Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Den poté...

D§M: Dobrý recap, jen pár poznámek. Hedman patří (bohužel) k našim lepším hráčům na nájezdy, loni se prosadil 2x, jeho pokus byl včera nejnadějnější, ty 2 superhvězdy neměly dostat šanci - Marty zkoušel svůj trapný move, který má každý přečtený a naposledy mu vyšel někdy v roce 2007. To samé platí v podstatě i o Stammerovi. Panik v AHL proměnoval dost nájezdů, určitě by byl lepší volbou.
Lindbäck musí omezit softies, na nájezdy sere pes, jeho hlavním problémem je rozehrávka v kombinaci s pravidelným jedním softiem na zápas. Má co zlepšovat, je solid, upside tam je slušný. Každopádně bod máme díky němu, zachránil cca 3 čisté goly...

Nemá význam se opakovat, 40 minut jsme na ledě neexistovali, hra neměla žádný řád, až v poslední periodě jsme začali bojovat, hitovat a pár jedinců dokonce i začalo chodit před bránu. Hedmana bychom potřebovali na 25 minut do obrany a na alespon 15 minut do útoku, jako jeden z mála byl včera schopný něco vymyslet, přebruslit střední pásmo, dokonce i chodit před bránu (viz gol), což 90% útočníků nedělala a nedělá. Nejlepší hráč teamu, ale bohužel, sám na to pochopitelně nestačí. Nechápu, proč dostává na své poměry tak slabý TOI :hroza:

Pyatt :good: spletl jsem se v něm, tichý, nenápadný univerzál, charakter, své si odehraje v top6 i ve 4.lajně, řada hráčů by si z něj měla vzít příklad.

Marty hraje vážně nejhůř ve své kariéře, svými neustálými turnovery bere energii Stammerovi a spol, letos je mezi nimi nulová chemie, voláme tady po jejich rozdělení už x dní, ale nic se neděje...Ve 3rd už spolu tedy nebyli, Boucher se asi ještě potřeboval na začátku zápasu ujistit, že to fakt nepude. Génius. Stammer byl na konci zápasu dost vidět, ožil, asi to bude z větší části Martym, ale fakt, že není schopný vyhrát buly (proti Plekancovi nevyhrál ani jedno) se omluvit nedá. Uvidíme, s čím vyrukuje příště, možná ta 3rd z jeho strany byla jen fluke. Marty to pak kurvil vedle Vinnyho a spol...
Purcell si šel zase bruslit, měl by začít platit za pronájem ledu. Samo to asi nepřijde, Edwarde. Vinny je od toho napálení puku Salem non-factor, zpomalil, neprodukuje a nedělá tolik ''little things'' jak na začátku sezony.

Bod jsme si nezasloužili ani omylem, ale co jiného může team nakopnout, než takovej comeback... K Boucherovi se vyjadřovat nehodlám, má to ted u mě dost na hraně, s teamem nedělá nic a pakliže nezmění styl hry, bude si vážně koledovat o vyhazov.

Ještě se krátce vyjádřím k rookiem:

Cory Conacher - už 5 zápasů nebodoval, ale v útoku stále patří k tomu lepšímu, včera se rval jak lev, dokonce i 2x nebo 3x zahitoval, jednou posadil hráče Habs na prdel. Chodí před bránu, občas za to jde sice sedět, ale těžko mu něco vyčítat... Nejmenší útočník teamu a jako jediný jde před golmana. Nuff said. Včera měl opět golovku, nepadá mu to tam, ale to je jen otázka času, kdy začne opět produkovat. Love him.

Alex Killorn - proti NYR odehrál lepší zápas, ale stále patřil v útoku (těžká konkurence, pravda) k tomu lepšímu. Dobrá hra tělem, solidní dozadu, společně s Panikem dokázal pěkně vytvořit šanci pro Pyatta. S přibývajícími zápasy se bude zlepšovat. Škoda, že Boucherovi nikdo neřekl, že je silný na buly.

Richard Panik - nebyl vystavěn zrovné lehké situaci - rychlý recall, 4.zápas v 5ti dnech, suckující team, přílet rodičů a přítelkyně atd. I tak si ovšem vedl dobře, hned v prvním či druhém střídání se uvedl dobrým hitem, následovala slušná šance. Lítal po letě jako pták, ale ze svého skillsetu nám toho příliš neukázal. Rozhodně však poukázal na své možnosti, v příštím zápase by měl dostat vyšší TOI. Očekávání jsou velká.
Hlavne nech dáme Martyho do dvojky, alebo skôr Stamkosa(?). Musia sa rozdeliť myslím že posadiť Purcella taktiež nebude odveci, Panik-Killorn-Pyatt by to mohli v pohode zvládnuť.

Hedman je náš TOP hráč everywhere. Bohužiaľ v obrane je sám. Všetci katastrofálne zaostávajú. Jedine Salo je trošku bližšie.
Norris T..png
:jj:
kisin píše:Pyatt :good: spletl jsem se v něm, tichý, nenápadný univerzál, charakter, své si odehraje v top6 i ve 4.lajně, řada hráčů by si z něj měla vzít příklad.
Taktiež som z neho bol na začiatku mimo. Po veľmi dobrom campe sa mi vôbec nepozdával. Rapídne sa zlepšil, a momentálne má na viac ako na 3.lajnu. Mimochodom včera perfektné buly, myslím že mal naj % z teamu.

A k tomu že Killorn nehrá centra :buch: Ako takýto fakt môže prehliadať? Sakra Pouliot centra fakticky hrať nevie, na buly je nemožný. Alex by to zvládol, o tom som presvedčený. Dúfam že v najbližších dňoch Cooper zoberie telefón a pekne to Boucherovi vysvetlí. Guya mám fakt rád, obľúbil som si ho ale niekedy robí úplne kraviny. Uvítal by som Coopera ako assistenta v A-čku bud.ročník. Ak to Boucher nevydrží tak kľudne aj na pozícii head coacha.
Když se dají povolávat hráči z AHL a posílat zpět, proč to tak nejde i s kouči? :D Že bysme poslali Bouchera do Syracuse třeba na 14 dnů a Coopera do Tampy :sarcasm:
Pánové, Dustin TOKARSKI se pakuje z naší organizace :-O Putuje do Montrealu a náhradou za něj bude navráteilec Cedrick DESJARDINS! :wub:

Jen tak mimochodem, Desjardins byl před měsícem na waiveru. Po předminulé sezóně sme ho nepodepsali :hmm: a ted jsme získali za dlouho protěžovaného Tika.
Hmm, čakal som že pustíme Tokarského k vode, ale až po sezóne. Dustin veľmi upadol po výhre Calder cupu. Naozaj mizerné výkony, a tu to je. Som rád za túto výmenu, no Desjardins? Chytal veľmi dobre v Norfolku ale tie časy sú preč a aj keď Hamilton je na tom zle, priemer 3gólov na zápas je veľa. Cedrik mi príde už ako čistý AHL-er ktorý môže v prípade zranenia zaskočiť v A-čku tak na 3matche.
Ak sa zbavíme už definitívne Heleniusa (čomu ale neverím) otvára sa šanca pre nových gólmanov. No na výber veľmi nie je. Wilcox je príliš mladý, Vasilevsky ostane ešte v Rusku. Ostáva tam teda jedine Janus. Toho by som rád videl ako by zvládal rolu jednotky v AHL ale dobrá sezóna v KHL ešte nič neznamená.
Očekávané, Tokarski suckoval i na AHL levelu, dostal mnoho let na svůj vývoj a nikam se neposunul. Desjardins by u nás za jiných okolností neskončil... Crunch mají konečně golmana.
No ty vole Lindbäck je chorý. Dneska nastúpi Garon. Čo je ale horšie Lindbäck bude na súpiske. :-/ Namiesto toho aby ležal doma v posteli a liečil sa aby bol fit tak bude vysedávať na lavičke... Prečo sme nezavolali Heleniusa? Prípadne hneď nezobrali Desjardinsa do Tampy. Garonovi 100% verím ale zbytočne môžme prísť na dlhšiu dobu o jednotku v bráne.

Nagle povolaný do Syracuse :hmm: . No zrejme to bude z Lindbäckom vážnejšie, žeby sme sa dočkali Desjardinsa v prvom teame skôr ako sa čakalo?
WSH-TB 4-3 (1:1),(1:0),(2:2)

Boucher pristúpil na nové lajny, pozdávali sa mi, spojil Vinnyho s Marty a vyprodukovali prvý gól. Dal dohromady zaujímavú lajnu Killorn-Pyatt-Panik. Ale to bolo málo...Capitals na nás vybehli vo veľkom štýle a prvých 10min. sa hralo takmer stále u nás. PP zahrali perfektne a nemali sme nárok. Začali sme hrať a dokonca sme po 5(!!!!) zápasoch dali gól v prvej tretine. Čakal som že tu bude ten impulz že začneme byť oveľa viac aktívnejší a nebezpečnejší. Tretinu sme solídne dohrali vyrovnali hru toť vše. V druhej sme sa zlepšili vytvárali sme si tlak a Holtby mal niekoľko great zákrokov. Nedalo sa povedať že by sme zaostávali za Capitals. Naopak to v čom sme najlepší v 3tretine sme dostali dva góly a prestali sme hrať. Stiahnuť znova 3 gólový náskok za 8min? Snažili sme sa, začali sme hrať naozaj dobre a posledných 5min capitals len vyhadzovali puk na icing. Nuž taký luck sme nemohli mať ani my 2x po sebe. Prehrali sme si to sami. Znova individuálne chyby v obrane...

V bráne znova chyba nebola. Garon podal viac ako spoľahlivý výkon, držal nás v hre. Škoda akurát tej strely Fehra, no treba uznať že to bolo parádne trafené a chyba bola inde....

Obrana znova perlila. Obrana ktorá mala byť jedna z najlepších na východe je jedna z najhorších v lige. CARLEE :bitka3: už ma vážne začína s*ať. Nech si hrá ako dobre chce dopredu, tie jeho súboje pri mantinely sú na posadenie. To nehovorím o tom čo spravil pri našom 2góle! To bolo úplne ľahkovážne a na facku. Pri tretom góle Fehra pre istotu zaperlil Aulie...Jasne videl že Lee si Perrauntala drží tak načo ho zdvojoval keď mu po jeho strane korčuloval Fehr. 2 zápasi po sebe také chyby. Hedman, Salo osobitná kategória. Dobrá hra na oboch stranách klziska. Pridám k nim aj spoľahlivého Brewera. Ak by sme hrali na 3 bekov myslím že sa dočkáme aj výhry. Hedman sa dneska tlačil ešte viacej do ofenzívy a vymýšľal akcie. Sám spravil pásmo na PP. Ovechkina v prvej tretine zblokoval parádne. Akurát rozohrávka trochu zlobila dneska. 2x prihral presne na hokejku súpera v našom pásme. Čo sa týka Leeho, okey zlepšil sa oproti tým debilným zápasom na začiatku ale bohužiaľ je pri každom obdržanom góle. Dneska sa dali "získať" 3 mínusky a jasné že Lee ich nafasoval. Tabuľka pravdy hovorí jasne -9! Horší je už v celej NHL iba Doughty. Vyhodiť, poslať na farmu, vymeniť za 15voľbu v drafte, len nech je preč. Aulie taktiež začína chytať nebezpečnú "formu". U neho ešte trpezlivosť mám, keďže je to stále hitujúca mašina, ktorá to čistí pred bránou.

Lajny bolo zmenené po super zápase Pyatta proti Canadiens sme ho dali k rookies. Okey bral som to ale nie že bude mať celá lajna tak malý ice-time....škoda šlo ich využiť lepšie. Purcell mal dobrý zápas, naposledy som videl taký výkon proti Hurricanes (a to bolo pekne dávno :jn: ). Nebol tam len do počtu a vytvoril niekoľko veľmi dobrých šancí. Marty dneska 1+1 a +3 bolo vidieť zlepšenie ale tie jeho passy. Ako niekedy dokáže vymyslieť prekrásnu nahrávku, tak niekedy úplne posere útok a môžme smelo šprintovať do vlastného pásma. Thompson dneska tiež zanechal vo mne dobré pocity, ukazuje že dokáže zahrať viac ako 4.lajnu. Jeho pôsobenie pri Stamkosovi tiež nie je márne. Za isté + hodnotím aj to že sme sa nechali vylúčiť iba raz. Hrali sme disciplinovane. No keď som videl tu PP caps na začiatku modlil som sa aby si tam nikto po Hedmanovi už nesadol.

Natiahli sme to už na strašných 6prehier v rade. Ak nebudeme získavať body doma kde sme 4x lepší ako von tak na play-off môžme zabudnúť. CAR, FLA, WSH začali hrať oveľa lepšie. Všetky teamy sa zdvihli a my upadáme. V Sobotu proti Floride u nich. Čaká nás ďalší ťažký zápas. Ak nedonesieme dva body tak sa asi začne pekne nad Tampou blýskať :nervozny:
Boucher je vážně trotl. Killorn IT 10 minut a Pánik IT 8 minut :cool: Leeho poslat už do prdele, neni normální, aby byl zápas co zápas u každýho gólu soupeře, neřikejte mi, že za to nemůže. Máme v týmu beky, co jsou cca +10.

Ten tým je uplně tragickej, my když nedáme čtyři branky, tak nemáme nárok. Prostě musíme sázet minimálně 4-5 gólů za zápas, abysme vubec mohli vyhrát. Za ten šestizápasovej mega SUCK máme průměr 3.5 gólů obdržených branek :hroza: Soupeř si pak může jen pohlídat naše hvězdičky a je konec.

Oba dva golmani nás drží, ale pokaždý si neodpustí jeden zas*anej soft goal, kterej většinou rozhodne. Bohužel, nemáme gólmana ala Henrik, Pekáč, Brodór, jejichž týmům stačí na výhru 2-3 branky. At radši betonujou, hrajou trpělivě. Z letošních zatím 7 proher sme 5x! prohráli o jednu branku :slap: Protihráč má poslední dobou skoro pořád kolem 35 střel na bránu, my kolem těch 25ti.

Zítra match s Panthers, nevím, ale tipuju, že to projedem. Talenti typu Pánik/Killorn hrajou sotva deset minut za zápas, vzadu nám pobíhá nějakej Lee, a Marty furt hledá na přihrávku Stammera, i když ten už minutu sedí na lavičce.. PP o hovnu. Debakl Jets 8:3 byl nejspíš vrchol naší sezóny. Užili sme si šest zápasů slávy a ted hurá na draft.
Furt stejná písnička, už se nakazil i Hedman, který včera udělal tolik chyb, co za celou sezonu dohromady. Furt to byl řekněme průměrný výkon, žádná vyložená katastrofa, postupem času šel nahoru, ale takhle bek Norris kalibru nehraje, i když těžko mu něco vyčítat, sám na to prostě nestačí.
V útoku se probral Purcell, ale co z toho, když začínáme hrát až 10 minut před koncem a po zbylých 50 minut se prezentujeme jen náznaky. Caps byli bojovnější, dříve na puku atd. Už mě to přestává bavit, Boucher s teamem nedělá NIC! Kolik zápasů ještě budeme muset protrpět?
Zřejmě se jedná o náhodu, ale Riku Hilarious za poslední 2 zápasy pouze 1x inkasoval (57/58) - vytáhl to z 87% na 88.5%.

Mikkelson včera samozřejmě nebodoval a byl na nule, i přes to, že Crunch nasázeli 7 branek. Gudas 0+2 a +2, Barbs 0+1 a +2.
There may come a day very soon where Yzerman determines he can't leave Gudas in Syracuse any longer. 5th or 6th best dman in org now.
I think the Lightning would be a stronger team with Gudas-Aulie as the third pair, dropping Lee to 7. Getting close.
For what TB needs right now: physicality, responsibility, simplicity, own-zone strength, energy… Gudas is ideal.
Wyman hraje klíčové situace a včera měl 3+1. Labrie pouze 1+0 a prý hrál strašně... Yzerman by měl za ty cca 2 týdny povolat nahoru jiné hráče.
Dnešný zápas u Panthers presunutý na 3pm. Aspoň že tak :clap:. Aspoň cez výkend nebudem pri tom PC trčať do rána...

No chce to body :pray:, musíme sa pozbierať. Hráme cca len 200km od domácej haly, takže by sme mohli hrať ako doma :D
D§M píše:Hráme cca len 200km od domácej haly, takže by sme mohli hrať ako doma :D
Jenže my už i doma hrajem na ho*no :-/ :D

Florida bude hrát zase bez Versteega, mohli bysme je docela v klidu porazit, ale v momentální formě těžko říct.
J máš pravdu, ale zase oveľa lepšie ako von. S Caps by sme min.bod mali nebyť tých individuálnych sračiek. Na Floridu to vieme takže WINNING!!!

Florida má za posledný týždeň skóre 5:12 a získali dva body za prehry v predlžení. Hrajú taktiež bez Jovanovského a ich PK je na 75% (26.NHL) takže by som poprosil konečne nejakú šikovnú Presilovku zahranú s dvomi bekmi.
Keith Aulie je dneska zdravým náhradníkem a místo něj bude hrát Bergeron. Boucher to okomentoval slovy:
"Keith hasn't missed a game yet. He had been playing well but Lee missed a game and it's his turn right now."
...tým suckuje a kouč posadí 3/4 nejlepšího beka týmu proto, protože Lee seděl víckrát a teď je řada na něm :respekt: Tohle je na okamžitej vyhazov. Jak vůbec může kouč tohle říct? Kámo, hraješ fakt dobře, dneska ale nehraješ protože Bergeron si chce taky zahrát.

Boucherova logika: jsme měkcí, máme špatnou obranu, proto dnes posadím jednoho z nejtvrdších hráčů týmu Aulieho :cool:
Ani nesranduj :nervy2:

Tak Aulie nemal podľa mňa naj zápasi teraz ale bol posadený kôli tomu že predtým veľa hral. Boucherovi by mal dať niekto facku, keď neposadí Leeho ale Aulieho nie. Som za to aby Bergeron odohral konečne zápas ako 6bek ale nie namiesto Aulieho. Guy, mám ťa rád ale vážne prestaň :stop2:
Co k tomu dodat? Nic se nemění. Je sice pravda, že směrem dopředu jsme vypadali líp, ale gap control a celkově defenzíva mužstva neexistuje. Dokonce už i Hedman hraje prd. Kdybychom hráli proti lepšímu mužstvu, dostali bychom tak 9:3...
Asi tak, stejný shit - hlavně vzadu - jak vždycky poslední dobou. Vyhráli jsme (a to ještě tak tak se štěstím) jenom díky tomu, že se nám výjimečně povedlo dát 6 branek. Po téhle výhře pořekadlo "jen tak dál" rozhodně neplatí.
Po dlouhý době konečně zápas s parádní dobu a já mám na ho*no stream :hroza:

To musíme furt nastřílet takovej kotel gólů, abysme vyhráli? S takovou "obranou" nás Waffle v úterý sežerou i s botama. Můžem mít v bráně Lundqvista, Rinneho, Lolonga ale stejně bysme dostávali 4-5 golů. Přitom máme v obraně celkem solidní beky, tak at už kua Boucher změní styl z hurá hokeje na defenzivní mašinu.

Florida je letos shit a my sme je zdolali jentaktak, hodně utrápený vítězství. Boucher je zase pro jednou v suchu.
TB-FLA 6-5pp (2:1),(1:2),(2:2)

Som veľmi rád že máme dva body ale na tu hru sa nedalo miestami pozerať. Vyhrali sme nad rivalom a asi im trochu klesne( už tak slabá) nášťevnosť arény. Keby sme dneska prehrali nad tak hrozne hrajúcimi Panthers zrejme by sme sa dočkali veľkých zmien. Je až neuveriteľné ako dokážeme hrať posledných 10min zápasu keď ide o všetko. Vyrovnali sme znova ltt naša psychika musí ísť hore (aj keď toto som si vravel aj po zápase z MTL). Všetko je o tom istom, nič sa nemení. Táto hra neobstojí takmer proti nikomu. To ak uvidím takúto hru proti Bruins kašlem na to a idem spať. Opakovať tie isté chyby, ale absolútne tie isté chyby? :slap: Hneď gól na začiatku. Ako proti Caps aj tu sme sa ale aspoň hneď pozbierali. Presilovky hrôza a FLA nám nepustila niekoľko krát ani do tretiny. Nepostrážiť si koniec tretiny a dostať gól do šatne :slap: . Vyviedlo nás to maximálne z rytmu (ktorý bol aj tak veľmi chabý) a okamžite sme inkasovali v našich najlepších 3tretinách. Treba ale uznať že ako dokážeme zavreť súpera na konci zápasu je obdivuhodné, no toto dlho fungovať nemôže. Proti Capitals to nevyšlo a luck nebudeme mať vždy.

Pozerať sa na Lindbäckove stats je :plac: . A on za to ani nemôže. Stále drží a v defenzívnom teame by mal výstavné stats. U nás to nehrozí, ak sa dostane pod 3 inkasované góly môme byť veľmi radi.

Načo niečo písať. To je úbohosť a chyba Bouchera. Toto musí niako zmeniť. Aaaaaa už zmenil posadil Aulieho a vytvoril zabijácke duo Lee-Bergeron. Bergeron je stále schopný uhrať 6beka ale dneska tam niekoľko krát pekne zavaril. Potrebuje k sebe dobrého beka aby si mohol dovolovať tie jeho ofenzívne výpady. Hedman spadol k priemeru, nič nespravil totálne neviditeľný. Carle pokračuje v boji o naj.prepadák sezóny a Salo taktiež ako Hedman mimo.

Naša ofenzíva konečne prerazila aj vonku, hráči vedia vytvoriť šance, zavreť súpera ale dneska im obrana Panthers nechávala veľmi veľa miesta. Čo ma ale zaráža ako nedokážeme využívať 2v1. Súperi nám dajú vždy takú lekciu v tomto ohľade. Marty, Killorn zahodil veľmi nádejné šance. Boucher sa spamätal aspoň v tom že Marty nepatrí k Stamkosovi a s Vinnym mu to ide oveľa lepšie. Pouliot ich pekne doplnil, najlepšia lajna zápasu. Celkovo sa Pouliot zlepšil a 5+5 hovorí jasne. Rozbiehal sa mizerne ale dneska nám to vyhral. Kde nabral Purcell až 1+2 netuším, úplne mizerný výkon oproti štvrtkovému zápasu. A aby som nezabudol na Boucherovu perličku. Drbnúť Panika do 4.lajny. Jasné trochu zaostáva za Killornom ale čo má robiť pri Hallovi a Crombeenovi z mizerným ice-timom 7min. A aj keď odohral tak málo bolo ho vidieť a mal tam pekný prienik k bráne. Thompson dostáva viacej a viacej priestoru, zlepšil sa oveľa. Je vidno akú má dôveru u Bouchera, keď sme ho postavili na poslednú minútu a získal pri tom góle aj bod. Jedna z mála vecí za ktoré Bouchera pochválim :thumbsup: .

Díky bohu za 2body, myslím že sa nám budú veľmi hodiť. Bod sme nechali aj domácim ale keďže sú na spodku divízie veľmi nás to trápiť nemusí. Nečakám výrazné zmeny proti Maple Leafs. Zrejme si Znova zahrá aj Lee a obrana bude rovnako deravá. Chce to aby sme dostali osmičku a potom pochopia aké je to naozaj zlé.
Pravdou je, že sem se v závěru trochu modlil, abysme nevyrovnali a prohráli sedmý zápas v řadě.. pro Bouchera by to totiž znamenalo další krok z organizace. Ted jsme utrápeně vyhráli, se štěstím a Boucher může být opět v klidu.

Ta obrana je k zblití. Lindbäcka je mi opravdu upřímně líto. Carle je směrem dopředu špička, jenže vzádu je jak mentálně retardovaný. Ta hra nemá v defenzívě žádný řad, obránci tam neví co dělat a opět se ukázalo to, že na vítězství musíme nastřílet 5-6 branek. Ten tým má momentálně největší slabinu v koučovi, kterej vymyslel jakejsi rybníkovej zevl styl.

Hrozně rád bych viděl vydřenou výhru třebas 3-1, 2-1 atp., než se štěstím vyhrát 6-5, 5-4..
Citácia píše: Riku Helenius recorded his fourth shutout of the season as the Syracuse Crunch defeated the Wilkes-Barre/Scranton Penguins 3-0. Helenius stopped all 23 shots he faced to give the Crunch a 4-3 lead in the season series against the Penguins
Ja neverím :sok: . WTF? Helenius bol total na odpis ale perfektne sa prebudil. Podľa všetkého bol za tým Tokarski :hmm: asi Riku potreboval vedieť že je jasná jednotka a že mu tréner verí. Zrejme ho nakoplo aj to že bol trejdnutý Dustin a nie on. Len tak ďalej :tlap:
Mladíci Scrievens a Reimer jsou naprosto hot. Prvně jmenovaný včera vychytal SO na Floridě :nervozny: Dnes jsme na řadě my.
Thank you guys: :arrow: https://www.tipsport.cz/ViewUsersTicket ... 0A&popup=1" onclick="window.open(this.href);return false; :klobuk:
TOR-TB 2-4 (1:1),(0:1),(1:2)

Trvalo to síce dlho ale Boucher sa konečne rozhýbal. Konečne sme videli obranu zo začiatku sezóny. Neviem či to pripisovať skôr náhode alebo Boucherovi. Každopádne naša obranná hra bola konečne sa dobrej úrovni( no chyby tam stále sú). Zápas mohol dopadnúť zrejme inak nebyť v bráne Scrivensa. Dúfal som že Carlyle spravý takúto chybu a postaví Scrivensa. Neviem čo čakali ale chytať dva dni po sebe a doviesť team k 4bodom by v skrátenej sezóne asi nedokázal žiadny brankár.
Toto bol len druhý zápas tento mesiac(!!!) keď sme inkasovali 2 góly...Jedine proti Flyers sme dokázali inkasovať iba 2fíky.Celý mesiac máme mizernú defenzívnu hru, konečne sme to teda prelomili a mohli sme to udržať aj na jednom 1góle. Hneď od začiatku sme hrali aktívne a neprispali sme začiatok. Dokázali sme si vytvárať šance a nebyť Lindbäckovho kiksu mohli sme ísť do druhej časti vo vedení. Síce sme po prvej tretine trochu v stats zaostávali za Maple Leafs v druhej tretine sme to vynahradili a dostali sa na koňa. Rozdieli v našom podaní medzi tretinami boli minimálne čo berem ako veľké + :thumbsup: . Teda ak nepočítam posledných 10minút :slap: . Okey 4:1 a chalani si mysleli že to majú v kapse. Pochopím trochu zvolniť a dokorčuľovať zápas. Ale to čo sme robili v tých posledných minútach bola presne hra z min.zápasov. Tak ako vždy dokážeme zapnúť na konci zápasu keď prehrávame, dneska to bol pravý opak. No celkovo som z výkonom spokojný a je vidno zlepšenie. Už len či to prenesieme aj na ľad súpera...

Dneska si Lindbäck pripísal 23 úspešných zákrokov (teda 92%) a stats sa konečne aspoň trochu vylepšili. Znova veľmi dobrý výkon niekoľko krát podržal ale znova si neodpustil jeden soft gól....Škoda toto jeho povesti značne škodí a patrilo by sa tento problém už konečne vyriešiť.

Ako som už spomínal naša hra vzadu sa zlepšila, konečne sme si držali hráčov a rozohrávka nikomu nerobila problém. Carle konečne aj v zadu dobrý výkon, no pri 2góle Leafs si nedržal hráča pred bránou, i keď je pravda že celé to vzniklo s toho že nám jaksi chýbalo krídlo...Lee konečne dostáva menej priestoru a duo Aulie-Bergeron bolo okey. Hedman dneska fajn výkon ale nedá sa povedať že by vynikal nad ostatnými bekmi, avšak Hedman-Salo stále bezkonkurenčne najlepšia obranná rada.

Lajna Pouliot-Vinny-Marty paráda. Toto funguje zatiaľ na jednotku, nie je čo vytknúť. Pouliot 0+3 :cool: , parádna hra a začína sa ukazovať oveľa lepšie ako na začiatku sezóny. Dúfam že už Boucher pochopil aby Pouliota nestaval na centra a nechával ho na krídle kde mu to ide oveľa lepšie. Taktiež jeho pôsobenie v 2pp-line sa vypláca a vidno že tam patrí. Naopak Purcell a jeho hra znova úbohosť...Výkon tak do 3-lajny a byť v 1 Killorn, tá lajna by bola oveľa nebezpečnejšia. Okamžite by som ho vyhodil aj z 1pp, včera znova prihrávka presne na hokejku McClementa a následné prečíslenie 2v1. Purcell je tam úplne od veci pri Stamkosovi a spol. body zbiera sporadicky a nič vymyslieť nevie. Preferujem hrať to na 2bekou presnejšie Salo-Hedman prípadne Bergeron. Killorn dneska perfektný výkon, je zbytočné opakovať aký je silný na puku a pri mantinely ale dneska to okorenil aj gólom ktorý bol síce lucky ale ráta sa. Vytkol by som ale znova Panika v 4.lajne, pár krát sa síce ukázal aj v prvých formáciach ale viacmenej nastupoval s Crombeenom...Znova za ten malí time si vypracoval pekný brekj a 2x vybojoval pp. Ak odohrá cca 2matche s Ice-timom 13-14min a bude hrať mizerne tak beriem že je iba náhrada v 4.lajne kým sa neuzdravý Malone ale takto mi to príde oproti Killornovi dosť odveci.

Zajtra teda prvý krát proti Bruins. Ukáže sa ako sme na tom teda v defenzíve, chcelo by to aspoň bod proti tak dobre rozbehnutým medveďom. Nemyslím si že dnešný výkon by na nich stačil...
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS