Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Atlantik píše: Devils jsou podle me totalne katastrofalni a herne snad jeste horsi nez Carolina, nechapu jak je vubec mozny ze maj tolik bodu co maj (nejsou schopni udrzet vedeni, otacet zapasy a ani vyhravat najezdy, tak wtf :giggle: ).
jedno meno: Pete DeBoer
Atlantik píše:
Finch182 píše:Nikdy nevies, vsade su otazniky. Neviem v akom stave su zraneni u canes, ak by sa im vratili a uz by sa im zranenia vyhybali tak by sa mierne urcite zdvihli. EDM uz nema Eakinsa aj ked myslim ze teraz to bude este horsie a NJD este moze konecne vyhodit PDB a horsie to tam proste byt nemoze. Na druhu stranu takisto sa mozme zdvihnut aj my. Je to vsetko otazne a vidim nas zatial tak niekde na 3-4 mieste od konca a vzdy mas sancu ze aspon poskocime na druhy pick
Edmonton a Carolina to na vas maj 7-8 bodu, to je pri jejich tempu otazka tak 10-ti zapasu. To je strasne moc. Devils jsou podle me totalne katastrofalni a herne snad jeste horsi nez Carolina, nechapu jak je vubec mozny ze maj tolik bodu co maj (nejsou schopni udrzet vedeni, otacet zapasy a ani vyhravat najezdy, tak wtf :giggle: ). Jsou horsi nez vy a melo by se to projevit, navic jejich duchodci zacinaj zdravotne odpadat a s pribyvajicim caem to muze byt jeste vyraznejsi. Pak je tam rozpadajici se Arizona a Buffalo, ktere driv nebo pozdeji opet zacne prohravat (ten jejich run byl dost o stesti a najezdech). Vy jste cca. na urovni Colorada. Pick 5-7 je realnej, ale neprekvapil by me ani 8-10 (Ottawa, mozna Dallas, kolabujici Calgary..).
Hovorim, je to otazne, vidis nas na 5-7 flek a mozno nieco lepsie ale pravda je, ze je viac ako 1/3 sezony za nami a my sme neustale na spodku tabulky s vynimkou nejakeho tyzdna kde sme boli niekde na 10-11 fleku v konferencii. Uz skoro kazdy mal nejaky winning streak len my sustavne suckujeme a vyhrame 1z zo 4. Vynimkou bolo male prebudenie po navsteve CEC ale inak je tam prd. A nam sa moze zranit mason, alebo nebodaj giroux/voracek aspon na takych 6 tyzdnov a McEichel je tam bez debaty.

Ale akoze zatial som este na tej vlne, ze chcem aby sa zdvihli, ale po nejakom 50z sezony bez nejakej zmeny vyhry vidiet nechcem. Uz ked po*ebana sezona tak nech to za to stoji.
Davvy píše:
Atlantik píše: Devils jsou podle me totalne katastrofalni a herne snad jeste horsi nez Carolina, nechapu jak je vubec mozny ze maj tolik bodu co maj (nejsou schopni udrzet vedeni, otacet zapasy a ani vyhravat najezdy, tak wtf :giggle: ).
jedno meno: Pete DeBoer
No prave.. precti si co pisu a pochopis co myslim. Podle me by Devils s tim kadrem a hrou meli byt na tom jeste hur nez jsou, ja se divim ze vubec mate neco nahrano. To prave neni uplne spatna vizitka DeBoera. Mozna je to hovado a nici mlade hrace, ale za postaveni v tabulce ROZHODNE NEMUZE a neexistuje volny trener, ktery by z toho kadru(+zraneni) vykopal vic. Jednu jedinou sezonu mel kompetentni kadr a ukopal z toho finale SC. Jinak mu Lou nedava sanci, to je proste muj nazor. Ale to uz je o Louovi a to sem nepatri.

DeBoer > Berube imo. A samozrejme zlatej Laviolette, i kdyz chapu ze nekdy si to zada zmenu i kdyz je ten trener dobrej.
Ja si zase nemyslim ze ten kader je papierovo sam o sebe taky zly. Tam prislo plno hracov, co boli inde dobrí a po prichode k devils sa proste bez problemovo zaridili k dalsim. Cez suck mod.
Ja si myslim ze papieorovo by oni mali byt niekde v boji o wild card, nejaka 8-10 pozicia. A tie "takticke" tahy co PDB robi.....

Laviolet....neviem ci sme sa my nahodou nezbavili nepochopeneho genia, ktory len potreboval nejaku normalnu obranu a nie tych drevakov co stale dostaval do ruky aby mohol roztocit ten powerhouse. U nas by sa to ale este dlhsiu dobu nedozil. Nejde mi ale do hlavy ze bol po zlych vykonoch vyhodení pomerne rychlo a Berube sa stale drzi. Alebo ho zase nechaju dosuckovat sezonu, prezije aj cele leto a ked v tom budeme zas pokracovat tak pride novy trener po 5 zapasoch? :hroza:

A navyse momentalne je v obehu par velmi zaujimavych mien.....
No a kto je podľa vás úplne najlepšia voľba z momentálne voľných trénerov, či už pre devs alebo flyers? Bylsma? Bocher? MacLean? Asi každý jeden by bol lepší ako PDB/Berube...
Mrože MaCa bych bral hned a to bez kecu.

Ale souhlas kdyz uz prohravat tak aspon poradne.
Takisto mroza ale z hlavy neviem kto tam este je. Na druhu stranu ked tu prosime pred NJD fans ze chceme mroza tak sme asi na smiech :D
Finch182 píše:Na druhu stranu ked tu prosime pred NJD fans ze chceme mroza tak sme asi na smiech :D
Prečo? Nechápem.....veď aj ja by som najskôr bral asi jeho z tých čo sú voľný, už len kvôli vidine, že by nám z Larssona urobil Karlssona :lol:
Neurobil u vas total paseku? :D
Atlantik píše:Jako vzdycky je to nahoda resp. kdyz ne primo nahoda tak velmi vkusna legrace. Nic z toho co Giroux dela neni stupidni a ani se neda kritizovat. Haters not gonna hate.
Obrázek
Zakazte mu hrat hokej! Co si to preboha dovoluje? To uz radsej mohol vytrepat priatelku v style nejakeho Rusa :thumbsup:

edit:
Both players spend their off season in Ottawa and I know they play some pick up hockey with/against each other. They are probably friends and Giroux is just messing with Gudbranson.
jeste jsem necetl, co jste tu dnes psali ohledne tankovani, ale Mase si asi prave na treninku zranil zada, takze McDavid je nas..
Finch182 píše:Neurobil u vas total paseku? :D
no počkaj teraz ťa nechápem už vôbec :D maclean-mrož z Ottawy nie je ten maclean, čo nás kedysi ešte pred PDB trénoval, to sú len menovci ak máš na mysli jeho, ak nie tak potom neviem jak to myslíš....
Samozrejme slo o jinyho MacLeana a Finch to popletl. Jinak mrož neni spatnej, ale kdyz tak spise si ho umim predstavit v NJ nez ve Philly. Neni idealni defenzivni trener, ve Philadelphii by na tu obranu trpel. Jersey by mohl ozivit (aspon opticky, furt tvrdim ze s tim kadrem to prilis nejde).
Ježiš, co to žvatlete furt? Prostě sranda o nic nejde ... vždyt to bylo jasný ... :slap: Guddy se určitě smál.
Sam Morin makes the cut for Team Canada World Junior squad!
:serus:
Ghost by mel zacit pristi tyden bruslit :yahoo:
Jake první s náskokem tří bodů, Claude sdílí druhé místo se Seguinem. :klobuk: What a game. A že to tak na začátku nevypadalo.
4-point game for G and Jake?
No, konečně. Už bylo taky na čase. :ciga:

Jsou to bohové. :poklona2:
Nechápem ako vy môžte s takým útokom mať toľko bodov, čo my. Vymente trénera a ste v playoff. Každopádne výhry vám želám lebo už sme pred vami, ehm či vlastne za vami a to taká Arizona, či Carolina na nás majú ešte 3 zápasy k dobru :hop:
Tak som zapol zaznam, leafs nam to tam sypu a este tam hodili tu grafiku ze ked leafs dali prvy gol tak maju 14-0-0 . Frustrovany hned zo startu som si teda pozrel vysledok :D no do prdele, to musel byt teda rybnik :D
Toto teda dopozeram, ze ja ch*j som nevydrzal a pozrel vysledok
I Kdyz nase vysledky stoji za starou backoru tak Giroux-Voracek jsou ozdoba ligy.Jsem rad ze mam aspon na co koukat kdyz uz koukam.

Jak jsem rikal atlatikovi vcera kdyz jsem prisel a bylo to 3:3 tak mi tvrdil ze muzu jit spat ale ja jsem rikal ze treba uvidim dalsich 6 golu :) a mel jsem pravdu :)
Giroux, in the last two games, has won 37 of 46 faceoffs (80.4%).
Monstrum. :thumbsup:

Jinak teď ten rozdíl mezi těma dvěma a zbytkem není tak do oči úplně bijící... A proto :arrow:
Pace over 82 games:

Voracek: 31g, 77a, 108p
Giroux: 26g, 74a, 100p
Simmonds: 36g, 23a, 59p
B. Schenn: 23g, 33a, 56p
Streit: 10g, 41a, 51p
Couturier: 21g, 23a, 44p
:scare:
Rono píše:
Giroux, in the last two games, has won 37 of 46 faceoffs (80.4%).
Monstrum. :thumbsup:

Jinak teď ten rozdíl mezi těma dvěma a zbytkem není tak do oči úplně bijící... A proto :arrow:
Pace over 82 games:

Voracek: 31g, 77a, 108p
Giroux: 26g, 74a, 100p
Simmonds: 36g, 23a, 59p
B. Schenn: 23g, 33a, 56p
Streit: 10g, 41a, 51p
Couturier: 21g, 23a, 44p
:scare:
Jinak zapas s Torontem byl moc pekne :) Logicky ne moc na obranu coz ja mam rad :) Musim pochvalit Vorase,Giroux coz je samozrejmost :) Ale Simmer tam mel hodne pekny chvilky a hlavne ta jeho asistence Rafflovi byla paradni ve skoku :) Couts efektivni 1+1.
Dale Shenn se zacina cim dal tim vic profilovat jako kridlo/strelec + neco mezi Simmerem (prace pred branou) a klasickym sniperem.Pokud bude takhle pokracovat a ustali se na kridle tak to bude super.

E:Jo jeste Laughton ten se zatim profiluje jako druhy center , je rychlej a agilni k tomu ma slusnou strelu i prihravku ale porad musime brat v potaz ze je zelenac ale do nasi druhy lajny by se perfektne hodil do budoucna.Laughton a Couts pro me ted spolu bojujou o druhyho centra i kdyz osobne se myslim ze druhej center bude Laugnton diky vlastnostem co jsem psal a jelikoz Couts trosku stagnoval posledni dobou tak do budoucna bude neco mezi 2 a 3 centrem.Bude hrat presilovky a kdyz se nekdo zrani bude schopnej ve druhy lajne zaskocit na centru ale ted si nemyslim ze by to byl druhy center v budoucnu ale treba me prekvapi.Kazdopadne na oslabeni nepostradatelnej.

jeste k Vorackovi měl tam dve druhy asistence kde vybojoval puk a nejak to doputovalo pres dalsiho hrace a do kasy ale ty dve prihravky na Girouxe tak ty byli bohovsky a to hlavne ta druha ta měla oci.

V zádu se kouka dobre na Streita supr dopredu a solidni dozadu.Zbytek je takovej jakej vime ze je.

Nejaky speky na zaver,
Lecavalier - vzdycky si rikam kdyz ma puk na hokejce a riti se k brance ze ted to rozbali a nasazi tam ty goly ktery se od nej cekaj ale vzdycky to nejak zamrda a je z toho maximalne turnover.

Panvicka -By me zajimalo za co si zaslouzil tech 7 mega nebo kolik to bere.

Awesome!
Zepp dnes debut v brane Flyers.. :fan: :fan:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA