Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

uz nech sa parise chyti, aj langenbrunner,lebo je naozaj mozne ze ich lemaire rozdeli..zajac zatial fantasticky..greeneho mam radsej ako murphyho a zatial nerobi kiksy..oduya ma ale stve,ani nedostava minuty na pp.. a k leblondovi..videl som ho len jednu tretinu proti floride..2x vybojoval puk v utocnom pasme supera pri mantinely z coho si vytvorili tlak a raz mal peknu kriznu prihravku na clarksona do jazdy-minuly rok sa mi tiez nepacil,ale urcite lepsi ako peters
dunime tak jestli lepší než Peters o tom žádná!!! z Peterse už nikdy nebude dobrý hokejista si dovolím tvrdit ale Leblond když bude pracovat tak snad na tu 4 lajnu bude v pohodě mít
begbee jinak co se týče te popularnosti Clarksona to je celkem i logicke....tento hráč je bitkař ( u fans velmi oblíbení hráči) navíc jako hráč je taky skvělý strašně se mi líbí jak hraje, před golmanem v přesilovce je výborný.... fakt minulý rok jsem si ho strašně oblíbil a letoss mě jenom utvrzuje že to je fakt top hráč
o pariseho sa netreba bať podla mna ... ved na chalane po tychto tyčkach a nepremenenyhc šanciach v kerych nema šťastie to šťastie raz dojde a bude strielať goly o sto šesť fakt aj mna zaujíma čo bude ked eliaš sa vrati .. zapas som sice nevidel ešte ani z highlightov ponahlam sa na treinng takže až večer si to prekuknem ale si myslim že vyhrať nad washingtonom celkom kvalitnym tímom je slušne... aj ked nemaju to celkom dobre rozohrate kapsači... ale nad washingotnom sme vedeli vždycky hrať
NOVINKY
14.10.2009

Patrik Elias zvyšuje intensitu tréninkové přípravy na ledě, cítí se dobře a věří, že se brzo připojí k týmu.

:povzbudzovanie: :groupwave: :povzbudzovanie:
V podstate ten náš team nie je zlý ale mňa viac menej privádza do zúfalstva tá štvrtá lajna, ktorá je naozaj tragická a team potom nemá širší káder. A odohrať sezónu s tromi útokmi jednoducho nejde...

Stále fandím vo veľkom a verím v SC, ale som z výsledkov nervózny, ako som už dávno nebol. :-(
begbee no to je pravda naše 4 brázda je tam fakt jenom od toho aby si naše elitní utoky odpočaly.... co se týče týmu taky to letoss není tak optimistické jak třeba minulý rok ale uvidíme co se bude dít já našemu týmu věřím vždycky
A taktiež ma desia tie Lemairove výsledky, to už tiež nebývalo.. všetky výhry s odretými ušami, na druhej strane aj prehry iba o gól...
Marty opäť jazýček na váhach? Samozrejme čo by iné teamy dali za taký jazyčisko :frajer2:
jn pravda já si stojím za tím že Lemaire byl krok vedle ale ted to je už jedno
Jedno ako jedno.. tréner sa zmení ľahko.. Pamätáš minulú sezónu a tučniakov? Čo to s nimi spravilo? :P
Navyše Lou ten rád mení trénerov pred play-off :twisted:
jn to je Louova specialita můžem ke konci základní částí tipovat které kolo Lemaire poletí :D :D
ach boze..blba prehra..a tretia doma.opat nevydrzali hrat cely zapas.prvu tretinu altantu uplne rozbili.len tie goly. pavelec chytal cely zapas dobre a spolahlivo. druhu tretinu devils zacali zle ale pozbierali sa a zajac trafil paradne po rychlom protiutoku.. a pak to prislo,obvykle vylucenie za vela hracov na lade uz v tretom zapase po sebe.nasa oslabovkova nefunkcna passive box a bolo vyrovnane.naopak nasa tragicka presilovka(uplna hroza)fungovala paradne-teda tragicky.2 gol sme dostali po chybe murphyho,netusim preco hral ved s greenom sme 3x vyhrali.murphy okrem chyby neukazal nic iba ze je pomaly. 3 gol sme dostali zas v oslabeni..po tuhom boji zasluzene aj ked stastne znizenie parisem.nase sance ale zabila atlanta pri dalsej z nasich zufalych presiloviek(uz nevem ci to bol gol v oslabeni).....vraj vcera lemaire trenoval s timom pp pk..bolo to vidiet a musel byt spokojny :evil: .uz chapem preco bol na poslednych troch presilovkach pikkachu-zo zufalstva..5 na 5 sme hrali celkom dobre,prve tri utoky si aj vytvarali tlak ale uplne neefektivne a aj co sme mali vyborny pavelec v pohode zvladol.dnes vycnievali zajac a najma zubrus-ak by ten hral takto vzdy plus elias tak sa veru nestazujem :yes:este pozrem zaver panthers flyers a idem sklamany spat..
ano taky jsem koukal a musim souhlasit, Murphny ven, 4. lajna snad neexistuje a Peters je upne na nic. Musi se nechat ze i pres jakys takys tlak v prvni tretine(nebyla tam opravdova tutovka) sme hrali bidu a zmar, Jsem na ne zvedavej dneska. Musi do toho dat maximum protoze 4 prohry doma v rade neni uplne idelni start. Patriku VRAT SE!!!
:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Obrázek
:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
K Martymu sa žiada dopísať bublina "WTF?" :D
begbeee píše:K Martymu sa žiada dopísať bublina "WTF?" :D
To jo :D
Ale tahle fotka se fakt povedla, ta se mi hrozně líbí :wub:
tak byl to první zápas který jsem letoss videl od Devils a jsem hodne zklamany. Atlantu musíme porážet ... Peters to je ty vole traged že vetší není....Salvador hral výborne jinak naše 1 brázda je perfektní porád mela tlak a šance ale jinak nás výkon byl takový bezzubý nevim no jsem celkem zklamany z nass uvidime co dneska
Martin #27 píše:Atlantu musíme porážet ...
Tieto príspevky ma tak vedia nasrať. Na základe čoho to tvrdíš? Prečo potom toto nehovoríš o Pittsburghu, veď on tiež pred pár sezónami bol nižšie ako nízko? Keby to aspoň bolo v strede sezóny, kedy sa kryštalizuje tabuľka, ale teraz...
No pretože Atlantu poráža každý nonstop odkedy je v NHL.
Či mi chceš povedať, že pred tvojím teamom treba mať nejaký rešpekt? Čo ste dokázali?
Jáááj.. postúpiť do playoff... :eek2:
//: Raz. Tam to tiež za veľa nestálo... :smile03:
Ja si dobre uvedomujem, že Atlanta dostával náklepy. Ver mi, že mne nemusíš hovoriť o tom, ako je na tom Atlanta. Nezabudni si zase kopnúť do nej, že je to nehokejové mesto (za to tiež o Newarku by sa dalo polemizovať, že kde by bolo bez Stanley Cupov). Toto tvrdiť na začiatku sezóny, kedy nič nie je jasné ako sa to bude vyvíjať, je dosť prehnané.. Snáď sa dožijem konca tohto podceňovanie tímu, len kvôli nejakej svojej minulosti.
jj presne begbee Atlanta nikdy nic neodkázala a z týmama jako je Atlanta si musíme umet poradit
Sry Trasher Fan ale je to tak
nevim no, atlanta se pres leto docela zmenila a na papire rozhodne nevypada o nic hur nez my. myslim ze v NHL uz neni tym ktery se MUSI porazet. dneska je NHL tak vyrovnana ze kazdy muze porazit kazdeho ale rozhodne nikdo nemusi. to leda tak doma Rangers se musi porazit :)
atlante to docela pada v prvych 4 zapasoch 4 goly priemer, dokonca aj kovalcuk je na nule v +/- :)
tak porazili sme Canes 2:0.... Marty 0 to je parada....videl jsem jenom sestrih a Bergfors taky dobre palí šance :D:D
tak zostrih som si pozrel aj ja..bergfors nedal snad 3 najazdy :shock: marty nas evidentne podrzal..bergfors ma problem v tom ze si nevie najst priestor na strelu zatial..furt pali z rohov,uhlov a podobne-verim ze v tom sa zlepsi a zacne byt aj produktivny..co ma ale potesilo zo zostrihov,ze konecne sme mali precislenia 3 na 2, 2 na 1..samostatne najazdy..- tak to ma byt! a hlavne dufam ze to nebolo len superom :)
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2021 TAMPA BAY LIGHTNING