Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No Ohlund právě semtam i v té defenzivě pohořel jako žák a za ty prachy si takový luxus ddovolit Tampa nemůže. Jo já také s Clarkem počítal jako 6-7 bekem. Rozhodovat bude cena. A hlavně on je schopen v případě zranění odehrát svoje i výše. Hedman byl vystihnut přesně. Uvidíme, co s obranou udělají. Já doufám, že přijde top bek. Upřímně říkám, že doufám ve Webera či Sutera. :D Je to sice jen zbožné přání, ale..... Každopádně obrana bude to hlavní!
Jen vam chci pochvali Stamkose jsem rad ze plni svoji smlouvu a fakt podava vykony jaky se cekaj a mozna i o neco lepsi.Desil jsem se ze to bude dalsi Gomez co dostane smlouvu a pohori.Tim by se roztocila spirala "Proc kdyz muze mit Gomez 8 M proc bych nemohl i ja za 50 bodu"

Jinak verim ze do budoucna budete dobry jen Golman a obrance.Utok vypada celkem v poradku i kdyz St.Louis toho uz taky tolik pred sebou nema.
No tak od St.Louise se bude odvíjet vše. Pokud začne vadnout, bude se hrát hůře. Já doufám, že aspoň 3 sezony snad vydrží v současné formě. A do té doby snad začnou růst naděje Tampy a bude plynule nahrazen
Marty už má svoje léta, nehraje tak jako kdysi, ale to je jasný, že pujde časem dolů. Každopádně doufám, že bude něco jako Selanne a i kolem 40ti let si bude držet bod na zápas :) Myslim si, že Marty je typ hráče, který na to má. Co je pozitivní, že Stammer se naučil skorovat i částečně bez něj. Na farmě nám roste Cory Conacher, který by v budoucnu mohl být druhý St. Louis... ale na to je ještě brzo hodnotit. Purcell je rok od roku lepší a lepší, samozřejmě Martyho leadership pujde nahradit jen velmi těžko :( Pořád má ale před sebou ještě minimálně čtyři roky hokeje, během nichž můžem získat/draftovat jemu podobného hráče :thumbsup:
Já osobně bych Clarka vyměnil, teamu už nemá co nabídnout. Potřebujeme omladit a Clark šel navíc solidně dolů. Na jeho flek můžeme mít lepšího. Conacher není NHL proven, může zazářit, ale spíš se přikláním k názoru, že to bude další Bochenski. Purcell je momentálně náš nejlepší hráč, jenže jeho vyrovnanost je issue...
Yup, jako k celkovýmu omlazení určitě s Clarkem pryč, jako 6.-7. by si to ještě odehrál... za jeho cenu ale jsou v NHL lepší. Conachera si budu hodně všímat v kempu, snad to nebude Bochenski 2.0, jak píše kisin :D Purcell a jeho forma se časem snad urovná... nicméně, ty čtyři roky je ještě dost času.
No já doufám, že Connolly se nám rozehraje a zařadí se k hvězdám. Hodně čekám i od Ashtona a Conachera. Nadějný by mohl být i Hutchings, i když to bude spíše hráč pro 3 lajnu, ale uvidíme. Do obrany se mi líbí hodně Barberio. Tak snad z něj něco bude. Trochu mě zklamalo zpomalení vývoje Tokarskiho, ale třeba z něj ještě něco vyroste :D
Jo a k Purcellovi: Už když přišel jsem měl radost a říkal jsem, že ten hráč je přesně to pravé pro Tampu. Mám radost, že je to ještě lepší než jsem čekal :D
Lightning 1:8 Penguins

Obrázek

The worst game of the season.
Včera se nic jiného čekat nedalo, vzhledem k naší obraně a LOLosonovi. Doufám, že tohle bylo poslední představení LOLosona... Nicméně výkon jako takový špatný nebyl (směrem dopředu), ale vylámali jsme si zuby na skvělým Fleurym. Rozdíl golmanů byl zkrátka neskutečný. Purcell pokračuje ve fantastických výkonech. Momentálně to vypadá, že 60ka by pro něj neměla být problém. Osobně ho řadím skupiny nedotknutelných, snad ho SFY nehodlá měnit...
Oberg bude povolán, Hedman DTD :roll:

Na PO už nemáme nárok, takže můžeme s klidným svědomím rozprodat ten garbage, co zbyl.
Moje řeč. Purcell, Stamkos, St.Louis nedoknutelní! Jinak bych byl schopen ze současného kádru v případě dobré nabídky obětovat vše. Snad ještě ten Brewer. Lecavalier sice ok, ale ten plat :-( Zkusil bych povolat Tokarskiho, ať se ukáže ve 2-3 zápasech. PO je letos pryč a je třeba dát prostor mláďatům......
Hedman je určitě taky nedodknutelný. Thompson je sice jen 4th liner, ale pro team znamená moc, takže i jeho bych zde zařadil.
Samozřejmě Hedmana jsem zapomněl. Toho určitě nevymění. S Natem naprostý souhlas. Pro tým odvádí skvělou práci, ale v případě slušné nabídky by určitě byl vyměněn, proto jsem jej nepsal, protože hráč jako on by mohl mít v době TDL slušnou cenu. Docela se mi líbí i ten James Wyman. O něm sem věděl úplné prd, ale hraje vcelku slušně. Tak uvidíme, zda dostane šanci ukázat co v něm je.
Tak Thompson velkou hodnotu nemá. Navíc mu ani nekončí smlouva, takže vyměněn určitě nebude. Očekávám, že po sezoně podepíše nový multi-year deal. Osobně si nepamatuji, že bychom zde někdy měli lepšího 4th linera...
Já jeho kvalitu nijak nesnižuji. Jen jsem napsal, že v případě dobré nabídky by ho určitě Steve Y vyměnil
Play-Off odskočilo zase na osm bodů, definitivně tedy můžem všichni prohlásit, že letos bude závěr sezonu o draftu. Roloson u mně po tomhle zápase skončil... chytal kulový sice celou dobu, ale tohle byla poslední kapka. Pens skorovali snad ze všech možných i nemožných pozic.

Norfolk dnes v noci zažil 8. výhru v řadě (klubový rekord). Do bodování se opět zapsal Barberio 1+1, Conacher 0+1, Panik 0+1 a navrátilec Brandon Segal 2+0. Tokarski tentokrát dostal volno a chytal Janus (25/28). Na Barberia sem hodně zvědavej, letos vyrovnaný a neskutečný výkony, stejně jako Conacher.
Barberio nám pěkně roste. Mně se líbí už delší dobu, nejen letos. Uvidíme jak zvládne přechod nahoru. Příští rok snad dostane šanci se ukázat v hlavním týmu.
Bude zálažet na kempu a pre-season zápasech. Tam by IMO Conacher a Barberio měli dostat dost protostoru. Zrovna Conacher už loni byl velmi blízko podpisu a přesunutí do hlavního týmu. Uvidíme, jak to dopadne letos v létě :thumbsup:
Co říkáte letos na Connollyho výkony? A co od něj očekáváte do budoucna?
Těžká rookie season, každý čekal o něco víc. Potřebuje zesílit a zlepšit backchecking. V bottom lines je úplně ztracen, ale jakmile dostane prostor výš, hraje solidně (viz včerejšek). Myslím si, že sezonu již dohraje u nás s tím, že na PO bude odeslán k Ads. Potenciál tam je velký, minimálně na 30 golů a 60 bodů za sezonu. Yzerman ho bral s tím, že má skills na to být top hráč. Výborně bruslí, střílí, umí 1 on 1 (nejlíp z celého teamu). Příští sezonu by měl mít místo v áčku jisté, pobyt u Ads by byl krok zpět. Útočníci jsou zpravidla vždy mnohem, mnohem lepší ve své druhé sezoně. Connolly bude mít půl roku čas, aby se na sezonu fyzicky připravil.
Souhlas s kisinem. Určitě sme od něj všichni čekali víc, bohužel přišel do týmu, kterýmu se od začátku sezony moc nedařilo. Ten přestup z juniorů do NHL neni vždy nejlehčí, mimo to posledních několika zápasů (vyjma těch dvou posledních) hrál cca 5 minut za zápas. Sebevědomí jde níž... v létě má čas na to se fyzicky i psychicky připravit. Downie je skvělým úkazem, jak mu letní příprava pomohla. Stammer ho určitě vezme k Robertsovi na přípravu.
Koukám, že to vidíme vcelku stejně. letos měl těžkou sezonu. Týmu se nedařilo a to se podepsalo i na něm. Snad do konce sezony bude už dostávat pořádný prostor, aby si zvykl a přes léto namaká a bude pak válet v lajně č. 2. Já každopádně s ním jsem vcelku spokojen. Ukázal světlé okamžiky a vyloženě se neztrácel - myšleno k celkové hře bolts. Každopádně to chce domakat.
New Jersey - Tampa 3:4

Výkon odpovídající naši momentální situaci, co nevyšlo včera, vyšlo dnes. Využili jsme téměř všechny naše šance a se štěstím vyhráli. 1.lajna (Marty-Stammer-Purcell) famozní, zbytek teamu dle očekávání o ničem. Malone udělal neskutečnou hrubku, udělat to Purcell, tak do konce zápasu sedí... Oberg působil celkem jistě, dobře bruslí a zbytečně si nekomplikuje život. Do konce sezony si ještě minimálně pár zápasů připíše.
Congrats Martymu k letošnímu již druhýmu hattricku :klobuk_dole: Purcell stále jede, dnes 0+3 a po šesti zápasech má neuvěřitelnou stats 4+9 :good: Stammer 0+2, dokonce i Garon podržel. Ta lajna Teddy-Stammer-Marty je vážně něco... radost se na ty tři týpky dívat.

Norfolk dnes 9. vítězství v řadě. Barberio dal další gol, Conacher assist. Trefil se i Ashton a Tokarski měl 28/30 :) Alespoň, že Admirals letos válí.
Jn, hrajem sice prakticky na jednu lajnu, ale až nějak neuvěřitelně často to vychází :D
Jo, Norfolk dělá radost :-) A to i v aktuálním případě, kdy mají ještě snad 4-5 hráčů v Áčku. Jen tak dál!
Marty chválí Oberga:
MSTL: "I was impressed with Oberg - I thought he moved the puck really well...I was excited to see him play and i thought he played well"

Teddy Purcell named the NHL's Second Star of the Week.
9522 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS