Proč by sis mě měl proti sobě poštvávat?fantomas píše:Hm, nemyslim si, že se uplně chápeme, takže bych toho radši nechal. Nechci si tu proti sobě nikoho poštvávat, byl to normální, nevinnej (leč lehce rejpavej) komentář o soupeři...
Rono,
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Proč by sis mě měl proti sobě poštvávat?fantomas píše:Hm, nemyslim si, že se uplně chápeme, takže bych toho radši nechal. Nechci si tu proti sobě nikoho poštvávat, byl to normální, nevinnej (leč lehce rejpavej) komentář o soupeři...
Číst něco o "svý pravdě" zrovna od fanoušků Philly je... ehm, zarážející.Anger píše:Pridavam se , kluci nezlobte se ale s fandama Montrealu vazne nema cenu se hadat a nebo dohadovat vazne o nicem at uz jde o pocasi a nebo hokej.Opravdu to nema smysl.Kazdy tu ma svou pravduRono píše:to fantomas & other:
Aneb nepouštějte se do diskuze s fans Canadiens z HF.
Hele zrovna ja vzdycky drbal i svoje hracefantomas píše:Číst něco o "svý pravdě" zrovna od fanoušků Philly je... ehm, zarážející.Anger píše:Pridavam se , kluci nezlobte se ale s fandama Montrealu vazne nema cenu se hadat a nebo dohadovat vazne o nicem at uz jde o pocasi a nebo hokej.Opravdu to nema smysl.Kazdy tu ma svou pravduRono píše:to fantomas & other:
První odstavec souhlas, to jsou naše klenoty až na DD, to je ale už úplně jiné téma.fantomas píše:Když tady nejde ani tak o to, že by mi nešel váš úspěch přes nos. Naopak, o Deharném už delší dobu píšu, že mi přijde nedoceněnej; Gallaghera mám jako hráče moc rád a bral bych ho k Sharks okamžitě; Pacioretty když má den, tak ti rozcupuje obranu, ani nemrkneš, etc.
Takže to neni o nepřejícnosti, mě to spíš regulérně mrzí - když vidim Ellera i Galchenyuka, nemůžu si prostě pomoct a musim myslet na to, kde by asi teď byli, kdyby je trénoval kouč s pozitivnějšim přístupem ke hře.
Navíc Therrienův Montreal je zvláštní případ, kdy mi "eye test" řiká zhruba totéž, co Corsi a další statistiky, který jak vim u vás v topiku neuznáváte (a upřímně, máte k tomu pádný důvody, hehe). Ale zase si tu nebudu hrát na nějakýho experta na východ, tim nejsem ani omylem a speciálně ne letos, kdy sotva zvládám sledovat západ.
Co to meleš? S Fantomasem se úplně normálně bavím a my dva se spolu pokud vím snad nikdy nebavili. A zrovna Phily fans nikdy nemají svou pravdu a nejdou si za svým, vůbecAnger píše:Pridavam se , kluci nezlobte se ale s fandama Montrealu vazne nema cenu se hadat a nebo dohadovat vazne o nicem at uz jde o pocasi a nebo hokej.Opravdu to nema smysl.Kazdy tu ma svou pravduRono píše:to fantomas & other:
Hehe, teď nevim, jestli to brát jako kritiku, nebo...Parda píše:Nikdy jsem neřekl, že corsi a jiné moderní stats neuznávám, ale nijak se jimi neřídím, neb jsou jako každá statistika, velice zrádné. Ale jsem si naprosto vědom, kde máme velkou převahu (buly, PK) a kde jsme dno ligy (hlavně GF, PP, corsi i possesion). Jen tomu nepřikládám takovou váhu, ale ty jsi zde na foru tímhle známý, takže pohoda![]()
No já jen, že ty na ty čísla dáš a hodně je tady vytahuješ na foru, což je v pořádku, nic proti tomufantomas píše:Hehe, teď nevim, jestli to brát jako kritiku, nebo...Parda píše:Nikdy jsem neřekl, že corsi a jiné moderní stats neuznávám, ale nijak se jimi neřídím, neb jsou jako každá statistika, velice zrádné. Ale jsem si naprosto vědom, kde máme velkou převahu (buly, PK) a kde jsme dno ligy (hlavně GF, PP, corsi i possesion). Jen tomu nepřikládám takovou váhu, ale ty jsi zde na foru tímhle známý, takže pohoda![]()
nicméně jo, tebe mám zafixovanýho jako jednoho z těch, kteří aspoň ty advanced stats berou jakž takž v potaz, já jen že jednou z toho byl u vás v topiku šílenej flame, když sem se odvážil poznamenat, že ste mezi nejhoršíma týmama v otázce puck possession.
Mike Brown. Scott Hannan. John Scott.Once we committed ourselves to the rebuild we had to steer straight, even if there was some disappointment(...)The rebuild is in full progress.
Nah. Poslední rental na způsob Iginla k Pens (tj. pořádnej rental s ambicema tým v krátkym horizontu skutečně pozvednout), co si od Sharks vybavim, byl Bill Guerin v roce 2007 - dávno před Hassem.We got fortunate when we acquired Joe Thornton in a trade and had with Todd McLellan an excellent head coach. What was the missing piece? Was it drafting, trading, rental players, we tried them all.
Mehehe.The management, John and Doug, did a good job.
WHO THE HELL CARES?!We are trying to finalize with the City of San Jose a new arena deal keeping the Sharks at home. We are trying but have not been successful to change the unfavorable TV deal the Sharks management signed a while ago.
Štěstí při Thorntonově trejdu. Štěstí na draftu. Tak to jo.With some luck in the draft this summer and a new team behind the bench we will fully attack again and show some good sport.