Tentokrát chválim kolektivní výkon celého mužstva.Kluci hráli zodpovědně v obraně,mladý Carey Price se vypjal k fantastickému výkonu a dal zapomenout na Hueta.Jestli mu to vydrží,tak můžeme opravdu pomýšlet hodně vysoko.Raději nezakřiknout a to máme v záloze Jardu Haláka jehož kvality jsou také dobře známé!!!!Jsem rád,že nemocí stižený Tomáš Plekanec nakonec nastoupil,tak snad je chřipka zažehnaná!!!!Moc potěšil druhý z bratrů S.Kosticyn,včera hrál moc dobře !!!!!!Tentokrát dokázali vzít zápas do svých rukou méně tradiční střelci,kterým se v minulých zápasech dařilo,třeba míň!Mám na mysli Smolinskiho,ale i třeba kapitána Koiva
Není obvyklé,aby pochvala přicházela na soupeřova brankáře i z tábora hostí.Toho si vážim a na revanš chválim včerejší výkon New Jersey Devils,kteří se včera prezentovali,pohledným útočným hokejem,kterému chyběla pouze efektivita zakončení!!
Výbornou atmosferu aktérům na hřišti připravili naši fantastičtí diváci,což po zápase ocenil i Carey Price
"Cítím se skvěle a jsem vděčný fanouškům za zážitek jaký pro nás připravili.Bylo úžasné, jak každého z hráčů po celou dobu trvání utkání povzbuzovali. Myslím, že zažít podobný pocit by si zasloužil každý hokejista," vyjádřil Price obdiv k divákům ve vyprodaném Bell Center NHL.pro
A vyslovil přání
Přeji si i do play-off, aby mohli fanoušci zažívat podobnou radost jako dnes proti New Jersey," usmíval se Price po utkání na novináře.NHL pro
Já jen dodám,že bych si to také moc přál!!!!
V pátek čeká doma nebezpečná Ottawa.Držim palce ať to vyjde!!!!,,Lets go HABS!!!!!"