na dobrých +3. Určite sme sa mali zbaviť Labrieho ktorý je znova naprd po tých 2-3 good zápasoch.
Někdo by ho klidně vzít mohl, jako 4th liner a PKer je pořád celkem dobrej. Tímhle krokem jde vidět, že s Hallem se do budoucna už nepočítá, což je dobře. Dohraje sezónu na farmě a bude FA. Na jeho místo se klepe Wyman, kterej je typologicky podobný hráč, akorát o pět led mladší a o něco rychlejší. Loni za nás Wyman odehrál 40 zápasů a vnich ukázal, že má na to bejt kvalitní 4th liner. Trochu mě pak zklamalo, když ho po kempu poslali zpět do Syracuse, čekal jsem totiž, že do čtvrtý řady bude lock.

Tenhle tah, kdy jde Hall mimo Áčko mi přijde divnej v jedný věci. Pouliot je zraněnej, Lecavalier je zraněnej a Labrie je sra*ka, takže na co Yzerman dělal místo v sestavě :hmm: Navíc, když už uvolnit místo jen tak, tak bych radši waivnul Labrieho. Hall by byl IMO do konce sezóny platnější. Leda, že by se počítalo s Palátem do konce ročníku v áčku. Nevím, ale na NHL ještě nemá. První 2-3 matche měl sice libový, pak ale zmizel. uvidíme, co má Yzy zalubem.
Tak už víme reassign Halla. Povolaný totiž bude Dana Tyrell :good:

EDIT: Adama Halla si nakonec vzali z waiveru Hurricanes :lol:
PainKiller píše:EDIT: Adama Halla si nakonec vzali z waiveru Hurricanes :lol:
:sok: hmm tak naozaj neviem čo týmto chcú Hurricanes dosiahnuť...Adamovi by som prial len to najlepšie v novom teame ale u týchto klaunov? Neverím že sa tam vôbec presadí.
Tak po tých 5rokoch je to teda definitívny koniec. Ako náhradu ale plne vítam Danu. Neveril som že pôjde ešte hore ale nakoniec sa dočkal. U Crunch v 15zap 5+3 čo nie je najhoršie, 4.lajnu by mohol nakopnúť.

Pyatt už je fit a mal by dnes nastúpiť. Zrejme v 4.lajne z Labriem a Palatom. V trojke Crombeen :buch:
Tohle byl výkon ze začátku sezóny. Úplně něco jinýho, než poslední cca měsíc. Snad to nebylo chvilkový osvícení a začnem takhle hrát dál. Mladíci z Crunch totálně zastínili naše hvězdy. Johnson byl sice v prvnim zápase lehce podprůměrnej, včera ale patřil mezi naše nejlepší útočníky. Tyrell, Johnson, Palát, Killorn všichni hráli libově, ale Gudas, ten hrál přímo nadlidsky :D Odehrál 20 minut, většinu víceméně vedle Carlea ve druhym páru a musim říct, že hrál neskutečně dobře. Čistil prostor kolem brankoviště, nějaký dorážky protihráče neexistovaly. Vzadu dominoval, směrem dopředu zase ukázal pár parádních přihrávek, otázka času, kdy nabere první body.

Nejhoršim bekem Brewer. Šel drasticky dolů, pakliže neuděláme Play-Off, klidně bych se ho o TDL zbavil. Pořád má docela hodnotu a týmů hledajících top4 beka bude dost. Purcell až na ten breakaway goal byl lazy a invisible. Stammerovi se puk motal furt pod nohama, měl dva breaky, několik šancí před brankou. Crombeen libová asistence na Thomsponův goal :good: Většina týmu hrála dost dobře a v porovnání s výkonama za poslední týden to bylo nebe a dudy.

Ztráta na PO neni veliká, museli bysme ale začít vyhrávat většinu ze zbylých zápasů a tam mám takový dojem, že to nezvládnou. Stačilo mít cca 6-8 bodů navíc a byli bysme celkem v klidu. Každopádně za včerejšek sem spokojenej, po dlouhý době zápas, na kterej se dalo dívat.
CAR-TB 1-4 (0:1),(0:2),(1:1)

Zmena oproti posledným zápasom bola vidieť. Všetko klapalo a hráči sa konečne snažili. Nenechali sme sa tlačiť od Hurricanes. Od začiatku sme hrali aktívne a pár krát sme pohrozili. Johnsonov gól v prvej tretine nám veľmi pomohol, hneď nato asi dva veľmi dobré zákroky Garona a mali sme navrh. Palat po horších zápasoch znova odohral super zápas a dočkal sa aj gólu ktorý si za ten match zaslúžil. Poistil nás ešte Thompson skvelým brejkom ktorý premenil parádne. Od Nata som vôbec nečakal takýto bodový úlet, naviac je to náš naj.útočník na oslabenia. V poslednej tretine sme už trochu poľavili a nehrnuli sme sa dopredu. Purcell premenil nájazd profesionálne ale to bolo zrejme jediné čo spravil v tom zápase. Rovnaký brejk ale vznikol aj na druhej strane a znova sme sa nedočkali čistého konta :? . Presilovky sú stále naprd, zaujímavé je že ostávame na 9.mieste NHL. Naopak oslabenia nám idú oveľa lepšie ako nazačiatku a už sme na 13.mieste :thumbsup: .

Dneska nechýbalo veľa a Garon by mal prvý SO. Po zápase aký odchytal Lindbäck si nezaslúžil sedieť ale jednoducho máme parádnu dvojicu brankárov na ktorý je spoľahnutie. Dúfam že som nič nezakríkol a vydrží im to.

Treba uznať že Boucherovi sa podarilo stabilizovať a vylepšiť defenzívnu hru celého teamu. Za tento mesiac máme priemer 2.5 gólu na zápas čo je výrazný pokles oproti min.mesiacom. Cca o 0.5 gólu na zápas menej. Je fakt že včera Brewer odohral mizerný zápas. Už to nieje rovnica 1.good zápas=1.soft zápas ale pomer je už tak 1 ku 3. Myslím že aj bez ohľadu či budeme alebo nebudeme bojovať ešte o play-off by sme ho mali vytrejdovať. Možno je to odvážne ale jeho rolu by mal 100% zastúpiť Gudas, ak by odvádzal výkony ako doteraz bol by to náš TOP 2 bek. Carle solid :jj: (žeby to bolo Gudasom :jn: ).

Dneska to bol zápas v podaní Syracuse Crunch. Pyatt si zobral k sebe Coryho z Killornom a bola to veľmi zaujímavá lajna ktorá sa mi osobne ale páčila. Palát sa vrátil k výkonom z prvých zápasov a Tyrell po príchode lietal po ľade ako nadrogovaný :D . Vážne som bol mimo ako naši mladíci odohrali ten zápas, dokonca Johnson za 8min 1+1. U Johnsona je vidieť jeho rýchlosť či strelu ktorá je na veľmi vysokej úrovni ale mohli sme niekoľko krát vidieť že hru telom nemá absolútne zvládnutú a pokiaľ sa do neho bek poriadne zapre/ zahrá na neho telom je v kaši. Aby sa udržal hore bude musieť poriadne zamakať na sebe. Thompson paráda a má životnú formu, bohvie či je to len krátkodobé alebo si to udrží aj do ďalšej sezóny. Každopádne je z neho ideálny center do 3.lajny. Dneska teda mladíci odohrali super zápas ale neverím že s takouto súpiskou by sme mohli vyhrávať aj ďalšie zápasy...BTW Hall proti nám odohral úplne smiešny výkon a -2 hovorí za všetko.

V Pondelok nás čaká posledný zápas z Flyers. Som zvedavý či budeme pokračovať vo výkone ako včera alebo to budeme znova fraška. Osobne som dosť skeptický a myslím, že to bol len malý záblesk v našej hre. Dúfam že sa mýlim.
PHI-TB 2-4 (1:2),(1:0),(0:2)

:wave: Mali sme síce dosť šťastia miestami sme hrali fakt mizerne ale vybojovali sme víťazstvo. Hra bola miestami na úrovni teamu ktorý by do play-off mal postúpiť ľavou zadnou, no zastienili to momenty keď nás Flyers nepustili ani z pásma. Zápas bol ale plný šancí, obaja brankári sa niekoľko krát vyznamenali a videli sme až 5 tyčiek. Nemôžem povedať že sme si dva body zaslúžili ale podstatné je že ich máme my. V zápase boli vidieť znova všetci mladíci a nebyť tej ltt vysokej hokejky Conachera tak by Johnson znova odohral zápas 1+1. Prvá tretina bola z pohľadu šancí najlepšia a hra sa rýchlo presúvala. Ako my tak aj súper mal niekoľko veľmi dobrých šancí ale brankári odolávali. Krásnou žabkou Tyrella s perfektným zakončením a Pyattovím gólom sme vyhrali prvú tretinu. Druhá bola oveľa horšia a súper v nej jasne dominoval s čoho pramenilo vyrovnanie. Konečne sme ale nesklamali v poslednej tretine a odohrali sme ju na úrovni. To ale skôr bolo zapríčinené tým že Flyers majú katastrofálne 3tretiny a nám sa to podarilo využiť. Stálo pri nás viacej šťastia a aj keď sme stále veľmi ďaleko bojom o play-off, takýto zápas poteší.

Čakal som že nasadíme dneska Garona po výkone proti Hurricanes, ale Boucher mal iný názor a znovu mu vyšlo postavenie brankára. Obaja sú v super forme ale je predsa len dobré ich takto striedať? Zatiaľ nám to teda vychádza ale :nervozny: inak Anders dneska super výkon ale tie jeho góly medzi betóny :slap: . Celkovo má betóny veľmi dobré a nohami veľa pochytá ale tento Talbotov gól bol znova ako cez kopirák tým Sestitovim z min.zápasov. Dostal tak už naozaj dosť gólov takže by si to už mohol viacej striehnuť....

Obdržali sme znova len 2góly a výkon obrany samotnej bol veľmi dobrý. Až na tú rozohrávku Carla hneď v úvode sme žiadne kiksy nespravili a celkovo hodnotím že sa Carle zlepšil, nie oveľa ale vidno zlepšenie len keby nemal tak nanič rozohrávku....Gudas-Aulie :rocker: presne to je 3.lajna ako sa patrí (Gudas má zatiaľ aj na viac). Je až neskutočné z akou ľahkosťou hrá Gudas a tie rozohrávky :slintac: . Aulie 3bod defenzíva super, výkon presne zo začiatku ročníka.

Dneska sme znova nastrielali 4góly :good:. Mladíci to jednoducho hrajú parádne + k nim rátať aj Tyrella. Na nikoho z rookies sa dneska nemôžem sťažovať ale hlavne by som udelil pochvalu Tyrellovi. Yzerman spravil perfektný ťah že ho znova povolal, tá rýchlosť s pukom + kreativita. Dneska jeden z najlepších útočníkov, celkovo ich lajna na tam málo priestoru ukázala veľké veci. Johnsona si zrejme vychutnalo pri mantineli všetkých 6bekov Flyers ale jeho skill vpredu :jj: . Stamkos dneska 200th goal :tlap:. Heh presilovky boli zase na bode mrazu ale naopak oslabenia sme si pokryli veľmi dobre aj keď základom bol Lindbäck. Face-off znova v náš prospech, Stamkos 60% a Johnson znova 100%? :hmm:

O dva dni proti Maple Leafs, určite to nebude ľahké ale TOR nie je veľmi vo forme a strieda výhry a prehry. Jednoduché ako v prvom zápase to nebude, tam nám veľmi pomohol Scrivens ktorý chytal dva dni po sebe. Verím v úspech :-P

BTW- Prvou hviezdou zápasu Malone? :sok: :lol: Toto je vážne sila :D
Hoši mě potěšili, snad to neni jen krátkodobá forma ale konečně se jim rozsvítilo a budou bojovat o Play-Off, jak se sluší a patří :wave:

Víc mě ale zarazilo zranění Hedmana, který teda nakonec není extra vážný a proti Torontu by mohl hrát. Je zapsán jako day-to-day, takže přinejhorším to vidiím na absenci jednoho zápasu.

No, Malone ale shoulder injury a out na neurčito. Těšil jsem se, že ho Yzerman vymění během TDL ale s momentálnim zraněním to nepřipadá v úvahu :-/ Takže snad si sbalí kufry při draftu nebo až v létě. Neskutečnej papírák, Malona mám rád, je to sympaták, ale nic nevydrží a směrem dopředu už taky hraje ho*no. Pro náš tým víceméně useless a za ty prachy...

Lecavalier měl další vyšetření a ta ukázala, že má zlomeninou v levém chodidle :hroza: Out na 3 až 4 týdny. Takže Vinny si zahraje přinejlepším posledních 5 zápasů. More time for Johnson and Palát.
Tak Hedman nakoniec proti Maple Leafs nenastúpi. No cez víkend sa už vráti buď v Sobotu proti Senators alebo Nedeľu s Jets. Hmm proti TOR to bude bez naj.beka problém. Gudas Salo budú musieť predviesť super výkon s posledných matchov a Brewer nemôže suckovať. Dúfam že bude hrať Bergeron a nie Lee......

Zranenia sa na nás sypú až priveľmi :?. Malone nie je veľká strata a ako píšeš Pain je to fakt sympaťák ale výkonovo išiel veľmi veľmi dole...čo sa týka zranenia tak tento krát to nebolo zrejme nič za čo by mohla jeho "papierovosť" , Rinaldo ho v poslednej tretine sejmul dosť škaredo a zrejme si to odniesol s tohoto hitu. Naviac nebol Rinaldo vylúčený ani na 2 min. :thumbsdown:

Strata Vinnyho na tak dlho ma pekne sere....Bude mi veľmi chýbať, keď pri zápasoch nebudem vidieť #4 :-( . Je síce pravda že teraz ho nepotrebujeme a jeho strata nie je okrem PP cítiť. Otázka je ale dokedy to potrvá....
-optimistickejšie správy hovoria že možno aj tých 9matchov by teoreticky stihnúť mohol.
Inak trochu sme pozabudli na Browna ktorý už je fit a za Syracuse odohral už cca 3-4matche? (nwm presne) Niekoho povolať musíme a keďže Yzerman má nejaké divné plány z Connollym je istá šanca že by sme ho mohli povolať prípadne by už mohol ísť hore Wyman. Ako náhrada k lajne Thompson-Crombeen sa hodí najviac.
No jo, třikrát v řadě letos už asi nevyhrajem. Tampa se probudila jenom na dva matche. Buzoš Vyšpul jde na disciplinárku za ten hit na Hedmana :grc: Máme štěstí, že je Heds v pořádku. Nicméně, co víc než prohra mě sere ztráta Lindbäcka. Přesně tak, Anders se zranil a co zpočátku vypadalo jenom na day-to-day, tak teď je mimo na neurčito s poraněným kotníkem :respekt: Teď můžu říct s klidným svědomím, že sezóna je definitivně v prdeli. Lecavalier a Malone pravděpodobně out do konce základní části a ted se k nim přidal Lindbäck, kterej poslední dva týdny chytal libově.

Neskutečný, kolik smůly ten tým letos má.. fuck it.
TB-TOR 2-4 (0:1),(0:3),(2:0)

Ja som to hovoril už dlhšie, nič sa nedá robiť ide sa na draft. V Toronte to jednoducho nešlo ale nasere hlavne to že sme nehrali tak zle aby to bolo po 2tretinách 0:4. Hlavne v prvej tretine to bol dobrý výkon nedá sa povedať že by nás Maple Leafs valcovali. O druhej tretine je škoda reči. Začala sa posledná tretina a začali sme hrať znova dobrý hokej a vytvárať si šance. Čo s toho keď to je za stavu 0:4 však...TOR jasne dohrávalo zápas a už si to išli iba odkorčulovať aby boli fit dnes na sabres ale dva góly, následne 2min pred koncom Stamkos tyčka :nervy: . Je zbytočné to tu rozpisovať ako hráme vlastne sa na tej hre nič nemení a zápasy v 80% prehráme vždy rovnako. V tomu faulu Lupula na Hedmana nie je čo povedať. Ostatne bral som Lupula ako ofenzívne hráča s citom pre zakončenie a nakoniec je z neho ďalší zákerný babrák...som strašne zvedavý koľko dostane, verím v minimálne 3. Hedman po tom faule vyzeral veľmi čudné a z ľadu sa mu nechcelo. Nakoniec zápas našťastie dohral a nemal by cez víkend chýbať.

Našu taktiku čo začal preferovať Boucher som neuznával hneď od začiatku a dneska sa to potvrdilo. Garona za góly viniť nejde možno za jeden ale inak nemal pri góloch čo robiť. Lindbäck nepriemne inkasoval hneď z prvej strely ale nakoniec si aspoň pár savou pripísal. Jeho zranenie bude dosť citeľné a hlavne teraz keď sa dostával do formy....Osobne to ale neberem za zúfalú stratu. To že do teamu príde znova Desjardins ma dosť znepokojuje a neverím že nám ešte niaky ten zápas vyhrá. Garon dostane plnú dôveru a ukáže sa ako na tom je. Pokiaľ bude v bráne Garon verím že bude podávať minimálne rovnaké výkony ako by podával Lindbäck.

Inkasovali sme znova krásne 4góly a obrana bola naprd. Občas im zápas víde občas nie. Chcieť aby naša obrana hrala dobre tak 3-4 matche je nemožné. Hedman okey, Aulie-Gudas :thumbsup: . To že u nás bol dneska vidieť iba Gudas a miestami Hedman je každému jasné. Radko si pripísal prvý gól hral parádne passy, hity, nahadzovanie na bránu. Veľkú rolu zohral aj pri druhom góle kde krásne nahral Martymu. Aulie nadpriemerný výkon, byť tam lepšia rozohrávka tak som s ním max.spokojný.

Po zápase z Torontom sa jasne môžme nazvať Tampa bay Crunch....Som zvedavý ako to zamieša Boucher a čo nám mladíci ukážu okrem Connollyho sme komplet (dnes povolaný Panik). Toto bude veľmi zaujímavé sledovať a či prinesú to srdce ktoré je v Syracuse. Máme prvú lajnu Purcell-Stamkos-St.Louis a inak to bude takmer úplne "young party". No k zápasu, znovu rovnaké mená. Tyrell hrá skvelo a je až neskutočné aký ma speed. Perfektný 3lajner. Johnsona som zrejme dosť podcenil a aj cez jeho deficit v hitoch a v hre do tela hrá super a nesmierne ma prekvapuje. + vhadzovania skvelých 69% !!! Pyatt po zranení išiel hore a je ho oveľa viac vidieť.

Cez výkend dvojzápas takže na 99.9% uvidíme Desjardinsa ktorý bude mať čo robiť aby si vylepšil povesť po tom hroznom zápase z Canadiens.

Inak už sa začalo vo veľkom špekulovať o trejdoch. Vie sa niečo konkrétne na adressu Tampy? Ja som nenašiel nič a zrejme ani Yzerman nesrší aktivitou.
PainKiller píše:Neskutečný, kolik smůly ten tým letos má.. fuck it.
Je pravda že máme dosť smoly ale myslím že zápasy si prehrávame samy individuálnymi chybami ktoré furt robíme. Bud zlyhá útok alebo obrancovia nevedia rozohrať prípadne gólmani soft goals...Zápas v ktorom všetko fungovali aspoň na 90% asi ani nepamätám. Vybavuje sa mi iba match proti Flyers (5-1) ten sme odohrali parádne.
Tak máme dve skvelé správy! Podpis Šustra keď sme Flyers, Penguins, Ottawe či Los Angeles vytreli zrak a Lee umiestnený na waiver! :oslava:

SUSTR SIZES UP BOLTS
Andrej Sustr-TBL.jpg
Andrej Sustr-TBL.jpg (69.94 KiB) Zobrazeno 2747 x
Yzerman prehlásil ohľadom nového prírastku do obrany " Je veľký, pohyblivý, hokejku drží napravo. K tomu má veľmi šikovné ruky. Myslíme si, že je v ňom obrovský potenciál na hráča NHL. Nesmierne sa tešíme že sme získali takéhoto beka."
Ako som spomínal o tohto 204cm vysokého obrancu sa zaujímalo cez 8teamov.
Vypracoval sa z vysokého a neobratného hráča Plzne na TOP hráča na vysokých školách. Podľa niektorých rebríčkov patrí medzi TOP3 naj.hráčov a je hneď v závese za obrancom z Michiganu Danom DeKeyserom. :frajer2:
Od roku 2010 bol na univerzite v Omaze. V sezóne 2012/13 sa mu náramne darilo a v 39 dokázal nastrieľať 9gólov a celkovo 36bodov. Celkovo má na konte v NCAA 111 zápasov zo ziskom 51bodov za 15+36.

BTW- Andrej sa zúčastnil nášho prípravného kempu už min rok a podľa všetkého si viedol dobre ale nie nadpriemerne.

WITH SUSTR COMING, LIGHTNING PUTS BRIAN LEE ON WAIVERS.
Dočkali sme sa. Najhorší bek Lightning a určite TOP 5 najhorší bek v celej NHL konečne opúšťa prvý team. Je jasne že Gudas hrá perfektne asi tak o 2triedy lepšie a ostane u nás do konca sezóny. Ako náhradníka máme ešte MABa čo je taktiež dobrá voľba. Č.15 zrejme už túto sezónu neuvidíte.
Bohužiaľ v Crunch ho vídať zrejme budeme, neverím že niektorý team by si ho zobral. Ale ak áno :hehe: :rofl:
Leeho si kupodivu nikdo nevybral :giggle: Ted to vypadá na směr Syracuse.
Konečně to docvaklo i vedení. Leeho jsem kritizoval již od jeho příchodu. Naprosto zbytečná ztráta času s ním. Každý z něho byl na větvi, ale od začátku jsem říkal, že je to hráč k ničemu. Letos už to bohužel budeme muset doklouzat.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS