Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Pamätáš si Martin na minulú sezónu, keď som ti tvrdila, že Hitch zničil Fritscheho a najmä Brulého? Tak teraz to pokračuje, ale s Filatovom. Filatov...2:54. A čas našich najlepších hráčov Brassa s Jakubom: Brass: 13:14, Jakub: 11:51. Aspoň, źe hrajú spolu a nie s hráćmi ako Boll, Shelley a podobne, ako hral v minulej sezóne Gilbert Brulé. Mimochodom, ten dokonca hral 5-8 minút. Okrem toho, dáva sedieť našeho najlepšieho ofenzívneho a veľkú nádej do obrany Russella, miesto toho, aby vypálkoval iných obrancov. Brulé na pokračovanie, ibaže v obrane. .Gratulujem Hitch, gratulujem.

Odporúčam ti pozrieť sa na fórum Columbusu. Ibaže ty budeš vychvaľovať Hitcha a neuvedomíš si, že s našóu zostavou a prácou s mladými nie je čosi v poriadku. Takže Commodore, Backman, Novotný a podobne, najmänej 20 minút!!!!!!!!!!!!!!
Filatov by na ledě měl dostávat více příležitostí to je pravda, od prvního utkání je jeho ice-time hodně nízký a rozhodně by se zasloužil více času na ledě! Russell by měl nastupovat a hrát, snad se tak stane již dneska, jeho by neměl nechat sedět! ale přece jen všechno se nedá svalovat na Hitche, i když jsem teď na něj pěkně naštvaný. Ale je pravda, že tyhle kluky by rozhodně měl nechat hrát víc a měl by si to uvědomit. S tím Fritschem z minulé sezóny nesouhlasím. Na ledě dostával poměrně hodně příležitostí, ale nehrál příliš dobře. Pokud myslíš, že ano, podívej se, kolik odehrál zatím zápasů za Rangers a jaký má ice-time.
I když mám Hitchocka rád, pokud by měl takhle dlouhodobě utápět talent ve Voráčkovi, Brassardovi a Filatovovi, měl by si sbalit tři švestky odejít!
Martin, psychika robí svoje, Danny si pravdepodbne neverí. To sa možno nezdá, ale tiahne sa to nejakú dobu... . Brulé by vedel o tom rozprávať.
MartinFC píše:To je opravdu hnusná sprosťárna :ee: :grc: Rick Nash se dotkl puku jasně pod břevnem a stejně mu gól neuznali. To už se na to můžem rovnou vys.at když ti ha.zlové budou regulérní góly neuznávat. :bitka3: :bitka3: :bitka3: Proti Rangers uznali Dubinskému druhý gól, ktrý byl jasně kopnut do brány a teď tohle. Tohle už je vážně moc, nesstačí že se nám ještě zranil Pazzy, ale ty debilové nám musí brát jasný góly. :censored: kdo má z této "regulérní" výhry radost, nevím co si o něm mám myslet :dole: Tohle asi fakt nemá dál ce :thumbsdown2: nu, jestli to takhle s rothodčími půjdeme dál, klidně tuhle sezónu můžeme odpískat
Výhra s Anaheimem a Coloradem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pokud v říjnu neuděláme ani jednou sérii dvou vítězství za sebou, pak je to totálně.....
Hold my nie sme Rangers, alebo Anaheim. :bitka3:
mt-svk píše:Hold my nie sme Rangers, alebo Anaheim. :bitka3:
Nevim co mas furt proti Anaheimu?? Jestli se jedna o Prongera tak to beru, nektere jeho tresty mely byt jiste delsi, ale nevim proc do toho pletes cely mancaft :sad2: Navic pokud hral Pronger v EDM nebo STL tak to bylo asi ticho po pesine myslim, holt u nas je vsem trnem v oku. K tem rozhodcim: podivej se na gol Habs na 3-2 puk byl tak na urovni brevna a sudi se ani neracil podivat na video :thumbsdown:
Kazdopadne zitra dostanete nasekane co se do vas vejde :box: :D :razzi:
Anaheim ako tým mi nevadí, vadí mi to indivídum Pronger, ktorý by mal dopadnúť ako Simon. Okrem toho, Anaheimu je odpúšťané aj to, čo sa takej Philly neodpustí. Samozrejme, do výčtu tímov by som mohla zaradiť aj jedno z mojich obľúbených druźstiev Detroit.
mt-svk píše:Anaheim ako tým mi nevadí, vadí mi to indivídum Pronger, ktorý by mal dopadnúť ako Simon. Okrem toho, Anaheimu je odpúšťané aj to, čo sa takej Philly neodpustí. Samozrejme, do výčtu tímov by som mohla zaradiť aj jedno z mojich obľúbených druźstiev Detroit.
To, či dostaneme nasekané sa uvidí po zápase ale ja sa obávam, že áno, keďźe naša zostava sa tvorí pre mňa záhadným spôsobom.
mt-svk píše:Anaheim ako tým mi nevadí, vadí mi to indivídum Pronger, ktorý by mal dopadnúť ako Simon. Okrem toho, Anaheimu je odpúšťané aj to, čo sa takej Philly neodpustí. Samozrejme, do výčtu tímov by som mohla zaradiť aj jedno z mojich obľúbených druźstiev Detroit.
Na rovinu: Ani ja jsem nebyl z jeho prichodu k Ducks 2x nadseny, navic vymenou za mladeho Smida a strelce Lupula, ale zas nam pomohl vyhrat SC kdo vi jak bysme bez nej dopadli... A ty jeho vylevy me taky pekne serou, zbytecne tak oslabuje tym. Jinak by me ale zajimalo ktery z hracu Anaheimu dostal neco odpusteno krome Prongera??????? No a k tomu zapasu: prece nebudu psat ze nasekate vy nam, co bych to byl za fandu ze :D Jinak sorac ze jsem se v teme Columbusu rozepsal o Prongerovi, ale chtel jsem jen vse uvest na pravou miru
Stačí si porovnať, koľko trestov máte vy a koľko trestov Philla (rátam aj tých vyšších), pritom váš štýl sa od Philly v ničom nelíši.

To nevadí, aj sa sa pri niektorých témach zmienim o hráčoch, ktorí tam nepatria. A bez toho indivídiua Prongera by ste vtedy SC vyhrali, on nebol tým dôležitým hráčom. V obrane boli platnejší Niedermayer s Beaucheminom a v útoku Selanne, Getzlafov a Niedermayerov útok, najmä Samuel Pahlsson. Takže miesto Prongera tam kľudne mohol byť požiarny hydrant, aj tak by bol SC váš.

A s Columbusom? Je mi na zvracanie. Russell poslaný na farmu, Tollefsen stojí, ale ale Backman s Commodorem hrajú. Pritom Backman nie je schopný poslať prekvapujúcu preihrávku, a na dôvažok je totálne neobratný. O Commodorem ani nevraviac. Nemôžem si pomôcť, ale Hitch by si mal zabaliť svojich 6 sivák a hľadať si nový tím. Ničí Filatova, zničil Brulého s Fritschem (nech si Martin prečíta článok o psychike v ProHockei, ktorý má), a presadzuje svojich obľúbených hráčov. Aspoňže Brassarda s Voráčkom dal do jedného útoku a nie každého osve s nejakým bitkárom. I keď s mizerným časom voči ich výkonom.
ach jo, zápas proti anaheimu jsme si prohráli sami :thumbsdown: teď musíme nastartovat nějakou sérii výher, pokud to vůbec dokážeme
Máme slabú obranu (aspoň doteraz), pritom jedného z našich najlepších obrancov poslali do Syrakúz. V útoku sú upredňostňovaní priemerní hráći pred oveľa kvalitnejšími hráčmi ako Brassard, Voráček, Filatov. Picard nedostal žiadnu šancu (netvrdím, že bude dobrý hráč, ale šancu si zaslúži). Umberger za 1. kolo draftu vôbec nestál. Ako s takýmto tímom chceme postúpiť do play-off? Nebudem prekvapená, keď Nash s nami nepodpíše novú zmluvu, alebo si vytrucuje výmenu. Podobná situácia môže nastať u vyššie spomenutých mladých hráčov. naše posily stoja za figu borovú. Prečo sme nepodpísali Hainseyho, pritom má len o trošku vyšší plat ako Commodore. Ibaže Hitch chce bum-bum tím a tak aj dopadneme. Bum-bum. Jemu asi nedošlo, že NHL sa zmenila.
Pěkně popořádku:

1. Umberger - Nenene, právě on nám určitě v budoucích zápasech hodně pomůže. Potřebuje si na tým zvyknout a už jenom to, že v Columbusu vyrůstal značí, že bude v každém zápase podávat 110% výkon. Nemůžeš hráče odsuzovat po několika nepovedených zápasech. Když sem ho viděl, tak v obraně velmi dobrý, teď už jen potřebuje chytit střeleckou formu.

2. S Krisem Russellem i Filatovem souhlasím, oba by měli hrát v první mužstvu (u Filatova si ještě nejsem jistý, ale pokud ho povolají, tak ho musí nechat hrát!!)

3. Commodore mě bohužel až na několik zápasů zatím zklamal, čekám od něj mnohem víc, než tak slabé výkony!!!

4. Pokud se týmu nebude dařit, vidím to tak, že Hitch skončí za A) buď někdy po 50 zápasech, kdy bude malá šance na PO (snad ne) B ) Po konci letošní sezóny C) Po několika nevydařených zápase v dalším roce D) klubu se bude dařit a Hitch zůstane.

5. Huselius je posila na nic? Právě on s Nashem a mladíky (Bras, Jake a taky Chimmy) podávají ty nejlepší výkony!! Ale v posledních zápasech se nedařilo, i když jsou Avs v laufu, musíme vyhrát, někdy se prostě musíme odrazit a proti Coloradu by to bylo velké morální povzbuzení!!

6. I když Norrena nechytal v posledním zápase špatně, pokud nebude podávat stabilní výkony, pravděpodobně se vedení poohlédne po nějakém zkušeném gólmanovi jak psali i v dispatchi
Martin, ja som medzi nanič kúpy nerátala Kristiana, ten je skvelá posila a som rada, že prišiel. Mala som sa presnejšie vyjadriť. O R.J. som napísala, že nestál za 1. miesto draftu, nie, že je zlý. O Norrenovi nepadla v mojom príspevku ani zmienka.
mt-svk píše:Martin, ja som medzi nanič kúpy nerátala Kristiana, ten je skvelá posila a som rada, že prišiel. Mala som sa presnejšie vyjadriť. O R.J. som napísala, že nestál za 1. miesto draftu, nie, že je zlý. O Norrenovi nepadla v mojom príspevku ani zmienka.
Já vím, ale když už se vyjádřit, tak pořádně a ke všemu :) k témě Hitch a případný nový trenér zase v příštím díle :)
Len mi nie je jasné, prečo v Buffalle vedia pracovať s mladíkmi, taktiež v Edmontone, pritom v Columbuse ich..... .
mt-svk píše:Len mi nie je jasné, prečo v Buffalle vedia pracovať s mladíkmi, taktiež v Edmontone, pritom v Columbuse ich..... .
dobra poznamka..Boston: Kessel (20), Lucic (20), Sobotka (20), Wheeler (21), Nokelainen (22), Krejci (22), Bergeron (22)..snad jedine s vynimkou Sobotku, Nokelainena (ti riesia 4 lajnu) + Wheelera (po prichode Kobasewa zrejem farmarik) su to vsetko nasi elitni hraci..v tak mladom veku.. :poklona2: u Vas sa stale rozprava o tom aky mate mlady, nadejny kader a nic z toho..ked to ide u nas, v Buffale, ci Edmontone..holt, niekde bude chyba..
Nedávej sem prosimtě cepi za příklad Boston, kterej byl do příchodu Juliena prakticky bez výraznějšího talentu a nebyla o něm žádná zmínka. Je jasné kde je chyba - trenér. Hitchcok nenechává mladé hráče hrát a v tom je ten problém. Pokud by ho měl nahradit nový, tak takový, který umí pracovat s mladíky. Já osobně považuji za velmi kvalitního kouče například Teda Nolana. Mladý i nadějný kádr máme a to velmi kvalitní, ale ti hráči musejí hrát. Ale pozor cepi i evko! Pokud už je necháme hrát musíme počítat, že tak rok, dva budou bez play-off, nejinak tomu bylo u vás vzpomínaných Edmontonu či Buffalu, které nemají navíc jistý letošní postup do PO.
nepochopil si ma Martin; napisal som niekde bude chyba, nekonkretizoval som kde, resp. u koho..nasi mladici sa v time tiez neobjavili zo dna na den...
Hovorím to od minulej sezóny, v našom systéme je chyba. Ničíme mladých hráčov, nedávame im príležitosť a miesto toho upredňostňujeme defenzívnych hráčov. Znovu by som sa mohla pýtať, prečo po 2-3 dobrých výkonoch sa napr. takému Murrayovi alebo Glencrossovi zväčšil čas na ľade, kým u Brulého a prakticky aj u Fritscheho to neplatilo. To isté by sa dalo povedať aj o Brassardovi. Útok Brulé - Brassard - Fritsche bol skvelý a keby dostal viac času na ľade, bolo by to úplne o niečom inom. Prečo Lindstrom nedostal riadnu šancu? Prečo sa to v tomto ročníku opakuje s Filatovom a Russellom? Prečo nehrajú Brassard a Voráček minimálne nad 15 minút, ice time, ktorý si zaslúžia? Prečo s Picarda robí nosiča vody, pritom je to talentovaný hráč? Prečo nedostal Adam Pineault v minulej, ani v tejto sezóne šancu? Kde je Aaron Rome, prečo nehrá OKT ? Prečo hrá Methot menej ako Commodore, alebo Backman?

Prečo svojim preferovaným hráčom Hitch poskytoval a poskytuje vždy dostatok času ma ľade, napriek prípadným zlým výkonom, alebo hráčským kvalitám? Prečo sa mladým hráčom stiahne ice-time po horšom výkone a u starých hráčoch prípadne niektorých hráčoch tipu Murray (to bola ukáźka tipu, nemyslela som samotného Murraya) to nevadí?

PREČO HITCH NIČÍ PSYCHIKU MLADÝCH HRÁČOV?

Tých Prečo je veľa. Ale treba to riešiť. Radšej budem bez play-off ešte dve sezóny, ale vybuduje sa perspektívny tím, pre ktorého play-off nebude problém, ako mať tím s kopou priemerných hráčov, v ktorom sa ničia mladí hráči a triasť sa o play-off.

Hitch je dobrý tréner pre družstvo tipu Philadelphia a nie pre Columbus.
Už se k tomu nebudu vyjařovat ani číst příspěvky podobného typu, je to furt to samé pořád dokola.

Obrázek 4:2 Obrázek :yahoo:

Dnes jsme se konečně dokázali chytit a snad na to dokážeme navázat :thumbsup: První gól v našem dresu vůbec vstřelil Jan Hejda :smile03: Opět se trefil i Brassard a Chimera, jehož střela golfákem začíná být opravdu smrtící :yes: Solidně chytal i Fredrik Norrena. S dnešním zápase jsem spokojen. Po říjnu máme bilanci 4-6-0, čekal jsem sice o dva bodíky lepší měsíc, ale ty musíme nahnat v jiném, třeba už právě v listopadu. V sobotu nás čeká Chicago. Takže

:povzbudzovanie: Let´s go Jackets !!! :povzbudzovanie:

Highlights:
[nhltv]20082009,2,143[/nhltv]
Prepáč Martin, ale som vrcholne naštvaná:

Inak, tu je ice-time hráčov a každý si z toho môže urobiť vlastný úsudok:

1. hviezda zápasu Brassard: 12:38 :thumbsdown:
Dneska stačilo modrokabátníkům hrát dobře v obraně a par střel jim stačilo k vítězství...První dvě třetiny jsem AVS vůbec nepoznával...hráli jak mátohy, jakoby měli v nohách 3 zápasy ve čtyřech dnech...prostě bída... a když brankář pustí ze 14 střel 4 goly tak většinou je z toho prohra..i když musím říct že na první dva goly neměl Raycroft nárok...ale třetí je jasně jeho...mě ze zápasu těší jen 3 věci:2 využité přesilovky ze čtyř... :thumbsup: ,Ani jedno vyloučení a výborně hrající Hejduk,který jako jedinný z mužstva AVS vyčníval ...
Gratuluju Blue Jackets k zasloužené výhře.
Tak gratulace Martinovi a Mt, pro mě velice překvapivá výhra v Denveru :thumbsup: :thumbsup: .
Pro Mt - Zápasy Col moc nesleduji, ale z Hitchova působení ve Philly vím, že je to kouč, který vyznává vysoce kolektivní pojetí hry, kdy si každý plní své úkoly. Jestliže toto činí a on u něj vidí 100 % nasazení, tak pak je tento hráč v poho a hraje pravidelně, i když se mu právě ne zrovna daří (sem tam nějaká ta chybička apod.). Navíc hra pod jeho koučinkem je výrazně defenzivní, takže do tohoto si dosaď mladé hráče které jsi jmenovala a uvidíš, říkám, já Vaše mladíky nemohu hodnotit, moc jsem z jejich hry neviděl. Jinak co se týče oblíbenosti kouč-hráč, tak to má přeci každý trenér, že prostě na někoho nedá dopustit a jiného třeba i dusí, to je naprosto normální !!!!
Ještě k zápasu - jsem moc rád za branku Hejdy, to je hráč dle mého gusta, navíc se mi pozdává i lidsky z toho co o něm vím, takže tohle mi po ránu přišlo hodně fajn :thumbsup: :yes: !!!!
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES