Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Coburn out for a month.
:( ... oh, wait... :yahoo:
AndyF píše: To bohuzel je pravda.
Ale hrajeme jeste 3 zapasy s Capitals, a to bude tim padem o 12b...
Capitals bodovali v 17-ti z poslednich 18 zapasu :-( nevim jestli je prave tohle ta skulinka..
Jedna vyhra a kolik tu zase vyskakalo optimistu :))

ja v po fakt neverim.
Atlantik píše:Hlavne kdyz Berube odstavi Emeryho, to je nejlepsi tanker, ale Berube to zda se pochopil.
to není tanker, to je kotva! :-D
Hmm, co trejdovat Streita na TDL?

Usetrime cap, je to sice nas best bek, ale s nim do ty doby uspech jeste nestihneme a aspon bude vetsi sance pro ELC kluky... Samozrejme jen v trejdu, ve kterym by se nejak ziskal 1st rd. :neviem:
To by to musel byt mceichel pick balik inak ani nahodou. Jediny schopny bek a ked aj o rok by prisli mladi tak kto z nich bude robit PMD beka?
Ghost, Sanheim, Hägg? Ja jen rikam, ze Streit je starej a do tri let nebo na jak dlouho este ma kontrakt, stejne uspech neudelame imo.. At s nim nebo bez nej...

A McEichel hodnotu fakt nema. :lol2:
Rono píše:A McEichel hodnotu fakt nema.
To by to musel byt mceichel pick balik

Nerob zo mna Martina Peseka.

Myslim ze tam ma este dve sezony do 2017 a zatial sa solidne vyplaca a verim ze este dalsiu sezonu bude stale ok a ked presuckuje poslednu tak sral pes. Boli horsie pripady.
Rono píše:Ghost, Sanheim, Hägg
V dalsej sezone neverim ani jednomu este, podla mna az o dve ale keby prekvapili....

A este nezabudaj ze streit tam ma myslim NTC/NMC , co uz vieme ze nie je neriesitelna vec ale poziciu urcite stazuje. Viz Lecavalier
Atlantik píše: V takovem pripade by jste museli udelat ve 39 zapasech 57 bodu, coz je napr. bilance typu 27-9-3..
Ghost další rok už místo v áčku doufám bude mít ... nelze jinak.
No dobre.... Balim to taky..
No ja som sluboval ze do polky sezony fandim vyhram lebo este moze byt sanca na zvrat. Uz ale asi nie tak podme tankovat :wave:
AndyF píše:No dobre.... Balim to taky..
No jo, pritom to vubec nebylo tak spatny.. Na to ze Caps jsou jakoze nejvic red-hot tak jste u nich meli minimalne na remizu. Dokonce tam byly faze kde jste je prehravali. Dalo se na to fakt divat, ale Holtby momentalne uz asi mesic ma na sobe snad magnety nebo co :scare: Je to sileny, startoval uz 20 zapasu v rade, nemuze to vydrzet atd.. ale ty potrebny body uz zaridil...
Já se z nich zblázním. Od té 5 gólové třetiny nic dalšího nevstřelili. Dnes hráli důstojně, dokud Emery nedostal laciného góla. Pak to šlo z kopce a nedalo se na to dívat. Hnus. S takovou tu top 5 draftu ještě uděláme.
Leslie píše:S takovou tu top 5 draftu ještě uděláme.
:petrik:

Posledne dva zapasy som si pozrel len highlighty a myslim, ze to stacilo :giggle:
Ja som si vcera chcel dat prvu tretinu pred spanim. Najprv ma sokovalo to vysoke nasadenie a prvych 5 minut to bolo fakt super. Nasledne sme dostali snad z prvej strely gol a mohol som to v pokoji vypnut a ist spat :lol2:
Rinaldo hral 5 na 5 o minutu vic nez Voracek ??? Tank is on ?! nebo se Berube definitivne zblaznil?? Timhle zpusobem je pak vsechno mozny, ale muze tohle trener seriozne delat.. :?
:rofl:

Ja asi robim dobre ze nepozeram na tieto veci :D

Ale Berube vlastne iba mozno dostal rozum viz
Finch182 píše:No ja som sluboval ze do polky sezony fandim vyhram lebo este moze byt sanca na zvrat. Uz ale asi nie tak podme tankovat
:jupi: :wave: :yes:

Akurat buf, car, dedm su tazke oriesky a po vymene dubnyka uz nedame ani arizonu. Cize lepsi pick ako 5 iba tazko :? a taky Crouse by sa hodil...
Pri rozhodnutym stavu asi setri..
Prečo ste ho ešte nevyhodili, doteraz nechápem. Ten váš GM potom musí tiež dobre fetovať.
Vyhadzovat ho teraz a vyhrat par nevyznamnych zapasov a zhorsit si poziciu na drafte? Hmm, nie moc dobry plan.
Finch182 píše:taky Crouse by sa hodil...
Marner! :modlenie: Ale neverim, ze bude este v hre ked budeme tahat my :(
kajo píše:Marner! :modlenie: Ale neverim, ze bude este v hre ked budeme tahat my :(
Naco další centr? Giroux, Schenn (ikdyž je teď asi na křídle), Couturier, Laughton...vám nestačí? Phila půjde po levém křídle takže Zacha nebo Crouse.
Tak Hexyho vyjadrenia jasne naznacuju, ze pojde po centrovi alebo obrancovi. A pokial viem, Marner hrava aj RW.
Snad potáhneme beka, a na TDL Hexy získá nějaký solidní picky. Na výměnu tam toho bude dost... Coburn, Streit(?), AMac, Luke(?), Read(?), Emery, MDZ, Colaiacovo...

Jo, já vím, některý nikdo ani nebude chtít... :oops:
Opravte me ale pri draftu se casto bere to co ma nejvetsi potencial a ne to co se zrovna hodi.

Z obrany bych se uplne s klidem zbavil ceho pujde.Na utok bych moc nesahal.
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2012 LOS ANGELES KINGS