Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ten druhy gif :lol2: Ako Schenn si poskakuje jak panna na jahodach a potom stuchne do Dótyho :D

Btw. k tomu Vorackovi a jeho dalsej zmluve pridaj trochu..ak bude takto pokracovat dalej, pri narastajucom cape nevidim nerealnych ani nieco okolo 8M...alebo aspon taku zmluvu co dostal Ryan.Ved Voras>Ryan. V tomto zapase fakt dominoval, najlepsi zapas aky som ho zatial videl odohrat.

Emery spolahlivy, az sa cudujem kde sa to v nom berie. Ale v daslom zapase uz musi hrat Mase! Ak ten poloplesaty indian tam da zase Razora... :hroza:

Inak ja by som Schenna rad videl na mieste Umbergera. Spolupraca Couts-Schenn fungovala uz predsa pocas vyluky v AHL :neviem:

To, ze sme na PO poziciach po tom zaciatku a s tou obranou povazujem za mensi zazrak. No je to zatial logicky strasne vyrovnane, pride dalsia seria troch-styroch prehier a sme zase dole.
kajo píše:Ten druhy gif :lol2: Ako Schenn si poskakuje jak panna na jahodach a potom stuchne do Dótyho :D
Se divím,že ho za to poskakování Dóty nerozbil a hlavně za ten žduchanec. Skáče tam jak jojo :lol2:
Jirik19 píše:Se divím,že ho za to poskakování Dóty nerozbil a hlavně za ten žduchanec. Skáče tam jak jojo :lol2:
Kdyby to nebyl zrovna Dóty, tak ho nestrčí. :D Jsou to staří dobří kámoši.. :giggle:
Simmonds said he and Schenn carried on "like schoolgirls" when they saw puck go in. #Flyers #Kings
Obrázek
:!: :!: :!:
Aneb
Miss Hartnell, but they get out of a bad contract two years earlier and team discipline is much better.
Obrázek
Pěknej pohled. :thumbsup:
Rono píše:Obrázek
:!: :!: :!:
Aneb
Miss Hartnell, but they get out of a bad contract two years earlier and team discipline is much better.
Tohle je hrozně zavádějící. Downie je naštěstí pryč, Rosehill nehraje, Rinaldo se zatím mírní a hned ty minuty vypadaj jinak.
Pokud vim, tak na disciplinu durazne upozornoval Hextall od konce minule sezony a jeste vic v preseason.. Zrejme to maj extremne tvrde narizeny. Mozna tak se da nejlip vysvetlit i ten trejd Hartnella, i kdyz to nic nemeni na tom ze Hartnell a dokonce i Downie hrajou ted velmi solidne.
Atlantik píše:Hartnell a dokonce i Downie hrajou ted velmi solidne.
Co nam zatial vadit nemusi, kedze v utoku problem nie je. A navyse, Raffl je ovela lepsia volba v prvom utoku ako bol Hartnell. Nie je taky pomaly, v defenzive je spolahlivy a hlavne nerobi tie stupidne utocne fauly.

Downiem sa oklamat nedaj. U nas tiez zacal paradne a len vdaka utoku Read-Couturier-Downie sme zo zaciatku minulej sezony vyhravali zapasy...no prislo prve zranenie a uz to bola katastrofa. Zlaty Talbot.
kajo píše:
Atlantik píše:Hartnell a dokonce i Downie hrajou ted velmi solidne.
Co nam zatial vadit nemusi, kedze v utoku problem nie je. A navyse, Raffl je ovela lepsia volba v prvom utoku ako bol Hartnell. Nie je taky pomaly, v defenzive je spolahlivy a hlavne nerobi tie stupidne utocne fauly.

Downiem sa oklamat nedaj. U nas tiez zacal paradne a len vdaka utoku Read-Couturier-Downie sme zo zaciatku minulej sezony vyhravali zapasy...no prislo prve zranenie a uz to bola katastrofa. Zlaty Talbot.
Talbot bejvaval, momentalne bych ho uz do teamu nechtel. V podstate mladsi a drazsi klon Adamse. Downie ma furt jen 27, je podepsan za mega a svuj job si odvadi. Nikdo od neho neceka zadne zazraky, staci nehoret ve 3.lajne, kde-tu pridat nejaky bod a provokovat. Pokud ho odstavi zraneni, tak se neda nic delat (proto byl i podepsan za tolik za kolik byl), ale pokud mu to zdravi vydrzi, tak bude velmi pravdepodone pokracovat v tom co hraje ted. Trosku gamble, ale sam Downie rika ze se citi zdravotne nejlip za posledni 2 roky a za mega se ten "risk" urcite vyplati zkusit. Tim samozrejme nerikam, ze by vam mel chybet. Zmena filozofie je zmena filozofie, ja taky nebrecim za Nealem i kdyz by se nam leckdy hodil. Proste je tam predstava obrazu teamu a nekteri hraci do ni zapadaj a nekteri ne.. tak jako je tomu ted i u vas.
Also: Berube said there is a chance Brandon Manning plays on this trip. Pretty good bet that Gostisbehere would be the odd-man out if so.
Měl povolat i třeba Lauridsena a Ghosta poslat na farmu, ať tam hraje s Häggem +21TOI. To by mu dávalo IMO víc než toto... :neviem:
Nevím jestli jsi ten článek co tu včera dával tuším kajo nebo někdo, ale Schennovo corsi čísla nejsou ani zdaleka tak špatný jako Vinnyho, ten z toho vyšel naprosto nejhůř a jeho přítomnost s kýmkoliv tomu druhému škodí ...
Když to vezmu po stránce bodové, tak je to mladej hráč a jeho body jdou každou sezonu nahoru... loni měl 41 bodů a věřím že letos bude mít 50+, je to 20+ golovej střelec, to jsou kvality, který se hoděj každýmu týmu. Já uplně vidím jak vyměníme a potom zapláčem, stejně jako s JVR, kterej by se nám teď taky hodil víc než Luke...
podle mě za něj nemůžem dostat tolik, aby se nám to vrátilo, můj názor ... radši bych se při deadline snažil vyměnit Vinnyho ..

Zápas se mi moc líbil, Voráček je letos FANTASTICKEJ, jestli takhle bude pokračovat tak by z něj konečně mohl být PPG player. Moc si jeho hru užívám.

Mase by samozřejmě chytat měl, obávám se ale, že Berube je trochu stará škola a bude prostě chytat Emery, protože vítězná sestava se nemění ... Jak podotkl Atlantik, všechny naše W vychytal letos on. Co mi ale přijde z těch zápasů je to, že když chytá Razor, tak je naše obrana mnohem soustředěnjší, neviděl jsem aby se s Emerym někdy stalo to co Masonovi v Dallasu, že dostal 4 goly z toho že před ním byl naprosto volnej hráč. Nevím jestli je to jen můj dojem, ale přijde mi to tak ...
Ty corsi sem tu dával já. A Schenner btw. má momentálně corsi 50%, přičemž startů v ofenzivní zóně má hned 60%. Při jeho (při even-strength) účasti na ledě jsme dali jen 4 góly, zatímco Simmer už jich tam má 7. :hmm: Prostě, od hry jako takový u Busta očekává víc každej. Ale pokud udělá +50 bodů, tak to bude OK.
Rono píše:Ty corsi sem tu dával já. A Schenner btw. má momentálně corsi 50%, přičemž startů v ofenzivní zóně má hned 60%. Při jeho (při even-strength) účasti na ledě jsme dali jen 4 góly, zatímco Simmer už jich tam má 7. :hmm: Prostě, od hry jako takový u Busta očekává víc každej. Ale pokud udělá +50 bodů, tak to bude OK.
Já sám od něj očekávám taky víc, jen mi poslední dobou přijde, že je to v módě na něj nadávat po každým zápase, i když třeba včera v tom zápase byly z naší strany horší výkony (a to je co říct, protože jsme hráli dobře celkově) a i přesto, že ten kluk dal v OT GWG.
Těch 50+ dá a 20+golů taky, a to je něco, co určitě hodnotu má ...
Ja vzdycky rikal ze Voracek ma obrovskej potencial byt hvezda a nebudu lhat vzdycky to byla moje cukrova prdelka :) Vzdycky jsem ho od zacatku mel moc rad , jak osobnost tak jako hrace.Po pravde celkove ho beru jako minimalne stejne dobreho hrace jako je Giroux casem mu verim ze herne bude i lepsi (to neznamena bodove).

Dalsi hrac od kteryho v budoucnu cekam velky veci je Couturier a uz i ted predvadi supr veci Simmonds.

K Schennovi - On ma docela cit na goly , vi kam si stoupnout co udelat.Obcas nekoho sunda.Ale celkove z jeho hry jsem nikdy nemel pocit jako z Voracka u kteryho jsem vedel ze ten vykon a tah proste ma a je jen otazkou casu kdy ten bodovej sud prachu bouchne.

Trade Schenn - Riemsdyk tak tenhle trade jsem povazoval za kravinu od pocatku ale to jsme jeste nemohli cekat ze Shenn nakonec bude obycejnej bek tretiho paru, asi kazdej cekaj trosicku vic.Samozrejme ten trade jsme totalne prohrali protoze to samy co dela Shenn dela Schultz za temer minimalni plat.Celkove si myslim ze 3 obranej par se da dohromady sehnat za 2 Mega.A jestli bych ten trade vratil ? Tak to si piste ze bych ho vratil hned.
Stejně jako Anger jsem věděl, že Voráček má na to být velkým hráčem! Jeho trade mi mrzí do teď a dlouho jsem ho oplakával, ale asi mu to jen a jen prospělo. Viděl jsem letos s vámi 2 matche a on byl vždy tím nejlepším. Fandím mu, doufám že mu to pošlape dále!!!
Obrázek
:wub:
------------------------------------------------------------
Tak podle všeho i dnes v bráně začne Razor. :shock: A Mase si to má odchytat proti Floridě. No, výjimečně bych se ani nějak nezlobil, z Tampy nepočítám ani s bodem, tam prostě neumíme. Vlastně jsme tam prohráli v regularu už 6x v řadě.

A vypadá to, že nastoupí Manning na úkor Ghosta.
Rono píše: Tak podle všeho i dnes v bráně začne Razor. :shock: A Mase si to má odchytat proti Floridě. No, výjimečně bych se ani nějak nezlobil, z Tampy nepočítám ani s bodem, tam prostě neumíme. Vlastně jsme tam prohráli v regularu už 6x v řadě.

A vypadá to, že nastoupí Manning na úkor Ghosta.
To je prave otazka jak se to veme.. Ty to beres jako ze "proti Tampe nemame sanci, tak obetujeme Masona a zkusime to i s Emerym".

Berube to podle me momentalne bere uplne jinak a rika si "na Floride jsou to jisty body a tam snad postaci i Mason ktery uz potrebuje konecne vyhru, kdezto na Tampu musi jit red-hot Emery pokud chceme mit vetsi sanci" :neviem:

btw, Emery confirmed for tonight.
Nwm co ten prvni odstavec ma znamenat, protoze sem to myslel oresne tak, jak pises ty v tom druhem. :lol2:
Anger píše:
Trade Schenn - Riemsdyk tak tenhle trade jsem povazoval za kravinu od pocatku ale to jsme jeste nemohli cekat ze Shenn nakonec bude obycejnej bek tretiho paru, asi kazdej cekaj trosicku vic.Samozrejme ten trade jsme totalne prohrali protoze to samy co dela Shenn dela Schultz za temer minimalni plat.Celkove si myslim ze 3 obranej par se da dohromady sehnat za 2 Mega.A jestli bych ten trade vratil ? Tak to si piste ze bych ho vratil hned.
My jsme zas s Torontem bodovali ve vymene Lupul - Beauchemin :jn: Francka mam rad a byl jsem statsny ze se vratil, ale mohli jsme ho normalne podepsat po sezone, ale GM ne a skudlil a tak to dopadlo. Je jasne ze u nas by Lupul tolik bodu nemel ani omylem, takze celkove to vychazi jako win - win, jenze my jim k tomu jeste prihodime Gardinera :hroza: Druha vec je ta ze zatim je to Leafs k hovnu...
:lol2:

Grossmann :doh: týjo co předvádí ..
Obrázek
Dostali sme neregulérní gól. Jo, asi by to ten challenge chtělo. :?
Wtf, refs? :rofl: :slap:

Víc okatěji tu třetinu pro Tampu nešlo napískat, fakt nešlo. Nejprve nás připraví o minutu 5-on-3, když vyhodí i Gho za nevím co. :roll: A call na Rinalda i Luka, ok, Luke dejme tomu. Ale Rinaldo? No comment. bu*eranti v pruhovaným!

A to že Del Zotto má nabito 6 sekund před koncem krásně na modrý a místo toho nahraje Gmu do brusle. To radši nekomentuju.

A btw Bust zatím od nás nejlepší hráč.

EDIT:
Hexy is on the verge of signing an UFA DMan. Stay tuned
:nervozny: Whitney? Colaiacovo? Salo?
Refs :rofl: :rofl: :rofl:

Tak takovej trapas sem dlouho neviděl. :lol2: Ty dvě minuty za too many men on ice 5min před koncem. To bylo fakt mega. :lol2: Čuráci pruhovaní. A že to bylo celej zápas nenápadný. :good:

A G by se mohl už naučit pozičně zase bránit. Aneb Stammerův gól na 3:1.
Rono píše: EDIT:
Hexy is on the verge of signing an UFA DMan. Stay tuned
:nervozny: Whitney? CarloColaiacovo? Salo?
Obrázek
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA