Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Florida Panthers Executive Vice President and General Manager Dale Tallon announced today that the club has agreed to a three-year, entry-level contract with D Aaron Ekblad.

“We are very pleased to have signed Aaron,” said Tallon. “He is a talented, strong, smart and hardworking defenseman who is ready to take the next step in his professional career. We look forward to watching him compete and develop at our prospects camp, throughout our main training camp and in preseason competition.”

No co dodat, hodně štěstí Aarone. Doufám, že sezóna se ti povede stejně jako celému týmu a celé NHL ukážeme, že se nehodláme spokojit se suterénem ligy. Cesta to samozřejmě bude náročná, nicméně, mužstvo je mladé, dravé, silné a zase o ten rok zkušenější. :)
As we close in on the one-year anniversary of our ownership of the Florida Panthers, we want to reiterate our commitment to Broward County, South Florida and our Panthers fans and business partners. As we said at the press conference when we bought the team, we view ourselves as stewards of the team for the community and our plan is to build an organization that makes South Florida proud and to win the Stanley Cup in South Florida. Despite media speculation to the contrary, we have no plans or intentions to move this franchise.

We made a commitment to the Panthers and to South Florida when we bought the team to build a successful organization on and off the ice. We have been working hard to live up to that commitment. Starting with the trade to bring Roberto Luongo, one of the world’s top goaltenders, back home to South Florida, and continuing with our committing over $80 million to new players, including bringing six talented veteran free agents to South Florida and resigning all of our restricted free agents, we have dedicated ourselves to improving the team. Off the ice, we continue to expand our community outreach initiatives and look forward to continue to contribute to the quality of life for residents.

It is no secret that the Panthers and BB&T Center have lost tremendous amounts of money over the last dozen years. We are working hard to address this situation, which we believe we can do with the support from our loyal fans, our business partners, the business community and our community-at-large.

We look forward to a winning season and bringing a Stanley Cup to South Florida.

With Warm Regards,

Vinnie Viola and Doug Cifu, Co-Owners
___________________________________________________________________________________

Dopis od vlastníků Panthers. jak jsem psal, prodělávalo se, prodělává se, ale jsem si jist, že Panthers v NHL i nadále zůstanou. Velmi pěkná reakce vedení na ty spekulace, ohledně stěhování a prodeje klubu. Tak to má být. Už žádné další odchody klubů. Stačilo.. :)

Zdroj: http://www.sun-sentinel.com/sports/flor ... 1580.story" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak v přípravě se nám tedy opravdu nedařilo. je to jen příprava, ale i tak z toho mám špatný pocit, protože ten výkon nebyl ani v nejmenším takový, jaký bych si přál. Hlavně to střílení gólů nám nějak nejde, no snad to do startu sezóny vypilujeme. Dva roky zpátky jsme to měli podobně, a pak jsme v prvním zápase sezóny sestřelili vysoko (5:1) Carolinu. No i tak si myslím, že jsme měli šáhnout po prověřeném a drsném kouči. Ale zatím je příliš brzo na to, abych soudil.

V poslední době se rozhořela mezi fanoušky debata co s Pirrim a Kopeckým. U toho prvního se hojně debatuje, že by měl dostat šanci na křídle prvních dvou útoků na úkor hráčů, co v minulé sezóně zklamali. Pirri už v závěru sezóny na křídle hrál a sbíral spousty bodů.i já bych jej proto rád viděl v TOP 6 na úkor Fleischmanna a spol.

Kopecký je velká neznámá. Měl by začít sezónu ve 4. lajně. Po poslední sezóně se není čemu divit. Nicméně, je to neskutečný pracant a věřím, že se probojuje vejš a ukáže, jak kvalitním hráčem je. Letos hraje o dost.

Letošní sezóna bude hodně záležet na tom, jak se povede Luongovi v bráně. Čert ví, co od nás čekat, nicméně kdo si vzpomíná na časy Luonga v našem dresu, tak ví, že v té době jsme dokázali překvapit kdekoho. Luongo je sice starší, nicméně chytat pořád umí a po příchodu k nám to dokazoval pravidelně.
Florida Panthers vs. Tampa Bay Lighting 2:3 PP

Tak hned na úvod nás čekalo na ledě Tampy velké měření sil v derby s již dlouholetým rivalem. Zápas měl zpočátku velmi slabé tempo, které se však stupňovalo s každou další minutou. Nakonec z toho byl ale velmi pěkný zápas, byť ovlivněný rozhodčími a naší nedisciplinovaností. V první třetině měla jasně navrch Tampa, když nejdříve dvakrát zahrozil Kučerov a jednou tvrdě vypálil Garrison. Na naší straně měl jednu solidní šanci Fleischmann. To druhá třetina už konečně přinesla branky. Nejprve se prosadil tvrdou střelou od modré Erik Gudbranson. No nedlouho poté se ukázala v plné kráse i Tampa, když srovnával v přesilové hře Tyler Johnson. Velkou šanci měla po chybě Kulikova na modré dvojička Palát-Stamkos, ale překombinovala svojí hru v úniku. Ve třetí třetině se Lighting znovu ujali vedení, když se v přesilové hře prosadil Callahan. No již o chvíli později srovnal na 2:2 Jonathan Huberdeau. Zápas tak šel až do prodloužení, ve kterém po senzační nahrávce Bishopa z brejku překonal Luonga Victor Hedman.

Jak už jsem psal, zápas byl velmi vyrovnaný a jen díky přesilovkám (3/10) se Tampa radovala ze dvou bodů. Mnoho fanoušků Panthers po zápase na svých twitterech obviňovali rozhodčí z ovlivnění zápasu. Faktem je, že až na vyloučení Bergenheima a nejspíš i Upshalla jsme si to zapříčinili sami. Co se po zápase řešilo byl i hit Gudase na Upshalla. I tady musím říct, že to bylo zbytečné. Upshall měl prostě hlavu dole a Gudas toho využil. Naopak Gudbranson si kvůli tomu vykoledoval zbytečné dvě minuty.. No a ted k hráčům. Na straně Panthers byl pro mě nejlepším hráčem Derek MacKanzie. Vyhrálval důležitá buly při oslabení, přihrál na gól Gudbransona a bojoval po celém kluzišti. Velmi povedenou premiéru měl i Aaron Ekblad. Ten si v zápase připsal asistenci a vůbec, zachraňoval po příšerně hrajícím a často chybujícím Campbellovi co se dalo. Třetím hráčem, co si vysloužil pochvalu je Erik Gudbranson. S Gudasem neaktivnější hráč co se hitů týče a k tomu všemu přidal i gól. Navíc, stejně jako každý rok, se zlepšuje ve všech aspektech hry. Tentokrát musí pochválit jeho hru s pukem. velice dobře rozehrával a inteligentně nahazoval puky na branku. Na straně Tampy musí pochválit Tylera Johnsona, který byl jednoznačně neaktivnější hráč Tampy a Radka Gudase, který hrál spolehlivě. Třetí, koho ze strany soupeře pochválím bude Kučerov, který hlavně v první třetině působil hodně sebevědomě a ukázal několik pěkných akcí s pukem na hokejce. No zápas se rozhodně nepovedl dvojici Barkov-Jokinen, která hrála příšerně. Campbell byl taky hodně slabý a dopustil se několika vážných chyb. Na druhé straně až překvapivě neviditelný byl Stamkos. Lepší výkony jsem čekal i od Stralmana a Carlea. No v závěru ještě zmíním, že po mnoha letech se konečně našel kouč, co se odhodlal vyhodit Fleischmanna z přesilové hry a hodit místo něj na modrou Kulikova. Gól to sice nepřineslo nicméně, předvedená hra v přesilové hře byla o třídu lepší a nebezpečnější a co hlavně, měla spád a rychlost. jen tak dál Pane Gallant. :)
Co ten Barkov? proc vlastne dostal prednost pred Drouinem? Bylo to kvuli pozici, nebo byl opravdu vyhodnocen jako BPA?

Ptam se, ze me zatim moc nepresvedcil (ze by mel byt lepsi nez Drouin)
Já byl také naštvaný, že bereme Barkova na úkor Drouina. No ještě víc jsem byl naštvaný, že nám tehdy utekl MacKinnon.. K Barkovovi je těžké se vyjadřovat. Letos je nějaký pomalý. Ztratil rychlost skrze to zranění na OH. Navíc je to jeho druhá sezóna a ta je pro mnoho hráčů problémová. On Barkov byl brán před Droinem hlavně kvůli své postavě a nedostatkem kvality na centru po odchodu Weisse.. Nikdo nevěřil (a stále nevěří), že Bjugstad nebo Grimaldi s Trocheckem budou první centři. Barkov měl taky parádní sezónu v SM lize a drží tam několik rekordů (hlavně věkových). On Barkov se zas až tak moc od Drouina neliší. Jako rozhodně jej nezatracovat. Minulou sezónu měl před zraněním fazónu a jeho lajna s Bergenheimem a Boyesem sbírala víc jak bod na zápas. Jeho čas přijde.
Obrázek
Atlantik píše:Obrázek
Taky jsem na to hleděl opravdu ,,narváno" :sok:
Ti co nebyli to samozrejme vyhrali.. Po prohre doma s Ottawou 0:1 jich tam priste bude jeste min. Celkem brutal a je mi to lito. Florida je asi prilis nehokejove prostredi na to, aby ta fanbase vystacila na 2 teamy. Potazmo kdyz jeden z nich predvadi tohle.
Uz me sem ani nebavi psat.. Melete porad to same. Navstevnost.. A co hur, vite o tom kulove a kdyz vam tu napisu, proc to tak je, tak to nectete. Takze ty vase obrazky si strcte nekam a prvne si zjistete, proc ti lide na hokej nechodi. Nebo si zalistujte zpet. K vysledku neni co dodat..
Co by sme o tom ho*no vedeli, vieme presne preco to tak je :D . Tato navstevnost uz je ale katastrofa, to snad u nas na Kosice chodi viac. Da sa predpokladat, ze sa to este zhorsi a situacia sa moze stat neunosnou
No hlavně je stadion daleko. Kdyby se hrálo v AAA tak by ty návštěvy byly jinde a lidi by i rádi chodili, ale netajím se samozřejmě tím, že bych tým přestěhoval do Quebecu :-D
Aj podľa mňa pomaly, ale isto už Floride dochádza čas. Ale nevysmievam sa, viem ako skončila moja Atlanta :verysad: Aj keď teraz mám aspoň adoptívne Devils, tak v srdci bude naveky Atlanta Thrashers numero uno :yes:
No neni to lichotiva vizitka a vzhledem k ekonomice , navstevam , cenam vstupenek a vykonum tak si myslim ze v dlouhodobem hledisku je stehovani velmi realna alternativa.Zvlast kdyz hned vedle je Tampa ktera je podle me chycena korenama a o dost lip.
Guddy.44 píše:Uz me sem ani nebavi psat.. Melete porad to same. Navstevnost.. A co hur, vite o tom kulove a kdyz vam tu napisu, proc to tak je, tak to nectete. Takze ty vase obrazky si strcte nekam a prvne si zjistete, proc ti lide na hokej nechodi. Nebo si zalistujte zpet. K vysledku neni co dodat..
Guddy,ono je sice hezký že napíšeš proč na ten tým nikdo nechodí,ale to ten fakt nezmění..Prostě se prodělávaj neskutečný peníze,hra taky žádná..a hrát před prázdnou halou musí bejt taky kajnšmetke... Myslím že budeš do dvou let hodně smutnej... :-/
Marman píše:Myslím že budeš do dvou let hodně smutnej... :-/
vrati sa k Oilers :tada:
arek píše:
Marman píše:Myslím že budeš do dvou let hodně smutnej... :-/
vrati sa k Oilers :tada:
To bych mel radost :good:
nie je to nic prijemneho Guddy, ale cudovat sa nam nemôzes, dost to kole oci no :eek2:
a s vykonmi ake predvadzate, sotva pôjde hokejova Florida hore
na otvaracku 11 419 divakov, co bola najnizsia navsteva v klubovej historii na otvaracom stretnuti
a naposledy 7311 divakov.....
mozno vieme o tom kulove preco tomu tak je, ale perspektiva :?:
Nepopírám frustraci. I já jsem smutný z toho, jak to všechno je a přitom jak podotknul správně LEO, by stačilo málo. Vždyť velký problém je přístup ke stadionu, který je umístěn stupidně a nevede k němu ani metro. To je od vedení krok vpřed, že si musí fanoušci dojíždět na stadion autem? navíc parkovné co jsem tu kdysi psal.. to je na ránu a to doslova. Takové parkovné bych nedal ani já...

Já sám vím, i když tomu nechci věřit, že stěhování je prostě reálné. Ale je ti vážně škoda. Vždyť když byl klub založen, měl dá se říct takřka hned úspěchy. Až ten stupidní nápad s novým stadionem, který je nešikovně umístěný začal tu popularitu srážet. Koukám, že asi skončím jako ThrasherFan.. Ale Arek má pravdu. Pokud bych i nadále sledoval NHL, tak jedině tedy Oilers. To zase ano. Ale dokud tu budou Panthers, není o čem.
Začínám zuřit.. Gallant snad neví, co dělá.. Postavit první lajnu Barkov-Jokinen a Hayes chce odvahu. Fleischmann zatím pokračuje v traposu z minulé sezóny a už dáno měl sedět a hrát Pirri.. půlka týmu si jen bruslí, druhá půlka dokonce jen sleduje hru. Aby se neřeklo, tak se střílí z každé pozice. Antihokej gentlemans..

Každopádně nejhorším hráčem Jokinen. Už od prvního zápasu mi přijde, že ten chlap neví, co to je hokej. Dřevěné ruce jak George Parros, Střílí jak Steve MacIntyre a bruslí jak já.. To vše za nesnesitelné prachy. No doufám, že příští zápas Fleischmann scratch, Kopecký se posune vejš a že Gallant pochopí, že když funguje lajna Bergenheim-Barkov-Boyes, tak by ji mohl používat.

BTW: Huberdeau a Bjugstad jsou jediní hráči z útoku, co něco předvedou..
Jsem opravdu zvědav, kam to dnes dokopeme. Po první třetině je ten výkon zralej na ručník..
Prvú tretinu som si pozrel aj ja (potom som prepol na waffle :hroza: ), ved taký súboj titánov som si nemohol nechať ujsť. A Buffalo bolo rozhodne horšie ako vy. V útoku boli totálne tragický, Luongo tam musel zaspávať v tej bráne. Vy ste síce vyhrali zápas ale 2 body do McDavidovej tabulky majú určite väčšiu hodnotu..
Dúfam že Hodgson je teraz spokojný, ked sa mu u nás nepáčilo :giggle: .
Ja bych vedel jak ty chcipaky lenive probrat, prestehovat Panthers do konce roku nekam kde je poradna kosa, zadne beaches, golf and bitches a oni by se zbrchali pacholci :jn:
Selly8 píše:Ja bych vedel jak ty chcipaky lenive probrat, prestehovat Panthers do konce roku nekam kde je poradna kosa, zadne beaches, golf and bitches a oni by se zbrchali pacholci :jn:
Asi sis spletl fórum tohle není fotbalové. Panthers možná jsou na Floridě, ale půlka týmu je z Kanady a zbytek je na zimu taky zvyklej :wink2:
Ohlund píše:Dúfam že Hodgson je teraz spokojný, ked sa mu u nás nepáčilo :giggle: .
Jak to tehdy vůbec bylo? Já se dočetl, že Gillise nebavilo pořád poslouchat otázky na Codyho tak se ho radši zbavil :neviem:

Jinak Reinharta mi je upřímně líto u nás by odehrál víc jak 6 minut za zápas :hroza:
To sice jo, ale mimohokejove aktivity nekde na Aljasce by byly asi trosku jine...
1763 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS