Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Daniel mal dnes trénovať v Detroite ale namiesto toho ho vedenie poslalo domov do Vancouveru, takže tá noha sa zatial dobre nevyliečila a nastúpiť by mal až v tom najbližšom domácom zápase proti Avs.
Jasné, netreba to uponáhlať, chcem aby nastúpil až ked bude 100% fit, ale práve teraz ho najviac potrebujeme. :-(
Vancouver sa v posledných zápasoch strelecky trápil, v dnešnom zápase proti Coloradu ale neprešlo ani 12 minút a Andersonom "lovil" z brány už 3 puky.
Henrik Sedin strelil prvé 2 goly, najskôr dorážal strelu ktorá sa odrazila od tyče do Andersona a puk nakoniec zostal pred odkrytou bránou, Hank bez problemov otvoril skore. Další gol padol po Andersonovej chybe za bránou, tam mu puk vypichol Raymond, prihral pred bránu Henrikovi, ktorý nezaváhal ani tentokrát a viedli sme už 2:0. Tretí gol strelil Hansen, znovu po dorážke do odkrytej brány. Hansen hrá svoj 1.zápas v tejto sezone. :thumbsup:
Luongo moc práce v 1. tretine nemal a zastavil všetkých 7 pokusov Avs.
petrik píše:kua to bola pre vas tretina jak z rise snov :x
z nasej strany bieeeeda :thumbsdown:
Ked nevyhrá Vancouver tak to bude velká bieda aj premna v KTL... zatial to vyzerá na 6b a s vyhrou Canucks to bude aspon 8b. :? Znovu tie ..... remizy.

V polovici 2. tretiny skončila v sieti aj Schneiderova strela od modrej, vedieme už 4:0 a zápas je zrejme rozhodnutý.
Tak Avs sa v úvode poslednej tretiny snažili s výsledkom ešte niečo spraviť a hralo sa len na jednu bránu, Luongo chytil pár dobrých šancí ale na Svatošovu dorážku z 46. min nestačil. Colorado dalej tlačilo a presne o 4 minuty strelilo aj 2. gol. Luonga prestrelil Hendricks. V polovici tretiny to už bolo len o 2 goly a očet striel vyzeral jednoznačne v prospech domácich 12:1. Ale už pol minutu po Hendricksovom gole zvýšil Bernier na 5:2, do dobrej pozície pred brankárom mu prihrával Johnson. O dalšie 2 minuty v presilovke našiel Edler strielanou prihrávkou Henrika a ten strelil aj svoj 3. gol v zápase do odkrytej brány. Dosiahol svoj 1. hattrick v kariére :taptap: . Další gol Canucks a svoj 2. v zápase strelil Bernier a bolo už 2:7. Definitívnu bodku za zápasom dal 15 sekúnd pred koncom Tanner Glass golom na 2:8.

Vancouver tak prerušil sériu 3 prehier v rade vo velkom štýle. Na Budaja, ktorý nastúpil do brány od začiatku 3. tretiny sme vystrelili len 8x a 4x skončil puk za ním :thumbsdown: .
Najbližší zápas hrajú kosatky v piatok znovu proti Avs ale tentokrát v GM Place, dúfam že si to zopakujeme.
kua to bola pre vas tretina jak z rise snov :x
z nasej strany bieeeeda :thumbsdown:
Na stranke Canucks sa konečne objavila aj optimistická správa ohladom Demitru. Liečba sa konečne vyvíja správnym smerom a Demo by sa mohol vrátit už koncom decembra. :thumbsup:
Posledné 2 týždne pláva, zlepšuje silu v ruke a pohyblivosť ramena. O sledovaní spoluhráčov len z pohodlia domova povedal :"It's totally painful and so hard to watch a game,” explained Demitra. ”I want to help the team so bad and I know I can play a couple of more years."

"It's nice to spend more time with my wife and family, but I want to play. It's my life. It's what I do and what I miss."

Tak dúfam že sa čoskoro uzdraví a pomôže tímu v bojoch o PO a následne aj o SC.

Najbližší zápas hráme zajtra proti LA, princezničkám sa v poslednej dobe nedarí a navyše budú hrať 2. zápas za 2 dni tak by sme ich mohli poraziť.
Začiatok zápasu nám celkom vyšiel, v 8. minúte sa králi uvolnili len za cenu zakázaného uvolnenia, tréner to využil, poslal na lad Sedinovcov proti unavenej 5-ke hostí a už pár sekúnd po buly otváral skore Burrows. :wawe:
Další gol mal na hokejke Kesler, strielal do odkrytej brány ale Quick sa stihol presunúť a dobre zasiahol lapačkou. Najlepšiu šancu hostí mal Parse, ten naskakoval na lad z trestnej, dostal prihrávku na modrú a išiel sám proti Luongovi, naštastie nedal. V závere tretiny mohol ešte v oslabení zvýšiť Glass ale trafil len tyč.

Na začiatku 2. tretiny spravil v obrane chybu Bieksa a puk sa dostal k Purcellovi, tomu stál v ceste za golom už len Luongo. A Lui vytiahol proti nemu zákrok zápasu, ked lapačkou zastavil puk na bránkovej čiare. Zákrok ešte odobril videorozhodca. Kings sa dalej snažia vyrovnať a na pár minút nás zavreli v obrannom pásme.
V druhej polovici tretiny hrali hostia 3 presilovky v rade, tie im ale moc nevyšli... vyrovnania sa ale predsa len dočkali, 40sek pred koncom prekonal Luonga Simmonds. :-(

Aj poslednú tretinu začali lepšie LA, druhý gol v zápase mohol streliť Simmonds ale jeho strelu zastavila tyč.
V 44. minúte už gol padol, ale do Quickovej brány :yahoo: . Podobne ako pri našom prvom gole sa všetko podstatné odohralo krátko po vhadzovaní, Henrik vyhral buly, puk sa dostal k Edlerovi, jeho strelu ešte Quick vyrazil ale len priamo na Henrikovu hokejku a ten sa z dorážky nemýlil. Po gole sa hra Canucks zlepšila a Raymond mal dobrú šancu vedenie poistiť, jeho 2 pokusy ale Quick ešte chytil. Po dalšej akcii bol už ale bezmocný a Glass dorážal za čiaru strelu Berniera. Gol bol najskôr na velkú radosť divákov pripísaný Wellwoodovi, ktorý sa tiež pokúšal doraziť, ale nakoniec to zmenili na Glassa.
V poslednej 5 minútovke sme mohli ešte vedenie zvýšiť, dobré šance mali Bernier,Glass a v poslednej minute strielal do prázden Henrik a trafil tyč.., nakoniec predsa ten gol padol, ked Wellwood trafil asi 15 sek pred koncom znovu tyč ma skoro :censored: ale nakoniec dostal ešte jednu šancu a tentokrát sa už nemýlil.
Bol to jeho prvý gol v sezone. Od začiatku sezony sa trápil a ked už gol dal proti EDM tak ho strelil 0,2 sek po siréne, dnes mohol streliť další ale pripísali ho Glassovi a potom tyč pri strele do prázdnej... Som velmi štastný že mu to nakoniec vyšlo, aj ked len do prázdnej... a dúfam že to bude zlom a prídu lepšie výkony od neho.
Po prvej tretine na lade Flyers je síce skore 0:0, ale šancí bolo dosť na oboch stranách, tyčka zvonila už 3x a ked už Glass dostal puk za čiaru tak vysokou hokejkou. Počet striel po úvodnej tretine je vyrovnaný 9:9.
Zatial na trestnej sedeli už 3 naši hráči a domáci sa trestom vyhýbajú, aj preto letci začnú 2. tretinu krátkou presilovkou 5 na 3.

Presilovka im vôbec nevyšla a tak prvú golovú šancu tretiny mali kosatky, v oslabení sa dostal Hansen s Johnsonom do prečíslenia 2 na 1, Janick uprednostil strelu ale tú Boucher zastavil.
Početnú výhodu o 2 hráčov si mohli vyskúšat aj Canucks, na jej využitie sme mali viac ako 90 sec, ale aj z našej strany to bolo slabé a znovu bol nebezpečnejší tím v oslabení :? . Phila mala strednú časť tretiny mierne navrch, ale Luongo chytá velmi dobre a drží čisté konto. Hlavne vdaka Luongovi strelil prvý gol zápasu Vancouver. Pred Boucherom stáli asi 4 hráči a tak nemal dobrý výhlad na puk, ktorý poslal do brány Mitchell. Po gole si "vybavovali účty" :box: Richards a Bieksa, v pästnom súboji mal navrch obranca Canucks.
Dva a pol minuty pred koncom tretiny zvýšil Daniel Sedin na 2:0 :fan:
Krátko po gole znovu lietali päste, Briere vyvolal bitku so Samuelssonom a Pronger sa bil s Mitchellom.
Luongo nedostal gol už 80 minút. :thumbsup:

Prvých 10 min poslednej tretiny sa hralo len na bránu Canucks, flyers nevyužili dalšie 2 presilovky a počet Luongových zákrokov rýchlo narástol na 37, smoliarom zápasu je určite Asham, ktorý mal na hokejke minimálne 3-4 golové šance ale Luiho neprekonal. V druhej 10 minútovke sa hra už dorovnala a Vancouver si v pohode strážil vedenie. V 57. minúte ho ešte poistil Ehrhoff, ktorý upravil na konečných 3:0. :yahoo:
Získali sme dalšie velmi cenné víťazsvo, hviezda zápasu Luongo vychytal čisté konto a gol nedostal už presne 100 minút.

Vancouver hral v tejto sezone zatial 5 zápasov proti tímom z východnej konferencie a získal z nich 10 bodov :-P , další zápas hráme Sobotu vo velmi príjemnom čase (19:30) na lade Caroliny, nechcem ich podcenovať, ale aspoň podla štatistík by sme mali vyhrať a zostať proti východným tímom 100%-tný.
Management Canucks posílili Glen Hanlon a David Babych

http://www.nhl.cz/CZ/20733/management_c ... abych.html

Snad nam to v necem pomuze meli bysme najit rovnovahu....jeden zapas jasne vyhrajeme a druhej totalne projedem to nechapu :? Pomer vyher a proher mluvi za vse 20:16....
O Ilju Kovalčuka mají údajně zájem Vancouver Canucks, kteří za něj nabízejí první výběr v draftu, Pavola Demitru, Michaela Grabnera a obránce.

Nebranil bych se tomu ale jen za podminek ze neodejde nikdo z trojice beku Ehrhoff,Edler,Bieksa.Z Grabnera taky nemam moc radost ale prekousl bych to a 1.kolo draftu mi nevadi pac nebude tak kvalitni jako letos a loni :thumbsdown:

Demitra,Mitchell,Grabner + 1.kolo draftu :arrow: ATL
Kovalchuk :arrow: VAN

Tak by to bylo asi idealni....odchodem Demitry a Mitchiho bysme pod stropem usetrili 7,5 mega :thumbsup:
Kovalchuk vs. Naslund

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/u5htJz1-gQk&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/u5htJz1-gQk&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

:lol3:
Obrázek

:cool:
Obrázek

Cody Hodgson s Olympijskou pochodni.
Zrovna si prohlizim historicke statistiky Canucks a zjistil jsem ze Sedinovci jsou jednoznacne nejlepsi ve statistice +- (109 respektive 91) :good:
ObrázekObrázekObrázek

Tak tenhle dres ala Vancouver Millionaires bych si pral jako 3. sadu Canucks v pristi sezone....strasne se mi ty barvy libi :good:
Fuj, leo, tak toto si si u mňa obsral. Škaredé!
yzy19 píše:Fuj, leo, tak toto si si u mňa obsral. Škaredé!
Me se to libi....a nema to daleko od tech vasich dresu tak co si stezujes :D
leo píše:
To si síce zabil :D :lol3: , ale od ktorých našich? Ukáž! :x
yzy19 píše:
leo píše:
To si síce zabil :D :lol3: , ale od ktorých našich? Ukáž! :x
Barvy jsou stejne....hneda a bezova :wink:
To hej, ale to prevedenie, ten vzor je škaredý. :beee:
Me se ti libi :thumbsup:
Kosatky na olympiade:

Roberto Luongo (CAN)
Henrik Sedin (SWE)
Daniel Sedin (SWE)
Ryan Kesler (USA)
Pavol Demitra (SVK)
Christian Ehrhoff (GER)
Sami Salo (FIN)

:good:

Nepojedou:

Mikael Samuelsson
(SWE)
Alexander Edler (SWE)

:verysad:

Trochu jsem se opicil po Skorpionovi....nevite nekdo kdo ma nejvic ucastniku?Pocitat se mi to teda nechce :D
tiež by ma to zaujímalo, niečo mi napovedá, že STL to nebude... :D

inak môžeš sem hodiť predpokladanú zostavu na dnes...? Ja idem dať našu...
Sestava jeste neni znama ale muzu ti napsat jak to vidim :wink:

D.Sedin - H.Sedin - Burrows
Raymond - Kesler - Samuelsson
Glass - Wellwood - Bernier
Rypien - Bolduc - Hordichuk

Mitchell
- Salo
O´Brien - Ehrhoff
Rome - McIver

Luongo
Raycroft

nebo

Hansen - Wellwood - Bernier

Mitchell
- Salo
O´Brien - Ehrhoff
Rome - Glass

Luongo
Raycroft

M.Schneider je na listine volnejch hracu,Edler,Bieksa zraneni proto si nejsem sestavenim obrany jistej :-(
Edler nie je zranený, bol ale pred týždnom sa do zostavy vrátil.
Alebo mi niečo ušlo :?:
Ohlund píše:Edler nie je zranený, bol ale pred týždnom sa do zostavy vrátil.
Alebo mi niečo ušlo :?:
Jo vlastne....oni psali ze do zapasu s Yotes nenastoupi a ani do Depth Chartu ho nezapsali ale on nastoupil sorac :wink:
Tak je to jasne:

Glass - Wellwood - Bernier

Mitchell - Edler
O´Brien - Ehrhoff
Rome - Salo

Luongo
Raycroft

Nevis co je s Hansenem Ohlunde?Pokud vim tak zraneny neni ze by se nehodil do sestavy?Ja bych ho menil za Hordiho ale vzhledem k tomu ze hrajeme s Blues tak hrat musi :D
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2012 LOS ANGELES KINGS