Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
bral som ho pred sezonou do yahoo, lebo som od neho cakal velke veci:D daval som mu slusnu sancu, no trpezlivost postupne dochadzala
mozno som mu s tym polenom ukrivdil, ale co som sa tu docital, pozitivne veci som na nom moc nezachytil
Finch bude dnes lietat v oblakoch:))
ta protihodnota je podla mna dost silena
mozno som mu s tym polenom ukrivdil, ale co som sa tu docital, pozitivne veci som na nom moc nezachytil
Finch bude dnes lietat v oblakoch:))
ta protihodnota je podla mna dost silena
Schultz-Gudas
3rd pair za 3,25 a slibuje spolehlivý výkony. To jsme tu snad nikdy neměli za ten poměr plat/výkon. Já jsem rozhodně happy!
A jestli dneska nepůjde další bek, tak před draftem na 100% půjde.
Mj. vlastníme hned 7 picků v prvních čtyřech kolech.
2x 1st round (PHI, TB)
1x 2nd round (CHI)
2x 3rd round (SJ, TB)
2x 4th round (PHI, CBJ)
Hexy
Ta koncepce je jasně vidět. Btw v prvním kole snad vytáhnem centra a LW.
3rd pair za 3,25 a slibuje spolehlivý výkony. To jsme tu snad nikdy neměli za ten poměr plat/výkon. Já jsem rozhodně happy!
Mj. vlastníme hned 7 picků v prvních čtyřech kolech.
2x 1st round (PHI, TB)
1x 2nd round (CHI)
2x 3rd round (SJ, TB)
2x 4th round (PHI, CBJ)
Hexy
Já jsem spokojen za ty prachy super bek do 3 páru a na oslabení a věřím, že má velkou šanci být miláčkem fans Flyers, pokud nepoleví v hitování a i nějakou tou bitkou může zpestřit hru. Nemyslím si, že je výrazně horší jako Coburn.. Poprvé co fakt smekám před Hexym. Jen tak dál Hexy 
Jen mě překvapuje, že tímto gestem dali jasně najevo, že s PO už se nepočítá, což mi k Flyers moc nejde a nebo věděli, že Coburn je spíše přítěž
Jen mě překvapuje, že tímto gestem dali jasně najevo, že s PO už se nepočítá, což mi k Flyers moc nejde a nebo věděli, že Coburn je spíše přítěž
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé