Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

http://www.nhl.com/stats/advancedstats? ... erShooting" onclick="window.open(this.href);return false;

:cry:
Read jasnej důkaz, proč volám po jeho trejdu, přeplacenej, už druhou sezónu po sobě se mi prostě nelíbí, to chemisty s Coutsem už tolik nefunguje... Navíc zájem by o něj určitě byl.

Každopádně Raffl je fakt skvělej a doufám, že už nikdy nezmizne z první lajny, vždycky se mi tam líbil a líbí. Ty góly, dokud se nezranil, už od něj přicházely, takže pokud-li nepřijde nějakej 1LW typu E. Kane, tak tam nikoho jinýho vidět nechci!

Každopádně zase mě v těhlech stats až šokovali Coburn a Luke. :lol2:

Co se týče TDL:
Už další pondělí je tady a já jsem pro trejd tedy Reada za pozdní 1st rounder '15 (což by bylo imo 16.-30. pozice), příp. 2. kolo + nadějnej prospekt na LW/D

No, a pak klasika - čím víc beků se zbavíme, tím větší Vánoce to kdyžtak budou - Gross, Coburn, AMac, Luke (třem z nich končí v létě 2016 smlouva, takže třeba to někdo s nima riskne, že Ducks? :jn: )

A pak určitě bych re-signul MDZho, Bellemarea, Whitea a Zeppa. :yes:
Co bolo s Readom minulu sezonu?

A menit ho tuto sezonu je pi*ovina ked ma najnizsiu hodnotu. Ale ak by prisla dobra ponuka tak by som sa nebranil ale pochybujem ze teraz by sa naslo nieco dobre....

A ani sa mi nechce verit, ze budeme na TDL seller, vedenie to nikdy nezakope kym tam je sanca na PO....

U coburna tipujem ze je najcastejsie na lade s prvou lajnou ale to len hadam, nesledujem to
Za Reada by ti nikdo 1st rounder nedal ani v jeho nejlepsi sezone.
Znova opakuju, hral celou prvni pulku na jedne noze. jeste se bude hodit.

Ja spis zacinam mit pocit, ze Coutsova kariera se nikam nevyviji. Byl povazovan za skvelyho defenzivniho utocnika, s ofenzivni nadeji. Ale to co predvadi posledni dobou v utoku mi prijde jak vyjukanej AHLer.
AndyF píše:Za Reada by ti nikdo 1st rounder nedal ani v jeho nejlepsi sezone.
A proto ho Buffalo dostalo za Gaustada? :eek2: Toronto za UFA Fransona? A mnoho dalších případů...
AndyF píše:Znova opakuju, hral celou prvni pulku na jedne noze. jeste se bude hodit.

Ja spis zacinam mit pocit, ze Coutsova kariera se nikam nevyviji. Byl povazovan za skvelyho defenzivniho utocnika, s ofenzivni nadeji. Ale to co predvadi posledni dobou v utoku mi prijde jak vyjukanej AHLer.
Na svůj plat mi přijde teda k ničemu, nevím. Naopak Coutsova hra se mě líbí, že je vyjukanej? :shock: To je právě to poslední, co mu vyčítám, že si moc dovoluje a snaží se často projít i mezi třema hráčema, přičemž ignoruje spoluhráče v lepší pozici. Ale zase je jasný, že je to nejspíš doživotní 3rd center, ale s tím potenciálem, že bude nejlepším 3rd centrem v lize. V což doufám, protože v play-off je bottom-six klíčová, o tom víme své..
O coutsovi hovorim dlho ze je to utocne nemehlo a nijak sa v tom nezlepsil. Mal svetlu chvilku po prichode downieho a to je tak vsetko co dokazal. Navyse pochybna je uz aj jeho hra dozadu ale to je snad iba problem aktualnej sezony popripade suckerov na kridlach

Lenze Andy....kukni si ten draft v jeho rocniku, to bol brutal slaby rocnik. To je aj chyba manazmentu ze sme si radsej nepytali ten first round za dalsi rocnik. Aj ked samozrejme sme sa este na drafte mohli vysrat na nejakeho grinderskeho centra a mohli mat solid Hamiltonta/Brodina a v obrane by sa dychalo lepsie......

Z utoku (a z toho co sa menit da cize neratam dumbergera a lecyho) by som najviac menil Busta. Pre mna je to obrovske sklamanie a jedine co ho zachranuje je ten nizky plat inak by som ho tu rozdupaval jak svojho casu coburna nez ma to prestalo bavit
Couts mel prvni sezonu slusnou strelu, ale tuhle sezonu jsem ho snad vubec poradne vystrelit nevidel.
Finch182 píše:Z utoku (a z toho co sa menit da cize neratam dumbergera a lecyho) by som najviac menil Busta. Pre mna je to obrovske sklamanie a jedine co ho zachranuje je ten nizky plat inak by som ho tu rozdupaval jak svojho casu coburna nez ma to prestalo bavit
Bust, co se teď vrátil na centra, zase třeba hraje v pohodě dobrej hokej. :yes: Dávám i jemu zásluhu, že White teď hraje tak dobře, jak hraje, přičemž na druhým křídla má Dumbergera, což není zrovna lehký pro něj. A jo, stejně ho teď chválím.

Každopádně pokud Berube neplánuje už ponechat 1C-G ; 2C-Bust ; 3C-Couts a zase bude Busta cpát někam na křídlo, tak ano, to ať ho Hexy vytrejduje. :neviem:
Rono píše:Ale zase je jasný, že je to nejspíš doživotní 3rd center
Nezapomen, ze ted hraje u nas roli 2. centra!
AndyF píše:Nezapomen, ze ted hraje u nas roli 2. centra!
Nezapomínám. A to už není jeho vina.
Ja tie posledne zapasy tak sledujem/nesledujem.... ako mam to zapnute ale casto cumim niekam do blba jak ma to nudi alebo to v polke presuniem na zaver zapasu takze moze byt....

Ale ked si tak uvedomim jeho celkove posobenie u nas tak na par svetlych je to grinder s nulovym zlepsenim a nizkym hokejovym IQ. Taky couts je sice vacsi grinder ale ten je aspon prave vhodny do bottom six narozdiel od busta. A dovod preco tak suckujeme je aj ten, ze proste nemame solid druheho centra jak je to v inych spickovych muzstvach. Mame len G a potom nic. Tuto ulohu mal plnit prave Lecavalier a aj to tak vypadalo nez si odpalil hlavu. Keby hral to co v Tampe aj v tych jeho slabsich rocnikoch, tak to plne staci. Ja prave dufam ze Laughton bude jedneho dna solid two way center, nieco ako Richie a bude davat 60b za sezonu. Len on ak to vobec dokaze, tak ma pred sebou este dlhu cestu a my toho centra potrebujeme teraz....
Aneb máme nejlepšího centra od dob Lindrose a zabíjíme ho tím, že v podstatě zrovna v jeho nejlepších letech re-buildujeme tým. :-/

Ale už se na ten nástup mladejch beků zase těším, hlavně na Sanheima, tam věřím, že to bude 1st pair bek hned do druhé, max. třetí sezóny v áčku. :yes:
My sme proste zasekani tymi kontraktami od Homera, sice mal fajn trejdy ale je to fakt totalny pi*us ktory totalne zabil klub na niekolko sezon a iba par diletantov na GM poste je v nhl horsich.

Tam jedine co nas moze zachranit je, ze by polka z nich aspon isla Prongerovou cestou a fajn je, ze Coburn a Gross u nas uz budu max jednu sezonu.

Pri tych riskantnych homerovych podpisoch mu to vyslo snad akurat len so Streitom. Potom tam su podpisy ako hartnell, gross, amac......
Bohužel, jak říkáš. Trejdy skvělý, ale podpisy prostě špatný. Jo, je tam pár dobrejch podpisů jako Voras, Simmer (kterej je zase výkon/plat jeden z nejlepších v celý lize) atp.

Ale bohužel těch failů (u podpisů) je daleko víc... Hlavně nikdy nepochopím AMaca, to je prostě nonsens. :lol2:

Ale jsem zvědavej na Hexyho, ten naopak podpisy zatím nedojebal, tak snad v tom bude pokračovat i u Vorase, u kterýho očekávám re-sign toto léto už.
Ja hlavne nepochopim, kde amac zobral to presvedcenie, ze on za svoje vykony v nhl na taky plat ma.
A bojim sa ze Amac bude u nas dlho, to si neviem predstavit co by Hexy niekomu nakukal ze by si ho niekto zobral aspon za siedme kolo draftu.

Homer mal fajn podpisy pri hracoch, kde bolo nizke riziko ze sa nieco posere a tam to este aj stlacil dole. Naopak curakom, one year wonderov a neviem akym este naopak dokazal supnut take zmluvy....

Inak jedine stastie ze akurat prisla aj nova kolektivka a mohli byt dva bezstrestne buyouty....
Keby mame este aj toho bryzgalova furt tak sa poserem :lol2:
Intuice mi říká, že odejde Del Zotto za 2 draft a do Anaheimu Gross. Coburna by si konečně mohl vzít Edmonton. Vinnyho Preds a Amaca po sezoně vyplatit.. A Umby ten to u nás už odkroutí ;)
Finch182 píše:Ja hlavne nepochopim, kde amac zobral to presvedcenie, ze on za svoje vykony v nhl na taky plat ma.
A bojim sa ze Amac bude u nas dlho, to si neviem predstavit co by Hexy niekomu nakukal ze by si ho niekto zobral aspon za siedme kolo draftu.
Nehrozí. Bohužel. :-/ Leda že by se přidal do NHL novej tým, kterej si z každýho týmu může vybrat dva hráče asi ze čtyř, které by kluby ostatní nabídli... Tak nějak ten návrh někde byl. :neviem:
Finch182 píše:Inak jedine stastie ze akurat prisla aj nova kolektivka a mohli byt dva bezstrestne buyouty....
Keby mame este aj toho bryzgalova furt tak sa poserem. :lol2:
:scare: :panika:

Jo, díky aspoň za ten risk s Masem, ten vyšel. Uff. :good:
neis píše:Intuice mi říká, že odejde Del Zotto za 2 draft a do Anaheimu Gross.
Teoreticky se to stát může.
neis píše:Coburna by si konečně mohl vzít Edmonton.
O Coburna by imo byl zájem u vícero týmu, furt tomu jaksi věřím. :D
neis píše:Vinnyho Preds
Nehrozí. :ee:
neis píše:Amaca po sezoně vyplatit.. A Umby ten to u nás už odkroutí ;)
Souhlas. :yes:
to ste sa posrali s tym buyoutom Amaca. Neviem teraz o nejakej buyout kalkulacke, ale este ked bol capgeek tak som si kalkuloval nasich najvacsich mamelukov a vypadalo to hrozivo. Bouyout ma zmysel ked uz sa ten kontrakt blizi ku svojim poslednym rokom. Napr posledne dva a tam sa ulahci trapenie. Hodim tu akurat priklad pripadneho buyoutu Clarksona, ktory ma velmi podobny kontrakt Amacovi jak dlzkou tak sumou

2015-16: $4,716,667
2016-17: $3,716,667
2017-18: $3,716,667
2018-19: $4,716,667
2019-20: $4,716,667
2020-21: $466,667
2021-22: $466,667
2022-23: $466,667
2023-24: $466,667
2024-25: $466,667

Toto by sa stalo. To vazne chcete? Nie som si isty, ci je tam vobec nejaka pomoc....
Keby tie BO boli take jednoduche, tak som presvedceny ze par dementov uz za nas nehraje
U Clarkieho mi to vychází na cap hit okolo 2,333, přičemž AMac má méně peněz, takže by to bylo okolo 2 miliónů = že tři milióny bychom si udělali prostor na jinýho beka a když vidím, že jeho roli snad ještě lépe zvládá za menší prachy MDZ i Nick Schultz, takže já bych rozhodně nad tím hodně uvažoval. :yes:
Ja sice neviem jak sa to rata ale tam tie cisla su este z capgeeku, sam som si tam ratal Amaca, Lecavaliera a Dumbergera a tie cisla boli hrozive. Jedine ze to capgeek ratal zle ale tomu neverim.
Adept na BO by bolo napr gross po sezone, tam by sa to odsralo na par stoviek tisic na nejake dve sezony, sral pes.

Coburn to iste ale o neho by mohol byt este solidny zaujem. Coburn podla mna potrebuje nejaky power house okolo seba. On mi pride jak nervovo napojeny na psychiku muzstva a hraje zrkadlovo. Jak hraje muzstvo v pohode, tak hraje dobre on a je to skvely shut down bek. Jak hra muzstvo ho*no....
Finch182 píše:Ja sice neviem jak sa to rata ale tam tie cisla su este z capgeeku, sam som si tam ratal Amaca, Lecavaliera a Dumbergera a tie cisla boli hrozive.
Tak jednoduše uvažuju. Clarksonovi i AMacovi zbývá 6 let (po sezóně "jen" 5), přičemž Clarksonův nejmenší salary cap byl už vloni, resp. jeho roční plat akorát roste (a v jedné sezoně tam má dokonce 7 miliónů). AMacovi taky roste, ale ne tak rapidně, takže u něj by to dokonce mohlo být po BO pod 2 milióny. :wink2: Akorát by nás to trápilo ve stropu deset let, no...
Pod 2 tazko a myslim ze by to bolo niekde okolo troch do 2019/20 a to je proste brutalita.

To radsej hexy bude dufat ze amac chyti nejake fajn obodbie a rychlo ho niekde streli alebo ho vyplati najskor o rok v lete.
Skoro kazde muzstvo ma nejake taketo hovado s blbou zmluvou. Len ich musime mat hromadu....
Finch182 píše:Pod 2 tazko a myslim ze by to bolo niekde okolo troch do 2019/20 a to je proste brutalita.
Clarkson dává po BO cap hit 2,333 cca a má větší smlouvu než AMac, tak co to je za blbost, aby AMac, kterej má míň, měl okolo tří? :eek2: Asi by to chtělo někoho, kdo se v tom vyzná a přepočítá to...
A ty odkial beres ze clarkson dava cap hit 2,3 ? Ved tam hore som ti ho dal cely a ja tam vidm 3 az 4+ do 19/20
A verim urcite viac kalkulacke capgeeku jak tvojim vypoctom. Navyse hovorim ze sam som sa tam x krat s tou kalkulackou hral a nehadzalo to take jemne cisla jak si ty predstavujes. To by BO lietali kazde leto vo velkom a to nemyslim len u nas.
To sečti a vyděl desíti, jednoduše. :neviem: Je to pod 2,4M (cap hit).

Spíš se nabízí otázka, jestli se pak počítá každej rok u buyoutovaných hráčů cap hit nebo salary cup.
Finch182 píše:A verim urcite viac kalkulacke capgeeku jak tvojim vypoctom.
Za tymto si stojim.

A na nete som zatial nenasiel jak sa to rata takze inu moznost zatial neberiem do uvahy.
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES