Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Coburn góly :jn:
Esem píše:Coburn góly :jn:
Coburn taky sundal Masona..
Obrázek
Mimochodem, vyhrabat hrace jako je Umberger bylo taky neco, celkem specialni exemplar.
Dalsim mimochodem, MDZ je taky zraneny a asi dnes nenastoupi.
AndyF píše:Dalsim mimochodem, MDZ je taky zraneny a asi dnes nenastoupi.
No to snad... Další obránce, který něco hrál... :slap:
Utkani s rangers beru skoro jako automatickou prohru.

Koukl jsem na Highlights a Mason to drzel fakt dobre ale bohuzel to bylo k nicemu.Rangers nam fakt nesedi a neumime na ne.

Nekdo to videl cely ? Co Umberger ? Driv jsem mel pocit ze kdyby jsme hartnella vymenili za drafty udelali jsme lip.
Ja som vydrzal tak kusok za polku a potom som hodil uterak. To sa hralo na jednu branu, jeden brutal turnover za druhym, brutalne straty puku, na strely to muselo byt v polke snad 10:30, nechce sa mi ani pozerat na staty.
Nemam slov, tie lajny poskladal jak cisty demen*.

Dnes red hot wild, no to zas bude.....
Tak jsem koukal, a mame 8 beku zranenejch. Atlantik uz by prosim mohl tu woodoo panenku odlozit :pray:
Comment of the day (so far) comes from a comment on a Deadspin article about the Hextall rampage last night :

"ARE YOU FUCKING KIDDING ME? THAT'S FUCKING EMBARRASSING! JESUS FUCKING CHRIST!" he said, before turning off the 76ers game and calmly addressing his team.
:jj:
Obrázek
:poklona2:
Čumim jak puk. :-O První třetina velmi dobrá! Umberger a jeho parťák Vinny zřejmě zjistili, že už se hraje. A že bylo na čase. Ten Rinaldův hit. :-D
Koncovka tedy zoufalá jako v českém nároďáku a to je co říct.
:lol2: Vážně AMac za 5 miliónů a takovou pi*ovinu před třetím gólem?

Cobrun tragickej od zranění, absolutně nepřinesl žádný plus do hry. Ne. Ale ono je to jedno. Tragickejch jich tam je víc...

Dneska + jen pro Vorase, Busta, Gho, Schultze a Streita. Ostatní budíček. :mad:
Rono píše::lol2: Vážně AMac za 5 miliónů a takovou pi*ovinu před třetím gólem?

Cobrun tragickej od zranění, absolutně nepřinesl žádný plus do hry. Ne. Ale ono je to jedno. Tragickejch jich tam je víc...

Dneska + jen pro Vorase, Busta, Gho, Schultze a Streita. Ostatní budíček. :mad:
Až tak špatný, jo? Já to zabalila v půlce druhé třetiny.
Ze sa ja ko*ot stale na to pozeram. To je neskutocne
Rono píše:Dneska + jen pro Vorase, Busta, Gho, Schultze a Streita. Ostatní budíček. :mad:
A Laughtona..tolko sanci ale mat a dat len dva goly. Wild lepsi urcite neboli...a tych striel co poblokovali :scare:

Prineste niekto tucniakov :!:
kajo píše:Prineste niekto tucniakov
Obrázek
V Consol hrajete az na den blaznu :hehe: Ale seriozne, nevim co vic nez tenhle Columbus doma by jste ted jeste chteli..
Atlantik píše:V Consol hrajete az na den blaznu :hehe: Ale seriozne, nevim co vic nez tenhle Columbus doma by jste ted jeste chteli..
To iste sa dalo povedat minuly tyzden a vieme ako to dopadlo...

Dubinsky hrat bude?
kajo píše: To iste sa dalo povedat minuly tyzden a vieme ako to dopadlo...

Dubinsky hrat bude?
Moc neverim tomu ze by se s nima dalo prohrat dvakrat.. Imo, tenhle vykon co proti Wild a Mason v kase a je to tutovka. A ne, nebude.
Obrázek

A ta disciplina je poslednu dobu strasna, najprv sme v sezone zacali dobre a teraz 3-4 vylucenia za tretinu zas, to je nepripustne a len to vracalo wild do hry. A ze to po vyrovnani nedokopu ani na bod tak k tomu uz dalej ani nemam co povedat.
While Voracek and Giroux are stealing the light as far as points, paces, and performance metrics, Brayden Schenn has subtly put together 10-points in a 10-game clip while averaging 17:07 in that stretch. My biggest criticism of Brayden has been slow starts to the season and streaky performances. But in this ten game sampling, inconsistency is nowhere to be seen.

The kid's played really well as of late, and some of his best stuff is coming from his play without the puck.

Oh, and he's on pace to record 64-points, an obvious career high. But since re-joining the first line, and assuming he's able to keep his spot, there's no question he'll have a lot of opportunity to bolster that pace.
Bust :hroza: ještě ho chcete trejdovat?? jsem rád že konečně dokazuje že to talent je a že i pro nás bude platnej *klep klep* :jupi:
Trade him! Jeho cena nebude nikdy vetsi :andy:
Ne vazne, i kdyz jsou tam obcas zablesky, nemyslim, ze by nekdy byl ten, co neco vytvori a bude lajnu tahat. Vedle Vorase s G bych daval mozna bod na zapas i ja (kdybych to umel hrat).
Az se vrati Raffl, uvidime, co s nim provedou a jestli vrati Schenna k Coutsovi a Readovi, a pude mu to jak pred tim, sam se mu omluvim.
Tak jsem kouknul na celej ceremoniál a čekal jsem, jestli Eric poděkuje Clarkeovi. Nakonec to ''náhodou'' vyšlo na Johna. :)
A když Eric řekl Berubeho jméno, tak už bylo slyšet bučení.
Ale zestárli nám pěkně na to, že je to Jágrova generace. Potkat je v tramvaji, tak je i nechám si sednout. :D
Michael Del Zotto is questionable for tomorrow and Chris VandeVelde is unlikely, per Flyers GM Ron Hextall.
Logan píše::hroza: ještě ho chcete trejdovat?? jsem rád že konečně dokazuje že to talent je a že i pro nás bude platnej *klep klep* :jupi:
To len dedo a Rono ho chceli menit za obnosene ponozky...on nikdy nebude hrac, ktory bude sam niest utok ako to dokaze Giroux ci uz aj Voracek dovolim si tvrdit a je vcelku prehliadnutelny, kedze ani toho vela nevytvori (aj ked zadovka pri gole Girouxa bola paradna)..no menit ho? Nastastie pri kormidle uz nie je Holmgren, to by bola JVR situacia all over again a my by sme tu p.....i este roky. Schenn si len musi uvedomit, ze center z neho vo Philly nikdy nebude. A ked sa vrati Raffl?

Schenn-Giroux-Voracek
Raffl-Couturier-Simmonds (Read je tragicky tuto sezonu...mal ho Berube uz davno od Coutsa rozdelit)
Bellemare-Laughton-Read
Umberger-Lecavalier-Rinaldo (aj ked by som na centri preferoval Whita, ale Vinnyho sa nezbavime :? )

Ten stvrty utok by dostaval fakt len lahke minuty a nie viac ako 10 min na zapas....
kajo píše:Umberger-Lecavalier-Rinaldo
lol :eek2:
hambaca a vincenta ste urcite neriesili s cielom posilnit 4.utok :giggle:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA