Keby sa Cowen prebral a Methot zacal hrat ako moze, problemy v obrane by byt nemuseli. Ale teraz som kukala utok, okrem Turrisa, Zibanedjada, Lazara /a to je este otazka ako zahra/, a Ryana... nu neviem, hraci tretieho utoku, hoci.. mladici by sa mohli prebit.Guddy.44 píše:Ještě hodlaj trejdnout Bobbyho Ryana, protože u nich nehodlá pokračovat. Tak ještě mohou dotáhnout centra do druhé lajny. Vždyť obranu maj perfektní!Já to říkal, měli si tehdá ponechat toho Silfverberg..
Jinak ta jejich momentální soupiska vypadá strašně.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
OTTAWA SENATORS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Se ví už dlouho. Mám pocit z konce sezóny. Koukni na net, já teď nemám čas to hledat. S odchodem Spezzy se to jen a jen potvrzuje, ten kluk chce hrát o pohár. Takže příští léto Flájrs.tomasinho píše:Odkud máš tohle jako?Guddy.44 píše:Ještě hodlaj trejdnout Bobbyho Ryana, protože u nich nehodlá pokračovat.
Ja bych jim klidne poslal Grosse a treti kolo kdyby souhlasili , klidne bych jim k tomu dal Vinnyho (pak ale bez draftu) stejne jsou to hraci co jsou u nas dost navic.I kdyz Vinny uz je asi jasnej na floridu.Rono píše:Proč když ho příští léto můžeme získat zadarmo?Anger píše:Nejakyho beka a draft bych vam za nej klidne dala ani bych nenadaval
Jakože fakt bych se divil, kdyby k nám nešel, když už nejednou řekl, že je našim fanouškem a chtěl by tu hrát.
Na Floridu Vinny určitě nepůjde, když podepsali Bollanda.Anger píše:Ja bych jim klidne poslal Grosse a treti kolo kdyby souhlasili , klidne bych jim k tomu dal Vinnyho (pak ale bez draftu) stejne jsou to hraci co jsou u nas dost navic.I kdyz Vinny uz je asi jasnej na floridu.
Jinak za Ryana bych taky jakože klidně hodil i Grosse+Vinnyho+3. kolo... Ale Ottawa to IMO nevezme, Murray říkal, že má na Ryana celý léto a je to pro něj cíl č. 1. Jestli ho budou trejdovat, tak nejdřív asi až při TDL.
Ja naopak myslim ze tahle vymena by byla dost fer.Kdyz ted prisli o Spezzu tak Vinny by se hodil a obranu taky nemaj nejlepsi a Grossmann zase tak marnej neni.No ja byt Hextallem tak to zkusim prubnout.Rono píše:Na Floridu Vinny určitě nepůjde, když podepsali Bollanda.Anger píše:Ja bych jim klidne poslal Grosse a treti kolo kdyby souhlasili , klidne bych jim k tomu dal Vinnyho (pak ale bez draftu) stejne jsou to hraci co jsou u nas dost navic.I kdyz Vinny uz je asi jasnej na floridu.
Jinak za Ryana bych taky jakože klidně hodil i Grosse+Vinnyho+3. kolo... Ale Ottawa to IMO nevezme, Murray říkal, že má na Ryana celý léto a je to pro něj cíl č. 1. Jestli ho budou trejdovat, tak nejdřív asi až při TDL.
Bez Ryana by ta Ottawa vypadala ještě ubožejc.. Pamatuji časy, kdy tam hrávali Spezza, Heatly, Alfredsson, Havlát, Hossa, Redden, Comrie, Hašek.. no bylo to nadupané, a teď mi přijde, že rok co rok oslabují a příští léto už to bude hardcore.. Jestli Ryan odejde, tak nechť přijde pořádný hráč a né nějaký Lecavalier, co toho dost promarodil a nic moc nenahrál nebo Grossman, co je ve Phille přebytečný. Navíc, def. beků má Ottawa plnou zadnici.
Jak psal
Chápu, že fandí Flyers, ale představa Bobbyho v jejich dresu ve mě vyvolává potřebu odplivnutí nebo hůř poblití rovnou. Fakt ho tam vidět nechci, jeden z nejoblíbenějších hráčů a u nejnenáviděnějšího týmu.
Souhlasím. Ottawa mu může teďka nabídnout něco, co by jinde neměl. Teď to bude právě na něm, může být on ten lídr a vzor pro Lazara třeba. Má kvality na to dát zase 30+ gólů, letos hrál od listopadu zraněný, první měsíce měl dobré. Zvykl si s Turrisem a McArthurem, tak to snad vydrží.Rono píše:Ale Ottawa to IMO nevezme, Murray říkal, že má na Ryana celý léto a je to pro něj cíl č. 1. Jestli ho budou trejdovat, tak nejdřív asi až při TDL.
Chápu, že fandí Flyers, ale představa Bobbyho v jejich dresu ve mě vyvolává potřebu odplivnutí nebo hůř poblití rovnou. Fakt ho tam vidět nechci, jeden z nejoblíbenějších hráčů a u nejnenáviděnějšího týmu.
Ja treba se vsi uctou moc Otawe neverim podle me pujde dost dolu i kdyz ten tym mam rad tak to tak vidim.A Ryan ocividne chce hrat o stanley cup tak mam dost pochyby ze by chtel zustavat a to zvlast po tom co to zabalil Spezza.Otawa bude muset zacit odznova bohuzel.tomasinho píše:Jak psalSouhlasím. Ottawa mu může teďka nabídnout něco, co by jinde neměl. Teď to bude právě na něm, může být on ten lídr a vzor pro Lazara třeba. Má kvality na to dát zase 30+ gólů, letos hrál od listopadu zraněný, první měsíce měl dobré. Zvykl si s Turrisem a McArthurem, tak to snad vydrží.Rono píše:Ale Ottawa to IMO nevezme, Murray říkal, že má na Ryana celý léto a je to pro něj cíl č. 1. Jestli ho budou trejdovat, tak nejdřív asi až při TDL.
Ja osobne bych ho vymenil ted at ma cenu co nejvyssi a da se za nej jeste neco vytriskat.Pri tdl bude uz ta cena zase o neco nizsi.
Právě teď po tom špatném konci sezony hodnotu mít nebude až tak vysokou. A obětovali za něho 1. pick, určitě ho nechcou pouštět po jedné sezoně. Při deadlinu budou muset týmy připlatit.Anger píše:Ja osobne bych ho vymenil ted at ma cenu co nejvyssi a da se za nej jeste neco vytriskat.Pri tdl bude uz ta cena zase o neco nizsi.
mam taky pocit, ze vsadzaju na mladikov, inak si to neviem vysvetlitGuddy.44 píše:Aaron Johnson! Spasitel Erika Karlssona! Né teď vážně. Ottawa zatím na trhu zklamání. Já čekal, že budou chtít zabojovat o PO ale jak tak koukám, tak to vypadá, že se pokusí o zázrak ze zkrácené sezóny, to jest že zazáří nějací mladíci.
Tak už podepsali zkušeného Legwanda, taková pojistka, kdyby prostě Ziba toho centra v top 6 ještě nedával. Stejně bude hlavní zodpovědnost na Turrisovi s Ryanem.mt-svk píše:mam taky pocit, ze vsadzaju na mladikov, inak si to neviem vysvetlit
Murray ale pracuje ještě na nějakém trejdu, tak uvidíme.
Murray said the Senators "continue to talk" about a trade, adding "it's just a matter of if we can get satisfaction both ways."
"We probably will do something else but I do feel comfortable with the roster," Murray said. "I think that if we have to add we will, but it looks like our young players that have been drafted by the organization and have developed within -- we've got a couple of guys that are ready and if they get a chance I'm sure they'll perform very well."
Bohužel, Ottawa nemá papírově a podle mě i celkově na PO momentálně stím co mají. Spezzův trade byla ko*otina .... útok je hodně slabej Turris, Michalek, Zibanejad, Ryan .... to jsou hlavní hvězdy útoku a ještě asi MacArthur. V porovnání s ostatními tými to je hodně slabý
třeba se mýlím a možná bych byl rád, Ottawa má sympatickej tým ale zatím to na PO podle mě není.
A Bobby pak poputuje k nám
No nezatracoval bych je. Chiasson je hodně podceňovaný. Jeho hokejové IQ a skill jsou na jeho věk velice vyspělé. On je velice kvalitní a je to určitě adekvátní náhrada za Spezzu. Na druhou stranu, musí se zlepšit v def. činnosti, protože pokud chce mít za sezónu -21..
Zibanejad má také vysoký potenciál a Legwand tam šel jako taková "záloha". Zibanejad nejspíš začne jako centr 3. lajny. Pokud ukáže, že už dorostl do pozice lídra, přesune se do druhé, pokud ne, tak Legwand se toho zhostí.
Turris už snad dorostl, takže u něj se tolik neobávám. Ryan je jistota, tady snad jen potřeba, aby vydrželo zdraví. MacArthur je skvěle doplňuje. Otázkou je, co Michálek. Já ho mám z českých hráčů rád, jenže si myslím, že bez Spezzy to bude maximálně 40 bodů a 15-20 branek. No snad překvapí.
Jinak o Lehnerovi se mluví jako o brankáři, co měl první půlku sezónu senzační a pak výkonostně klesl. Nicméně s tím bych moc nesouhlasil, protože on chytal (spolu s Andersonem) za neuvěřitelně propustnou obranou a nedávno jsem viděl např. záznam zápasu s Montrealem a i když tam dostal 4 góly, chytal velice dobře. Čas plešouna se krátí a co nevidět zaujme pozici brankářské jedničky tenhle fantomas.
Jinak závěrem ještě jedno jméno. MARK STONE. Hodně lidí jej přehlíží ale on už dorostl na NHL ready hráče. To už dokázal v minulé sezóně kdy zaskakoval za Ryana v lajně s Turrisem. Má neskutečný tah na branku a má i dobré hokejové vnímání. Ruce dřevěné taky nemá. Mohl by těch 40 branek klidně dát. Podobně je na tom i Mike Hoffman. Ottawa má zajímavý tým. připomíná mi to Floridu. Pokud mladíci zvládnou svojí roli, klidně to může být PO jako ve zkrácené sezóně.
Zibanejad má také vysoký potenciál a Legwand tam šel jako taková "záloha". Zibanejad nejspíš začne jako centr 3. lajny. Pokud ukáže, že už dorostl do pozice lídra, přesune se do druhé, pokud ne, tak Legwand se toho zhostí.
Turris už snad dorostl, takže u něj se tolik neobávám. Ryan je jistota, tady snad jen potřeba, aby vydrželo zdraví. MacArthur je skvěle doplňuje. Otázkou je, co Michálek. Já ho mám z českých hráčů rád, jenže si myslím, že bez Spezzy to bude maximálně 40 bodů a 15-20 branek. No snad překvapí.
Jinak o Lehnerovi se mluví jako o brankáři, co měl první půlku sezónu senzační a pak výkonostně klesl. Nicméně s tím bych moc nesouhlasil, protože on chytal (spolu s Andersonem) za neuvěřitelně propustnou obranou a nedávno jsem viděl např. záznam zápasu s Montrealem a i když tam dostal 4 góly, chytal velice dobře. Čas plešouna se krátí a co nevidět zaujme pozici brankářské jedničky tenhle fantomas.
Jinak závěrem ještě jedno jméno. MARK STONE. Hodně lidí jej přehlíží ale on už dorostl na NHL ready hráče. To už dokázal v minulé sezóně kdy zaskakoval za Ryana v lajně s Turrisem. Má neskutečný tah na branku a má i dobré hokejové vnímání. Ruce dřevěné taky nemá. Mohl by těch 40 branek klidně dát. Podobně je na tom i Mike Hoffman. Ottawa má zajímavý tým. připomíná mi to Floridu. Pokud mladíci zvládnou svojí roli, klidně to může být PO jako ve zkrácené sezóně.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé