Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ARIZONA COYOTES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Je to tam! Zas sme vyhrali nad Dallasom po nájazdoch 3:2. A kto to rozhodol? Adrian Aucoin
. 9 výhier v rade, to sa len tak nevidí. Sme na 1.mieste v divízií. Ale San Jose má o bod a zápas menej. Snáď prehrajú aj to. 
Pozrel som highlight a neviem, čo mám k tomu dodať... Teraz som asi najšťastnejší človek, pretože ma všetci drbali, ako môžem fandiť takým amatérom ako sú Yotes a oni nie len že sú v PO na 100%, ale bojujú aj o prvenstvo v divízií a v západnej konferencii. K zápasu sa mi zdalo, že sme hrali lepšie, ale Dallas vyrovnal... V podstate to bol asi zápas, ako proti Chicagu, či Floride, kedy sme my prehrávali, no otočili sme to... Dnes sme však vyhrávali a Dallas dorovnal... Ale v nájazdoch v momentálnej dobe na nás fakt nikto nemá! Vyhrať 5 z 5-tich zápasov po nájazdoch, to je parádna štatistika... Ale nedokážem pochopiť brankárov súpera... Prečo sa nepripravia na nájazdy Vrbatu a Aucoina?
Veď tí chalani robia každý zápas to isté, len sa striedajú. Raz ide Adrian, raz Radim. Adrian dáva strelu na lapačku... Radim backhandový blafák... Myslím si však, že Radim to čoskoro zmení. Dnes som trochu myslel, že spraví niečo iné, pretože sa ťahal moc na stranu, kde zakončuje backhandom... A Aucoin. Tam brankár nestihne asi ani reagovať. 5 gólov z 5-tich nájazdov hovorí za všetko... Bryzgalov predviedol v nájazdoch parádnu lapačku, ktorú som u neho dlho nevidel!
Naše góly sa mi dosť páčili. Pruchove nasmerovanie puku do brány bolo jednoduché, no krásne... A Vrbatova strela, tiež pekná...
Góly Dallasu sa mi zdali tiež pekné. No škoda toho gólu po dorážke.. Ten hráč mohol skórovať hneď z brejku, možno by to bolo krajšie...
Ale teraz si neskutočne cením tieto body, pretože sa mi zdá, akoby to hráči Yotes robili pre oddaných fanúšikov. 9-tu výhru som fakt nečakal.
Ešte nové motto Yotes! NINE IS FINE!
Coyotes set record for points!
Pozrel som highlight a neviem, čo mám k tomu dodať... Teraz som asi najšťastnejší človek, pretože ma všetci drbali, ako môžem fandiť takým amatérom ako sú Yotes a oni nie len že sú v PO na 100%, ale bojujú aj o prvenstvo v divízií a v západnej konferencii. K zápasu sa mi zdalo, že sme hrali lepšie, ale Dallas vyrovnal... V podstate to bol asi zápas, ako proti Chicagu, či Floride, kedy sme my prehrávali, no otočili sme to... Dnes sme však vyhrávali a Dallas dorovnal... Ale v nájazdoch v momentálnej dobe na nás fakt nikto nemá! Vyhrať 5 z 5-tich zápasov po nájazdoch, to je parádna štatistika... Ale nedokážem pochopiť brankárov súpera... Prečo sa nepripravia na nájazdy Vrbatu a Aucoina?
Naše góly sa mi dosť páčili. Pruchove nasmerovanie puku do brány bolo jednoduché, no krásne... A Vrbatova strela, tiež pekná...
Góly Dallasu sa mi zdali tiež pekné. No škoda toho gólu po dorážke.. Ten hráč mohol skórovať hneď z brejku, možno by to bolo krajšie...
Ale teraz si neskutočne cením tieto body, pretože sa mi zdá, akoby to hráči Yotes robili pre oddaných fanúšikov. 9-tu výhru som fakt nečakal.
Ešte nové motto Yotes! NINE IS FINE!
Coyotes set record for points!
No tak Bryzgalovu skvělou lapačku si pořád neviděl, protože dneska chytal LaBarbera
))
nicméně myslim že už můžeme pomalu začít slavit.....
PHOENIX SI SKORO JISTĚ ZAHRAJE PLAY OFF
PO DLOUHÝCH 8 LETECH ČEKÁNÍ SME KONEČNĚ TAM
A CO VÍC... S NEJVĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ BUDEM ZAČÍNAT I NA DOMÁCÍM LEDĚ... PROTOŽE UŽ MÁME 10 BODŮ NÁSKOK NA LA A TO I KDYŽ MAJÍ 3 ZÁPASY K DOBRU MYSLIM NENI PŘI NAŠÍ SOUČASNÝ FORMĚ DOHNATELNÝ..... JAKO TŘEŠNIČKA NA DORTU POTOM PRESTIŽNÍ SOUBOJ O DIVIZNÍ TITUL........ WHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :wawe: :wawe: :wawe:
PHOENIX JE PRVNÍ V PACIFIKU
Divizní prvenství dneska to je supr.... ještě před pěti kolama sem nevěřil že je to vůbec ještě možný dohnat.... stalo se.... hodně rychle si udělam screen tabulky.... tohle už se znova nemusí povést
Co se zbytku sezóny týče.... Phoenix má opravdu hrůzostrašný los..... kromě zápasu doma s Edmontnem prakticky nemáme lehkého soupeře.... špatně pro ambice na krále pacifiku, dobře pro play off... lepší test si přát nemůžem.......
Podle mě se San Jose ze své mizérie rychle dostane už jenom kvůli velmi přijemnému Dallasu a Minnesotě na které teďkon narazí.... s oběma těmito soupeři se potom SJ utkají ještě jednou.... takže papírově jsou pro mě stále famority Sharks.... ale tak my jsme favoriti nebyly nikdy.... a kde teď jsme... třeba uděláme i tu poslední metu která je v základní části ještě před náma....
otázka je ... jestli je to dobře.... strašák jménem Detroit na 8. pozici straší asi nejeden tým na předních příčkách.... Po takovéto sezóně by bylo zklamání vypadnout v prvnim kole.... a Detroit je asi ten nejmíň vhodnej soupeř to play again... osobně bych z těch pěti týmů preferoval nejvíc LA nebo Colorado.... Nashville by byl zákeřnej to cejtim.... Ale tohle jsou ty nejkrásnější starosti... který hokejového fanouška můžou trápit
jnk. stručně bych se ještě rád vrátil k analýze toho trejdu Muellera za Wolskiho
Jeden fanoušek na našem fóru to shrnul pěkně. Po několika příspěvkách o tom jak hraje Mueller dobře.... přišel jeden krátkej: "Od odchodu Muellera máme statistiku 9-0"
Je třeba něco dodávat?
nicméně myslim že už můžeme pomalu začít slavit.....
PHOENIX SI SKORO JISTĚ ZAHRAJE PLAY OFF
PHOENIX JE PRVNÍ V PACIFIKU
Divizní prvenství dneska to je supr.... ještě před pěti kolama sem nevěřil že je to vůbec ještě možný dohnat.... stalo se.... hodně rychle si udělam screen tabulky.... tohle už se znova nemusí povést
Co se zbytku sezóny týče.... Phoenix má opravdu hrůzostrašný los..... kromě zápasu doma s Edmontnem prakticky nemáme lehkého soupeře.... špatně pro ambice na krále pacifiku, dobře pro play off... lepší test si přát nemůžem.......
Podle mě se San Jose ze své mizérie rychle dostane už jenom kvůli velmi přijemnému Dallasu a Minnesotě na které teďkon narazí.... s oběma těmito soupeři se potom SJ utkají ještě jednou.... takže papírově jsou pro mě stále famority Sharks.... ale tak my jsme favoriti nebyly nikdy.... a kde teď jsme... třeba uděláme i tu poslední metu která je v základní části ještě před náma....
otázka je ... jestli je to dobře.... strašák jménem Detroit na 8. pozici straší asi nejeden tým na předních příčkách.... Po takovéto sezóně by bylo zklamání vypadnout v prvnim kole.... a Detroit je asi ten nejmíň vhodnej soupeř to play again... osobně bych z těch pěti týmů preferoval nejvíc LA nebo Colorado.... Nashville by byl zákeřnej to cejtim.... Ale tohle jsou ty nejkrásnější starosti... který hokejového fanouška můžou trápit
jnk. stručně bych se ještě rád vrátil k analýze toho trejdu Muellera za Wolskiho
Jeden fanoušek na našem fóru to shrnul pěkně. Po několika příspěvkách o tom jak hraje Mueller dobře.... přišel jeden krátkej: "Od odchodu Muellera máme statistiku 9-0"
A ja tú tabuľku už mám
Ešte chuťovkový citát:
„Nepochybuji o tom, že Dave Tippett vyhraje Jack Adams Award. Vy snad ano?“
Pro kapitána Phoenixu Shanea Doana je určení vítěze trofeje pro nejlepšího trenéra snadnou záležitostí
No to hej. Ale zas ešte nie je koniec sezóny a kľudne ďalších 9 zápasov môžeme prehrať, tak ako sme ich aj vyhrali. Netreba predbiehať situáciu. V podstate PO máme isté, ale prečo to nevylepšiť, keď máme šancu? Divízny titul sa nevidí len tak často...ivan23 píše:úprimná gratulácia chalani, naozaj ste tento rok hrali skvele a absolútne ste si to zaslúžili. Klobúk dole pred týmto tímom, po minulej sezóne by som si toto nebol tipol...
Len sa bojím, že tak, ako nám teraz ľudia gratulujú, tak na nás aj budú kydať, keby sa nám v PO nezadarilo a vypadli by sme po 1.kole... Radšej si treba počkať. Síce je príjemné pozerať sa ráno a vidieť víťazstvo svojho tímu, ale určite príjemnejší by bol triumf v PO. Ale to je len ďalší sen, ako bol aj ten sen o divízny titul, ktorý sa plní...
pon 22. bře 2010 23:52
Gratulujem ,uz bolo na case,pred 2 rokmi ste mali tiez blizko.
Zbankrotovali, už skoro rok nemajú skutočného majiteľa, ich dlhy presahujú sto miliónov dolárov. Ale inak sú strašne dobrí. Phoenix Coyotes, hokejoví exoti z arizonskej púšte, vybojovali v nedeľu na ľade Dallasu deviate víťazstvo v NHL za sebou. Vyrovnali si klubový rekord a poskočili na druhé miesto v tabuľke Západnej konferencie NHL, s rovnakým počtom bodov ako má prvé Chicago. Tím, o ktorom si na jeseň experti mysleli, že po Novom roku už hádam ani nebude existovať, je zrazu medzi najlepšími v najlepšej lige sveta.
"To naozaj nemohol predpovedať nikto," cituje stránka ESPN kapitána Shanea Doana. "Ani najvernejší fanúšikovia." Púštni psi, ako Coytes prezývajú zámorské médiá, vstupovali do sezóny ako absolútni outsideri. Mužstvo mali na papieri prinajlepšom podpriemerné. Budúcnosť a vlastnícke pomery nejasné.
Klub, ktorého vedenie a financovanie dočasne prevzala centrála NHL, zúfalo šetril, prepúšťal zamestnancov. Vrátane klubovej ikony, trénera Waynea Gretzkého, ktorý sa rozlúčil sa po desiatich sezónach, štyroch v úlohe hlavného kouča. "Chápem, že si ľudia na jeseň všímali predovšetkým všetky tie zlé veci," vraví dnes Doan. "Nechápal som ale, prečo si mysleli, že sme takí slabí aj ako tím."
Ako jednotlivci sú pritom hráči Phoenixu neveľmi výrazní aj dnes. Najproduktívnejší hráč ligy, hviezda Washingtonu Alexander Ovečkin nahral do pondelka 97 kanadských bodov, líder Coyotes Doan 52. V celkovom hodnotení je v šiestej desiatke. Najproduktívnejším obrancom tímu je neznámy mladý Kanaďan Keith Yandle (34 bodov, 25. v celej NHL). Jedinou hviezdou s platom nad päť miliónov je postarší obranca, olympijský víťaz spred ôsmich rokov Ed Jovanovski. Celkové náklady na platy hráčov sa pohybujú tesne nad 40 miliónmi dolárov (asi o 15 menej než povoľuje platový strop). Druhá - tretia najchudobnejšia súpiska v celej NHL.
Tak prečo sú Coyotes takí dobrí
Zdá sa to ako klišé, ale asi preto, že majú dobrého brankára (Rusa Iľju Bryzgalova) a sú dobrá partia. Najmä v hokejovom zmysle. "Tento tím je fakt model toho, ako treba hrať," povzdychol si útočník Chicaga Andrew Ladd po sobotňajšej prehre na nájazdy. "Vracajú sa poctivo do obrany, je ich plný ľad, poctivo robia všetko, čo treba," cituje spoluhráča Mariána Hossu Arizona Republic.
A denník hrdo dodáva: "Rešpekt pred kojotmi v lige rastie." (pravdask)
"To naozaj nemohol predpovedať nikto," cituje stránka ESPN kapitána Shanea Doana. "Ani najvernejší fanúšikovia." Púštni psi, ako Coytes prezývajú zámorské médiá, vstupovali do sezóny ako absolútni outsideri. Mužstvo mali na papieri prinajlepšom podpriemerné. Budúcnosť a vlastnícke pomery nejasné.
Klub, ktorého vedenie a financovanie dočasne prevzala centrála NHL, zúfalo šetril, prepúšťal zamestnancov. Vrátane klubovej ikony, trénera Waynea Gretzkého, ktorý sa rozlúčil sa po desiatich sezónach, štyroch v úlohe hlavného kouča. "Chápem, že si ľudia na jeseň všímali predovšetkým všetky tie zlé veci," vraví dnes Doan. "Nechápal som ale, prečo si mysleli, že sme takí slabí aj ako tím."
Ako jednotlivci sú pritom hráči Phoenixu neveľmi výrazní aj dnes. Najproduktívnejší hráč ligy, hviezda Washingtonu Alexander Ovečkin nahral do pondelka 97 kanadských bodov, líder Coyotes Doan 52. V celkovom hodnotení je v šiestej desiatke. Najproduktívnejším obrancom tímu je neznámy mladý Kanaďan Keith Yandle (34 bodov, 25. v celej NHL). Jedinou hviezdou s platom nad päť miliónov je postarší obranca, olympijský víťaz spred ôsmich rokov Ed Jovanovski. Celkové náklady na platy hráčov sa pohybujú tesne nad 40 miliónmi dolárov (asi o 15 menej než povoľuje platový strop). Druhá - tretia najchudobnejšia súpiska v celej NHL.
Tak prečo sú Coyotes takí dobrí
A denník hrdo dodáva: "Rešpekt pred kojotmi v lige rastie." (pravdask)
Krásny, veľmi krásny článok. S ničím nemôžem nesúhlasiť, akurát len podotknem pár vecí... Tým outsiderom sme v podstate skoro v každom zápase proti tímom v top 10-ke... Myslím z obidvoch konferencii. Síce sa to trochu po tejto sérií víťazstiev zmení, ale stále nebudeme pokladaní za jeden naj z tímov. Mne to nevadí, pretože aspoň nie je na Yotes vyvíjaný tlak. V podstate hrajú akoby v dákej diere, kde pomaly nevedia, že je NHL...
S Doanom tiež naprosto súhlasím. Myslím si, že som dosť verný fanúšik a osobne som čakal max. 6 priečku v NHL, ale najskôr taký súboj o 7. alebo 8. miesto. Nie o 1. Je to potešiteľné. Súper, ako vidím, hráči Chicaga si všímajú, že naša sila je v kolektíve. To sme tu s Wanicom písali. Hráči sa vôbec nehádajú, všetci sú si rovnocenní aj po hernej stránke. Navzájom si pomáhajú. Preto je tento defenzívny štýl hry dobrý. Obrancovia dopĺňajú útočníkov (Yandle, Lepisto, Michálek), alebo naopak, útočníci dopĺňajú obrancov... Nejedan raz vidím, ako tam vzadu s nimi maká Doan, alebo aj česká nátura v tíme... Sila Yotes je v kolektívne a keď niekto odíde, dá sa ho nahradiť... Myslím odíde - zraní sa. Hráči z 1. lajny sedia aj v 4.lajne. Pyatt hral 1. lajnu.. Doan pozná Yotes ako svoju rodinu. Presne povedal to, čo tu píšeme.... Narážal aj v tom citáte na Gretzkeyho ako trénera, preto povedal, že nechápe, ako si ľudia myslia, že máme tak slabý tím... V podstate sme mali tím na začiatku sezóny rovnaký, ako v tej predošlej, no tréner prišiel iný a aj Doan si uvedomuje, že v tom bola chyba.
Pekný článok.
Ešte dodám, že hviezdy by tímu možno priniesli dáky strelecký prínos, no možno by to narušilo kolektív a rovnako aj kolektívnu hru, ktorú Yotes predvádzajú... Pre mňa je vzorom v hokeji napr. Scottie Upshall a nie Ovechkin.. A budem len smutný, keď k nám príde ďalší hráč typu Crosby, či Alex...
S Doanom tiež naprosto súhlasím. Myslím si, že som dosť verný fanúšik a osobne som čakal max. 6 priečku v NHL, ale najskôr taký súboj o 7. alebo 8. miesto. Nie o 1. Je to potešiteľné. Súper, ako vidím, hráči Chicaga si všímajú, že naša sila je v kolektíve. To sme tu s Wanicom písali. Hráči sa vôbec nehádajú, všetci sú si rovnocenní aj po hernej stránke. Navzájom si pomáhajú. Preto je tento defenzívny štýl hry dobrý. Obrancovia dopĺňajú útočníkov (Yandle, Lepisto, Michálek), alebo naopak, útočníci dopĺňajú obrancov... Nejedan raz vidím, ako tam vzadu s nimi maká Doan, alebo aj česká nátura v tíme... Sila Yotes je v kolektívne a keď niekto odíde, dá sa ho nahradiť... Myslím odíde - zraní sa. Hráči z 1. lajny sedia aj v 4.lajne. Pyatt hral 1. lajnu.. Doan pozná Yotes ako svoju rodinu. Presne povedal to, čo tu píšeme.... Narážal aj v tom citáte na Gretzkeyho ako trénera, preto povedal, že nechápe, ako si ľudia myslia, že máme tak slabý tím... V podstate sme mali tím na začiatku sezóny rovnaký, ako v tej predošlej, no tréner prišiel iný a aj Doan si uvedomuje, že v tom bola chyba.
Pekný článok.
Ešte dodám, že hviezdy by tímu možno priniesli dáky strelecký prínos, no možno by to narušilo kolektív a rovnako aj kolektívnu hru, ktorú Yotes predvádzajú... Pre mňa je vzorom v hokeji napr. Scottie Upshall a nie Ovechkin.. A budem len smutný, keď k nám príde ďalší hráč typu Crosby, či Alex...
No Keith Yandle neni kanaďan ale američan....
co se týmu jako takovýho týče... skvělá parta je nutná k úspěchu v jakémkoliv týmu.... a i kolem hráčů jako je Corsby může vklidu vzniknout dobrá parta....
Nicméně to co se tento rok sešlo tady v Arizoně ... to je pro mě malý zázrak
)) Maloney zkrátka ukázal svůj um.... už dřív se o něm vědělo, že skládá tým podle chemie... teďkon za tuto strategii a výborně odvedenou práci sklízí ovoce....
Tým sice dohromady šlape navýbornou... přesto se bojim aby absence výrázné hvězdy typu Oviho nám v play off nechyběla.....
Za normálních okolností bych věřil Upshallovi, že se podobné funkce ujme (lajna Upshall - Lombardi - Doan se vždycky dokázala prosadit proti jakýmkoliv soupeřům ze začátku sezóny)..... ale ten je bohužel zraněnej a tím klesla i bodová produkce zbylých dvou hráčů... stane se tím pravým goal lídrem jeden z dvojice Wolski - Stepmniak?
No to prozradí až nadcházející play off... cokoliv co teď dokážem, už je jenom nad plán... samotný play off je splněnej cíl....
co se týmu jako takovýho týče... skvělá parta je nutná k úspěchu v jakémkoliv týmu.... a i kolem hráčů jako je Corsby může vklidu vzniknout dobrá parta....
Nicméně to co se tento rok sešlo tady v Arizoně ... to je pro mě malý zázrak
Tým sice dohromady šlape navýbornou... přesto se bojim aby absence výrázné hvězdy typu Oviho nám v play off nechyběla.....
Za normálních okolností bych věřil Upshallovi, že se podobné funkce ujme (lajna Upshall - Lombardi - Doan se vždycky dokázala prosadit proti jakýmkoliv soupeřům ze začátku sezóny)..... ale ten je bohužel zraněnej a tím klesla i bodová produkce zbylých dvou hráčů... stane se tím pravým goal lídrem jeden z dvojice Wolski - Stepmniak?
No to prozradí až nadcházející play off... cokoliv co teď dokážem, už je jenom nad plán... samotný play off je splněnej cíl....
Ja sa ale dosť bojím, že keď v PO ľahko vyhoríme, tak tu budeme čítať len príspevky ohľadom toho, ako to ľudia čakali, že sme stále ten istý slabý tím... Na to sa treba pripraviť.. A čo keby bol našou hviezdou Aucoin, či Vrbata? 
A myslím si, že Stempniak, ani Wojtek to nebudú... Ale asi najskôr Doan.
A na Wojtekovi sa mi zdá, že ešte stále nehrá s takou pohodou, ako by som chcel vidieť. Proste sa mi nezdá ešte, že sa teší až tak z gólov, ako ostatní hráči. Snáď sa mi to len zdá.
A myslím si, že Stempniak, ani Wojtek to nebudú... Ale asi najskôr Doan.
A na Wojtekovi sa mi zdá, že ešte stále nehrá s takou pohodou, ako by som chcel vidieť. Proste sa mi nezdá ešte, že sa teší až tak z gólov, ako ostatní hráči. Snáď sa mi to len zdá.
I kdybysme nedejbože vypadli hned v prvnim kole... z celkovýho hlediska je to i tak obrovský přínos... hráči budou zkušenější a do příští sezóny můžem vstoupit jako mnohem silnější tým... a co si budou říkat lidi ... to je to poslední co mě trápí
))
Upshall - Lombo - Doaner
Wolski - Turris - Stempniak
+ Czechs and checkers
pokud by Turris měl odpovídající kvalitu a všichni zbylý předvedli výkon alespoň jako tuto sezónu.... podle mě máme útok který může myslet i na Stanley Cup....
Ale nepředbíhejme... zatim je stále letos.... a třeba se už letos podaří překvapit celý hokejový svět.....
btw. na Doana jsem v play off moc zvědavej....o tom že bude náš tahoun nepochybuju... že pro nás vybojuje x soubojů... x krát udrží útoční pásmo, pomůže zamknout soupeře... ale o jeho gólový příspěvky se docela bojim.... podle mě to bude stát právě na duu Wolski - Stempniak... a pokud budou plnit své role dobře... stejně jako všichni ostatní.... může sen o krásném umístění přijít už letos
Upshall - Lombo - Doaner
Wolski - Turris - Stempniak
+ Czechs and checkers
pokud by Turris měl odpovídající kvalitu a všichni zbylý předvedli výkon alespoň jako tuto sezónu.... podle mě máme útok který může myslet i na Stanley Cup....
Ale nepředbíhejme... zatim je stále letos.... a třeba se už letos podaří překvapit celý hokejový svět.....
btw. na Doana jsem v play off moc zvědavej....o tom že bude náš tahoun nepochybuju... že pro nás vybojuje x soubojů... x krát udrží útoční pásmo, pomůže zamknout soupeře... ale o jeho gólový příspěvky se docela bojim.... podle mě to bude stát právě na duu Wolski - Stempniak... a pokud budou plnit své role dobře... stejně jako všichni ostatní.... může sen o krásném umístění přijít už letos
No na Doana som rovnako zvedavý. Ale myslím si, že ukáže, že je otcom Yotes a bude bojovať ako lev. Bojovať v rohoch, nahrávať puky, rozdáva tvrdé hity, dávať góly a podstivo aj obraňovať. Som zvedavý, či sa aj pobije... Možné to je. Proste si ho predstavujem, že nám to vyhrá. Nikomu inému to viac neprajem. 14 sezón za Yotes. Tomu sa hovorí otec.
http://coyotes.nhl.com/club/page.htm?id=61346
Zaujímavá anketa. Potešiteľné je, že sú v nej traja Česi, ktorí sú tam aj právom. O Doanovi nemôže byť reč. A Fiddler, no neviem neviem, ale je ho vidno na ľade. Ale tuto by som sa rozhodoval medzi Doanom, alebo Michálkom. Ale pekné je, že keď niekto zaútočí na nejakého Čecha, tak ho ďalší Čech pomstí. Hanzal, či Vrbata, sa tuším už pobili.
Zaujímavá anketa. Potešiteľné je, že sú v nej traja Česi, ktorí sú tam aj právom. O Doanovi nemôže byť reč. A Fiddler, no neviem neviem, ale je ho vidno na ľade. Ale tuto by som sa rozhodoval medzi Doanom, alebo Michálkom. Ale pekné je, že keď niekto zaútočí na nejakého Čecha, tak ho ďalší Čech pomstí. Hanzal, či Vrbata, sa tuším už pobili.
Petr Průcha? Co tam dělá ten? na ledě působí jako kdyby z Czech line bránil nejmíň.... pravda, v rohách a celkově v útočnym pásmu udělá možná hodně práce... ale určitě né míň než zbylý češi.... jeho nominaci docela dobře nechápu... podle mě je to jeden z nejvlažnějších co se zabojování týče Kojotů.....
Doan, Michálek, Fiddler tam neni o čem mluvit.... Hanzalovi se v bojovnosti taky nedá nic vytknout... ale na tyhle 3 esa prostě nemá v tomto ohledu.....
Naopak mi tam chybí Winnik... toho bych dal určitě na 4. místo za ty 3... Hanzala bych nechal pátýho... tak se to aspoň jeví mě......
jnk. dneska Niemii prožil životní zápas
Nad některýma šancema zůstává rozum stát.... Chicago nás přehrávalo půlku zápasu a vedlo zaslouženě... Kojoti ale zabojovali jak je jejich zvykem... bohužel štěstí při nás nemůže stát furt a dneska nám tam prostě nespadlo nic.... každá série jednou skončí.... ovšem divizní titul honíme pozdě..... chce to se co nejdřív dostat zpátky na vítěznou vlnu, jestli chcem (i při relativně lehkém losu SJ) pomýšlet na úspěch....
Doan, Michálek, Fiddler tam neni o čem mluvit.... Hanzalovi se v bojovnosti taky nedá nic vytknout... ale na tyhle 3 esa prostě nemá v tomto ohledu.....
Naopak mi tam chybí Winnik... toho bych dal určitě na 4. místo za ty 3... Hanzala bych nechal pátýho... tak se to aspoň jeví mě......
jnk. dneska Niemii prožil životní zápas
Prehra dosť mrzí, zvlášť po tom, ako tím mohol vylepšiť klubový rekord z roku 1985 ešte za čias Winnipegu. 10 výhier Kojoti ešte nikdy za sebou nezískali. Zatiaľ len vyrovnali starší klubový rekord. Ale zas to nie je nič také hrozné, na to, z akých sračiek sme sa dostali je aj týchto 9 výhier v rade veľmi potešiteľných. A je dobré, že hráči zobrali ten boj o PO ďalej a stále bojujú. Len škoda, že sme prehrali zrovna proti Chicagu... Takto to komplixuje situáciu ohľadom divizného titulu aj titulu konferencie. Bude to ešte zaujímavé.
Ráno som bol dosť sklamaný z výsledku... Po dlhej dobe som dal čisto na Yotes, žiadnu remízu. Čakal som dva body. Keď som prišiel domov poobede, tak som zistil, že by som mal byť aj za ten 1 bod rád. Síce je pekné, že chalani vedia otočiť zápas aj zo 4:1 na 5:4, tuším proti Chicagu, no nie vždy sa to dá vyhrať. Netreba sa na to spoliehať. Preto je asi aj ten jeden bod cenný. Nashville nie je slabý súper, ale čakal som výhru Yotes... Tippett stále hľadá Wolskimu vhodných spoluhráčov. Dnes som ho videl v dvoch lajnách. Gól dal však po boku Doana a Lombardiho tuším, takže tá lajna bude pre neho asi najvhodnejšie. Stempniakovi sme sadli fakt parádne, jemu nemám čo vytknúť.
Dnešný zápas sa mi dosť páčil Bryzgalov. Dosť sa ponaťahoval a predviedol aj dôležité zákroky. A ďalším mužom zápasu bol aj Yandle. Ten dal Wolskimu fakt ukážkovú nahrávku. Síce so šťastím, ale bola aj tak parádna. Škoda, že mu nevyšla parádička, v podaní otočky. Ale tým passom si to fakt vynahradil.
Len škoda, že dnes sme nezískali 2 body. Zdá sa mi, akoby sa Yotes zľakli šance na divízny titul, aj šance na prvenstvo v konferencii. Ale snáď ma vyvedú z názoru. Ale je dobré, že PO už majú asi isté. Takto sa hokejom môžu baviť.
Dnešný zápas sa mi dosť páčil Bryzgalov. Dosť sa ponaťahoval a predviedol aj dôležité zákroky. A ďalším mužom zápasu bol aj Yandle. Ten dal Wolskimu fakt ukážkovú nahrávku. Síce so šťastím, ale bola aj tak parádna. Škoda, že mu nevyšla parádička, v podaní otočky. Ale tým passom si to fakt vynahradil.
Len škoda, že dnes sme nezískali 2 body. Zdá sa mi, akoby sa Yotes zľakli šance na divízny titul, aj šance na prvenstvo v konferencii. Ale snáď ma vyvedú z názoru. Ale je dobré, že PO už majú asi isté. Takto sa hokejom môžu baviť.
Ja viem Martin. Ale dnes som Yotes veril 1-krát už aj na výhru v normálnom hracom čase. Ale nevadí. Aspoň bude ten súboj o divízny titul a prvenstvo v konferencii dramatický. A kto by nechcel vyhrávať celú sezónu?Martin #27 píše:yzy i takové mašiny jako Phoenix musí někdy prohrát . Přijde mi že ty by si chtěl vyhrávat celou sezonuSpíš děkuj bohu jak tedka to Phoenixu šlape
Mno zápas jsme začali ve stejné sestavě jako minulé zápasy... až do třetí třetiny Tippet vrátil staré složení a podařila se další senzace..... Kolikrát tohle už Phoenix dokázal to snad ani neni možný.... ze stavu 1:3 se zase vrátil do hry a vybojovat bod.....
ve kterej už jsem ani nevěřil... mno kluci mě zase překvapili.....
Bohužel čeho jsem si poslední dobou často všiml, že při inkasované brance jsou na ledě nějak často Jovo - Michálek.... je to možná jenom optický klam..... jasně, chodí proti nejlepším lajnám soupeře... ale tahle dvojice se mi začíná trochu nepozdávat v obraný fázy (tohle se jim dřív nestávalo, ba naopak, většinou to byly zbylé dvě dvojce jež kroutili hlavou u inkasované branky)..... Zetko si hraje furt svoje... ale Jovo se vrací ke svému hokeji z minulé sezóny a to neni dobrý.... Ale jak říkam, možná je to jenom optickej klam.... nicméně kdo si pamatuje hru Jova z minulých let.... no nebudu předbíhat, na obranou hru těhdle dvou se v příštích zápasech speciálně zaměřim.....
Po zápase můžeme bejt s bodem rádi.... Aucoin poprvé nedal.... Tippet změnil pořadí jezdců
Kdyby nechal vítězný složení, věřim, že to Adrianovi i dneska vyjde.... :ja_neviem:
jnk. ještě k tomu diviznímu titulu.... SJ má mnohem lepší los... začli jsme se tam dotahovat pozdě... my teď máme samé soupeře na které možná narazíme v play off.... a přesně jak píše Martin #27 nemůžem čekat, že se všema urvem body.... takovejhle comeback byl neuvěřitelnej a bod má pro nás cenu zlata v případném boji o krále pacifiku......
Začíná se nám ale tvořit mnohem horší scénář....Detroit ztrácí na LA už jenom 3 body a na Colorado 2.... což při současné formě všech týmu mi dává docela jednoduchou rovnici.... kdo skončí 4. hraje s Detoritem
Takže bysme měli ještě kua zabojovat o tu divizi.... Vedle Phoenixu je třeba teď fandit ještě VANCOUVERU A COLORADU... ať dobiju tu jejich žraločí nádrž
Bohužel čeho jsem si poslední dobou často všiml, že při inkasované brance jsou na ledě nějak často Jovo - Michálek.... je to možná jenom optický klam..... jasně, chodí proti nejlepším lajnám soupeře... ale tahle dvojice se mi začíná trochu nepozdávat v obraný fázy (tohle se jim dřív nestávalo, ba naopak, většinou to byly zbylé dvě dvojce jež kroutili hlavou u inkasované branky)..... Zetko si hraje furt svoje... ale Jovo se vrací ke svému hokeji z minulé sezóny a to neni dobrý.... Ale jak říkam, možná je to jenom optickej klam.... nicméně kdo si pamatuje hru Jova z minulých let.... no nebudu předbíhat, na obranou hru těhdle dvou se v příštích zápasech speciálně zaměřim.....
Po zápase můžeme bejt s bodem rádi.... Aucoin poprvé nedal.... Tippet změnil pořadí jezdců
jnk. ještě k tomu diviznímu titulu.... SJ má mnohem lepší los... začli jsme se tam dotahovat pozdě... my teď máme samé soupeře na které možná narazíme v play off.... a přesně jak píše Martin #27 nemůžem čekat, že se všema urvem body.... takovejhle comeback byl neuvěřitelnej a bod má pro nás cenu zlata v případném boji o krále pacifiku......
No s tým Jovom a Zetkom som si to všimol v highlightoch. Určite to nie je optický klam. Síce som to sem napísal, ale je to tak. Poslednú dobu sú oni často pri našich góloch. Ešte som sa tak zamýšľal, že akú majú stats plus/mínus, pretože Jovo nám dosť často aj zaviní gól. A dnes mi to už udrelo do očí, keď boli na ľade...
A ja si naopak Detroit celkom prajem. Myslím si, že sa v PO tento rok potrápia. A je to celkom príjemný súper, na ktorého vieme, ale zas PO je fakt niečo iné, ako základná časť. Možno naj by bolo to Colorado. Tam majú dosť mladíkov a to neskúsených.
A ja si naopak Detroit celkom prajem. Myslím si, že sa v PO tento rok potrápia. A je to celkom príjemný súper, na ktorého vieme, ale zas PO je fakt niečo iné, ako základná časť. Možno naj by bolo to Colorado. Tam majú dosť mladíkov a to neskúsených.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé