Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Sam Carchidi @BroadStBull
Hexy says he will have an announcement on Kimmo in a day or two. Sounds like he might return if I'm reading tea leaves correctly.
:neviem:
je mi to uz nejak jedno
Timonen se pry jeste tuhle sezonu vrati..
Coz znamena, ze pro nej musime najit misto v capu.
Už nebudeme mít aspoň nejhorší PK v lize. :jupi:
Um, dobře. Ale co se stalo s našim příšerným oslabením? :sok:
im je*e teraz? calgary mod?
Finch182 píše:im je*e teraz? calgary mod?
No ano.. A nemelo by te to prekvapovat, ne vsechno co predpovidam je spatne, jak vidis :wink2: Taky myslim ze idiot Rinaldo si uz nezahraje ani po vyprseni trestu, coz bude dalsi duvod k lepsim vysledkum. Straka :good:
no ked som ten zapas vypol v polke tak som o nic nedosiel :D
Nechapem ale o co im ide, to si vazne veria na PO run?
FLA by sa este dalo predbehnut ale WSH, BOS? Neviem neiem a ta strata je strasne velka.....
To snad jedine ze by si holtby zlomil nohu a my by sme mali uspesnost niekde okolo 80% :lol:
PO je samozrejme pase, ale to snad necakas, ze hraci budu zamerne prehravat a tankovat. Im je u riti, koho tim nadraftuje.

Ked uz nic, budme radi za Masona. Takeho brankara sme fakt uz dlho nemali (nevravim len cisto o statistikach)..zeby naposledy Cechmanek? :hmm:
No pravdu povediac neviem o čo vám aj nám ide, súhlasím s tým, že PO nebude.
Ten draft, ja neviem no. To okrem EDM a BUF bude všetko len o šťastí v lotérií. Do konca už aj TOR, OTT či MIN sa pridali do našej partie o top 5. Takto si to nepredstavujem :x
kajo píše:budme radi za Masona
Jestli udrzi formu a nedostane aspon nominaci vedle Price a Rinneho, tak je NHL plna anal-fabetu.
To zas budeme niekde na desiatom fleku v konferencii, play off v prdeli, pick k hovnu a mozem byt iba nasrany.
Lebo inde si to uvedomia ze je to v pi*i tak zapnu tank ale u nas sme na to moc hrdi.....

Inak ale brutalne sa oddelila prva osmicka uz v polke sezony. Vacsinou sa hraje o play off pomaly do posledneho zapasu a teraz je to uz pomaly vybavene. Este na zapade ja ako tak o co hrat.

A mason je fantasticky. Momentalne urcite top 3 brankar ligy snad a mat taketo cisla za takouto tragikomickou obranou a najhorsou PK v lige to je zazrak.

Ale celkovo :D Mame top utocne kombo ligy, mame jedneho z top PMD bekov ligy, mame jedneho z top brankarov ligy....
A aj tak sme mimo play off :D
To len podtrhuje jak moc k hovnu je zbytok kadra a predovsetkym ta obrana....
AndyF píše:
kajo píše:budme radi za Masona
Jestli udrzi formu a nedostane aspon nominaci vedle Price a Rinneho, tak je NHL plna anal-fabetu.
Ja myslim ze nedostane len z toho principu ze nepojdeme do PO....
Asi to bude skorej Holtby ak potiahne caps do PO (a udrzi si cisla)
No tak NHL jeste neni uplne u konce.. Vim, ze to vypada beznadejne, ale treba jeste nekoho vepredu chytne slump.. Sice nevim koho :matika:

Jak uz jsem psal driv, s Caps hrajeme jeste 2x, tak asi oni a muzem ukazat co v nas je.

Na druhou stranu, brzo zase puknem 2x za sebou a bude konec. :neviem:
Finch182 píše:play off v prdeli, pick k hovnu a mozem byt iba nasrany.
Lebo inde si to uvedomia ze je to v p*ci tak zapnu tank ale u nas sme na to moc hrdi.....
pokud si podle me nekdo zaslouzi pick za karmu pak Columbus.
Dejte nám soupeře!
Straka se vraci na farmu. Laughton zrejme je pripraven naskocit..
AndyF píše:No tak NHL jeste neni uplne u konce.. Vim, ze to vypada beznadejne, ale treba jeste nekoho vepredu chytne slump.. Sice nevim koho :matika:

Jak uz jsem psal driv, s Caps hrajeme jeste 2x, tak asi oni a muzem ukazat co v nas je.

Na druhou stranu, brzo zase puknem 2x za sebou a bude konec. :neviem:
Na Zapade by jste jeste byli plne ve hre, ale jak tvrdim na Vychode je letos ta prvni osmicka neprustrelna. Tvrdil jsem 97 bodu na 8.flek a furt si za tim stojim. Minimalne tolik. To predstavuje cca. bilanci 23-7-1 pro zbytek zč na PO :scare: Ty teamy jsou prilis dobry na to aby chytly slump. Na hru Caps se staci podivat a clovek vi ze jim ty body budou i nadale celkem pravidelne sypat..
AndyF píše:Straka se vraci na farmu. Laughton zrejme je pripraven naskocit..
Raffl a Grossman maju stvrtok hrat
FLYERS FAN píše:
AndyF píše:Straka se vraci na farmu. Laughton zrejme je pripraven naskocit..
Grossman ma stvrtok hrat
Takze seria prehier zacina.
No copak Grossmann, ale opravdu by me zajimala statistika s Coburnem X bez Coburna..
#‎Flyers‬ 2014 first round pick Travis Sanheim has 47 points (10 G, 37 A) in 46 games.
Stříkám. :slintac:
AndyF píše:No copak Grossmann, ale opravdu by me zajimala statistika s Coburnem X bez Coburna..
11-16-4 s Coburnem.. 11-6-3 bez Coburna..
Tak to je s Coburnem, lepsi, nez bych cekal :hmm: :jn:
Mimochodem to si pocital kvuli me, nebo jsou na to stranky?
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA