Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Viem ze trosku OT ale Steven jak mozes fandit Hawks a zaroven aj Sharks :doh:
Kultura fanusikov Pittsburghu.... totalny idioti na entu.

Obrázek
Obrázek
blackhawks88 píše:Viem ze trosku OT ale Steven jak mozes fandit Hawks a zaroven aj Sharks :doh:
:hufi: Este pred par dnami tam mal Chicago Blackhawks..mozno si to rozmyslel po prehre s Nashvillom.
Je úplne jedno komu fandím a vôbec ma netrápu čo si myslíte vy. :good: Z profilu som si dal Hawks preč iba z dôvodu aby sa ľudia z fóra nepýtali blbosti aké sa ma pýtate vy. To komu fandím je iba moja vec :smile03:
Popradcan píše:
DIDI píše:Tak mame vsetkych troch :yahoo: Ale kto odide ?

Kane and Toews will reportedly receive identical 5-years deals worth $31.5 million ($6.3 million per season) and Keith will earn a 13-year extension for $72 million ($5.54 million per season).
Odide urcite zachvilu jeden z tychto dvoch...Sopel,alebo Barker,ale nemysli,ze este v tejto sezone,aj ked nic neni vylucene.. :)
hodne se spekuluje ze odejit by mohli Byfuglin, Sopel a/nebo Sharp. Cambel je nevymenitelny a navic ma myslim NTC
PATRICK KANE A BRIAN CAMPBELL :D
Obrázek

MARIAN GABORIK PRE MODNY CASOPIS.

Obrázek
:frajer2:

KRASA !!!!
Hossa bol preradený do druhého útoku k Laddovi a Sharpovi, takže som zvedavý, ako sa mu bude dariť :povzbudzovanie:.

Quenneville okrem druhého útoku zmenil zloženie prvého a tretieho útoku, prvej a druhej presilovkovej formácie.

Na poslednom tréningu Blackhawks vyzerali prvé tri útočné formácie takto (štvrtá zmenená nebola):
Toews - Kane - Brouwer
Hossa - Sharp - Ladd
Madden - Byfuglien - Versteeg

Presilovkové formácie:
1. Kane, Versteeg, Sharp - Keith, Campbell
2. Hossa, Toews, Brouwer - Byfuglien, Barker
trosku sialena formacia .. Ale aspon su vsetky 3 formacie vyrovnane
Dnes vyhra 4:0 nad Bolts. Hossa dnes hviezdil. Krasna nahravka na gol Eagerovi, a Hossov gol :cool: :thumbsup: . Niemi vychytal Shutout :!: Myslim ze Niemi by mal castejsie nastupovat.
Ten Gol co dal Hossa nemal chybu :buh:
blackhawks88 píše:Ten Gol co dal Hossa nemal chybu :buh:
Presne tak. Jeho gól bol :cool: , ale aj prihrávka na Eagerov gól bola :cool: .

:povzbudzovanie:
Hossa mohl mít za zápas 2+1, kdyby na začátku zápasu trefil prázdnou branku :D Ale jinak ten "baseball" gol by fantastický :thumbsup: Nevim ani jestli mám Hawks gratulovat k vítězství, proti týmu jako Bolts je to rutina :D
PainKiller píše:Hossa mohl mít za zápas 2+1, kdyby na začátku zápasu trefil prázdnou branku :D Ale jinak ten "baseball" gol by fantastický :thumbsup: Nevim ani jestli mám Hawks gratulovat k vítězství, proti týmu jako Bolts je to rutina :D
Nebola ta strela nahodou stecovana ?
mne sa zda ze to zachranil niektory z hracov Bolts na brankovej ciare...
DIDI píše:mne sa zda ze to zachranil niektory z hracov Bolts na brankovej ciare...
Ano,obranca Smaby tam mal hokejku,takze puk sa nedostal za brankovu ciaru..
Takze vcera nam zase zacal tazka seria zapasov.

Velmi dobre zahraty zapas so St.Louis Blues,tento tim nam stale robil obrovske problemy.

BLACKHAWKS .3 .STL Blues .0
Obrázek

Zajtra nas caka zase tazky super Boston Bruins,od prveho utoku asi netreba cakat nic moc,kedze to bude Chara zase cistit,podla mna rozhodne druha a tretia lajna,bude zujimave sledovat,ako to bude JQ miesat :) .
Super zapas vcera,nervak az do konca ..ufffff,obrovska chyba nasich v poslednych minutach,nemuseli sme sa strachovat o vysledok v trestnych.
BLKACKHAWKS 5 BRUINS 4
Obrázek

A v nedelu mame Detroit :clap:
Timmy to vystihol

"Blackhawks sú jedným z najlepších tímov, ak nie úplne najlepším v súčasnej NHL," vzdal domácim poklonu brankár Tim Thomas. Boston držal nad vodou výbornými zákrokmi - za 65 minút nazbieral 40 - ale v záverečných nájazdoch kapituloval z oboch striel.

vsetko podstatne sme s popim poriesili na FB, tak pre tych ktori nemaju tu moznost, môj pohlad na match, ktory som pred nedavnom omrkol z reprizky a ktory stal za to :thumbsup:

..bodik sme ziskali da sa povedat so stastim, resp. za vyraznej pomoci nie moc vyrazneho Niemiho..najmä pri tom vyrovnavajucom gole za 5 min 12 nemôze mat ciste svedomie...bolo vidiet prakticky pocas celeho zapasu, najmä teda v II tretine, ze mate navrch, my sme sa snazili aspon ako tak bojovat a som rad, ze sme vam zneprijemnili zivot do tej miery, ze ste museli s nami bojovat do poslednej sekundy...predlzenia... :) podarilo sa nam nakoniec uchmatnut mimoriadne cenny a ceneny bodik, ktory som si pred zapasom v nasom topicu tak prial :) fanusikovia urcite odchadzali zo stiadona spokojni....otvoreny hokej, 8 golova natahovacka, to vsetko okorenene vasim (zasluzenym) triumfom v sn...inak zaujala ma este jedna vec, pomer vylucenych na oboch stranach (1/2...na match original six to bolo nechutne slusacke :dup: :D
:D Tych vyluceni bolo nejak strasne malo,vzdy sa to trieskalo v minulosti,rukavice lietali a vysledky ako 2-1 bolo samozrejmostou,vcera sa hral super otvoreny hokej,krasne akcie na oboch stranach,zapas hodny original six :good:

HO-HO-HO-HOSSA :clap:
BLACKHAWKS---->3 DETROIT 0
Obrázek

Dalsi zapas original six s vitaznym koncom pre Hawks.
Zapas to bol nie moc dobrej kvality,ale Detroit hral v okliestenej zostave a nam chybali iba dvaja hraci zo zakladnej zostavy Bolland a Burish,takze na ovacie neni miesto,aj ked 2 body a SO potesili.. :)

Obrázek
\BLACKHAWKS----3Detroit .0
Obrázek
Co je chlapci,nikto tu neprispieva? Chicagu sa dari,ale nikoho to zjavne nezaujima :D

No vcerajsi zapas bol jednym,ak nie naj v tejto sezone,ako vzdy proti rivalovi STL Blues sa to mastilo a vrela krv,ale nasi mladnaci to zvladli,este v poslednej sezone by sme sa asi stiahli po par tvrdych hitoch na hranici ,tuto sezonu nie,dost ma vytacal rozhodca,ako nikdy,hlavne,ze sme ziskali dalsie 2 body s diviznym rivalom...

A dnes dalsie vitazstvo s Ducks,proste vstup do noveho roka ako sa patri,je dovod sa tesit,hokej co hrame,je proste jeden z naj v NHL zatial a dufam,ze nam to vydrzi az do finale :-P

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Tak zacnem prispievat :P

Dnes vyhra proti Ducks 5:2. Konecne sa golovo presadil Hossa, podla Highlightov sudim ze vyborne zahral aj Niemi. Co sa jeho tyka, bol by som velmi rad, keby sme ho podpisali. V januari teraz budeme tahat seriu zapasov na klziskach super, takze snad to dobre nasi zvladnu

!!GO HAWKS GO !!
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS