neis píše:Kdo z lepších trenéru je vlastně k mání? Doufám že výměna příjde rychle! Myslel jsem, že Berube je taková rychlo záplata a né že bude trénovat dlouhodobě. Příjde mi jako by byla Philla zakletá na brankářkém postu a na postu trenéra. Bryz famozní sezona a za nás odpad, Bobr nic moc a další rok TOP golman NHL.Lavička je teďka zase pán trenér a u nás jeho styl vypadal jako jeden velký chaos. Opravdu si nepamatuji na rok, kdy by jsme hráli konzistentně a měli jasný obraz hry.. Na naše kluky musí být asi nekompromisní pedant, nebo já fakt nevím. Něco je špatně..
Bryz hral za obranou (systemem) Phoenixu, ktera dokazala udelat golmana skoro z kazdeho, kdo se tam postavil mezi tyce. To je pozustatek brilantniho Gretzkyho koucovani (humorna vlozka)..
Prvni sezonu chytal casto strasne a poustel goly, co by nemel, ale to byla spis psychicka zalezitost, proste to neunes. Ale druhou uz to bylo ciste na obrannem systemu a hracich, co se ho snazili aplikovat. Ono to nakonec vypada, ze to nebyla uplne Lavyho chyba, ze proste pro svuj styl potrebuje hrace. Predevsim musej bejt schopny zaskakovat za napadajici beky a to se ve druhe sezone uz moc nedarilo. (Ono se taky kazdej system hraje lip, kdyz mas konecne toho Webera k dispozici) Tech najezdu 2 na 1 a 1 na nikoho, to byl brutus. Za celou sezonu mel jeden slabsi gol od Kessela z uhlu.
Bobr naopak u nas chytal v prvni sezone velmi dobre a Bryze sme vlastne ani nepotrebovali.. Tim nechci rict, ze by to Bob vychytal sam, asi by byl zhruba v te pozici, co byl Bryz ve svoji 2, sezone. cely to bylo nestastny a chtelo to investovat ty melouny do D, ale nejakyho rozumnyho, ne do tech, co ted mame.
Ze je slozeni obrany nestastny to uz vime vsichni, ale vypada to, ze i vepredu to nebylo vzdycky idealni. Nekteri maj sice rychlosti dost, ale co vlastne maj v tom nasem pasmu delat, to nemaj vubec paru. Koukam na tebe Wayne.. Ani takovej Giroux, kterej hral dlouhy casy SH, nezvlada moc EV obranu.
Zkratka to zabere jeste nejaky roky a kouce, nez budem mit konkurenceschopny tym..