Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

What? ... To se mi vůbec nelíbí. :-/
Hextall starting to fire the coaches they all will probably be gone by the time the year is over if not sometime at the beginning of the offseason.
Hmm? To se mi nezdá, že zrovna Reese by byl potřeba odvolat. :neviem:
Začít by měl s Berubem ale ten je snad po sezóně jasnej. Pokud PO neuděláme a nedáme SC. :lol2:
"I'd like to thank the Flyers organization for the opportunity to help coach the Flyers for the past six seasons. I've enjoyed my time here and I wish the Flyers all the success in the world. Having said that, I would appreciate if the media would respect my privacy as I will not be making any further comment." --Jeff Reese
Kdo by jinak nevěděl, Berubemu po této sezóně končí smlouva.

Takže se modleme ne za to, že ho Hexy vyhodí (což ani nepůjde, když bude nejspíš "FA"), ale že ho prostě NEre-signe.

Jinak jakou vlastně úlohu má na lavičce Lappy? Protože jestli má PK na starosti on, pak bych odvolal i Murphyho, kterej má na starost obranu (letos prvním rokem). :neviem:
Verim ze Hextall bude supr GM co bude delat rozumne kroky a smlouvy + dokaze sestavit inteligentne kadr.

Jediny ceho se bojim nebo vidim riziko je mozna neochota hybat s trenerem a to myslim konkretne Berube coz je jeho byvaly spoluhrac.Trochu tam vidim kolegialitu a trochu se bojim ze na to nebude mit koule ho poslat pryc.
Anger píše:Verim ze Hextall bude supr GM co bude delat rozumne kroky a smlouvy + dokaze sestavit inteligentne kadr.

Jediny ceho se bojim nebo vidim riziko je mozna neochota hybat s trenerem a to myslim konkretne Berube coz je jeho byvaly spoluhrac.Trochu tam vidim kolegialitu a trochu se bojim ze na to nebude mit koule ho poslat pryc.
No, nezbývá než doufat, že kolegialita půjde tady stranou. Jinak je jasný, že to zrovna lehký pro něj nebude, no.

Každopádně teď jsem spíš zvědavej, kdo bude novým koučem gólmanů a pak furt ta otázka, kdo případně Chiefa nahradí. (Babcock, Boucher, MacLean, Grloux, ...) :neviem:
Rono píše:
Anger píše:Verim ze Hextall bude supr GM co bude delat rozumne kroky a smlouvy + dokaze sestavit inteligentne kadr.

No, nezbývá než doufat, že kolegialita půjde tady stranou. Jinak je jasný, že to zrovna lehký pro něj nebude, no.

Každopádně teď jsem spíš zvědavej, kdo bude novým koučem gólmanů a pak furt ta otázka, kdo případně Chiefa nahradí. (Babcock, Boucher, MacLean, Grloux, ...) :neviem:
Urcite souhlasim, Babcock podle me neni realnej.To by musel byt fakt joo mistrovskej tah.Spis bych to videl a mozna jsem snilek ale takovy Toronto to je tym kterej ma nejvetsi moznosti a potreboval by nejvetsi impulz.

Rad bych tu videl Mroze to je jasny.Skoda ze jsme nevzali soucasneho trenera Washingtonu.
Anger píše:Urcite souhlasim, Babcock podle me neni realnej.To by musel byt fakt joo mistrovskej tah.Spis bych to videl a mozna jsem snilek ale takovy Toronto to je tym kterej ma nejvetsi moznosti a potreboval by nejvetsi impulz.

Rad bych tu videl Mroze to je jasny.Skoda ze jsme nevzali soucasneho trenera Washingtonu.
No, Babcocka si nemaluju ani já nějak. MacLean by mi bohatě stačil. :slintac:

Hlavně trenéra, kterej nechá Gmu a Vorasovi trochu víc volnosti ať můžou uplatnit svůj talent.

Jinak, co se týče kádru, na první červenec by měl jít Hexy s cap spacem přes 10 mil. (Prongs už branej jakože na LTIR) a to teprve předpokládám, že ještě nějakej bek bude trejdovanej (imo Gross), což by byly další +3,5M.

Kéž by vyšel Sobotka a Beleskey, příp. Frolík. Nebo aspoň jeden z nich.
Rono píše:
Anger píše:Urcite souhlasim, Babcock podle me neni realnej.To by musel byt fakt joo mistrovskej tah.Spis bych to videl a mozna jsem snilek ale takovy Toronto to je tym kterej ma nejvetsi moznosti a potreboval by nejvetsi impulz.

No, Babcocka si nemaluju ani já nějak. MacLean by mi bohatě stačil. :slintac:

Hlavně trenéra, kterej nechá Gmu a Vorasovi trochu víc volnosti ať můžou uplatnit svůj talent.

Jinak, co se týče kádru, na první červenec by měl jít Hexy s cap spacem přes 10 mil. (Prongs už branej jakože na LTIR) a to teprve předpokládám, že ještě nějakej bek bude trejdovanej (imo Gross), což by byly další +3,5M.

Kéž by vyšel Sobotka a Beleskey, příp. Frolík. Nebo aspoň jeden z nich.
Moje rec :) takovej Sobotka nebo Frolik to jsou hraci co neberou tezky prachy ale odvadej luxusni job.Jako naprosto elitni hraci 3 formace nebo slusni druholajnari.Po takovych se musi jit a po troubovi jako je Hamburger na kteryho mam fakt averzi.
http://mobile.philly.com/blogs/?wss=/ph ... =295359101" onclick="window.open(this.href);return false;

Len aby sa Mason vasmu GM nepomstil za oblubeneho trenera uz zajtra...
nechce sa mi to citat. Obsah dvoma vetami niekto prosim? :D
Necetl jsem to, ale co ja vim:

Mason mel s Reesem velmi vrely vztah hlavne pro to, ze mu v zasade zachranil karieru po prestupu. Takze se mu prakticky "vyhazov" Reese nelibi. Ale on to vedel uz pred zapasem s Blues a zvladl to.
Jinak jde o to, ze z cap duvodu nasadili Mase jeste nedoleceneho a rekli mu, ze bude backup a do hry zasahne jen v pripade zraneni Zeppa. Jenze idiot Berube ho tenkrat stahnul po 2 tretinach a Mase sel na plac. Stejne se prohralo. A Reese se proti tomu postavil.
Neni uplne jasne, jestli ho Hexy "dohodnul", nebo Reese proste odmitl v tom dal pokracovat. V kazdym pripade si nechal utect jednoho z nejlepsich goalie koucu na ukor nejvetsiho debila.

Upozornenie: "zpičeny" ale no Rono:) c.

Refs. :poklona:

Děkujeme, místo 2 bodů je to 5 bodů. :klobuk:

Let's go Sens and Panthers! Vyndejte ty zpičený Bruiny.
Dejte mi ban, protoze takovouhle zku*venost sem letos jeste nevidel.

Tohle je ted moje pravda.

Cus.

jestli daj jeste ted tomu zmrdovi pejlu fine za diving, bude to takova pekna tecka za timhle zasranym pripadem.
Ten potkan vás položí :hroza: , a najlepší brankár ligy (to je vaša pravda :jn: ) dostane taký lacný gejm winner.
Ohlund píše:dostane taký lacný gejm winner
Slo to vedle a MDZ to tecoval do brany.. Kdyby te to zajimalo.

Respektive slo to na nej, MDZ to levou nohou tecoval mimo a pravou pak do brany.
O PO rozhoduju rozhdodcovia, VIVAT NHL. Idem pozriet KHL :yahoo:
FLYERS FAN píše:Idem pozriet KHL
tam je to este daleko horsie

Inak som rad ze u toho klasicky neviem vydrzat a vzdal som to pri poslednych 10min. Aspon nemusim byt nasrany jak vy. Na druhu stranu s takouto hrou nech idu do pi*e nasi tak ci tak
Voras včera pěkně vymetl :).
Vim, ze to zni alibisticky, ale nakonec je to asi dobre.
Takhle snad Berube prodlouzenej nebude, Vorasova cena zase tolik nestoupne, a porad je tady sance na loterii a nakonec cim vyssi pick tim proste lip..
Ghost prakticky zratil sezonu, takze se celej projekt posouva o dalsi rok.
Mrzi stagnace Coutse, ale jak psal clovek, na kteryho dost dam, on je prvni rok v pozici, kdy nehraje roli 3. centra a nemusi jen striktne branit a musi si na to asi trochu zvyknout.
RIP 2014-2015 Flyers. :-(
Obrázek
Tenhle moment sumarizuje Girouxuv rok 2015. Kdyby aspon z poloviny udrzel tempo z 2014, bylo by ted asi vsechno jinak. Nakonec kdyz se to sype, tak se to sype, i to klicove bully s Bergeronem v zaveru se obratilo proti nemu nejvic jak slo..
Podle mě by potřeboval změnu kouče i celýho systému, něco jako Ovcovi bodl v Caps Trotz (a proto si kvůli němu hlavně přeju Grlouxe, pod nímž v juniorce G zářil). Celou sezónu mi přijde, že v útočným pásmu neví, co má dělat, resp. vůbec se tam nepotká s pukem a když jo, akorát mu nezbyde nic jinýho, než to poslat do rohu. Bída prostě...

No, musíme věřit v lepší zítřky, ve který s Hexym rozhodně věřím. :yes:
Rono píše:ve který s Hexym rozhodně věřím
Leto rozhodne. Ak Berubeho podpise tak vsetko dobre co doteraz spravil uplne vymaze. Verim ale ze nie je debil, doteraz to boli dobre kroky.

Inak giroux mal este na zaciatku sezony dobru hru aj v ES ale po novom roku je to bieda a je uplne strateny. V pp ma klud rozdavat passy ale inak od neho nevidim nejake nasadenie, nejak bez konceptu tam kruzi v utocnom pasme jak keby ani nevedel kam ma ist......

Nech uz je tu novy kouc.....
Tak dost casto je jednodusi vsechno hodit na jednoho a samozrejme vymenit jednoho cloveka je jednodusi nez vymenit pulku tymu.

Na druhou stranu Berube nebude to co hledame a to hledame nejaky jasny srozumitelny system a stabilitu, vhodne zmeny stylu v reakci na souperovu hru.No urcite by jsme si zmenou trenera nepohorsili.

Zase ten tym ma svoje mouchy a vsichni vime kde protoze jsme to probirali stokrat.Staci jeden Top obrance a ten tym se posune uplne jinak a kdyz mate dva tak hrajete o cup.Je zvlastni ze v dnesni dobe aspon pro me je nejdulezitejsi pozice obrance.A to ten ktery dokaze stejne dobre branit jako utocit.

Ten tym urcite neni tak spatnej aby byl tam kde je ted.Aspon tomu chci verit.
Já to vidím takhle (co nám chybí a co máme):

:minus: head coach; Murphy, kterej trénuje obranu; druhej centr; elitní střelec; LWs do první a druhé lajny; top bek
:plus: 1C (G); RWs do TOP6 (Voras, Simmer); 3C (Couts); 2 beci do TOP4 (Streit, MDZ); 3rd pair (Schultz-Gudas)

Takže jednoduše - Hexyho čeká ještě spousta práce.

A myslím, že to ví i on, a proto se neskutečně těším na léto a jen doufám, že nebudu zklamanej. :petrik: Tipuju to na trejdy Grosse, Busta (s ním možná i Luke), a možná pick i nějakýho vyššího picku za tolik potřebný LW do TOP6/nebo/2C a příp. jiný picky.

Mimochodem vyšel na ofic. stránkách menší recap 'class of 2014'. Sanheim, Lindblom a Aube-Kubel, borci, kteří určitě dostanou šanci v Áčku a u Sanheima věřím nejvíc, že se jí chopí a stane se klíčovým hráčem Áčka. Z Lindbloma by mohl být velice šikovnej LW, powerforvard jak vyšitej, kterej má i velice slušnej skill s pukem. Aube-Kubel asi má tu smůlu, že jako RW u nás šanci nemá přes Vorase či Simmera. Takže první roky asi jen na farmě, pro kterou to zase bude nejspíš skvělej plejer.

Friedman by pak mohl být pro Phantoms něco jako Brennan kdekoliv v AHL. Malej, šikovnej quarterback, ale na NHL to u něj zase nevidím. :neviem:
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS