Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

V play off je úplně jedno na koho jdete. Je to úplně jiná soutěž. A já osobně si myslím, že vy byste ten DET vyklepli.
Dawe4 píše:V play off je úplně jedno na koho jdete. Je to úplně jiná soutěž. A já osobně si myslím, že vy byste ten DET vyklepli.
Súhlas. Síce neviem, koho by sme vyklepli, ale takto nám to môže byť jedno, koho dostaneme. Ako som spomínal. Niekto zlyhá, niekto zahviezdi. To neovplyvníme.
Komici, Det by Pho rozsekal na hadry. Mimochodem, již nyní je Det prakticky v PO a jestli ho zase nepostihne nějaká série zranění, tak pro mě to je NEJ favorit na vítězství na Západě, samotné FIN SC je pak již loterie. Co se týče Pho tak ten končí v 1. kole ať již narazí na kohokoliv !!!!
Sakra Philly,Ty ses pred tím play-off tedy pekne rozjel..... :good: :D
Beres jim takto nekompromisne iluze a nadeje......to Te tady fans PHX asi moc rádi mít nebudou.
:) Baffy, upřímně, ty máš jiný názor? Mě je vcelku putna co si kdo myslí, napsal jsem svůj názor, opravdu mi záleží jen na tom co si myslí moje rodina, manželka, děti a tak, ale to Ty víš stejně jako já. Jo ještě bych zapomněl že mi také dost záleží na tom, co si o mě myslí týpek v práci, co rozhoduje o mých odměnách :D . Domnívám se, že tím, kam až to Pho letos dotáhl, resp. kolik získal (získá) bodů, se stal opravdový zázrak. Asi stejný jako kdyby mělo na nadcházejícím MS v JAR získat titul Slovensko. 1 zázrak za rok, no občas se tak stane, budiž, ale 2? Pho nedávám v PO pražádné šance, domnívám se že i snaha všech týmů ve spodní 1/2 postupové 8 bude své snažení směřovat k tomu, aby s nimi hráli v 1. kole !!!!
Ešte si zabudol napísať, že to vyhrá Philadelphia, vo finále proti Detroitu. A už to bude typ top. Prosím ťa, pál s tvojími neobjektívnymi názormi dákam do prdele. Ešte ani nie sme v PO a už nás z neho vyraďuješ. Písal tu niekto, že cez Detroit prejdeme? Myslím si, že sme skôr narážali na to, koho by sme si skôr priali, po prípade na to, že v PO je to aj dosť jedno. PO je úplne iná súťaž a mne sa zdá, že na to zabúdaš. Nie je normálne, aby niekto hovoril, kto v ňom vypadne a kto nie. A neviem, kto tu je komik... Nikto tu nepísal, že keď dostaneme Detroit, tak cez nich prejdeme...
Už sa teším na tvoje príspevky, keď náhodou vypadneme v 1.kole, že ty si to vždy vravel, že Phoenix nie je hokejový tím, nemajú v NHL čo robiť, ich postup do PO bol náhoda... Nezabudni sem prísť. A keď sa bude dať, vyhni sa tomuto topicu, pokiaľ nebudeš mať nič normálne na jazyku...
Vždy když mě takto "skalpuje" děcko s obrovskými životními zkušenostmi a společenskými zásluhami, tak se mi roztřesou kolena, začnu se potit a přeskakuje mi hlas. Prosím Yzy, již to nedělej, já pak celé noci nespím !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:Vždy když mě takto "skalpuje" děcko s obrovskými životními zkušenostmi a společenskými zásluhami, tak se mi roztřesou kolena, začnu se potit a přeskakuje mi hlas. Prosím Yzy, již to nedělej, já pak celé noci nespím !!!!
Chcem byť ako ty. :good:
To Philly: čim menčí očekávání, tím větší přípádná radost... já vítam tyhle řeči ;))) .... ale back to topic....

No Detroitu se bojim nejvíc... podle mě by to pro nás nebyl dobrej soupeř.... myslim, že si ho nepřeje nikdo z úvodní 4... naopak souboje s LA, Coloradem a Nashvillem bych viděl jako hratelný....
Wanic píše:To Philly: čim menčí očekávání, tím větší přípádná radost... já vítam tyhle řeči ;))) .... ale back to topic....

No Detroitu se bojim nejvíc... podle mě by to pro nás nebyl dobrej soupeř.... myslim, že si ho nepřeje nikdo z úvodní 4... naopak souboje s LA, Coloradem a Nashvillem bych viděl jako hratelný....
Ja sa zas bojím najviac asi LA. Ale mali by sme sa vrátiť ešte do základnej časti. Teraz som si poprechádzal naše zápasy a dívizny titul už asi nie je moc reálny. To by bol zázrak, keby sme vyhrali.
to yzy19: tak pravda.... stále je ještě základní část.... musíme vyhrát co pude a doufat, že San Jose klopýtne víckrát jak my.... Hrajeme ještě s Coloradem, Nashvillem a LA... na tyhle zápasy jsem hlavně zvědavej....

Už jenom 7 games remaining....

jnk. návštěvy po OH
10 385 (St.Louis)
12 426 (Colorado)
14 965 (Anaheim)
15 883 (Vancouver)
17 534 (Chicago) - SOLD OUT (i když nutno dodat, že v ochozech bylo hodně jestřábých fandů.... ale co, na to už se historie ptát nebude.... SOLD OUT)
Wanic píše:To Philly: čim menčí očekávání, tím větší přípádná radost... já vítam tyhle řeči ;))) .... ale back to topic....

Ano, rozumný a střízlivý názor. Jen bych doplnil, že týmy tebou označené jsou sice hratelné, ale ne pro Pho v PO (toto ber pouze jako menší popíchnutí) !!!!
ENGLAND-PHILLY píše::) Baffy, upřímně, ty máš jiný názor?

Ani ne,možná 1.kolo by mohli podle soupeře(pokud to nebude DETROIT) přejít,těžko takto dopředu
tipovat,když ty dvojice nejsou dané,jen aby nedopadli nakonec jako Jackets loni...... :frajer2: :cinka:

Jinak já proti Kojotům nemám vůbec nic,dokonce jsem jim to přál a jsem rád,že hrají tak dobře a
že to play-off pod Tippym dokázali uhrát,ono alespoň je dobře vidět,jak je Dave dobrý trenér.... :poklona2:
Není dobrý, je SKVĚLÝ, to on stojí za vším tím "Miracle on Ice", dle mého názoru tak z 80% !!!!
A je to tu znova.... SOLD OUT :clap: na dnešní zápas s Coloradem už je vyprodáno.... good...

http://www.azcentral.com/sports/coyotes ... urday.html

Co se Phoenixu v play off týče... hlavně doufam, ať nedopadnem jako Columbus... jestli už vypadnem, tak ať asopň se dvěma vyhranýma zápasama..... co se těch (ne)hratelných soupeřů týče... ono je to nakonec asi úplně jedno... protože podle mě už na 90 % hrajem s Detroitem..... Detroit je v současné formě z těch bottom 4 nejlepší a my už na vítězství v pacifiku asi nedosáhnem :evil:
mimochodem další negativum zápasů s Detoritem je fakt, že pokaždé když přijel do Arizony Detroit, přijela s nim i vleká fanouškovská podpora.... takže atmosféra po většinu zápasu zaváděla spíše rudými křídly... takže výhoda domácího ledu se asi nebude dát počítat za výhodu :?
No tak dnes sme vyhrali nad Coloradom 6:2. Dlho som u Yotes nezažil takú prestrelku. Je mi ľúto Stempniaka, neviem, či toto nebol jeho štvrtý, alebo piaty zápas, kde dal dva góly a málo mi chýbalo k hetriku. Dnes sa nám prebudil aj Wojtek. Bol druhou hviezdou zápasu, po góle a dvoch asistenciach. Vyzerá to tak, že ho tréner dal k Leemu a Lombardimu, že?
Prosím, napíš mi sme zostava, aká bola počas zápasu. Výsledok ma dosť potešil. :good:
K highlightu asi len toľkoto: Colorado sme totálne zničili. Dobrý bol 1.gól Morrisa, keď puk nasmeroval ukážkovo do brány obranca Colorada :D.
Čudoval som sa, že prečo je Pyatt prvou hviezdou zápasu a už mi to doplo. Bitka, gól, asistencia - hattrick Gordieho Howa. Pekne! V bitke sa mi zdá, že mal navrch. Má na to predpoklady.
Neviem, čo mám dodať k Leemu. Ten sa u nás mrtne chytil. Vidím v ňom druhého Doana. Zdá sa mi, že sa mu u Yotes páči oveľa viac ako Wojtekovi, hru si oveľa viac užíva a to sa odráža aj na jeho góloch, či asistenciach. Ma neskutočne rýchlu strelu, čo sa mi na ňom moc páči. Aspoň, že sa môžem kochať jeho hrou, keď už nie Upshallovou.
Gratulujem k postupu, očividne vo Phoenixe je hokejový boom. Vidno to aj na návštevách :thumbsup:
Phoenix by som v play-off nepodceňovala. Nezabúdajte, že trénerom je skúsený Tippett a brankárom je Bryzgalov, ktorý má z PO skúsenosti, za Anaheim chytal v PO skvele. Nadôvažok nebude na Coyotes vyvíjaný tlak.
Veľká gratulácia do Phoenixu :) . V PO máte moje sympatie :good: .
Wanic píše:mimochodem další negativum zápasů s Detoritem je fakt, že pokaždé když přijel do Arizony Detroit, přijela s nim i vleká fanouškovská podpora.... takže atmosféra po většinu zápasu zaváděla spíše rudými křídly... takže výhoda domácího ledu se asi nebude dát počítat za výhodu :?
Heh, nepřijela, lidi v Detroitu momentálně nemají na nějaké výlety peníze :) Detroit díky svým úspěchům má prostě fans (nebo tedy ty, co se za fans považují) všude a v těch méně hokejových městech jich je vždy na stadiónu hodně, někdy víc, než domácích fans. Hlavně je třeba počítat s tím, že pokud se Kojotům v playoff nebude dařit, tak ti, co budou mávat se šálami s kojotem, je velmi rychle vymění za šály Red Wings :wink:
No zápas to musel bejt supr... bohužel jsem ho neviděl..... domů jsem sice přišel akorát... ale v takovym stavu, že by koukat bylo jenom trápení.... :verysad: :verysad:

Nicméně výsledek supr jsme v play off.... a dokonce jsme na titulní straně NHL.com.... pamatujete to někdy?
untitled2.JPG

Lajny hráli takhle: - dle play-by-play

Pyatt - Lombardi - Doan
Wolski - Fiddler - Stempniak
Průcha - Hanzal - Vrbata
Korpikovski - Nokelainen - Winnik

Jovanovski - Michálek
Yandle - Morris
Lepisto - Aucoin

Jsem rád, že hrál konečně Lepisto, ten kluk na NHL má... a je podle mě lepší jak Schneider... přesilovku musíme zvládat i bez Matheiua...
Je to již osm let co jsem naposledy tenhle tým viděl v play off a jsem velice rád že se jim to letos konečně zase podařilo. Gratulace! :good:
Teraz sa mi aj tie lajny celkom dosť páčia. Len škoda toho Upshalla. Pyat by potom letel do tretej, alebo štrvtej.
to sidney77: hmmm... nad tim jsem nikdy nepřemejšlel..... to by bylo ale smutný.... jak může někdo žít ve Phoenixu a fandit Detroitu... tohle nikdy nepochopim..... :hroza: kor když ty pravé zlaté časy Detroitu přišli až po přestěhování Jets... jestli se nepletu.... :ja_neviem:

Upshalla je obrovská škoda, bohužel bez něj je řada Lombo - Doan + kdokoliv (teďkon Pyatt) o 50 % neefektivnější...... což znamená, že o góly se většinou stará 2. nebo 3. lajna.... kdyby byl Upshall, máme 3. řady které umí vstřelit gól (a to je v play off taky důležitý... nenechávat to všechno na jedný lajně...) .... a jestli to tam Doanerovi nezačne padat... tak to asi ani jiný nebude.... buď tahle lajna nebo Češi budou muset v play off pořádně nastoupit.. jestli chcem myslet na úspěch.....

jnk. dneska jsem se znova koukal na tabulku... a máme víc výher jak SJ... (zatim o jednu...)... takže jestli už vyhrajem stejně zápasů jako Žraloci a porazíme je v posledním zápase v Shark tanku... tak i při rovnosti bodů máme divizi... i tak hraje zatim všechno ostatní proti nám.... na to už jsem si ale za dobu fandění Yots zvyknul..... takže dneska je třeba se modlit za Laviny!!
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO