Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No tipoval som 1x, čiže remízu, alebo našu výhru. Dal som remízu a aj to vyšlo, no na nájazdoch sa pošťastilo nám. Parádička. Hráči podávali góly medzi nohy, Stempniak sa nám vypláca, zas 2 góly... Ja viem, čo je to za hráča a preto som ho chcel k Wolskimu, či do druhej lajny... Auocin nám zas rozhodol zápas v nájazdoch, po parádnej strele do vinkla. Už len 10 bodov! Tieto dva body si veľmi cením, uspokojil by som sa aj s jedným, no toto bola čerešnička na torte. Potom pozrem highlight, no som veľmi spokojný! Phoenix vyzerá veľmi silno, asi najviac za posledné roky. Dúfam, že v PO to dotiahne dosť ďaleko. Finále konferencie? Finále NHL? To by bola paráda, ale už postup do PO bude úspech. Neviem, čo by som spravil, ak by sa nám pošťastilo. V podstate sme dosiahli ten úspech už teraz. Vymanili sme sa z hernej biedy, nepresťahovali sme sa a dostali sme sa na popredné priečky!
Pozrel som aspoň highlight a dnes to medzi Yotes a Canucks vrelo. Fiddler tam bol aj v potyčke, dosť nervy chytil. Z tých akcii sme mohli dať oveľa viac gólov! Zas nám chýbalo šťastie v koncovke, veď to išlo neraz tesne vedľa tyčky, od brankára, ktorý nevedel, kde je puk. Raycroft predviedol aj dva fajné zákroky, hlavne ten hokejkou. Ďalší bol lapačkou, no puk išiel tesne nad betón a on ho s lapačkou vytiahol hore, ako keby vychytal vinkel. Škoda, gólov sme mohli dať viac. Vancouver to isté, tiež nás pritlačil, tiež mohol dať viac gólov, no dosť často v dôsledku chýb našej obrany. Bryzgalov mal šťastie, no aj nás podržal. Obrana sa mi nepáčila. Jovo nám zavinil aj 1. gól... Ako to môže dávať spoza brány pri tyčke? Tak skúsený obranca? Keď nevie čo s pukom, tak to mal dať po mantineli. Síce sa to odrazilo ešte od korčule hráča, no aj tak to išlo pri bráne. V tom ma sklamal. Vancouver ťažil z chýb našej obrany pri tých gólov. A tretí gól, tiež dosť lacný. Bryzgalov síce vybehol, no to bolo veľmi neisté! Ale veľmi neisté. Tiež by som to od neho nečakal. Ďalší lacný gól. Vancouver mohol dať gól aspoň z tých akcii, ktoré si vytvorili, no moc som takú nevidel. Musel to byť fajn zápas, ale na našu obranu by som sa asi nechcel pozerať. Raycroft v nájazdoch nič moc, no tam nás Bryzgalov podržal. Škoda toho, že sme nedali viac gólov a že Vancouver dal vlastne naše góly. Bol by to určite krajší zápas, kebyže dá Vancouver dáky gól z ich vlastnej akcie... Moc som tých akcii nevidel. Väčšinou keď zachytili puk, ktorý sa naši obrancovia snažili vyhodiť...
No zápas to byl supr.... občas jsem sledoval doslova s otevřenou pusou jak hráči zaváží puk do pásma a vymejšlí další akce (i když ono to asi bylo taky tim, že teď dlouho byla olympiáda.... a já často v posledních dnech koukal na tu naší otřesnou extraligu [a jako že play out neni špatná soutěž], takže už jsem trochu zapomněl jak vypadá dobrej zápas NHL).....

Co se předvedený hry týče byl to hodně vyrovnanej zápas... My jsme měli bleskovej úvod, Raycroft se ze začátku opravdu vyznamenal... Vancouver měl zase silnou pasáž v úvodu 3. třetiny, potom co vyrovnali na 3:3..... jnk. se hrál ale hokej nahoru dolu s šancema na obou stranách....

Co se gólů týče.... BRYZGALOVA NEJDE VINIT !!! Bryzgalov nemohl dělat nic jinýho, a naopak ho vybruslil skvělě... tam byla obrovská chyba obranců.... 1. jeden bek měl jed pořád s hráčem kterej přihrával (teď nevim kdo to byl z Vancouveru) ... vytvořit na něj tlak ať musí střílet nebo vymyslet nějaký jiný řešení.... 2. Když už tam Morris s Yandlem zůstali stát jak sloupy... měli aspoň uhlídat ty hráče, na který potom šla přihrávka.... znova... úplně namalovaný.. v celý sitaci byly úplně k ničemu..........

Bohužel nejenom ten 3. gól byl obrany.... Přesně jaks napsal.... všechny góly jsme jim darovali.... 1. gól Adrian Aucoin nepochopitelná chyba.... má hráče před bránou ... ví o něm a ratši odejde bránit hráče na kruhu... no jasně že ten před bránou se k puku dostal a dal góla.....

2. gól Jovocop.... to nepotřebuje komentář......

Když se na to podívam celkově, tak sice se hrál vyrovnanej zápas... ale na góly vyhrál Phoenix 3:0... ty 3 góly co jsme dostali to museli bejt naši dorostenci....

Obrana celkově vypadala dobře ... ale 3. individuální chyby (mimochodem každou vyprodukovala jiná obráná lajna ;))) v zápase proti takovýmuhle soupeři, to se prostě nesmí stávat :!: :!:

Útok ale vypadal good.... To je snad letos poprví kdy útok předčil obranu..... Naše první řada hrála nevýraznej hokej stejně jako první zápas po trade deadline co jsem viděl.... ale do šancí se opět dostávali, takže jneni co vytknout, snad jenom šťastnější kocovku.... Czech line si předvedla svůj standart ... no a lajna Pyatt - Fiddler - Stempniak no to byla radost (mimochodem postarali se o všechny 3 naše góly).... stejně jako jsem psal že mě uchvátila lajna Winnik - Fiddler - Stempniak předminulý zápas.. tak dneska mě tahle lajna opět zvedala doma z křesla..... To je prostě nádhera jak oni dokážou zakombinovat..... ten Stempniak nám hodně pomohl ... góly co dal to byla lahoda... Pyatt ale to samí, vybruslil z rohu a na dvakrát prostřelil Raycrofta.... :clap:

Nájezdy to už byla loterie... Bryz zrovna moc nepodržel... naštěstí většina dala... Doan klasika, mezi betony, ten jinak nájezdy už ani nejezdí....Stempniak pěkně vymíchal, Vrbata zkušeně no a Aucoin... co dodat.... to co bude dělat bylo vidět už z rozjezdu.... opět střela nad lapačku... opět gól... ten kluk má ze 3 pokusů 3 góly ;))) 100% statistika neni špatná.....

už se mi konečně rýsuje podoba našeho nového manšaftu....

Jovocop - Zetko
Yandle - DeMo

Takhle bude z 99 % vypadat naše TOP4 pro zbytek sezóny a play off..... a já moc doufam, že se nám tyhle hráče povede udržet a že s takovouhle čtyřkou vyjdem i do příští sezóny....

o zbylá dvě místa bude ještě boj.... Vandermeer - Aucoin a Lepisto - Schneider..... asi bych nejratši viděl dvojici Lepisto - Schneider.... s tim, že pokud se Schneiderovi nebude dařit, tak místo něho Aucoina.....

Co se útoku týče, tak ten už se letos asi moc měnit nebude.... do play off by sme měli jít s podobnou sestavou jako dneska..... ale příští sezónu, kdyby se nám vrátil Upshall ve stejné formě jako měl letos a udrželi jsme současný tým.... tak lajny:
Upshall - Lombardi - Doan
Wolski - Turris (Lang, Nokelalinen) - Stempniak
popřípadě
Wolski - Turris - Doan
Upshall - Lombardi - Stempniak
Czech line
a checking s Winnikem, Fiddlerem, Bizzym, Korpou nebo Nokelainenem....

Takovejhle tým už se mi jeví jako silnej.....

Mno ale zpět k současnosti.... Finále konference to zas nevim... Phoenix bohužel trápí to, co v play off většinou rozhoduje... přesilovky... to je taková tragédie.... že i možná ta Energie to hraje líp..... pokud by se nám je ale podařilo zlepšit...... tak tenhle tým určitě má na to alespoň to druhý kolo udělat
V ProHockeyi je zaujímavý rebríček top útokov v NHL. A našiel som tam aj lajnu (bývalú) Upshall - Lombardi - Doan, čo ma veľmi potešilo. Je na 11.mieste, pred napr. lajnou Malone - Stamkos - St.Louis, či Ladd - Sharp - Hossa, čo je veľmi potešiteľné. Do kopy majú stats 157 zápasov/110 bodov (45 plus 65), 111 trestných minút a -1 v štatistike plus/mínus. K lajne napísali celkom výstižne toto: Upshall vie výborne korčuľovať a vie sa do súpera oprieť. Lombardi zas presne a spolahlivo rozdáva medzi svoje krídla puky. Doan je "power forward", ktoré si razí cestu k bránke ako tank. Rozdáva hity, ako to len ide a využíva príležitosť k zakončeniu.
Je to napísané veľmi dobre....
K tým lajnam ti nemám čo vytknúť. S obranou by som to tiež chcel ako si napísal a v novom roku by som chcel Wolskiho so Stempniakom v lajne, ako si napísal.
Podľa tabuľky nám ako súper v PO vychádza zatiaľ Los Angeles, čo je v tejto sezóne asi najnejpríjemnejší súper, aký môže byť. Za nimi je Colorado, proti ktorému sa nám v sezóne darí, no aj tak sú to dosť podobné tímy. PO bude zaujímavé. Je to určite dačo iné, ako základná časť, ale aj tak sa bojím hlavne LAK..
Strengths: Defensive depth is exceptionally strong and diverse, with names like Oliver Ekman-Larsson, Chris Summers, Jonas Ahnelov, and Maxim Goncharov making it likely that Phoenix will have a solid defensive corps for many years to come. Sami Lepisto, David Schlemko, and Michael Stone could make solid bottom-pairing defensemen. The forward group is highlighted by hard workers and strong skaters, from Viktor Tikhonov and Kevin Porter, who've already made NHL impacts, to Chad Kolarik and Chris Brown, still some time away. Weaknesses: Mike Lee was drafted this summer, but he is several years away and there is not much depth in net beyond him. There is not much high-caliber offensive talent left in the cupboard, as most of it has moved to the NHL recently. Top five prospects: 1. Oliver Ekman-Larsson, D, 2. Viktor Tikhonov, C, 3. Brett MacLean, LW, 4. Jonas Ahnelov, D, 5. Kevin Porter, C.

Dosť zaujímavý článok. Myslím si, že to isté si písal aj ty pred pár dňami. Len som nevedel, že máme napr. aj Goncharova. To je rovnaký mladík, ako Larsson hrali na MS Juniorov a obidvaja excelovali. Tuto je pravda, že Phoenix ma o obranu na roky postarané. Ale som nevedel, že máme Goncharova...
Je to však starší článok...
Goncharova vůbec neznam.... :ja_neviem: O Summersovi už jsem slyšel... ale za Coyotes tušim ještě nehrál ani zápas.. takže jsem ho neměl možnost vidět v akci... Michael Stone hraje ještě v juniorech.... kemp sice zkoušel už letos ale.. odehrál jeden zápas a pak putoval zpátky do EHCL (nebo jak se ta liga přesně jmenuje).. takže uvidíme co v něm dříme.....

btw. co se soupeře pro play off týče.... je to zatim ještě hodně daleko ... a já si nebudu jistej že to play off uděláme až dokať už papírově nebudem moct vypadnout.... ale když už bych měl vybírat soupeře.. Los Angeles nebo Colorado si myslim že by mohli bejt hratelný... hlavně souboje s LA kua to by byly mutche..... No nejdůležitější ale bude udržet si 4. místo, abysme začínali na domácí půdě..... potom věřim že proti těmhle dvoum soupeřům bysme to první kolo mohli udělat.... ale jak říkam.. hlavní je se do toho play off dostat
Goncharov je obranca typu Gonchar. Čiže dosť ofenzívny bek, ktorý vie dobre útočiť, aj obraňovať. Na MSJ ho bolo vidno, mal číslo 5. Vedel dávať góly, v podstate, keď hral proti Slovákom, tak som sa ho bál, keď išiel do útoku.
CAR 0:4 PHX

Krásny výsledok. Po pravde som vravel, že ich dáme 8:0, ale to som bol nahnevaný, pretože nebolo človeka, ktorý by zohľadnil formu Yotes a preto vraveli X alebo 2 pre Carolinu. Nakoniec sme im dali "len" 4:0 a z tohto výsledku sa teším asi najviac v PO. Teraz nám ide séria povinných bodov do PO a preto som aj rátal s výhrou nad Canes. No takto sa na to ešte krajšie pozerá. Po pravda, ten nejaký gólik som čakal od nich. Dnes sme nedali moc pekné góly, azda len tie Hanzalove boli pekné, ako krásne spracoval skákujúci puk a ten 4. jeho druhý, kedy roztiahol parádne brankára. Ale ten puk spracoval ako starý harcovník, fakt paráda.
Obrana sa mi zdala, že nič moc... Dosť nás prečíslovali a často sme ich pustili k strele. Zdal sa mi, že tam panoval zmätok, pretože tam išli aj traja na jedného obrancu... Našťastie im v góloch stál výborný Bryzgalov a tento je shutout zaraďujem k nadpriemerným v tejto sezóne. Vychytal všetko možné, aj nemožné. Predviedol dáke 2 amazing save. Vychytnal aj nájazd. Pekne.
Zatiaľ je viac než dosť vydarenou akvizíciou Lee Stempniak, ktorý strelil zas 2 góly. Je to nadpriemerný hráč do 3.lajny, preto som ho chcel do 2. Avšak, keď sa chytil v tretej lajne, tak je zbytočné to meniť.
Už len 8 bodov, no ide to veľmi pomaly. GO YOTES GO

Tampa Bay Lightning
Atlanta Thrashers
Florida Panthers
Carolina Hurricanes :good:

Toto sú tímy, od ktorých čakám povinné body do PO... Najbližšie nás čaká Atlanta a to hneď túto noc. Možno hráči nebudú oddýchnutí, ale mali by sme tie dva body uhrať. Potom nás čaká Tampa a Florida, čo sú tiež fajní súperi. Viac by nás mohla potrápiť akurát Tampa, avšak tá nemá formu..
Zápas jsem neviděl, protože to vysílali na blbym stream torrentu... jedinej program kterej mi ještě nefachá :-( ....

4:0 krásnej výsledek... Caroliny jsem se hodně bál, protože ta jejich fazóna z poslední doby.... naštěstí Phoenix ukázal že už dávno neni ten tým, kterej sbírá body náhodně.... ale že sbírá body zaslouženě.... Ilya Bryzgalov :good: co dodat....jnk. řady nám dneska hráli úplně jinak... došlo k roztržení Czechline...

Jovo - Zetko
Lepisto - Aucoin
Yandle - DeMo

Wolski - Lombardi - Vrbata
Pyatt - Fiddler - Stempniak
Winnik - Hanzal - Doan
Korpikovski - Nokelainen - Průcha

jnk. do týmu se vrátil Viktor Tikhonov..... v nejbližší době by se měl připojit ke Coyotes... myslim že už na tomhle tripu....

jen tak dál..... Lee Stempniak... to byla akvizice :wawe: něco jako Upshall minulou sezónu....
Fúha.... Tak niečo mi v stats nesedelo, že prečo nemá Hanzal dáku nahrávku od Čechov a ono ich rozdelili. Tak tohto by som sa aj ja bál... Našťastie to náš tím nijako vážne nepoškodilo...
A Doan do tretej lajny? To je moc podľa mňa. Síce má dobrú postavu, ale je to hráč zatiaľ najhoršie do druhej...

Wolski - Lombardi - Vrbata
Winnik - Hanzal - Doan
Korpikovski - Nokelainen - Průcha

Vrbatu by som vymenil za Doana. Myslím si, že potom by nám aj 1. lajna zbierala viac bodov.
A ten Tikhonov pôjde do A tímu? Pretože v KHL to válil... Tak by sme ho mohli vymeniť za Lauriho?
No výhoda Doana je v tom, že dokáže hrát všude.... dokáže hrát jak scoring line, tak cheching line.... zápas jsem neviděl, takže nevim kolik přesně dostával ice-timu.. uvidíme jak budem hrát dneska....

btw. Tikhonov by měl jít do A týmu.... typově jsou to dost podobný hokejisti jako Korpi... myslim že práve Lauri bude ten, kdo ze sestavy vypadne pokud Tikh dostane šanci
Wanic píše:No výhoda Doana je v tom, že dokáže hrát všude.... dokáže hrát jak scoring line, tak cheching line.... zápas jsem neviděl, takže nevim kolik přesně dostával ice-timu.. uvidíme jak budem hrát dneska....

btw. Tikhonov by měl jít do A týmu.... typově jsou to dost podobný hokejisti jako Korpi... myslim že práve Lauri bude ten, kdo ze sestavy vypadne pokud Tikh dostane šanci
Jj. Tiež si myslím. Lauri poslednú dobu nič nepredvádza... Ale keď sa Tikhonov neuchytí, tak si myslím, že sa znovu vráti Lauri. A ako si povedal, sú si postavovo aj herne dosť podobní... Ja dúfam, že Tikhonov sa presadí, celkom sa mi v KHL páči.
No sice sem konečně rozfachal stream torrent.. ale v tenhle čas mi asi přenos nepůjde nikdy ... no co... zatim 0:0 neni špatný
Wanic píše:No sice sem konečně rozfachal stream torrent.. ale v tenhle čas mi asi přenos nepůjde nikdy ... no co... zatim 0:0 neni špatný
Nj. Ale už sme hrali dve oslabovky a Atlanta nás dosť tlačila. Našťastie nás podržal LaBarbera, ktorých chytá parádne. Tuším už na obidvoch stranách padli tyčky, ale je to pre Atlantu 2:1 na tyčky... V tejto tretine hrali lepšie...
No tak druhá třetina už mi zaplať pánbůh šla.... Yandle hodně náhodnej gól :D .. ale i takový padají....

Opticky jsme ve hře 5:5 lepší.... udělali jsme ale pár zbytečjnech chyb... kterých se musíme vyvarovat... byl z toho nájezd už nevim koho.... no ještě že přestřelil.... vyloučení plynou z únavy... je trochu znát... muíme se s tim porvat a udržet ten výsledek.... IMHO ten Schneider se mi zatim moc nelíbí :?

btw. lajny vypadaj dneska takhle (sice to v první třetině Tippet hodně točil, ale ve druhý už spolu nastupujou pořád):

Winnik - Lombardi - Doan
Wolski - Korpikovski - Vrbata
Bissonnette- Hanzal - Nokelainen (i když ty zatim nedostali moc prostoru, vypadá to jako bysme hráli spíš na 3 lajny... ale to bohužel mělo za následek taky to častý vylučování našich...)

obrana:
Jovanovski - Michálek
Yandle - Morris
Schneider - Aucoin
Načo to tak stále mení? Wojtek v tretej? No :hroza:
No Wojtek se nějak zadrhl co?Jak cestuje sestavou to nevěstí nic dobrého...U Wojteka je to tak že má sérii zápasů kdy hraje a skvěle a sbírá body...ale pak má hluché zápasy a to je zralý na posazení na tribunu...no doufejte že se rozehraje a bude hrát prim ve Phoenixu...Je to bezpochyby skvělej hráč ale má výkonostní výkyvy.
No a co říct k Muellerovi?Tak zatím teda hodně překvapuje.Naše přesilovka se s ním hodně zlepšila,má dobrou střelu,v útoku s Duchenem si vede velice dobře...Asi mu to pod Tippettem moc nesedělo.U nás dostal prostor a zatím si vede velice dobře.
Pro srovnání:
Wolski: 5 zápasů-2 goly-1 asistence-3 body-+/- +3
Mueller:6 zápasů-2 goly-6 asistencí-8 bodů-+/- +2
Jen doufám že Mueller bude v takových výkonech pokračovat i nadále.
Wojtekovi přeju at se mu u vás daří a stane se jedním z klíčových hráčů...Byl to jeden z mých oblíbených hráču Avs.Fandím mu. :wink:
Wolski nehraje špatně.... a když může hrát ve 3. i Doan... tak tam může kdokoliv... a navíc to že dneska hrál ve třetí neznamená, že ho tam odsunula špatná hra, jenom prostě trenéři zkouší najít nejlepší složení..... všichni se točí podle toho jak se jim zrovna daří... a navíc se to teď točí skoro každej zápas.... nevim jestli je to Tippetův záměr, nebo hledá ideální složení, ale pravdou je, že se nám takhle daří... a navíc ve Phoenixu je teďkon supr parta lidí, kde góla umí dát všechny ty 3. lajny.....

Myslim, že jestli se lajny ustálí Wojtek nebude hrát hůř než 2. lajnu.....

btw. včera jel snad 3 nájezdy (2 za hry) a neproměnil... bohužel, ale alespoň se do nich dostal... (mimochodem obě přihrávky na ten nájezd měl Mathieu Schneider)

Takže určitě bych výkony Wojtka nehodnotil špatně... je to daný spíš vyrovnaností řad....

víc bych se bál o Schneidera... sice přesilovka se s nim změnila o 150%.... ale při 5:5 se mi prostě nelíbil.... mnohem ratši bych objetoval naší přesilovku.. ale měl jistotu v zádu za 5:5.... nicméně uvidíme časem... play off už nám snad neunikne.... takže ještě máme 13 zápasů na to, abysme našli ideální složení....

btw. nic proti Muellerovo kvalitám, ale tim že chtěl odejít z Phoenixu u mě klesnul jako hráč a nepřeju mu nic dobrýho.... doufam, že kdykoliv se vrátí do Jobing.com arény... uslyšim stejný bučení jako posledně :evil:
Ja mám tiež na to rovnaký pohľad ako Wanic.
Mueller, k nemu len bleeee. Mňa sklamal, ale ako som spomínal, cením si, že povedal, že sa mu u nás nehralo dobre. Len bleeeeee k nemu... S mladíkmi sa dalo čakať, že si sadne viac, ale zas som nemyslel, že sa mu nebude hrať dobre s Lombardim, či Doanom... To musel robiť naschvál, pretože keď hráč nemá chuť hrať za tím, tak ho nebaví ani hra a nedáva si na ničom záležať.
K Wolskimu len toľko, že ja som s ním zatiaľ spokojný. Myslím si, že tréner mení lajny asi aj preto, aby vedel, s kým si sadne najviac, po prípade sa s niekým zohral ešte viac, než je... Zatiaľ nám to nezobralo body, ale ja by som s tým na jeho mieste skončil. Proste by som dal lajnu Doan - Lombardi - Wolski a nechal to tak. Možno mu stačí sa len viac zohrať, ako napr. Stempniakovi, ktorý hrá už dlhšie s tými istými hráčmi a začal dávať aj góly. Aj by som mu nakázal trénovať s nimi. Problém, alebo nie, že problém, skôr to, že neboduje bude v zohratosti. Ale myslím si, že sa chytí. Určite to nie je hráč typu Mueller, že tu je slnko, tak nebude hrať hokej...
Dnes ma výhra potešila. Kto to zas rozhodol? Aucoin!
4 nájazdy, 4 góly. Nie je to maník?
Po pravde, Atlanty som sa potom bál obávať a tieto dva body si cením... Na začiatku nás dobre tlačili.. Idem si mrknúť highlight a len dodám, že Lee zas gól!

Ešte k Jasonovi. Síce som len počúval zápas a aj to 1. tretinu, tak nám LaBarbera zachytal bravúrne. O tom svedčia aj strely a počet gólov... 41 striel, z toho 2 góly. Krásna štatistika, máme dvojku, ktorá v tejto sezóne ešte nezlyhala, keď sa dostala k šanci.
A teraz k zápasu....
1. tretina, ktorú som len počúval bola jasne v úlohe Thrashers, kedy nás tlačili aj vďaka presilovkám. Tuším sme tam mali dáke dva vážnejšie akcie, ináč nič. Hralo sa prevažne u nás...
Ostatné som nevidel, ale z highlightu sa mi zdalo, že po tej 1. tretine sme našu hru dosť zlepšili. Mali sme 2-krát viac vážnejších akcii, ako Atlanta. Atlanta vystrelila určite viac krát na nás aj vďaka presilovkám. Ich presilovky sa mi celkom páčili, ale nás podržal Jason...
Ondrej Pavelec na druhej strane sa mi zdal veľmi, ale veľmi neistý. Niektoré jeho zákroky boli tak prehnane neisté, to bolo vidno, aj keď sa pri normálnej strele hodil na celú čiaru... Jednu lapačku tam mal celkom dobrú, no potom znovu ďalší neistý zákrok...
Dosť ma pobavil náš 1. gól... Vtedy stál pred bránou náš hráč a obranca Thrashers ho sotil a Yandle akurát vystrelil... A padol vinkel. Kebyže ho obranca nesotí, tak by ho ten puk asi trafil :D.
Atlanta dala veľmi pekný 2. gól po dobrej nahrávke a nasmerovaní do brány. Pekná, ľahká, no účinná akcia... V predĺžení mali akurát oni asi jednu vážnejšiu akciu, tam sme mali šťastie, že sa náš hráč vyrúbal do brány a posunul ju... Ináč by to Peverley asi dorazil...
A k samotným nájazdom, tam boli chuťovkové nájazdy Vrbatu a Peverleyho... Paveleca zmiatol pohyb na korčuliach Vrbatu... To spravil fakt pekne... No po tom, ako sa hodil, to bolo tiež neistý... Rich to premenil s istotou a tiež pekne...
A k Aucoinovi, ten chalan dal v 4 zápasoch strelu na to isté miesto :D A vždy to dal :D. Strela do vinkla nad lapačku :D. Už bolo jasné, že jak bral puk, čo spraví :D. Ale brankár nemá šancu, tá strela je rýchla...
Wojtekovi dnes nešlo... Mal dosť veľké šance a aj ten nájazd mohol dať lepšie. Myslím si, že mal dosť času, aby puk ešte nadvihol, pretože Pavelec ležal na zemi dosť dlho a on mu to dal rovno do betónu... Dnes mu nešlo.. Cením si tieto 2 body.
Já ale nemám nic proti Wojtekovi.A neřekl sem že hraje špatně,jen když se podívám na poslední tři zápasy,tak tam svítí 0 bodů a to je přesně to co dělal u nás...Měl hluché zápasy...a takhle hraje od doby co nastoupil do NHL...Ale jak se mu daří,tak je na něj radost koukat.To jako každopádně.Ja mu přeju,at se u vás stane hvězdou... :wink:
A k Muellerovi asi tak.Chápu vaše rozhořčení.Je ale jasné,že když se hráči nedaří,tak se chová divně a děla vše pro to aby ho vyměnily...ja doufám že u nás se chytne a bude hrát tak jak doposud v našem dresu hraje... :thumbsup:
No k Aucoinovi těžko něco dodávat.... 4 ze 4 mluví za vše... btw. a všechny vítězný :clap: :clap:

Nevim, mě se dneska Wolski líbil, samozřejmě kdyby šance proměnil bylo by líp, ale mrzet nás to nemusí 2 body máme a navíc alespň si ty šance dokáže vypracovat to se taky hodně cení.. jestli si tohle tempo co nasadil bude držet tak mu to tam dřív či později určitě padne....
co se nájezdu týče měl to řešit líp, ale po tom co udělal už se s pukem nedalo nic dělat... měl to na backhand a puk už měl u golmanova betonu.... to už fyzicky snad ani nebylo možný zvednout ;))) ...

to primaprema: Mno a to je právě to o čem mluvim... Podle mě se tomu nedají říkat hluché zápasy.... nebo nevim co přesně myslíš pod pojmem hluché... ale Wojtek byl ve všech zápas ve kterých nebodoval hodně vidět a skoro v každym si vytvořil dobrou šanci... bohužel většinou to skončilo buď na špatném zakončení nebo občas i špatnou souhrou se spoluhráči... mno a samozřejmě trošku i štěstíčko chybělo...... ale to se někdy stane každému hráči....

jnk. to mi ještě připomnělo, že s Vrbatou si zatim podle mě moc nesedli... protože šance do kterých se včera dostal byly většinou z přesilovky a ve hře 5:5 byl oproti minulým zápasům přecijneom míň vidět.... přesně jak píšeš vrátil bych ho k Doanovi a Lombovi.... nebo aspoň jednoho z nich....

A ještě jedna horší zpráva na závěr... Hanzal utrpěl lehké zranění... proto jsme nakonec dohrávali jenom na 3 lajny..... podle prognóz by to ale nemělo být nic vážného a na led by se snad měl vrátit už na tripu
No nemôžem si pomôcť ale Yotes sadli Stempniakovi ako riť na šerbel :good: .
Bluesfan píše:No nemôžem si pomôcť ale Yotes sadli Stempniakovi ako riť na šerbel :good: .
S Fiddlerom si sadol, to treba uznať. :good:
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO