Aspoň se bude skvěle doplňovat s nejslabší a nejdražší obranou v lize.Finch182 píše:a je to najslabsi a pomaly najdrahsi utok v muzstvecepi píše:lolkajo píše:Umberger-Lecavalier-Rinaldo![]()
hambaca a vincenta ste urcite neriesili s cielom posilnit 4.utok![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Hambac sa bral len kvoli tomu, aby sme sa zbavili Hartnella. Teda jeho zmluvy. Samozrejme, ze teraz je este lepsi hrac ako RJ, ale o take 2 roky...moze to vyzerat nepekne. Podpis Vinnyho bol diskutabilny uz vtedy, ked ho Holmgren ziskal.cepi píše:lolkajo píše:Umberger-Lecavalier-Rinaldo![]()
hambaca a vincenta ste urcite neriesili s cielom posilnit 4.utok
Proti Wild mi tak špatní nepřišli, tam jsme celkově hráli moc pěkně. Já mám celkově nějak štěstí na Vinnyho výkony, když se dívám v klidu na celý zápas tak mi tak hrozný nepříjde.. Umby ale jo, ten je neskutečně neslaný nemastný.
Jinak je naprosto úžasný pohled vidět Vorase před Crosbym v kanadském bodování, to je fakt nádhera
Nevím co ten kluk dělal v létě, krom toho že přestal jíst pečivo, ale s Girouxem jsou fakt smrtelní i když by se mohli více prosazovat i ve hře 5vs5, tam snad Claude nedal ani gol i herně nic moc.. Ale jestli nezačneme hrát oslabení aspoň průměrně, tak papa PO, v této činosti na nás nikdo nemá. Nevím jestli Berube nevidí ten chaos, nebo proč stím nic nedělá, ale tohle je fakt velmi chabé. Celkově vylučování je letos jako na houpačce, některé zápasy hrajeme dost disciplinovaně, nebo rozhodčí i přimhouří oči a jindy nás naopak drtí jako za starých časů, asi nás někteří stále nemají v lásce
Jinak je naprosto úžasný pohled vidět Vorase před Crosbym v kanadském bodování, to je fakt nádhera
Videl jsem dve tretiny zapasu ale nejak jsem asi nevidel dost na nejake obsahle hodnoceni , ale jedna vec mi trosku stve.A to je ze to chce vetsi podporu v utoku od vsech rad.Bodovy rozdil je propastny 1.Voracek 29 2.Giroux 3.Shenn 15
To je dost velkej rozdil a chtelo by to tu prvni lajnu ktera boduje jak na bezicim pasu trochu podporit jinak to bude spatny.
To je dost velkej rozdil a chtelo by to tu prvni lajnu ktera boduje jak na bezicim pasu trochu podporit jinak to bude spatny.
Ja by som zas vratil simmera do prvej a schenna ku coutsovi, vtedy fungovali lajny dve, teraz zas iba jedna.
Ale horsia je disciplina, v prvej tretine zas extremny vysoky pocet oslabeni. Hrat takto proti lepsie hrajucemu muzstvu tak sme tam mohli viac krat inkasovat (obzvlast pri nasich pk) a zapas by sa vyvijal inak.
A to je dalsia dolezita vec, nase pk. Otras....
Ale horsia je disciplina, v prvej tretine zas extremny vysoky pocet oslabeni. Hrat takto proti lepsie hrajucemu muzstvu tak sme tam mohli viac krat inkasovat (obzvlast pri nasich pk) a zapas by sa vyvijal inak.
A to je dalsia dolezita vec, nase pk. Otras....
Tak G a Voras hraju inu level, neocakavajte, ze sa im niekto bodovo momentalne co i len priblizi
Len keby este Jake sa nesnazil zakazdym prihrat, aj ked ma prazdnu branu pred sebou. Je mi luto, ze prime tychto dvoch hracov stravime v priemernosti
Pretoze s obranou, kde figuruju AMac, Gross, Schenn a Coburn musi hrat top pairing, to ine byt ani nemoze. Stale tu hovorime o Ghostovi, Morinovi, Sanheimovi a Haggovi, ale sranda bude ked vsetci bustnu
Minimalne u Hagga to ale necakam, ten uz je teraz jeden z najlepsich obrancov v AHL. Najvacsi upside vidim ale v Sanheimovi.
Já ani nenapsal, že už máme.kajo píše:Ved to nemame este ani teraz![]()
dejf píše:Možná na začátku sezony 2005-06 dvojice Forsberg-Gagne.
edit: Tak to nějak nemůžu najít. Ale spíš to vypadá, že Forsberg vedl statistiku a Gagne střelce.
EDIT:
Kdyby někoho zajímalo. G druhý v počtu střel (po Ovečkinovi). A nemá ani jeden gól z even-strength.
Tak ja tych dvoch riesim ako celok (Vinny-Umberger)
Ja neviem, kto ho sprdol, ale ja som videl viac menej, to co ty. Stale tam vidno nejaky hlupy turnover, ale uz nie su tak zatlaceni vo vlastnom pasme a aj smerom dopredu nieco vytvorili. Hovorim, je to ale zasluha Laughtona, ktory sa mi tie tri odohrate zapasy velmi pacil.
V jednou v nějakém zápase tehdy dostal 100% starty v off-zone v jedný celý třetině a udělal z toho 1+1. Jo, je hezký, že je do obrany výbornej, ale to nikdo nevidí ten potenciál v útoku v tom vedení?Couturier is tied in even-strength points (7) with Anze Kopitar, David Krejci, Gabriel Landeskog, Adam Henrique and a handful of others.
Couturier only starts 37% of his shifts in the offensive zone.
Kopitar, 57%
Krejci, 45.7%
Landeskog, 49.5%
Henrique, 49.5%
A btw oddělil bych od něj Reada, kterej je letos prostě tragickej.
Ja to rikam furt ze Couturier je hlavne zatracene chytrej hokejista.Sice nema extra ruce ani neni super strelec ale tou svoji inteligenci to dokaze nahradit a navic je vyhoda ze je vysokej 193 cm pokud se nepletu , takze do obrany ma sakra vyhodu dlouhe hole a dosahu.Do utoku by potreboval trochu vetsi podporu.
Ale na to aby tahnul tym spolecne s Vorackem a Girouxem na to ma jeste podle me cas.Je to porad mladik kterej bude zrat kdyz ho nebudeme nejak mrzacit jako treba NJ Larssona.
Ale na to aby tahnul tym spolecne s Vorackem a Girouxem na to ma jeste podle me cas.Je to porad mladik kterej bude zrat kdyz ho nebudeme nejak mrzacit jako treba NJ Larssona.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF