Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CALGARY FLAMES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Takze moj tinedzersky ulet v podobe predosleho prispevku nebol moc napomocny. Montreal bol o nieco lepsi. To nieco je hlavne rychlost a sikovnost pohybu v obrannej tretine. V dnesnej nhl sa brani rychlym pohotovym pohybom a nenechanim priestoru superovi pohybom a nie pomalymi ozrutnymi obrancami+utocnikmi, ktori sice vedia hitovat ale super ich prekorculuje.
Tieto slová by si mal Hitchcock vyvesiť na stenu a každý deň by si ich mal opakovať ako mantrudebil píše:Takze moj tinedzersky ulet v podobe predosleho prispevku nebol moc napomocny. Montreal bol o nieco lepsi. To nieco je hlavne rychlost a sikovnost pohybu v obrannej tretine. V dnesnej nhl sa brani rychlym pohotovym pohybom a nenechanim priestoru superovi pohybom a nie pomalymi ozrutnymi obrancami+utocnikmi, ktori sice vedia hitovat ale super ich prekorculuje.
Tréner tímu zámorskej NHL Calgary Flames Mike Keenan sa hnevá na rozhodcov utorňajšieho duelu profiligy proti Montrealu Chrisa Rooneyho a Paula Devorského, pretože patrične nepotrestali nedovolený zákrok Andreja Markova na Diona Phaneufa. Po strete týchto dvoch hráčov v tretej tretine sa Phaneuf zranil. "Hnevá ma to. Predtým vylučovali za drobnosti a následne ocenili likvidačný zákrok na Diona iba dvojminútovým trestom. Nerozumiem tomu. Sú to skúsení rozhodcovia a niečo podobné by im nemalo ujsť," povedal Keenan.
"Som si istý, že Markov šiel do súboja úmyselne s kolenom, pretože chcel Diona zraniť," nechal sa počuť kapitán Flames Jarome Iginla.
Aktér incidentu Andrej Markov celú záležitosť komentoval slovami: "Nevidel som záznam. Ja som však doň chcel iba naraziť, určite nie zraniť." Svojho zverenca obhajuje aj tréner "Habs" Guy Carbonneau: "Nikto nechce vidieť na ľade zranenia, ale zrážky sú súčasťou hry. Aj Phaneufa som videl narážať do súperov a tiež sa po súboji nezaujímal, čo sa stalo." (hokej.sk)
"Som si istý, že Markov šiel do súboja úmyselne s kolenom, pretože chcel Diona zraniť," nechal sa počuť kapitán Flames Jarome Iginla.
Aktér incidentu Andrej Markov celú záležitosť komentoval slovami: "Nevidel som záznam. Ja som však doň chcel iba naraziť, určite nie zraniť." Svojho zverenca obhajuje aj tréner "Habs" Guy Carbonneau: "Nikto nechce vidieť na ľade zranenia, ale zrážky sú súčasťou hry. Aj Phaneufa som videl narážať do súperov a tiež sa po súboji nezaujímal, čo sa stalo." (hokej.sk)
noo tak som celkom spokojny s vysledkom 4-3pp ktory sme uhrali v detroite aj ked sme mohli vyhrat nevadi aj bod je dobry a este k tomu ked je z detroitu cely tim hral skvele a hlavne brankar McElhinney ma milo prekvapil urcite nas tim podrzal chytal fakt skvele
a dnes hrame doma proti floride dufam ze ich rozbijeme go FLAMES go
no taak supeer vyhrali sme 3-6
a dufam ze dnes rozdrtime aj minesotu aj s gaborikom
no a super vykon podal aj nas kapitan iggy ktory si pripisal 2goly a 2 asistencie takzee supeer bol vyhlaseny 1 hviezdou zapasu, no a este ma tesi ako edmonton dostal na prdel na domacom lade 2-9 dnesny den sa zacina supeer GO FLAMES GO
Teda Chicago je presne ten super, ktoreho by som rad videl. Velmi dobre korculuju a to je presne to co plati na pomalych zadakov flames. Bral by som vyhru ale este viac by som bral kvalitnu obrannu hru. 96 inkasovanych golov je prilis vela, viac maju v konferencii iba posledne dva timy. A za vinu to davam hlavne obrannej hre, brankar ma ale mensi podiel.
18-11-3
18-11-3
dnes sme prehrali s chicagom 2-3 po predlzeni
no nevadi hrali sme celkom slusne a bol to vyrovnany zapas urcite sme hrali lepsie ako edmonton ktory dostal nakladacku 2-9 a myslim si ze tuto sezonu hrame celkom v pohode lebo v poslednej dobe bodujeme skoro v kazdom zapase som velmi spokojny s nasou hrou dnes sme sice prisli o 1 bod ale stale mame ten jeden a je to celkom uspech proti chicagu go flames go
po prehre na domacom lade s chicagom sa dnes nasi chalani pokusia vyhrat nad dost nevyspytatelnym superom anahaimom, ale myslim si ze dnes by sme mali tento zapas dotiahnut do vitazneho konca my sme oddychnuti mali sme par dni volna a anaheim aj dnes napriklad odohral dost tazky zapas vo vancouveri kde prehrali 4-3 tak dufam ze to nasi dnes vyuziju a poslu ich kade lahsie go FLAMES go
noo tak kaceri dostali co si zasluzily a od nas odisly s popalenymi zobakmi
premierovo sa trafil aj syn nasho gm mlady Sutter ktory vyrovnaval stav stretnutia na 2-2
najblizsie nas caka trapiaca sa ottawa s ktorou by sme nemali zavahat jednoznacne s tohoto zapasu berieme iba 2 body nic ine!! :frajer2:
takze dnes vyhra ktoru som ocakaval :frajer2: boli sme o nieco lepsi ako super ktory robil dost vela chyb za co bol aj potrestany, a trestany bol hlavne rene bourqueom ktory si pripisal na konto svoj prvy hattrick v kariere
super vykon celeho timu
len tak dalej a zase sme sa o nieake tie body vzdialily kosatkam
momentalne mame 44b a kosatky maju 41b ale my mame este jeden zapas k dobru
no dnes nas caka minnesota nas divizni rival tuto sezonu sme ich raz uz porazily a este k tomu na ich lade 2-3 po predlzeni a vtedy im ani ten gaborik nepomohol a dnes im uz ani nepomoze lebo je zase mimo hru
takze sa minnesota moze tesit, hrame doma takze dufam ze sa to prejavi aj na nasej hre myslim si ze by to nemal byt dnes problem GO FLAMES GO
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF