Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:D Sme 2.
Dnes cenna vyhra nad Canucks. Pozeral som ten zapas, a musim povedat ze sme boli dnes slabsim timom , o com svedci aj pomer striel 30:17 pre VAN. Ale nastastie nam to tam nejak padlo. Vyborne zachytal Niemi, tiez Bickell :thumbsup: V dalsom zapase na lade Sharks by sa mohol predstavit uz aj HOSSA :yahoo: :cinka:
To neni moc dobre tak malo striel a mame ofenzivny team :dole:
inak pochvlala brankarovi :frajer2:
K dnešnému duelu Blackhawks. Pozeral som záznam (približne 15 minút čistého času :) ), ale videl som Bickellov gól :biglol: . Prvou hviezdou sa právom stal Niemi a Queneville urobil dobre, keď ho dal hrať :yes: . Chytil viacero sľubných šancí Canucks, napr. Bernierov nájazd... Trochu inak som si predstavoval návrat Daniela Sedina, ktorý nebodoval (takisto, ako všetci ostatní hráči Vancouveru :thumbsdown: ). Andersonovi z Colorada dajú "kosatky" deväť gólov v dvoch zápasoch a proti Chicagu ani jeden :? . Keď už píšem o Vancouveri: Demitra by sa mohol objaviť v drese Canucks už koncom decembra :yahoo: . To znamená, že by mohol hrať aj na olympiáde :frajer2: .

DIDI píše:V dalsom zapase na lade Sharks by sa mohol predstavit uz aj HOSSA :yahoo: :cinka:
Ak sa nič nestane, tak by mal nastúpiť :yahoo: . Strašne som zvedavý na jeho debut v novom drese, najmä na to, v ktorej formácii sa objaví :wink: (dúfam, že sa s Kaneom a Toewsom objaví v jednej presilovkovej formácii :smile03: ).

P.S. Tomáš Kopecký neskóroval v 15. zápase v rade :-(.
DIDI píše:V dalsom zapase na lade Sharks by sa mohol predstavit uz aj HOSSA :yahoo: :cinka:
Ak sa nič nestane, tak by mal nastúpiť :yahoo: . Strašne som zvedavý na jeho debut v novom drese, najmä na to, v ktorej formácii sa objaví :wink: (dúfam, že s Kaneom a Toewsom :smile03: ).

Tak dufam ze s Kaneom a Toewsom nie mozno tak na Presilovky
naco by to bolo ked Kane a Hossa hraju prave kridla :dole:
blackhawks88 píše:Tak dufam ze s Kaneom a Toewsom nie mozno tak na Presilovky
naco by to bolo ked Kane a Hossa hraju prave kridla :dole:
Myslel som presilovky :smile03:, ale teoreticky by mohol s nimi hrať aj v hre 5 na 5 :D .
DIDI píše:Dnes cenna vyhra nad Canucks. Pozeral som ten zapas, a musim povedat ze sme boli dnes slabsim timom , o com svedci aj pomer striel 30:17 pre VAN. Ale nastastie nam to tam nejak padlo. Vyborne zachytal Niemi, tiez Bickell :thumbsup: V dalsom zapase na lade Sharks by sa mohol predstavit uz aj HOSSA :yahoo: :cinka:

Hrali sme 3 zapas za 4 dni,takze nasi uz mali dost,inac by mse prehrali,keby nie Niemi,fantasticky vykon...
Bryan Bickell bol poslaný na farmu do Rockfordu.
Samozrejme :D Pride HOSSA :!: :D
Nas prvy utok bude dnes vecer v tomto zlozeni,dokonca Kane pojde na lavu stranu a Hossa dostane prednost na pravej..

Toews je zabijak :wowo: :wowo: :wowo:

Obrázek

blackhawks88 píše:Podla mna to neni dobre ked budu 3 hviezdy v jednej lajne
Ak si spoločne pripíšu veľa bodov, tak prečo nie :D.
Ono to nebude stale,Hossa nebude mat tolko minut,nebude stihat este,ale ako pokus to je dobre,ja tiez nie som zastanca ma top hracov v jednej lajne,ale ako zastrasenie supera to moze byt dobry tah :lol:

Uz sa nemozem dockat na dnesny zapas,je tam kopec novinarov a bude to chaos,urcite dnes padne rekord sledovania zapasu,bude jeden z naj zapasov tejto sezony :clap:

Nech vyhra lepsi :wink:
Popradcan píše:Ono to nebude stale,Hossa nebude mat tolko minut,nebude stihat este,ale ako pokus to je dobre,ja tiez nie som zastanca ma top hracov v jednej lajne,ale ako zastrasenie supera to moze byt dobry tah :lol:

Uz sa nemozem dockat na dnesny zapas,je tam kopec novinarov a bude to chaos,urcite dnes padne rekord sledovania zapasu,bude jeden z naj zapasov tejto sezony :clap:

Nech vyhra lepsi :wink:
Nech vyhra lepsi ??? Nech vyhra CHICAGO VSADIL SOM 50 CENTY !!! :dole:
No ja tiez dufam ze vyhra CHI, ale obavam sa, ze Sharks budu chciet ukazat ze na nas maju, aj ked mame Hossu :D , taktiez nam budu chciet zrusit seriu 7 vitazstiev v rade, no bude to tazke. :?
Nam stale chyba center do druhej lajny,takze budeme musiet improvizovat az do prichodu Bollanda,alebo niekho trejdujueme..SJ su namakany na kazdom poste a hraju doma :wink:

Jasne ze chcem aby nasi vyhrali,ale treba sa na to pozerat triezvo ..
Ja viem .. No proste gl Hossa ! dufam ze nesklames , a das tam aspon gol :hmm:
Pokial sa nemylim, tak v poslednom case hrave 2. centra Kris Versteeg. Mylim ze som to videl v Lineup-e
Versteeg sa vobec nehodi na centra a ani som ho nikdy nevidel na poste centra,sa tam striedaju Madden a Kopecky,maju zdvojene sichty,Sharp by pripadal v uvahu,ale on uz ostava jedine na kridle ako Versteeg a center v stvrtej lajne je Fraser..
ppc PO 2 tretinach vedieme 4:0 Hossa gooool.
Popradcan: Tiez som si zvykol ze Versteeg hrava kridelnika, ale

CENTER
19 TOEWS (C)
32 VERSTEEG
11 MADDEN
46 FRASER
JOOOOOOOOOO KONECNE SME UKAZALI SJ ZE SU DOBRE POZADU

Hossa 2 goly parada necakal som to
Sharp dal krasny gol :good:

LETS'GO BLACKHAWKS! :clap: :clap: :clap:
Ja som vedel, že si pripíše dva góly :P. Super :good: . Dúfam, že sa presadí aj v nasledujúcom zápase :).
DIDI píše:Popradcan: Tiez som si zvykol ze Versteeg hrava kridelnika, ale

CENTER
19 TOEWS (C)
32 VERSTEEG
11 MADDEN
46 FRASER
Aj vcera chodil na buly Sharp,Madden,Toews a Versteega ani nebolo vidiet,mozno mal obranne povinnosti,ale on sa na centra nehodi,dali prednost Sharpovi na kridle.
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES