Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

battle of Alberta ako remen :) videl som druhu a tretiu tretinu. Gol Eberleho na 2:0 bol ako vykupenie, flames sa uz nadychovali k vyrovnaniu, navyse mali presilovku. Takze jeho prvy gol v NHL je tam a samozrejme si nechal aj puk na pamiatku :) Rychly gol Hemskeho to naplno zlomil na nasu stranu. V zavere chutovka v podobe knockoutu Ivanansa od Big Maca :cool:
Vybral som si pensylvánske derby a neľutoval som, tak to ale vyzerá, že včera to bola krása na všetkých frontoch a odsledovať 4 zápasy by bola fikcia. Každopádne úvod som videl a tempo sa mi od začiatku páčilo, je škoda, že som to nemohol dopozerať.

Nakoniec to dopadlo tak ako som chcel, totálny knockout a to nielen zo strany MacI (wow, naposledy som podobný videl snáď len od Orra, fakt tých dvoch považujem za najlepších vo svojom remesle). Nuž a ten Eberleho premiérový gól...čistá krása, toto u mňa predčilo aj Bozakov debutový. :thumbsup:
Tak snáď PO urobíte, priala by som vám to. :cool:
ja osobne v PO velmi neverim, ale tento zaciatok sezony, ked je tim plny euforie (vdaka novacikom), si budem naplno uzivat :clap:
dnes sa proti nam postavi Florida. Beriem len vyhru, s takymito pseudohokejovymi timami nemozeme stracat body.
vyslat 13 striel za cely zapas je naozaj bieda. Ale kaslat na to, hlavne, ze sme urvali 2 body. Horcoff to tam pekne kopol.
take sproste streamy boli v noci s Minnesotou ze az. Ale sak pri edmontone klasika. Videl som iba druhu tretina a akurat ta bola bez golov :bitka3:
Ako sa javí trio mladíkov? Priznám sa, videl som iba hajlajty olejárov. Celý zápas ani jeden. Neodvážim sa hodnotiť...
Hall bol v zapase s Wild druhou hviezdou, za 11 striel
no jo Hall sa snazi a snazi, dokaze si vypracovat sance, ma dobry tah na branu, ale body akosi neprichadzaju. Ale pred zapasom s wild sme trenovali nove zlozenie utocnych formacii, napokon aj zapas sme tak odohrali. Takze Renney sa snazi estelen najst idealne zlozenie lajn, v ktorych by sa uchytili aj tito mladici. Vsetci traja ale dostavaju dost priestoru, aj v presilovkach.

WildCelt 11 striel? V stats ma zaznamenane iba 2 :D takze ostatne mozno tak mimo branu. Najviac mal Paajarvi - 8.
11 shots directed at net, znamena co :?: :D
WildCelt píše:11 shots directed at net, znamena co :?: :D
google translate to prelozil takto: 11 snímok zameraných na sieť :lol: ale nie...no neviem teda, v boxscore na stranke oilers ma 2 :ja_neviem:
tusim chceme mat 1st pick aj v drafte 2011.
arek píše:tusim chceme mat 1st pick aj v drafte 2011.
Tuším, že narozdiel od nás na to máte aj reálny predpoklad. Bude to ešte tuhý súboj :box: :lol2: :cry:
3 bitky v battle of alberta klasika :lol2: zapas som nevidel cely, iba tu pasaz, kde sme dotiahli z 1:4 na 4:4. Za stavu 1:4 sme sa snazili vzchopit prostrednictvom bitiek, ktore velmi nevysli, ale tie goly uz hej :) Takisto nas v tych chvilach niekolkokrat dobre podrzal Khabi. Potom kipper lacno pustil eberleho strelu a paajarvi ho drzo prekonal z najazdu :thumbsup: . No a Gilbert dokonal dielo. Taketo zapasy sa mi rataju, aj ked sme prehrali. Cenim si tu bojovnost a snad bude vzpruhou do dalsich bojov. Taylor Hall ako jednotka draftu s chudobnym 1 bodom na konte a stale caka na premierovy gol. Ale verim mu, da nejaky usmudlany gol a uchyti sa. Paajarvi a Eberle su na tom omnoho lepsie, je vidiet ze maju skusenosti z lepsich lig a svetovych sampionatov. Hall by mal zacat hrat jednoduchsie a nevymyslat velmi.

a k tym roztlieskavackam, ja ich neznasam a keby to bolo na mne, tak ich nechcem v edmontone. Ale ked to chce majitel :ja_neviem: kazdopadne moj hokejovy zazitok to nijaky neovplyvni :)
arek píše:3 bitky v battle of alberta klasika :lol2: zapas som nevidel cely, iba tu pasaz, kde sme dotiahli z 1:4 na 4:4. Za stavu 1:4 sme sa snazili vzchopit prostrednictvom bitiek, ktore velmi nevysli, ale tie goly uz hej :) Takisto nas v tych chvilach niekolkokrat dobre podrzal Khabi. Potom kipper lacno pustil eberleho strelu a paajarvi ho drzo prekonal z najazdu :thumbsup: . No a Gilbert dokonal dielo. Taketo zapasy sa mi rataju, aj ked sme prehrali. Cenim si tu bojovnost a snad bude vzpruhou do dalsich bojov. Taylor Hall ako jednotka draftu s chudobnym 1 bodom na konte a stale caka na premierovy gol. Ale verim mu, da nejaky usmudlany gol a uchyti sa. Paajarvi a Eberle su na tom omnoho lepsie, je vidiet ze maju skusenosti z lepsich lig a svetovych sampionatov. Hall by mal zacat hrat jednoduchsie a nevymyslat velmi.

a k tym roztlieskavackam, ja ich neznasam a keby to bolo na mne, tak ich nechcem v edmontone. Ale ked to chce majitel :ja_neviem: kazdopadne moj hokejovy zazitok to nijaky neovplyvni :)
Poviem, to úprimne, obávam sa vás. Máte skvelý korćuliarsky a kombinačne vyspelý tím. Kým u nás vsádzame na bojovnosť a tvrdý forčeking. Ak Arniel neurobí úpravy v zostave, tak nás prekorćuľujete.
mt-svk píše:
arek píše:3 bitky v battle of alberta klasika :lol2: zapas som nevidel cely, iba tu pasaz, kde sme dotiahli z 1:4 na 4:4. Za stavu 1:4 sme sa snazili vzchopit prostrednictvom bitiek, ktore velmi nevysli, ale tie goly uz hej :) Takisto nas v tych chvilach niekolkokrat dobre podrzal Khabi. Potom kipper lacno pustil eberleho strelu a paajarvi ho drzo prekonal z najazdu :thumbsup: . No a Gilbert dokonal dielo. Taketo zapasy sa mi rataju, aj ked sme prehrali. Cenim si tu bojovnost a snad bude vzpruhou do dalsich bojov. Taylor Hall ako jednotka draftu s chudobnym 1 bodom na konte a stale caka na premierovy gol. Ale verim mu, da nejaky usmudlany gol a uchyti sa. Paajarvi a Eberle su na tom omnoho lepsie, je vidiet ze maju skusenosti z lepsich lig a svetovych sampionatov. Hall by mal zacat hrat jednoduchsie a nevymyslat velmi.

Poviem, to úprimne, obávam sa vás. Máte skvelý korćuliarsky a kombinačne vyspelý tím. Kým u nás vsádzame na bojovnosť a tvrdý forčeking. Ak Arniel neurobí úpravy v zostave, tak nás prekorćuľujete.
Kombinácie nemusia hned znamenať výhru... i ked je pravda, že rýchlosť je jasne na strane Oilers...
BruinsFan píše:
mt-svk píše:

Kombinácie nemusia hned znamenať výhru... i ked je pravda, že rýchlosť je jasne na strane Oilers...
Neznamenali výhru len preto, že
1. Mason chytal dobre
2. niekedy to chalani prekombinovali, viac tlačiť sa, horíme
Takže už aj Hall tam šupol first goal... nuž, i tak sa mi z toho tria páči najmenej...
BruinsFan píše:Takže už aj Hall tam šupol first goal... nuž, i tak sa mi z toho tria páči najmenej...
:good:

...a Omark...nuž trapas. To ani nemá nejako hlásené šance na call-up arek?
A čo ste čakali od sivého priemeru v KHL s názvom Omark?
ThrashersFan píše:A čo ste čakali od sivého priemeru v KHL s názvom Omark?
Myslíš, že žiadať od neho šedý priemer NHL v tretej-štvrtej lajne bolo až príliš pri pohľade na rôznych hráčov ktorí sa v iných tímoch na tom poste nachádzajú? No neviem... nič viac som nečakal, ale toto, ruku na srdce, áno.
Pekna mlata :) Mladici zacinaji zlobit :-O Hlavne Eberle!Co gol to nejaka paradicka :frajer2: Ale divizni titul uz je zamluvenej takze se budete prat jen o druhy misto kdybyste to nevedeli :D
3199 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2006 CAROLINA HURRICANES