Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Já jsem se na Nově sport díval. Ottawa na Phillku pořádně vlétla od ´=uvodních sekund a výsledkem toho byly dva velmi pěkné góly (ta střela Volčenkova byla obzvlášť vyvedená). No a z toho už Sens celý zápas těžili, hráli hodně defenzivně a nepouštěli Flyers prakticky do žádné šance. Toť asi vše
Tak dnes doma hrajeme s TB a po 2 porážkách v řadě musí bezpodmínečně přijít výhra, navíc doufám opět v kvalitní defenzivní hru, která nám v posledních 2 zápasech chyběla. Stevy by se již měl rozhodnout kdo bude 1 v bráně, nevím jestli současné točení gólmanů je ideální
.
Let´s go PHILLY !!!!!!!!
Let´s go PHILLY !!!!!!!!
Tak a je to tady - vedení Philly řeší ne snad přímo špatné, ale krapet nestále výkony týmu - odchází Eminger, který nehrál nějak zvlášť a Steve Downie, pro kterého je to jen a jen dobře, protože pod Stevym by si NHL pořádně nezahrál, to je jisté. Naopak naše zadní řady posílí MATT CARLE, což je naprosto fantastické, protože tohoto mladíka sleduji již dlouho a mám tušení že již brzy z něj bude prvotřídní bek. Je to komplexní obránce, který nám hodně pomůže a bude se jen a jen zlepšovat
. Ve výměně ještě figurují nějaké drafty, ale ty teď fakt neřeším
!!!! Vítám Tě Matte ve Philly a moc se na Tvou hru těším
!!!!
Jo,to je dobrý tah,Carle je moc dobrý a bude se hoditCome on ENGLAND píše:Naopak naše zadní řady posílí MATT CARLE, což je naprosto fantastické, protože tohoto mladíka sleduji již dlouho a mám tušení že již brzy z něj bude prvotřídní bek.
Horší už je to ovšem s dnešním zápasem,protože po 1.třetině,kde Phillka měla jasně navrch,ale gól dal jen Briere
a to z přes. 5 na 3(Smith je vynikající
1:1 po breaku Jokinena a pak bohužel po ose St.Louis-Leci-zakončil Prospal
No,nevypadá to zase dobře,ještě 20minut,tak makáme sakra!!!
Takže nakonec zase
Škoda dneška, další ztráta, navíc doma, snad příště opět nastartujeme novou sérii. Co se týče Stevea Downieho, tak na 1. místě je vždy tým, jelikož hráči se mění, ale kluby zůstávají, tzn., že je mi líto že z Philly odešel, ale jak říkám pro něj osobně to je určitě dobře, ale TB kvůli tomu jistě fandit nebudu. V lize je 1 jediný hráč, kvůli kterému bych byl schopen začít fandit v krajním případě i Máselníkům, a to je RICHIE, to je pro mě modla
!!!! Ale já pevně doufám, že celou svoji kariéru ztráví ve Philly !!!!
Tak konečně zase dobrý výkon!
Biron super a i obrana,až na ty zmatky v závěru,kdy Hunter prostřelil Martyho,velmi dobrá! Isles naštěstí před koncem hráli oslabení a tak se do nějakého drtivého tlaku nedostali,spíš je tam ještě zachraňoval Joey,no nakonec to ale rozlouskl krásným backhandem do prázdné klece Timmy a výhra 3:1,navíc s divizním soupeřem-je na světě!
no povedal by som ze v 1.tretine boli ostrovania lepsi ale potom sa hra vyronala a letci dokazali strelit goly najpr prekrasna strela potom vynikajuci utok v oslabeni a nakoniec vynikajuco zvladnuty zaver korunovany golom do prazdnej branky tak som videl ja dnesny zapas
:biglol:
:biglol:
dost vyrovnany zapas. rozhodol tesne jeden gol. zistujem ze sledovat takto zapas dvoch cudzich timov je v poslednej dobe zaujimavejsie ako sledovat zapas vlastneho timu, byt nervozny cely zapas, nadavat na kazdu chybu. takto som si bez nejakeho nasierania kludne vychutnal hokej a bolo mi v podstate jedno kto vyhra.
Body se velmi hodí, ale výkon otřesný. Vůbec nejsem spokojený s hrou Flyers. Spousta chyb v rozehrávce a celkově mdlý herní projev. Isles byli první dvě třetiny lepší, naštěstí měl Biron dneska vynikající formu a podržel nás. Celkově zápas o ničem ( ale to asi všechny s NYI) v komorní atmosféře s velmi podivným rozhodčím.
Doufám, že se Flyers už vzpamatuje a konečně najde svojí ztracenou herní tvář....
Doufám, že se Flyers už vzpamatuje a konečně najde svojí ztracenou herní tvář....
Hlavně že jsme ukončili sérii porážek, doufám že nyní naopak nastartujeme sérii výher
. Richie trvale prokazuje svoji výjimečnost
. Až se vrátí Jonesy a Parenty, tak budeme mít opravdu velice silnou, tvrdou, ale zároveň šikovnou obranu, jak dopředu, tak dozadu - Tim, Cob, Jon, Car, Par, Van/Alb
!!!!
To máš celkem pravdu neisi,výhra je super,ale ta hra ideální ani zdaleka není,ale nemyslím,že by to bylo otřené,spíš trochu utrápené.neis píše:Doufám, že se Flyers už vzpamatuje a konečně najde svojí ztracenou herní tvář....
Je fakt,že když jim hrábne,tak jezdí dopředu ve čtyřech a to je pak při ztrátě puku(a že se to stává často),
hotový průser,to by měl z nich Stevens vymlátit,protože je hezké,když vedou o gól o dva a chtějí přidat další,
ale obrana a rozvaha nejít hurá kupředu,to by mělo být na prvním místě.Biron se mi líbil(po delší době,i když ten gól měl asi mít)
Věřím,že se obranná fáze hry dá brzy do pořádku a bude to dobré!
To si musíte hošíci vybrat, jestli chcete vidět hodně branek, nebo vidět kvalitní defenzívu ale branek holt poskrovnu - asi by se vám líbilo aby Philly vyhrávala 6:2 a soupeř měl 15 střel na branku, ale to asi fakt nepůjde :smile03: . Já to vidím tak, že toto je zkrátka jen zákl. část a hráči si chtějí krapet zařádit, v PO to bude již ta stará dobrá Philly (snad ne taková jako vloni) !!!!
No mě právě ani defenzíva nepřišla vůbec dobrá. Pokud budeme takto hrát proti silnějším týmům, tak se obávám, že to stačit nebude. Jsme u puku často pozdě a z toho pramení velmi mnoho vyloučení, i když se mi někdy zdá jako by si ty fauly rozhodčí vymýšleli. Na týmu leži zatím velká deka a loňskou Phillu mi moc nepřipomíná, hráči očividně potřebujou ledovou sprchu a zase dopadnout nohama na zem. Někteří hrají letos opravdu nezodpovědně a frajírkovsky. Doufám, že se již vzpamatují a začnou hrát tak, jak by se podle jejich kádru slušelo 
Bohužel je opět zraněný Briere, snad to nebude na dlouho
Bohužel je opět zraněný Briere, snad to nebude na dlouho
Čo je vlastne zas s Briere? Sa poteším, že už konečne nastúpil na 2 zápasy v ktorých dal 2 góly a zas je zrenený.
O aké zranenie sa teraz jedná, je to vážne? Na nhlpro.cz som zistil, že je zranený, ale zranenie je neznáme tak neviem. Dnes by mohli FLYERS vyhrať nad Pens, ale, keď tu čítam také niečo, že sú čajoví hem v tom a tam tom tak neviem. Nemal som ešte možnosť sledovať túto sezónu FLYERS v akcii tak neviem. Tieto nestabilné výkony FLYERS spôsobúju zranenia a je ich dosť veľa tu
http://www.nhlpro.cz/hraci/zraneni.php
Výborný zápas, na všech postech ! Až na neskutečné minely Sbisy, to byl paradní výkon. Montrealu jsme dovolili před vlastním publikem hrát jen v přesilovkách
Pálili jsme sice dost šancí, ale jsem opravdu nadšený našim výkonem, tohle byl diametrálně odlišný přístup k zápasu jako proti NYI. Parada! To je ta Phillka jak jí známe!
Neviděl jsem,ale z highlights,to vypadalo výborně,škoda toho gólu,mohl mít Biron shot-outík,chytá konečně fakt dobře!neis píše:Pálili jsme sice dost šancí, ale jsem opravdu nadšený našim výkonem, tohle byl diametrálně odlišný přístup k zápasu jako proti NYI. Parada! To je ta Phillka jak jí známe!
Halák byl taky výborný,mohlo to dopadnout pro Habs hůř - škoda! Výhra mi udělala ohromnou radost,protože jsem Letcům
v Montrealu moc nevěřil a tak jsem nadšen
Nakonec bylo s Atlantou velké drama. Dvě třetiny jsme je nepustili k puku a zvrat až přišel po smolném vlastenci Sbisy, stahli jsme se a Atlanta začala hodně tlačit a podařilo se jim vyrovnat ve hře 4 vs 4, kdy jsme chvílemi byli až bezmocní. Naštěstí se individualní akcí prosadil Lupul a strhl vedení na naši stranu. Celkově povedený zápas. Moc dobrý pocit jsem ale neměl z Antera, byl hrozně nejistý a spousty střel vyrážel před sebe, jde vidět, že není ve své kůži. Očividně si Stevens oblíbil našeho mladíčka Lucu a postavil ho na kritickou poslední minutu, což je až nevídaná odvaha. Luca obecně dělá spousty minel takových školáckých, ale na druhou stranu má velice krásné momenty a snaží se hrát do těla ( dva big hity v jednom střídání myslím na williemse , byly nádherné) a snaží se i něco vymyslet. Skrývá se v něm obrovský potencial ! Do budoucna se jistě zařadí mezi top beky
Dneska podprůměrný výkon s exceletním výkonem Birona a se štěstím. Buffalo velice dobře bruslilo a agresivně napadalo, ale jejich střelci byli naprosto tragičtí. Dvakrát jim rozhodčí nabídl přesilovku 5 na 3, kterou nedokázali využít, aspoň se díky nim dostali do tempa. I v dalších vyložených šancích mířili vedle,trefili tyčku nebo narazili na fantasticého Birona. ( Na tyčky Buf vyhrálo 3:1
Buf se pomalu dostává do starých kolejí....
Buf se pomalu dostává do starých kolejí....
Hmm, zajímavý názor, ale já viděl asi úplně jiné utkání. Dle mého názoru jednoznačně nejlepší utkání Philly v této sezóně, v obraně jsem viděl asi jen tak 2 opravdová zaváhání, útočníci skvěle napadali a celkově defenzivní hra byla na téměř dokonalé úrovni. Fakt nevím Neisy kde jsi viděl to skvělé a agresivní napadání Másel, když toto předváděli právě hráči Philly. Co se týče Biroňáka, tak to byl úžasný a sebejistý výkon, klobouk dolů, o motivaci měl jistě postaráno. Másla nopak nepředváděli prakticky nic, šance měli jen v PP, z těch 40-ti střel bylo nebezpečných tak 10-12, více ne. Ale jestli se Ti tato naprosto bezzubá hra Buf líbí, tak prosím. Naopak já jsem si užíval skvělou defenzivní partii Philly, řádně okořeněnou tvrdými zákroky i obětavými pády do střel, hodně se mi líbil v obraně Alb a Sbi, útok byl naprosto bez chyb - skvělý backchecking, agresivita a tvrdost, nic víc není potřeba. Jeffík se opět projevil jako ryzí střelec, ideálně provedené zakončení Scotta také nepotřebuje dalšího komentáře. Toto je Philly jakou chci vidět a jestli takto budeme pokračovat, tak vítězství v celé konferenci je hodně reálné, dnešnímu výkonu nechybělo zkrátka naprosto nic. Philly dnes hrála to, co Dallásek v loňské sezóně a já doufám i ve zbytku té letošní
!!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé