Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Hraje 4. lajnu.

A ano, Oilers jsou jediná a i poslední možnost, kam bychom ho snad mohli poslat. Jenže myslím, že to MacT neriskne a navíc Vinny má NTC. Myslím, že do Edmontonu by nechtěl.

A co se týče protihodnoty, my bychom se klidně spokojili i s 5. kolem za deset let, kdyby si vzali celej jeho plat.
Leo píše:Leca se zranil nebo hraje 4. lajnu? Možná by nebylo od věci ho vyměnit do toho Edmontonu :neviem: "Vysněnej" Thornton to sice není, ale nic lepšího asi MacT nevymyslí. Samozřejmě ne za Perrona :-D
Za 7th rounder??
Logan píše:
Leo píše:Leca se zranil nebo hraje 4. lajnu? Možná by nebylo od věci ho vyměnit do toho Edmontonu :neviem: "Vysněnej" Thornton to sice není, ale nic lepšího asi MacT nevymyslí. Samozřejmě ne za Perrona :-D
Za 7th rounder??
Třeba za pytel puků :giggle:
Leo píše:
Logan píše:
Za 7th rounder??
Třeba za pytel puků :giggle:
Kdepak. Ten pytel puku bysme museli pridat my, navic mu platit jeste pulku platu.
A k tomu 2 brankarsky hokejky.
S dnesnym vykonom som nadmieru spokojny :good:

Zas o krocik blizsie k McEichelovi
Lecavaliera jako cloveka mam rad , ale to co hraje to bych se zeblil.

Koukl jsem na highlights a mel jsem z toho pocit ze jsme 3/4 zapasu hrali v oslabeni i kdyz nebylo.Hrozny jeste ze jsem to nevidel jinak bych fakt vrhnul.Aspon ze Grossmann dal gol , pokud by nekdo byl tak blbej tak by jsme mu mohli namluvit ze kdyby udrzel prumer golu z posledniho zapasu tak je to solidni 60 golovy strelec.
Anger píše:z toho pocit ze jsme 3/4 zapasu hrali v oslabeni i kdyz nebylo.
No vono taky sme pi*ovali za Lavyho, ze beci furt propadaj jak pincujou.
Tak ted prozmenu, kdyz ma puk bek soupere, beci uz hlidaj nasi modrou. Asi Berubeho safe first..
“Yeah, I didn’t have too many shifts. It’s frustrating for sure," says Lecavalier.
Jen ať požádá o trejd. :pray:
Here is a typical 8-10 minutes if play.

Giroux wins a faceoff and the puck gets to Jake who brings the puck into the offensive zone. Giroux, Jake and Schenn gets lots of chances in the offensive zone...scoring or coming close.

Vinny and the gang get an offensive zone start and the puck is quickly in our end. The pressure mounts and our goalies make multiple saves to keep us in the game. Our d tries 2-3 times to clear the puck in panic but fail to do so. A goal gets scored, or Mason covers it up.

Couturier's line come on as he always starts in the D zone. They lose the faceoff and the team starts running around. Mason makes some nice saves and they finally clear the puck. Couturier intercepts a pass and they dump it in. A nice pass gets made but it't to Umberger or Read and the goalie makes an easy save.

The 4th line comes on and creates pressure on the the other teams D. Rinaldo goes for a flying hit but misses. Play comes down to our end where the team starts running around and Mason makes a great save and covers the puck.

Giroux's line comes out...see above for results. They also draw a penalty.

The 2nd unit starts and makes 8-10 passes without creating a scoring chance. Vinny has his stick in the air for a 1 timer the whole time. They use up 1:20 seconds of the PP.

The 1st unit come on and have 5 great scoring chances all thru the passing of Giroux. Finally, Voracek scores.

Vinny and the gang come out and get scored on.

Couts line comes out....see above.

4th line comes out....gets scored on.

Any a Flyers fan should tell you this is fairly accurate of how a period unfolds for us.

(source:hfboards)
kajo ja myslim ze mozeme byt radi ze ty si mal svoje problemy a ja som pocitil nutkanie kupit si playstation a nemali sme prachy na vylet :lol2:
Inak by sme uz davno mali listky a letenky a ani si neviem predstavit jak by som sa citil, pokazena radost. Pojdem tam asi iba raz za zivot a fakt nechcem zazit redyho osud, to prajem iba marovi.
Posadí Bellemara ... :thumbsdown: ... A.Mac at si posedí.
Obrázek
:frajer2:
AndyF píše:Umberger na lede je vic, nez Anisimov na marodce... :razzi:
Co Umberger... The Flyers are 2-9-0 with Coburn in the lineup, 6-3-3 without him.
Esem píše:Obrázek
:frajer2:
My jsme Kanada.
Někde jsem četl, že se spekuluje o tom, že by na lavičku Flyers mohl Bylsma, co byste na něj říkali?
Fuck Bylsma
Čekal jsem, kdo ví, jestli by na to měl koule tam jít.. ale přece jen, je dost možné, že nějaká změna nastane.
Z Bylsmu si i Berube delal prdel.. Neverim ze jde najednou najmout chlapa, ktereho 2-3 roky zapas co zapas svlekas do naha a vis o vsech jeho slabinach lip nez kdokoliv jinej.
Blbost ... ale myslím, že Berube poletí. :doh: nejde to házet na něj, to určitě ne ale některý jeho kroky nechápu ... a popravdě bych aji rád viděl někoho jiného ... sorry Chief :klobuk:
First time in his career, Lecavalier will be a healthy scratch.
Umberger vesele dál hraje :lol2:
Rono píše:
First time in his career, Lecavalier will be a healthy scratch.
If MacDonald joins Lecavalier in press box tonight, #Flyers will have $9.5M in salary cap space (13.7%) sitting as healthy scratches.
Kdo z lepších trenéru je vlastně k mání? Doufám že výměna příjde rychle! Myslel jsem, že Berube je taková rychlo záplata a né že bude trénovat dlouhodobě. Příjde mi jako by byla Philla zakletá na brankářkém postu a na postu trenéra. Bryz famozní sezona a za nás odpad, Bobr nic moc a další rok TOP golman NHL.Lavička je teďka zase pán trenér a u nás jeho styl vypadal jako jeden velký chaos. Opravdu si nepamatuji na rok, kdy by jsme hráli konzistentně a měli jasný obraz hry.. Na naše kluky musí být asi nekompromisní pedant, nebo já fakt nevím. Něco je špatně..
neis píše:Kdo z lepších trenéru je vlastně k mání? Doufám že výměna příjde rychle! Myslel jsem, že Berube je taková rychlo záplata a né že bude trénovat dlouhodobě. Příjde mi jako by byla Philla zakletá na brankářkém postu a na postu trenéra. Bryz famozní sezona a za nás odpad, Bobr nic moc a další rok TOP golman NHL.Lavička je teďka zase pán trenér a u nás jeho styl vypadal jako jeden velký chaos. Opravdu si nepamatuji na rok, kdy by jsme hráli konzistentně a měli jasný obraz hry.. Na naše kluky musí být asi nekompromisní pedant, nebo já fakt nevím. Něco je špatně..
Bryz hral za obranou (systemem) Phoenixu, ktera dokazala udelat golmana skoro z kazdeho, kdo se tam postavil mezi tyce. To je pozustatek brilantniho Gretzkyho koucovani (humorna vlozka)..
Prvni sezonu chytal casto strasne a poustel goly, co by nemel, ale to byla spis psychicka zalezitost, proste to neunes. Ale druhou uz to bylo ciste na obrannem systemu a hracich, co se ho snazili aplikovat. Ono to nakonec vypada, ze to nebyla uplne Lavyho chyba, ze proste pro svuj styl potrebuje hrace. Predevsim musej bejt schopny zaskakovat za napadajici beky a to se ve druhe sezone uz moc nedarilo. (Ono se taky kazdej system hraje lip, kdyz mas konecne toho Webera k dispozici) Tech najezdu 2 na 1 a 1 na nikoho, to byl brutus. Za celou sezonu mel jeden slabsi gol od Kessela z uhlu.
Bobr naopak u nas chytal v prvni sezone velmi dobre a Bryze sme vlastne ani nepotrebovali.. Tim nechci rict, ze by to Bob vychytal sam, asi by byl zhruba v te pozici, co byl Bryz ve svoji 2, sezone. cely to bylo nestastny a chtelo to investovat ty melouny do D, ale nejakyho rozumnyho, ne do tech, co ted mame.
Ze je slozeni obrany nestastny to uz vime vsichni, ale vypada to, ze i vepredu to nebylo vzdycky idealni. Nekteri maj sice rychlosti dost, ale co vlastne maj v tom nasem pasmu delat, to nemaj vubec paru. Koukam na tebe Wayne.. Ani takovej Giroux, kterej hral dlouhy casy SH, nezvlada moc EV obranu.
Zkratka to zabere jeste nejaky roky a kouce, nez budem mit konkurenceschopny tym.. :-/
Benoít Grloux :pray:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA