Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Obrázek

Obrázek

Originálny pitch Bouchera. :thumbsup:
Tak Heds to nakonec zaparkoval v Kazachstánu :hmm: Během výluky bude hrát v dresu Barys Astana.
Crunch v prvním zápase padly po nájezdech.. škoda, Tokarski ale výkon nic moc. Napsal sem menší review na web :arrow: odkaz
Další hráč Bolts jde do Evropy.. Lindbäck se upsal finský Tampere Ilves: odkaz.
Garonov novy look

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Geoffrion musel byť odvezený do nemocnice a mal dokonca fraktúru lebky, ktorú nejak utrpel pri páde. Smola.

Za hit má Coté jednotku s hviezdičkou. Nádhera. :poklona2:
Rumor: Nebuďte překvapeni, když v následujících hodinách/dnech nepůjde Boltprospects.com. Vypadl totiž server, zrovna když chtěli postnout, že si Mikkelson připsal 2 áčka. Dva redaktoři byli převezeni s těžkým šokem do nemocnice (jejich stav je již naštěstí stabilizovaný), třetí se mezitím snaží kontaktovat Švédsko, jestli si nespletli čísla dresu a neudělali chybu.

Chce si vzít někdo na starost článek? Zázraky se dějí. Ne, není podepsána nová CBA, ale Mikkelson po 2 letech bodoval. A dokonce 2x :D

EDIT: Uff, tak nakonec měl Mikkelson pouze 1 jednu assist. Za 5 zápasů má 0+1 a +0. Ve druhé švédské lize. Normální ostuda.

Tady se na tu parádu můžete podívat: http://play.hockeyallsvenskan.se/index/ ... ost-recent" onclick="window.open(this.href);return false; (01:00)
Ted už vážně...

Syracuse Crunch - Adirondack Phantoms 5:2

Průměrný výkon. Vynikající pasáž ve 2.třetině (hlavně prvních 15 minut), kdy Phantoms vypadali tak na 10ku, ale jinak celkem slabota. Conacherovi patřila první půlka zápasu, pak se vytratil. Nejlepší hráč Crunch nakonec jednoznačně JT Brown, který 2 goly vymyslel a při troše štěstí mohl mít tak 5 bodů. Connolly dopředu OK, ale svým zbytečným turnoverem napomohl Phantoms ke druhému golu. Vypadá mnohem líp jak loni, ale stále má na čem pracovat, v jeho případě by byl celosezonní lockout spíše k užitku. Panik, Palat, Johnson nebyli zas tak vidět, ačkoliv všichni tři bodovali. Panik bodoval již 6x v řadě, ale nemůžu si pomoct, on má navíc. Killorn vypadá ready na pozici 3.centra. V obraně režíroval hru Barberio, solidní výkon předvedl Gudas, ale překvapivě nejtvrdším hráčem byl Korobov, který rozdal tak 5 velmi solidních hitů. Taormina mě už 2x po sobě nepřesvědčil, ztrácí dost puků a na PP většinou trefí prvního hráče před sebou... Oberg na NHL bohužel nemá. Dopředu i dozadu průměr, navíc je malej, včera byl tak tvrdě hitován, že jsem myslel, že už nevstane.
Riku Hilarious sice ''jen'' 24/26, ale obrana mu příliš nepomohla, vychytal tak 5-6 golovek, 3x čelil hráči face-to-face a pokaždé uspěl. Po včerejšku se divím, že má tak hilarious stats. Furt si myslím, že je lepší jak Tokarski... Už to vytáhl z nějakých 85.2% na 86.5% :D
Kde se dá na ty zápasy dívat?
Já se díval v noci, ale report jsem si nechal na ráno. Stream není vždy, ale na poslední 3 zápasy byl pokaždé. Najdeš je na HFBoards. Dneska hrají Crunch 3.zápas ve 3 dnech v celkem příznivém čase 23:00 :thumbsup:

Barberio při druhé brance Hershey. To je hotovej Mikkelson :hroza:
kisin píše:Barberio při druhé brance Hershey. To je hotovej Mikkelson :hroza:
:lol: Gudas ale dobrá pumelice :hmm: Palát je vážě rychlej, tak hodně sem ani nečekal :giggle:
Myslim ze mate v "acku" otevrene asi 2-3 spoty pro forwardy, pricemz Tyler Johnson mi prijde jako lock. Vazne borec (z toho co jsem videl) :good: Pak tam bude boj o zbyle fleky (Panik asi nejvetsi kandidat, Conacher tesne za nim, Connolly mi zas tak uplne nesedi...). Ale utok Syracuse je vazne brutalni na tu soutez :klobuk: Pisu to proto, ze obcas na Crunch sazim pekne baliky... :giggle:
Z čeho usuzuješ, že je TJ lock? Má parádní střelu (jednu z top v AHL), výborně bruslí a celkově je skilled, ale to je v Syracuse pomalu každej druhej. Jeho nevýhodou je malá postava a zejména fakt, že jako centr vyhraje tak 1 buly z 10. V NHL by mohl najít uplatnění spíš na křídle... Ale konkurence je velká: JT Brown, Conacher, Connolly, Panik. Špatně se neukazuje ani Palát. Kdyby NHL začala zítra, v áčku by imho byl Brown, Connolly a možná Conacher. Panik má největší potenciál, ale stále musí pracovat na konzistenci. Pakliže bude do konce sezony pokračovat v listopadových výkonech, v příští sezoně ho áčko asi nemine. Osobně místo Johnsona na centra preferuji Killorna, který je silný na puku, umí buly a je slušný i dozadu. Ideální na pozici 3.centra.
AHL je letos kvalitnejsi nez kdykoliv predtim, i kdyz ten rozdil oproti NHL je furt obrovskej. Videl jsem Johnsona asi ve 4 zapasech a zaujal me z toho beztak kvalitniho teamu jednoznacne nejvic, fakticky. Proste na co sahl, to bylo vsechno dobre. My mame diru v top6 jak hovado, kdyz si ho predstavim s Crosbym, nemuselo by to byt marne (vzhledem na to ze se uvazuje nad Tangradim/Bennettem...) :)

Mozna je to ten typ hrace, co v AHL dominuje a v NHL by tapal, tezko se mi to posuzuje kdyz ho zatim tolik neznam a kdyz neni tak proverenej. Stejne tak uroven dalsich hracu Syracuse, protoze je mozne ze ten team je proste v AHL natolik dominantni a ma skvelou chemii na urovni AHL, ale kdyz vytahnes jednoho hrace do jineho prostredi, nemusi to byt tak jednoduche. Napr. Trevor Smith loni v tom stacked teamu taky exceloval a ted v defenzivnim WBS je to jen normalni velmi lehky nadprumer... Proste jsem chtel jen rict, ze Johnson me hodne zaujal a myslim, ze by tu sanci dostat mel mezi prvnima z Crunch. Nakolik se ji chyti, to uz nevim. "Lock" je asi prilis silnej vyraz, ale rozhodne mi prisel nejlepsi z Crunch a tak jsem usuzoval, ze by mohl byt prvni volba. V AHL se takovej skill vidi opravdu zridkakdy, to jsem z tech 4 zapasu pochopil. Ten depth v utoku jinak tise zavidim..
Talent a depth v utoku tam mate, kazdopadne se ale ukazuje, ze pokud Crunch narazili na propracovane systemy a defenzivy + kvalitni golmany jako tomu bylo v pripade Binghamptonu a Wilkes-Barre, tak z toho bylo 5 proher v rade proti temhle souperum. To je presne ten otaznik, kterej jsem zminoval. Nicmene Panik a Johnson prilis nepolevuji...
Menší shrnutí...

V Crunch jsou zatím oba golmani (nebo spíš cedníci) jednou velkou tragédií. Tokarski je dokonce o něco horší jak Helenius, ačkoliv stats mluví jinak. Téměř v každém zápase si Tik neodpustí minimálně jeden soft goal, kolikrát ani nestačí zareagovat, je jak zpomalenej film, což je docela problém při jeho výšce. Od listopadu se propadl z téměř 92% (ani tehdy nechytal dobře) na nějakých 90.3%, což tak nějak odpovídá jeho momentálním kvalitám. Heleniusovi stats kazí cca 3 zápasy, kdy nechytil vyloženě nic, ale i tak zůstává daleko za očekáváním. Pakliže se oba dva hodně rychle nevzpamatují, myslím, že u nás po sezoně končí. Tik po 4 letech pobytu na farmě neprokázal výrazný progress, letos zažívá pravděpodobně vůbec nejhorší sezonu. Pro Heleniuse to je letos bud a nebo - ve 24letech už od Tampy mnoho dalších šancí asi nedostane. Navíc v KHL se výborně ukazuje Janus, Vasilevskiyho asi netřeba zminovat a na univerzitě září Adam Wilcox, kterého dokonce journalist Minny Michael Russo nedávno označil jako “the real deal.”

V obraně vyčnívá 1st pairing Aulie - Barberio, který se vzájemně velmi dobře doplnuje. Aulie by měl být na příští sezonu lock, Barberio na farmě taky příliš zápasů už asi neodehraje. V defenzívě má sice stále rezervy (otázka, jak v tomto směru bude vypadat v NHL), ale jeho ofenzivní a bruslařské schopnosti nemohou být ignorovány. Pro začátek by mohl zastávat roli MABa, který u nás po sezoně (snad) končí. Gudas se i nadále zlepšuje, letos má náběh na cca 25-30 bodů, do 2 let by mohl udělat áčko jako spolehlivý, hitující 3rd pairing bek. Za zmínku stojí ještě Korobov, od kterého nikdo nic nečekal, ale on se díky své spolehlivosti a všestranosti krátce po začátku sezony zařadil mezi opory teamu. Nemyslím si však, že by měl nějak výrazněji promluvit do dění v A-teamu. Oberg toho moc nenabízí, doživotní AHLer a Taormina nedosahuje kvalit Barberia. Celkově nám v AHL rostou do obrany velmi slušné doplnky, ale TOP4 bek pravděpodobně žádný...

V juniorech prožívá náš klenot Koekkoek těžké časy, jeho Petes momentálně nemají ani 30%ní úspěšnost (nejhorší v lize) a pravidelně dostávají od soupeřů náklady. Koekk je druhý nejproduktivnější hráč teamu a celkově pátý nejproduktivnější bek OHL. To není špatné, když se vezme v úvahu fakt, že Peterborough jsou i nejhůře střílejícím teamem ligy... V +/- mu sice svítí hrozivé číslo, ale z infa co mám, hraje každý zápas 30+ minut a po svém boku má Čerešnáky a podobné exoty, takže mínusy pak skáčou asi jednoduše. Jeho defenzíva má do ideálu daleko, občas se prý snaží až moc ofenzivně, bohužel Petes nemají ani zdravý management, couching prý neexistuje, takže mám vážné obavy o jeho vývoj... Blíží se trade deadline OHL, spekuluje se o jeho výměně, což by bylo nejlepší možné řešení, ale osobně si nemyslím, že vymění svého kapitána a nejlepšího hráče teamu, který má ještě rok v juniorech před sebou. Naštěstí team v posledních dnech převzal bývalý NHL útočník Jody Hull, kterého však čeká hrozná, až nemožná práce udělat z bandy loserů nelosery. V KHL/nyní na dvacítkách se spolehlivě prezentuje Nesterov. Údajně ho chceme už příští sezonu v systému (nejspíš AHL). Blujus s Dotchinem jsou projekty, mají ještě další sezonu na to, aby prokázali, že si zalouží kontrakt. Do AHL by se měl příští rok přesunout Sergeev a pravděpodobně i Luke Witkowski, který končí vysokou. V obraně je to celkově dost ubohé, pár náznaků/nadějí se najde, ale kromě Koekkoeka (a možná Nesterova) zde není žádný top ani nadprůměrný prospect. V červnu by bodnul Jones nebo Pulock. Stále bychom měli být ve hře o Dannyho Dekeysera, partáka Witkowskiho, který se loni rozhodoval mezi DRW a námi. Sice není tak nadrogovanej jako Schultz, ale je popisován jako two-way bek s TOP4 potenciálem, takže by neměl být ani dalším Gilroyem...

Útok zítra...
V útoku je ten depth ovšem celkem luxusní. Asi tam není vyloženě žádná PPG+ superstar, ale na farmě/v juniorech máme řadu potencionálních cca 40ti-50ti+ bodových útočníků. Nejblíže NHL má imho Killorn, Connolly a JT Brown. Connollyho styl sice nikoho zvlášt neohromí, ale na farmě dělá téměř bod na zápas a nemá takové výkonostní výkyvy jako např. Panik nebo Conacher. Má všechny předpoklady k tomu stát se cca 50ti bodovým křídlem na úrovni NHL. Pokud letos NHL začne, volný flek ve 2./3.lajně by měl být jeho. Předpokládám, že v té rychlosti žádné experimenty zkoušet nebudeme (Connolly zná systém, odpadl mu konkurent JT Brown atd.). I Killorn by měl mít jistý flek, asi spíš až na příští sezonu, jeví se jako ideální náhrada za Moorea. Jeho všestranost, síla na buly, hra do těla jej odlišuje od většiny hvězd Crunch. JT Brown sice možná bodově úplně nenaplnil očekávání, ale panuje s ním spokojenost, přeci jenom v teamu nemá až tak silnou pozici jako třeba TJ Johnson, dost času na ledě trávil s Devosem, navíc ho už podruhé během krátkého časového sledu zabrzdilo zranění... a tentokrát dlouhodobé. Má větší předpoklady uspět v NHL jako třeba zrovna Johnson, koneckonců loni v těch několika zápasech zanechal velmi pozitivní dojem, v hierararchii by měl být i nadále výš.
"He showed last year that he could hold his own in the NHL, so we have no doubt he could," Lightning assistant general manager Julien BriseBois said Saturday. "But right now he's hurt and the focus is getting him back healthy as quickly as possible."
Zbytek už nemá nic jistého, ale ještě by se cca 1-2 fleky v příští/během příští sezony najít mohly. Yzerman, BriseBois a spol stojí před klíčovou otázkou... Nabízí Pouliot, Pyatt, Tyrell, Hall, Wilson, Crombeen víc než Panik, TJ, Conacher, JT Wyman nebo Palát? V ohrožení je zejména Pouliot, Wilsonovo angažmá předpokládám nebude mít příliš dlouhého trvání. Palát typologicky tlačí spíš na Pyatta s Tyrellem. JT Wyman pro změnu jako pravák a defenzivní útočník na Halla s Crombeenem. Palát je na úrovni AHL dost kreativní s pukem, neskutečnej bruslař i nahrávač, ale není schopen zakončit - ve všem se dost podobá Tyrellovi. Je tam slušný upside na 3.lajnu, předpokládám, že ještě dostane cca 1-2 sezony v Crunch a pak se uvidí. Wyman, oblíbenec Bouchera i BriseBoise, imho v lonských 40 zápasech přesvědčil a měl by mít místo v áčko jisté... Typologicky se do teamu hodí mnohem víc než pomalej Hall, který dostal další one-year deal hlavně díky svým zkušenostem a síle na buly, jinak si to vysvětlit neumím. Wyman sice neumí zakončovat a neumí buly jako Hall, ale loni byl v limitovaném TOI velmi efektivní i užitečný. Pro mě osobně by byl lock jako 12.-14.útočník...

Panik už sice není tak brutálně streaky jako loni, ale i letos si už stihl vybrat dvě hluchá období. Na začátku sezony neexistoval a po své nekonečné bodové sérii si vzal 6ti zápasové placené volno, kdy nevyprodukoval jediný bod. Herně se sice držel, ale pak se stal rázem i neviditelným... Naštěstí se zase vzpamatoval a za posledních 8 zápasů si připsal obstojných 6 bodů (4+2).
U Panika nyní nemá cenu dělat žádné závěry, pokud bude do konce sezony vyrovnaný, není pochyb o tom, že do NHL už v příští sezoně MINIMÁLNĚ nakoukne. Pořád platí, že má ze všech našich útočníků nejvyšší potenciál (možná až na Kucherova).

Conacher poslední dobou prožívá bodovou krizi (herní až zas tak ne), která by z jeho pohledu neměla nic zásadního měnit. Počítají se dlouhodobé výkony. Problém je v tom, že výše zmínění hráči mají větší předpoklad pro úspěch v NHL a volných míst už příliš nezbývá... Sám jsem zvědav, jak si s touto relativně příjemnou situací Yzerman poradí, Conacher by měl v září pravděpodobně větší šanci udělat team, jako nyní. To samé platí v podstatě i pro TJ, který m.j. trpí i tím, že jako centr v AHL vyhraje cca 1 buly z 10. Tohle by mu v NHL tolerováno nebylo. V NHL má šanci spíš jako křídlo. Uvidíme, jedna věc je hádám jistá: hned 3 prcky v top6-9 mít nebudeme, minimálně jeden z dvojice TJ/Conacher bude mít smůlu.

Namestnikov toho zatím příliš neodehrál, potenciál tam je velmi slušný, ale momentálně nemá žádnou šanci prosadit se v NHL. Čekají ho 2 sezony pod Cooperem...
:wave: Uff, tak konečně můžeme začít spekulovat...

Aulie by měl mít call-up jistej za předpokladu, že půjdeme do hry se soupiskou 13+8. Connolly dnes 1+1 (OT winner) - očekávám, že dnes odehrál poslední zápas v AHL. Killorn rovněž 1+1, zápas jsem neviděl, ale na Boards sklidil zase jen a jen chválu (http://hfboards.hockeysfuture.com/showp ... tcount=626" onclick="window.open(this.href);return false;). Killorn má prostě formu jako hrom, momentálně nejlepší hráč Crunch, možná by byla přeci jen škoda toho nevyužít už letos...obvzlášt když vezmeme v úvahu fakt, že máme díru na postu 3.centra. Jenže tady nastává problém: s Connollym a bez Wymana máme nahoře 13 útočníků, někdo by musel být waivnutej, pravděpodobně Wilson. Ten letos bere 550k, sezonu by mohl v pohodě dohrát na farmě, kde by plnil roli jakéhosi mentora ala Smith loni.

Já osobně to vidím nějak takhle:

Malone - Stamkos - Purcell
St.Louis - Lecavalier - Connolly
Pouliot - Killorn - ?
Pyatt/Tyrell - Thompson - Hall/Crombeen

Hedman - Carle
Brewer - Lee
Aulie - Salo
MAB/Mikkelson

Jenže tady zas nastává problém, že při zranění Browna a případném (zbožném prání) waivnutí Wilsona vzniká díra na pravém křídle... Ideální by bylo vzdát se jednoho z dvojice MAB/Mikkelson a uvolnit místo na soupisce ještě pro jednoho forwarda, ale to už je silně nepravděpodobné. Jak to vidíte vy?
Vidím to docela podobně. Bránu naštěstí už řešit nemusíme (alespoň zatím). Obrana je taky v podstatě "ready". Horší to bude s naším útokem, kde neni vůbec jistá celá bottom six. Nebo téměř většina.

Wilson půjde snad na waiver nebo do AHL, kde by IMO měl víc uplatnění jak v Áčku. Aspon by zaplnil díru po odchodu Connollyho. Killorn by snad šanci dostat měl, na pozici křídla třetí lajny by mohl se mohl vecpat Conacher ale nějak pochybuju, že by Yzerman oslabil Crunch až tak moc. Přece jen odchod Bretta, Alexe a Coryho by byla pro top6 neskutečná rána. Ještě, když se zranil Brown. Takže to spíš vidím tak, že by křídlo mohl hrát Tyrell, popřípadě se tam bude motat Pyatt. Každopádně chtělo by to mít solidní secondary scoring, protože zrovna tohle byla za brankářema hned druhá věc, kvůli které sme vyhořeli a neudělali PO.
Pyatt z druhé poloviny lonské sezoně měl na 3.lajnu v pohodě, ale určitě bychom byli silnější s Pyattem ve 4.formaci. Alespon papírově, vlastně ani nemá cenu skládat lajny, když to Boucher bude tahat každé střídání z klobouku. Stačí mít 9 útočníků na úrovni top9, na ledě se potkají všichni, mně tam jeden chybí...
G: Je pravda Tokarski-Helenius chytajú tragicky. Osobne by som Tokarskému nedal už ani zápas, mal dosť času a príležitostí ukázať sa. Viacej sklamaný som ale z Heleniusa. Očakával som naozaj viacej akožto od majstra fínskej ligy ale je zrejmé že medzi SM-ligou a AHL je veľký rozdiel. Skôr sa neviem dočkať kedy k nám dorazí Vasilevsky. Tieto MSJ sa znovu vytiahol a aj keď je to Rusák :D tak mu plne verím. Sakra ale sere ma Janus, hrozne rád by som chcel vedieť ako by si teraz viedol u Crunch a či by bol taká opora ako aj v Slovane...čo si myslíte vy vráti sa Janus ešte k nám a odchytá za náš niake zápasy alebo lepšie povedané či sa bude chcieť vrátiť :hmm: (či by chcel znova chytať v AHL)
Inak kisin nespomenul Nagla. Ten je asi príliš soft už, že? Ale ja som ešte min rok o ňom čítal len v dobrom.

D: obrana sa mi zdá okey, teším sa hlavne na Aulieho a Carleho ktorý má čo za tie peniaze vracať. Taktiež Hedman v Astane dominoval a vyzeral byť v super forme hádam si to prenesie k nám. Marc A. Bergeron bude zrejme ako náhradník ale osobne som za jeho zotrvanie. Je síce v defenzíve úplne nanič ale jeho 24bodov min ročník nie je na zahodenie a +/- 6 je tiež slušné číslo. A je aj skvelý rozohrávač na presilovky. Na druhej strane Barberio je rovnaký(zatiaľ) tip hráča ako Marc takže ak by išiel Barberio hore, je somarina mať obidvoch. Ešte by som chcel niečo dodať k Gudasovi...zdá sa mi naozaj veľmi dobrý a po zranený tento rok je ešte o level vyššie. Začal zbieral aj body a jeho hra do tela je naozaj veľmi dobrá. Neviem no mám pocit že jedine on a Nesterov majú na TOP 4.

F: Connolly, Killorn od nich čakám najviac. Hlavne od Connolly ktorý by mal hrať vedľa Vinnyho. Ak je Killorn dobrý na oboch rohoch klziska a je dobrý na buly tak sa máme na čo tešiť :clap: . Killorn sa fantasticky zlepšil, len koho postaviť na pravé krídlo??? Pyatt? možno by sme mohli skúsiť aj Crombeena. Wymana by som rád vidiel v Tampe aj keď som skeptický či si to miesto vybojuje. Tyrella som videl hrať u nás doma na slovensku a jeho hra sa mi páčila, myslíte že bude v základe alebo ako 13,14 útočník? Paník zrejme miesto nedostane ale netreba zabúdať že od začiatku roka sa zlepšil a je oveľa viac vyrovnaný, myslím ale že na pár zápasov by mohol nastúpiť.
A Wilson? naozaj nechápem načo sme ho vôbec brali :bitka3: je nám úplne nanič jedine do Syracuse ako písal kisin, v Tampe by len zaberal miesto.
Ešte taká malá otázka neviete aké % má Killorn na buly? celkom ma to zaujíma :roll:
Naglea ani nemá cenu zminovat, v ECHL dělá dvojku a stejně nemá ani 89%... Krok vedle, naštěstí mu po sezoně končí smlouva, takže uvolní místo pro nový kontrakt.
Janus má momentálně rozhodně větší šance jak Tokarski+Helenius, ale zatím je brzo spekulovat. Dost záleží i na Lindbackovi - pokud bude skutečnou oporou, stálou jedničkou, kterou hledáme již léta, pak si zřejmě budeme moct dovolit luxus v podobě mladého golmana se žádnou zkušeností v NHL. Ale na to je čas...

Chad na BP postnul svůj pohled na soupisku: http://www.boltprospects.com/content/li ... redictions" onclick="window.open(this.href);return false;
Upřednostnil Wymana před Killornem, nacpal Thompsona s Pyattem do 3.lajny, což dle mého není ideální a zapomněl na Wilsona... :D

Kód: Vybrat vše

BriseBois said he anticipates that everyone currently on the Crunch roster will be available to take the ice Wednesday when Syracuse visits Rochester.
Co se týče Killorna a jeho úspěšnosti na buly, těžko odhadovat, v AHL se rozšířené statistiky nevedou. Nicméně Killorn je nejlepší FO guy Crunch, většinou příliš buly neprohrává, myslím, že se bude pohybovat okolo 55%+.
-to je potom naozaj bieda Nagla som bližšie nesledoval ale pred cca 3týždnami bol povolaný do Crunch a bol na súpiske asi 1 či 2 zápasy ako dvojka. Ale ak je Wilcox taký talent mohli by skúsiť už aj jeho :-P No Lindback je hádam ten pravý konečne, uvidíme koľko zápasov nechá pre Garona.

Tak Chad s BP je vtipálek :D. Thompsona si vážim a mám ho rád ale 3-center? Nechal by som aj pri sebe Purcella a Stammera to sa mi páči najviac. Ale do toho 3útoku, no jedine Pyatt, Tyrell, Crombeen nikoho iného si tam predstaviť neviem.

No teda ak bude mať Killorn tých 53-55% paráda :good: , ja len dúfam že Stammer počas výluky venoval aspoň 30min denne vhadzovaniam a trénoval ich. Nech sa konečne prenesie aspoň cez tých 50% :pray:
Wilcox je na univerzitě, o něm budeme ještě cca 3 roky slyšet jen z BP... Pak by se měl přesunout do AHL. I kdyby ho náhodou hokej přestal bavit a nebo se mu přestalo dařit, asi to pro něj nebude žádná tragédie. Četl jsem, že rubikovu kostku dokáže složit do jedné minuty :D
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS