Capitals bodovali v 17-ti z poslednich 18 zapasuAndyF píše: To bohuzel je pravda.
Ale hrajeme jeste 3 zapasy s Capitals, a to bude tim padem o 12b...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
To by to musel byt mceichel pick balikRono píše:A McEichel hodnotu fakt nema.
Nerob zo mna Martina Peseka.
Myslim ze tam ma este dve sezony do 2017 a zatial sa solidne vyplaca a verim ze este dalsiu sezonu bude stale ok a ked presuckuje poslednu tak sral pes. Boli horsie pripady.
V dalsej sezone neverim ani jednomu este, podla mna az o dve ale keby prekvapili....Rono píše:Ghost, Sanheim, Hägg
A este nezabudaj ze streit tam ma myslim NTC/NMC , co uz vieme ze nie je neriesitelna vec ale poziciu urcite stazuje. Viz Lecavalier
No jo, pritom to vubec nebylo tak spatny.. Na to ze Caps jsou jakoze nejvic red-hot tak jste u nich meli minimalne na remizu. Dokonce tam byly faze kde jste je prehravali. Dalo se na to fakt divat, ale Holtby momentalne uz asi mesic ma na sobe snad magnety nebo coAndyF píše:No dobre.... Balim to taky..

Ja asi robim dobre ze nepozeram na tieto veci
Ale Berube vlastne iba mozno dostal rozum viz
Finch182 píše:No ja som sluboval ze do polky sezony fandim vyhram lebo este moze byt sanca na zvrat. Uz ale asi nie tak podme tankovat
Akurat buf, car, dedm su tazke oriesky a po vymene dubnyka uz nedame ani arizonu. Cize lepsi pick ako 5 iba tazko
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF