Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak tohle je šok. Ashton vyměněn do Toronta. Z toho jsem hodně zklamán, od něj jsem čekal hodně
Crazy Yzzy zase válí :D
Zasa ste vystuzili obranu. Aspon myslim. Mike Commodore a Brian Lee a najma Keith Aulie z Toronta, ktory prisiel za Ashtona by Vam mohli pomoct.
Mike Commodore pomoze tak superovym utocnikom :D
MinonkySK píše:Zasa ste vystuzili obranu. Aspon myslim. Mike Commodore a Brian Lee a najma Keith Aulie z Toronta, ktory prisiel za Ashtona by Vam mohli pomoct.
:thumbsup:

Mike Commodore for conditional 7th rounder 2012

OK, Commodore sice je obecně považován za jednoho z nejhorších beků ligy, ale depth v naší momentální situaci není na škodu. Yzerman udělal Hollandovi laskavost. Commodore přišel na 20 zápasů, HS může být vždycky. Alespon nebudeme zbytečně oslabovat Norfolk.

Keith Aulie from the Toronto Maple Leafs for forward Carter Ashton

Nejvýznamější výměna. Za Ashtona jsme MĚLI získat víc, nicméně: Aulie je NHL ready, big, strong, shut-down type, top4 potenciál. Ročník 89. Nikoho podobného jsme v organizaci neměli.

Brian Burke on Aulie: "We're trading away an asset who we think will have a great NHL career. big, strong defenseman. he's a good man"
Yzerman: intention is to bring Aulie to Tampa Bay

Všichni ho chválí, Toronto si Aulieho velmi cenilo. Hedman, Brewer a Aulie, to by měl být základ naší obrany pro příští rok.

Brian Lee from the Ottawa Senators in exchange for defenseman Matt Gilroy

Lee je stále mladý a změna prostředí ho může nakopnout. Letos byl v Ottawě 6.bek, takže u nás bude nejhůř 5ka. Pravák, velký, solidně brání. Po sezoně bude RFA, takže pokud nepřesvědčí, nemusí obdržet kvalifikační nabídku. Rozhodně dobrý pokus se strany Yzermana. Horší jak Gervais rozhodně nebude.
Komodor si musi nechat narast to afro v tom je jeho sila a ked sa tak stane bude to opet mocny komodor co vymeta jedno SC finale za druhym.
Pro mně jednoznačně největší šok trade Ashtona :-/ Každopádně sem hodně zvědavý na Aulie a je fakt, že v obraně nás tlačí bota mnohem víc. Co mě ale ještě zamrzelo, že sme nevyměnili Clarka, Halla a hlavně Malona, bohužel. Nic významného se neudálo, jeden veterán co tu dohraje sezonu a pak dva nadějní mladí beci co můžou jenom překvapit, not bad :thumbsup:
Steve Yzerman said Commodore and Lee will be available to play 2morrow; Aulie has visa issue that may prevent him from getting here till Wed.
No z výměny Ashtona jsem úplně v šoku a nevím zda Aulie je plnohodnotná náhrada. Uvidíme jak se oba prosadí. To ukáže čas. Každopádně o výměně Halla a Malona jsem pochyboval. Kdo by je chtěl. Hall o ničem a u Malona byl asi problém délka smlouvy, jinak by se asi zájemce našel. Clarka jsem i trochu očekával, že vymění, protože on určitě mohl někomu v PO pomoci a má vcelku příjemnou amlouvu (nízká a končí) a o beky byl zájem. A jsem zvědav čím se jednou odvděčí Wings. Steve jim už podruhé během chvíle vcelku pomohl. I když poprvé za to dostal 1. kolo. Tak snad bude využito dobře :)
Yzerman: "Acquiring Keith Aulie is something we've been talking about with Toronto for a long time...he's a young player. big, mobile d-man"

SY: "Brian is a little bit younger - a defensive, stay-at-home guy, right-hand shot. we thought his play has really picked up this year"

Yzerman: "I came into today not expecting to do a whole lot, and we're pleased with the outcome of the afternoon"
Angelidis, Smith a Oberg posláni zpět do Norfolku. Povolán byl navrátilec Brandon Segal :) Commodore a Lee si v dalším zápase už zahrají, Aulie ještě musí vyřešit víza. Každopádně rád bych ho viděl ještě letos hrát v Áčku :hmm:
S Auliem se počítá natrvalo do áčka. Commodorea budeme asi využívat jako 7.beka. Máme dost beků, ale málo útočníků. Connolly zůstává v áčku. Poslední dobou hraje solidně.
Mno, Yzerman měl asi ještě hodně volných minut do konce měsíce, tak se rozhodl to využít :-)
Uvidíme no, jak jste psali, Commodore proč ne na těch 20 zápasů, Aulie je potřebná depth do obrany, takového fakt nemáme, bude mít pěkně možnost ukázat co v něm je. Akorát ten Gilroy <> Lee swap nevím, mě nepřišel Gilroy úplně špatný, určitě bych měl radši jeho než Bergerona. Na Leeho jsem snad nic dobrého nečetl....no uvidíme časem. Stejně tak u Ashton <> Aulie, ale tady by mě zajímalo, jak to budem řešit s těmito typy hráčů - Ashton pryč, Downie pryč a Malone.....je Malone.
Purcell, Thompson a Mikkelson mají chřipku, takže dneska možná nenastoupí :hroza: Smith, Angelidis a Oberg znovu povoláni :lol:
Gilory bude v létě UFA a zřejmě nefiguroval v dlouhodobých plánech. Lee je mladší, líp brání a máme ho v podstatě na tryout. Pokud nepřesvědčí, nemusíme mu nabídnout kvalifikační nabídku.
Look for Cory Conacher to sign his entry level contract with the Tampa Bay #Lightning tomorrow...Currently 4th in AHL scoring w/ Norfolk. Because of age Cory Conacher will sign a two-year entry level deal with max signing bonus ($92,500) and max AHL money $70,000 #Lightning.

Paráda, ještě aby v létě naplnil naše očekávání, resp. moje očekávání :thumbsup:
Ahojte som fanúšik TBL a som rád že som konečne našiel Forúm z FANS Lightning takže konečne si môžem prečítať aj názory iných ľudí :cool:

Trochu ma mrzí výmena C.Ashtona. Veľká nádej Tampy a myslím si že Pánik alebo Namestnikov nebudú tak kvalitný ako je on. Veľké + ale je že máme stále Coryho Conanchera ktorý je veľký talent a v Norfolku sa ukazuje veľmi dobre.

Dnešný zápas s Montreal som pozeral aj v noci a musím povedať že som veľmi štatný Tampa aj z veľmi slabou zostavou konkuruje iným teamom a ukazuje že na PO má! Len nech sa vrátia Vinny Bergeron a Hedman :?
Budu si muset něco ujasnit:
1. Podle ice-time se ve druhé (!) lajně pohybovali Hall, Pyatt, Wyman a Smith
2. Skoro všichni beci hráli tak o dvě pozice výš než by měli/jsou zvyklí
A stejně jsme vyhráli? :D To je docela úspěch.
To máš pravdu je to veľký úspech ale s takou zostavou nebudeme vyhrávať vždy, a ak chceme uvažovať o Play-off tak treba tie lajny trochu upraviť...no som zvedavý na Leeho a Aulieho ale dneska nás zachránil Garon :oslava:
Lee se prezentoval solidním, poměrně nenápadným výkonem. Měl jeden huge hit. Už na první pohled je o třídu lepší jak Gervais :jn: Purcell byl slabý, nyní má 3 dny na to, aby se dal 100% do pořádku. Connolly si sám vypracoval obrovskou šanci, když udělal jednoho beka Habs, ale na Pricea nevyzrál. JT Wyman navázal na výkony z prvních zápasů. Commodore se mi zdál OK. Garon chytl asi 3 čisté goly...

Oberg mě šokuje...
Jo Wyman hraje nad očekávání dobře. Teda spíše sem od něj nic nečekal a příjemně překvapuje. Purcellova hra odpovídala jeho zdrav. stavu. Snad se z toho brzo vyleží. Nevím proč raději jeden zápas nevynechal. Jinak je nutno říci, že tato sestava možná stačí na habs, ale proti lepšímu soupeři by to byl jiné kafe
Presne tak proti teamom ako NYR či BOS OTT (tie zápasy nás čakajú v bud.mesiaci) to bude oveľa ťažšie :cinka: . Tiež som názoru ze z Leeho môže niečo vyrásť a Wyman sa môže stať naozaj dobrým hráčom pre Bolts...Ohľadom Teddyho Purcella niesom v obraze, čo mu je že nehral na 100% ?
Kabinu zasáhl nějaký virus a Mikkelson, Purcell, Thompson a Wallace byli všichni před zápasem s otazníkem. Nakonec nastoupil jen Edward a evidentně nebyl ve 100% kondici.
prý má nějakou chřipku, virózu nebo nějakou takovou havěť. no a rýmečka to je potvora, na to může chlap i umřít :D
The Bolts have signed forward Cory Conacher to a two-year deal. :thumbsup:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES