Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Guddy.44 píše:Tak ono, jestli všechny házíš do jednoho pytle, tak budíž. Ale jsou i tací, co za úspěchem neodcházej do jiných týmů a peníze pro ně nejsou vše. Vždyť i Weiss tu hrál jak dlouho a za jaký peníz. No, je vidět, že moje příspěvky tu moc nečteš, protože na adresu Gudbransona jsem se mnohokrát vyjádřil a dával tu i rozhovory s ním. Názor ti samozřejmě neberu, ale musel jsem rychle zareagovat, protože to byl z mého pohledu jasný nesmysl.
A nejsou všichni ve stejném pytli? Prachy, prachy, prachy... Sám musíš být nasranej za jaký pálky Tallon hráče podepisuje, ale on bohužel nemá navýběr. Gudbranson je určitě za tyhle prachy zlatej, ale já osobně bych měl strach co se sním ještě bude dít.
Tak ale to jsou hráči z trhu, ty prostě přeplácet musíme a v dnešní době už přeplácí každý. Už to není jak dřív, že do Detroitu chodili hráči za míň, aby měli větší šanci o SC. Teď už je to jiné. Prachy samozřejmě jsou to nejpodstatnější ale je potřeba vzít v úvahu i ty výkony a jsou i tací, co vědí, že když nehrají dobře, nedostanou zaplaceno. Gudbranson měl první dvě sezóny podprůměrné. Letos to byl lepší průměr ale pořád to na 5 mega za rok nebylo. Ta smlouva je vyřešena pro oba velice dobře. Erik teď má dva roky na to, aby ukázal, že je lídr a že dokáže zlepšit své výkony a být tou oporou, se kterou se na draftu počítalo (Chris Pronger). Pokud to zvládne, dostane smlouvu a k tomu kapitánské C. O tom už se mluvilo někdy v březnu s Tallonem. Pokud zklame, hold změní destinaci a nazdar. Jako udělat z toho kauf a podepsat jej na 10 let za tuto částku nejde. Money talks. na druhou stranu, Erik dostane o 700 tisíc míň jak doposud tzn. že je rozumný a ví co hraje. Zároveň je to dobré i pro nás. Kdyby teď dostal třeba 4ku a povedla se mu sezóna, tak příští rok při rokování o nové smlouvě by pod 4 jít nechtěl. A kdyby pak spadl.. Ale já osobně o něj strach nemám z hlediska financí či úprku. On od problémů neutíka. Už odmala je v rodině naopak řeší. :)
Guddy? Kdo myslíš že bude lepsi? Gudbranson nebo Ekblad? :hmm:
Guddy.44 píše:Tak ale to jsou hráči z trhu, ty prostě přeplácet musíme a v dnešní době už přeplácí každý. Už to není jak dřív, že do Detroitu chodili hráči za míň, aby měli větší šanci o SC. Teď už je to jiné. Prachy samozřejmě jsou to nejpodstatnější ale je potřeba vzít v úvahu i ty výkony a jsou i tací, co vědí, že když nehrají dobře, nedostanou zaplaceno. Gudbranson měl první dvě sezóny podprůměrné. Letos to byl lepší průměr ale pořád to na 5 mega za rok nebylo. Ta smlouva je vyřešena pro oba velice dobře. Erik teď má dva roky na to, aby ukázal, že je lídr a že dokáže zlepšit své výkony a být tou oporou, se kterou se na draftu počítalo (Chris Pronger). Pokud to zvládne, dostane smlouvu a k tomu kapitánské C. O tom už se mluvilo někdy v březnu s Tallonem. Pokud zklame, hold změní destinaci a nazdar. Jako udělat z toho kauf a podepsat jej na 10 let za tuto částku nejde. Money talks. na druhou stranu, Erik dostane o 700 tisíc míň jak doposud tzn. že je rozumný a ví co hraje. Zároveň je to dobré i pro nás. Kdyby teď dostal třeba 4ku a povedla se mu sezóna, tak příští rok při rokování o nové smlouvě by pod 4 jít nechtěl. A kdyby pak spadl.. Ale já osobně o něj strach nemám z hlediska financí či úprku. On od problémů neutíka. Už odmala je v rodině naopak řeší. :)
Každopádně teď máte 2 pokusy. Gudbranson - Ekblad. Ekblad je talentovanějším borcem co si budeme povídat, když tu zaznělo ,,srovnání" s Prongerem, ale zase je jinej charakter. Sebevědomí možná nos nahoru, asi bude rád středem pozornosti. Pro Gudbransona asi jen dobře požene ho to k lepším výkonům.
To sorvnání s Prongerem ale bylo pro Gudbransona.. :neviem: Ekblad.. tady se bojím, že za pár let odejde. Tenhle chlapík mi přijde namistrovaný už teď. To jeho přesvědčení, že je NHL ready a že prostě MUSÍ hrát NHL se mi nelíbí. Až dostane hit v NHL, tak se z toho taky možná posere.. (snad) a trošku se uklidní. Jako talent bezpochyby má a je větší než u Gudbransona, ale ta povaha.. :|
Guddy.44 píše:To sorvnání s Prongerem ale bylo pro Gudbransona.. :neviem: Ekblad.. tady se bojím, že za pár let odejde. Tenhle chlapík mi přijde namistrovaný už teď. To jeho přesvědčení, že je NHL ready a že prostě MUSÍ hrát NHL se mi nelíbí. Až dostane hit v NHL, tak se z toho taky možná posere.. (snad) a trošku se uklidní. Jako talent bezpochyby má a je větší než u Gudbransona, ale ta povaha.. :|
Já vím, ale Gudbranson je hlavně defenzivní bek, alespoň v tomhle ohledu se s Prongerem srovnávat nedá. Ekblad je všestranější ten jo. O tom mluvím. Tak asi se neposere, ale uvědomí si, že je v jiném levelu :-D
Jako verim ze si Ekblad svoje odehraje ale je tak namachrovanej az to boli , i kdyz verim ze se chytne tak doufam ze casem ziska trosku pokory protoze nevim jakej namachrovanec by to musel byt kdyby mu vsechno vychazelo na jednicku.
Ekblad overall looked pretty solid during the camp. Definitely has a tremendous wrist/snap shot and slap shot and great hands especially for a D his size. During some of the skating drills he looked a little uncomfortable, but thats the point, to feel awkward, to feel uncomfortable, thats how you become better. From what i saw it seems he always wants to make the smart play. No crazy passes, always on the tape. Doesn't try to rush it from end to end if he doesn't need to. And responsible on the defensive side of things. I'm looking forward to see him in training camp. He'll continue to work out and add upper body and lower body strength, he'll be attending coach vincent's skating camp i think (some other panthers will be there i believe, i think gudbranson being one of them). sounds like he wants to focus on improving his skating, but he says he wants to improve on everything, which is the answer we all want to hear. I'm hoping he has a healthy and productive offseason. plays well and gets practice in during those rookie tournament games, and comes into training camp ready to go.

Jeden fanoušek, co jej zřejmě viděl hrát v kempu..
Pirri podepsán na další 2 roky! Spokojenost. :yes:
Tak jsou to dva roky a něco málo přes 1,8 mega. Paráda! Pokud se mu bude dařit tak, jako po přestupu (což ale nečekám), tak to může být kauf jak prase..

Paige tweets $875K the first year, $975K the second year. $925K average.
Dmitry Kulikov signs 3-year $13M deal to stay with Panthers.
Přeplacenej.. strašně.. ale tak, pokud naplní potenciál, stěžovat si nebudu.

Once Hayes and Ekblad get signed, will have less than $5 million remaining in cap space. Can't say Viola/Tallon weren't serious about being a cap team.
Marman píše:Guddy? Kdo myslíš že bude lepsi? Gudbranson nebo Ekblad? :hmm:
Až teď jsem si všiml tvého příspěvku. No hele, jak se to vezme. Oba jsou to jak už Leo zmínil odlišní hráči. Jeden se vyžívá v útoku, druhý v obraně. Já věřím, že už teď patří Gudbranson k jedním z nejlepších hiterů v NHL. Čisté, tvrdé hity. Tohle na něm miluji. Horší to je s jeho bruslením. Ale každé léto na tom pracuje a od první sezóny se to vcelku zlepšilo. Ale spokojen s tím pořád nejsem. Vedení puku naopak o dost zlepšil, ale při zakládání akcí mi přijde, že se spíš puku snaží zbavit. Ale s přibývajícími zkušenostmi se to snad zlepší. Nicméně, nikdy víc jak 30 (40?) bodů nedá a to ještě musí před ním začít hrát ten útok.

Co se Ekbalda týče, ten se s pukem rád mazlí. Střelu mají podobnou (Ekblad jí ma přesnější, což ale v NHl nemusí platit, bude tu mít méně času). Bruslení-.. tak tady je to to snad jasné. Ta rozehrávka je taky ve prospěch Ekblada. naopak v těch fyzických aspektech zaostává.A to o parník. Ale jeho je těžké zatím hodnotit. Neodehrál v NHL jediný zápas. Ale z kempu na něj jdou jen samá slova chvály, což se mi líbí. Nicméně, ještě je daleko od nějakého hlubšího srovnání.

Jinak se už rýsuje obrana. S podpisem Kulikova je ta 7ka asi jasná. Campbell, Gudbranson, Kulikov, Mitchell, Ekblad .. No a pak buď Robak, Petrovic, Racine nebo Olsen. Na první pohled to vypadá na Olsena. Takže to vypadá na:

Campbell-Gudbranson
Kulikov-Mitchell
Olsen-Ekblad

Ekblad bude samozřejmě dostávat dost prostoru na PP. Nevypadá to vůbec zle a hlavně na Mitchella se těším. Rozhodně to vypadá lépe jak minulý rok. Pokud se Gudbranson opět zlepší, tak už za rok s Mathiasonem a McCoshenem to může být ještě lepší! Budoucnost je v rukou těchto mladíků. :)
Obrázek

Ekblad celkom nakúpil. Do hlavného kempu by už ale naskočiť mal.
Zatím to vypadá na..

Jokinen-Barkov-Boyes

Huberdeau-Bjugstad-Pirri/Fleischamnn

Bergenheim-Bolland-Upshall

Kopecký-Mackenzie-Thornton/Hayes

Shore, Trocheck náhradníci

Campbell-Gudbranson

Kulikov-Mitchell

Olsen-Ekblad

Petrovic, Racine, Robak

vynechal jsem Fleischamanna, ale nejspíše nahradí Pirriho ve 2. útoku, i když bych si přál, aby šel o dům dál, protože to co minulý rok spálil. Je také možné, že Pirri bude ve 3. lajně na křídle a Upshall se posune do 4. .. Ale to by jsme měli suveréně nejdražší 4. lajnu v NHL. :lol2: Jinak, takhle letmo pohled na soupisku. Je to mnohem lepší jak minulý rok. Snad se mladíci zase zlepší a bude z toho překvapení. Boj o 1st pick už nechci.
Marman píše:http://www.nhl.cz/CZ/35807/panteri_maji ... oncit.html
Co budes delat, Guddy? :unsure:
Quebec volá :clap:
Marman píše: Co budes delat, Guddy? :unsure:
Začne fandit našim,to je jasné :cool:
Nhl.cz. Kluci že tomu věříte mi hlava nebere.. Tady ti experti dělají z mouchy komára. Že proděláváme je jasné, o tom není žádná, ale kdyby jste si spočítali 5 švestek a připočetli dalších 5 zjistíte, že to je jen spekulace. Jak dlouho že je u nás nový vlastník, Mr. Viola? rok? A kdo že to dal letos svolení Tallonovi, aby utrácel? Viola? ano? Opravdu by takové svolení dal, kdyby jsme na tom byli tak zle? aha.. ne, nedal. Samozřejmě, ta možnost tu je, nepopírám ji. Páni architekti byli při budování haly padlí na hlavu a řeknu vám, proč je ta návštěvnost tak špatná. Protože dostat se do haly je problém. Je mimo centrum města a nevede k ní ani metro. Komu by se tam chtělo jezdit. Druhá věc, výsledky.

A na vaše rejpání komu bych fandil.. Nikomu, sekl bych s NHL jako ThrasherFan. Mám toho už pokrk.
To nie je len nhl.cz , je toho plny internet.
Už to vidím. Jenom spekulace. Protože pak mi hlava nebere, proč by majitelé dali svolení k velkým útratám, když je pomalu na spadnutí nějaké stěhování. Problém to samozřejmě je, ale přeci... Pan Bettman nás zachrání jako Phoenix!
Asi se Viola díval do cizího účtování když klub kupoval :giggle: Quebec už je nachystanej nová hala bude za rok dostavěná tak není co řešit se Seattlem bych ještě počkal :yes:
To pochybuji. Však si dohledej (článek na NHL.cz) s rozhovorem s Violou. Ten tam tvrdil, jak do toho naháže milionů, jak nás zvedne ze suterénu a jak nám předvede lepší zítřky. Aby po sotva roce se to drasticky otočilo a bliklo mu, že na to nemá finance.. Tomu prostě nevěřím. je to jen spekulace, aby v okurkové sezóně bylo co řešit. Víc klubů má finanční problémy..
Leo píše:Asi se Viola díval do cizího účtování když klub kupoval :giggle: Quebec už je nachystanej nová hala bude za rok dostavěná tak není co řešit se Seattlem bych ještě počkal :yes:
Quebec bych taky rád viděl a asi i na úkor Floridy,protože stejně hokej nic moc a hrát před prázdnou halou,to taky musí bejt věc.
Marman píše:Quebec bych taky rád viděl a asi i na úkor Floridy,protože stejně hokej nic moc a hrát před prázdnou halou,to taky musí bejt věc.
Hrajeme lepší hokej jak vy s těma vašima prvníma pickama. Byl bych opatrnej na tato vyjádření mladej. :nono: Až napickujeme to co vy, pak něco říkej. :wink2:
1763 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS