Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CHICAGO BLACKHAWKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Dnes cenna vyhra nad Canucks. Pozeral som ten zapas, a musim povedat ze sme boli dnes slabsim timom , o com svedci aj pomer striel 30:17 pre VAN. Ale nastastie nam to tam nejak padlo. Vyborne zachytal Niemi, tiez Bickell
V dalsom zapase na lade Sharks by sa mohol predstavit uz aj HOSSA
K dnešnému duelu Blackhawks. Pozeral som záznam (približne 15 minút čistého času
), ale videl som Bickellov gól :biglol: . Prvou hviezdou sa právom stal Niemi a Queneville urobil dobre, keď ho dal hrať
. Chytil viacero sľubných šancí Canucks, napr. Bernierov nájazd... Trochu inak som si predstavoval návrat Daniela Sedina, ktorý nebodoval (takisto, ako všetci ostatní hráči Vancouveru
). Andersonovi z Colorada dajú "kosatky" deväť gólov v dvoch zápasoch a proti Chicagu ani jeden
. Keď už píšem o Vancouveri: Demitra by sa mohol objaviť v drese Canucks už koncom decembra
. To znamená, že by mohol hrať aj na olympiáde :frajer2: .
. Strašne som zvedavý na jeho debut v novom drese, najmä na to, v ktorej formácii sa objaví
(dúfam, že sa s Kaneom a Toewsom objaví v jednej presilovkovej formácii :smile03: ).
P.S. Tomáš Kopecký neskóroval v 15. zápase v rade
.
Ak sa nič nestane, tak by mal nastúpiťDIDI píše:V dalsom zapase na lade Sharks by sa mohol predstavit uz aj HOSSA![]()
P.S. Tomáš Kopecký neskóroval v 15. zápase v rade
Ak sa nič nestane, tak by mal nastúpiťDIDI píše:V dalsom zapase na lade Sharks by sa mohol predstavit uz aj HOSSA![]()
Tak dufam ze s Kaneom a Toewsom nie mozno tak na Presilovky
naco by to bolo ked Kane a Hossa hraju prave kridla
pon 23. lis 2009 16:16
DIDI píše:Dnes cenna vyhra nad Canucks. Pozeral som ten zapas, a musim povedat ze sme boli dnes slabsim timom , o com svedci aj pomer striel 30:17 pre VAN. Ale nastastie nam to tam nejak padlo. Vyborne zachytal Niemi, tiez BickellV dalsom zapase na lade Sharks by sa mohol predstavit uz aj HOSSA
![]()
Hrali sme 3 zapas za 4 dni,takze nasi uz mali dost,inac by mse prehrali,keby nie Niemi,fantasticky vykon...
stř 25. lis 2009 17:39
Nas prvy utok bude dnes vecer v tomto zlozeni,dokonca Kane pojde na lavu stranu a Hossa dostane prednost na pravej..
Toews je zabijak :wowo: :wowo: :wowo:

stř 25. lis 2009 19:20
Ono to nebude stale,Hossa nebude mat tolko minut,nebude stihat este,ale ako pokus to je dobre,ja tiez nie som zastanca ma top hracov v jednej lajne,ale ako zastrasenie supera to moze byt dobry tah
Uz sa nemozem dockat na dnesny zapas,je tam kopec novinarov a bude to chaos,urcite dnes padne rekord sledovania zapasu,bude jeden z naj zapasov tejto sezony
Nech vyhra lepsi
Uz sa nemozem dockat na dnesny zapas,je tam kopec novinarov a bude to chaos,urcite dnes padne rekord sledovania zapasu,bude jeden z naj zapasov tejto sezony
Nech vyhra lepsi
Nech vyhra lepsi ??? Nech vyhra CHICAGO VSADIL SOM 50 CENTY !!!Popradcan píše:Ono to nebude stale,Hossa nebude mat tolko minut,nebude stihat este,ale ako pokus to je dobre,ja tiez nie som zastanca ma top hracov v jednej lajne,ale ako zastrasenie supera to moze byt dobry tah![]()
Uz sa nemozem dockat na dnesny zapas,je tam kopec novinarov a bude to chaos,urcite dnes padne rekord sledovania zapasu,bude jeden z naj zapasov tejto sezony![]()
Nech vyhra lepsi
stř 25. lis 2009 20:16
Nam stale chyba center do druhej lajny,takze budeme musiet improvizovat az do prichodu Bollanda,alebo niekho trejdujueme..SJ su namakany na kazdom poste a hraju doma
Jasne ze chcem aby nasi vyhrali,ale treba sa na to pozerat triezvo ..
Jasne ze chcem aby nasi vyhrali,ale treba sa na to pozerat triezvo ..
stř 25. lis 2009 20:41
Versteeg sa vobec nehodi na centra a ani som ho nikdy nevidel na poste centra,sa tam striedaju Madden a Kopecky,maju zdvojene sichty,Sharp by pripadal v uvahu,ale on uz ostava jedine na kridle ako Versteeg a center v stvrtej lajne je Fraser..
čtv 26. lis 2009 16:21
Aj vcera chodil na buly Sharp,Madden,Toews a Versteega ani nebolo vidiet,mozno mal obranne povinnosti,ale on sa na centra nehodi,dali prednost Sharpovi na kridle.DIDI píše:Popradcan: Tiez som si zvykol ze Versteeg hrava kridelnika, ale
CENTER
19 TOEWS (C)
32 VERSTEEG
11 MADDEN
46 FRASER
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF