Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:biglol: :biglol: :biglol: parada...nahrada dvox bodov za domacu prehru vysla paradne :clap: :clap: Jurcina dajak zacina pravidelne bodovat....len aby sa Green zmestil este do kadra :D .Vsimol som si,ze Fehr mal ice time 4.52 .....dufam,ze to nie je dalsie zranenie :?
Fehr nedohral pre zranenie :? Ako fakt chapem srandu, ale toto je uz vazne vazne vazne trochu vela. Uz sa nam zacinaju zranovat hraci co dosli z farmi, tento rok je osud dost proti nam. :evil:
Za chvilu budu moct zavriet Hershey, lebo vsetci budu hrat vo WSH :|

Inak tleiskam chlapcov za vcerajsie vytazsvto, Alzner 2x po sebe 2 hviezda zapasu, super..tomu chlapcovi predpovedam velku buducnost.
Dnes skvele zachytal Johnson, dufam, ze sa postavi aj proti Caroline, inak neviem, ale myslim si, ze Alexovi na PK Nylander nesedi. Mal by to Bruce este dako pomiesat, nech tymto neznizuje nas najlepsi utok.
mame noveho hraca z farmy, Giroux namiesto Fehra :-(

Nechcem sa opakovat, ale kedy toto skonci?

Injured:
Defenseman Brian Pothier is out.
Defenseman Jeff Schultz is out 4-6 weeks.
Defenseman John Erskine is day-to-day.
Defenseman Mike Green is day-to-day.
Defenseman Tom Poti is day-to-day.
Defenseman Tyler Sloan is day-to-day.
Center Sergei Fedorov is day-to-day.
Left wing Alexander Semin is day-to-day.
Right wing Chris Clark is out.
Right wing Eric Fehr is day-to-day.
XruC píše:Nechcem sa opakovat, ale kedy toto skonci?
do zapasu s Bruins snad nie :frajer2:
A mam este jednu skvelu spravu, Semin bol presunuty na dlhodobo zraneneho.

Cepi..ty sa bat nemusis..toto budu vase najlahsie ziskane 2 body :(
XruC píše:A mam este jednu skvelu spravu, Semin bol presunuty na dlhodobo zraneneho.

Cepi..ty sa bat nemusis..toto budu vase najlahsie ziskane 2 body :(
Tvoja prva sprava ma ako supera potesila :angel: a k druhej..nemysli si..doma hrate o kapanek inak ako vonku, cize by som flintu do zita nehadzal..samozrejme, ak by ste nastupili v plnej zbroji bolo by to o niecom inom, takto je sanca na uchmatnutie bodikov docela sympaticka :)
Washington sa nemusí báť, napriek maródke. Je jednooký medzi slepými - pri pohľade v akej divízii je, sú moje slová snáď jasné.
jj..to je jedine nase stastie
ax jaaaj :? skoda preskoda toho nevyuziteho najazdu .... co sa da robit....snad len nabrat nove sily a vyhupnut na nix v tretej tretine.Go Caps :clap:
tak som si pozrel highlight a podla toho co som videl sme boli jasne lepsim tymom, lenze..dobre zachytal Leighton, mal fakt famozne zakroky a my sa musime naucit premienat sance. Nieje mozne, aby sme dali zo 40 striel jeden gol..a neboli to nijak platonicke sance..kua..nastvaty som, hlavne na Theodora, ten co uz dostal za druhy a treti gol? Naozaj je to brankar NHL? Boze, al. skor Bruce (nie teraz ten vsemohuci :-) ) Nech uz sa ten motak do branky nedostane, Johnson je o 5 tried lepsi.
XruC: Aboslútne nerozumiem tvojmu rozčarovaniu a takisto sleposti k Theovi. Jose je kvalitný brankár, avšak keď nemá svoj deň, tak vie pokaziť veľa vecí. Síce v tejto sezóne ich má pomerne dosť, tak vo viacerých zápasoch Caps podržal. Takisto nerozumiem ani tomu, že si naštvaný. Tím vždy jednoducho prehrá. Ste na 1. mieste divízie, čiže 3. v konferencii a aj keby neplatilo pravidlo o prvých troch miestach v konferenciach, tak by ste sa do osmičky v pohode dostali. Čo mám hovoriť skôr ja? Navyše ty ako fanúšik Caps (nechcem to povedať tak priamo, ale je to jednoducho tak) si si mohol už zvyknúť na posledné priečky, ktoré ste často okupovali. Teraz je to len druhá sezóna, kedy ste tak vysoko, tak si to užívaj. Ja som si žiaľ už zvykol, že pre Atlantu je úspech aj postup do play-off :(.
ThrashersFan píše:XruC: Aboslútne nerozumiem tvojmu rozčarovaniu a takisto sleposti k Theovi. Jose je kvalitný brankár, avšak keď nemá svoj deň, tak vie pokaziť veľa vecí. Síce v tejto sezóne ich má pomerne dosť, tak vo viacerých zápasoch Caps podržal. Takisto nerozumiem ani tomu, že si naštvaný. Tím vždy jednoducho prehrá. Ste na 1. mieste divízie, čiže 3. v konferencii a aj keby neplatilo pravidlo o prvých troch miestach v konferenciach, tak by ste sa do osmičky v pohode dostali. Čo mám hovoriť skôr ja? Navyše ty ako fanúšik Caps (nechcem to povedať tak priamo, ale je to jednoducho tak) si si mohol už zvyknúť na posledné priečky, ktoré ste často okupovali. Teraz je to len druhá sezóna, kedy ste tak vysoko, tak si to užívaj. Ja som si žiaľ už zvykol, že pre Atlantu je úspech aj postup do play-off :(.
Ved prave...este mame zivo v pamati sezony,kedy sme okupovali posledne priecky NHL....ale vzhladom k tomu,ze sme budovali novy team a stavili sme na mladu krv,si tento kalix horkosti trebalo vypit.Teraz uz nastal cas,kedy ovocie dozrelo a treba zozat urodu.A preto sme pravom nasraty na taketo zapasy,ked sme jasne lepsim teamom a po slabom vykone golmana stratime co i len bod (v tomto pripade 2 ) !!! Theo nas podrzal ....asi tak 5 krat z tyx 17-ix stretnuti.Myslim az do konca zapasu.Iste,famozne zakroky ma v kazdom stretnuti,ale potom nasleduju 2 skolacke xyby,ktore sa brankarom vstiepuju uz od pripravky a je po zapase.Ja skor stavim na istotu....istota= Johnson.Toto nie je nazor jedneho fanusika Caps,myslim si ,ze vacsiny.Dufam,ze si nas generalny manazer trieska hlavu o stol !!! :bitka3:
Tak aby som ti to vysvetlil, z prehri niesom vobec nastvaty, jedine, z coho som vytoceny je Theodore a jeho vykony. Ako sorry, ale bavime sa tu o 57 brankarovi ligy s uspesnostou 88.04. Mozno vies toho viac ako ja, tak by si mi mohol vypisat zapasi v ktorych bol ozajstnou oporou, ja si pamatam Montreal, mozno bolo este par zapasov, kde podal dobry vysledok, ale ja si pamatam podstatne viac zapasov, kde podal vylozene zly výkon al. nam uplne prehral zapas. Poviem to takto, jedine nase stastie je, ze hrave v takej divizii ako hrame, napr. medzi PIT, PHI, NYR, NJD by sme vyzerali asi "trochu" inak, tak s cim mam byt spokojny??? Ale aby sme sa zas nechapali zle, s hrou muzstva som celkom spokojny, aj ked je jasne, ze nic nieje 100-percentne, jediny, kto ma ale vazne stve je Theodore.
XruC píše:No len sa moc netes, tymto dnom vam skoncila..
hehe, tak to uvidime :frajer2: nevravim, som pripraveny aj na pripadnu porazku, nakolko doma Vam to aj napriek zraneniam slape, ale tak nenahnevam sa, ak to bude opät vitazstvo :-P

v tomto topicu to pocas zapasov Caps docela slusne zije, tak dnes v noci sa medzi Vas vklini jedna medvedia vtierka :lol2: v pozore bude i slusna medvedia podpora Kower, Skorpion, ci Thorty19...na strane domacich XruC, Vlcko, ci J.R.20 :)
dnes by nam to malo slapat na http://atdhe.net/live-tv-1327.html :thumbsup:

v nasej kleci pripraveny Fernandez, na Vasej zial Johnson...Yelle - citi sa fajn, mohol by do stretnutia naskocit, no pripraveny je aj Vladimir Sobnotka...Ward + Sturm uz zaberaju, ale do hry dnes este nezasiahnu; este ocakavm Vasu zbierku zraneni... :lol2: :angel: :wink: tak dopo dovi v 01:00 :frajer2:

:povzbudzovanie: GO! Bruins GO! :povzbudzovanie:
Washington Forwards
8-Ovechkin, 19-Backstrom, 28-Semin
33-Giroux, 92-Nylander, 25-Kozlov
48-Osala, 21-Laich, 10-Bradley
87-Brashear, 39-Steckel, 15-Gordon

Washington Defensemen
3-Poti, 89-Sloan
26-Morrisonn, 62-Collins
27-Alzner, 23-Jurcina

Goaltenders
1-Johnson, 60-Theodore

ax jaaaaj :? pozeram,ze nam vypadol Fleschy :ee: toto je uz kliatba ...ja uz nemam slov....som jednoduxo rozcarovany :sad2:
Ako nahradu Caps povolali z farmy finske lave kridlo Oskara Osalu.V AHL sa mu darilo,som zvedavy ako si pocne proti Bruins......no,nie je to zrovna idealne muzstvo na premieru.V obrane Xara a v brane Thomas :hmm: ....krst ohnom!
nuž nič v zlom priateľu, ale dnes v noci bude aj remíza považovaná za veľké prekvapenie, lazaret v tomto tíme je až neskutočný. Myslím, že medvede uhrajú povinné body.
pockat, pockat Vlcko, mas tam v zostave Semina :hmm: psst, moc pozorne si necital môj prispevok :bitka3: :D dnes mame v brane Fernandeza :)
ivan32, no ja by som bol opatrny..nebude to prechadzka, ale cez zdecimovanu obranu by snad mohla viest nasa medvedia cesta :)
ked sa tak pozeram na rozbehnuty Boston,tak remizu beriem :pivo3:
ja sa na to pozerám nezaujato, úplne reálne, pochopiteľne fandím viac medveďom, nakoľko som tipol na nich a naviac predvádzajú krajší hokej :good:
ufff...sorrac ,fakt som to presvihol....ja som mrkol na stranku Caps a tam bol Thomas ....tak asi preklep.Ale to nic nemeni na tom,ze dnes to budu mat strelci Washingtonu velmi velmi tazke.Fernandez je kvalitna nahrada.....kiez by dnes nemal svoj den :D .Tak som zvedavy na Semina,...jeho start by nam velmi pomohol....ale ak nie je 100%-tne fit,tak nex si este oddyxne.Nexceme predsa riskovat,aby sa mu stav zhorsil a vynexal tak polku sezony....to nie :ee:
ivan23 píše:ja sa na to pozerám nezaujato, úplne reálne, pochopiteľne fandím viac medveďom, nakoľko som tipol na nich a naviac predvádzajú krajší hokej :good:
mas pravdu....predvadzaju krajsi hokej.....len by som bol zvedavy,ci by im to takto klapalo,keby im vypadlo 11 hracov zo zakladnej zostavy :roll2:
dobrá poznámka... myslím si že nešľapalo. Takéto niečo poznačí akýkoľvek tím.
ale zadarmo svoje pierka nepredame!!! Budeme bojovat do poslednej minuty a urobime vsetko preto,aby sme medvedom vyprasili tie vitazne kozuxy :hit: :D
uau, až mám pocit, že nastupuješ v základnej zostave... :) , tak nech sa darí :frajer2:
Bruce mi dal sancu......vela marodov :D Dikes
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS