Pěkně se to čte cepi a doufám,že mě Halák nezklame.Naopak si myslím,že po tom roce,kdy HABS s Jardou hráli poker a nechali ho trčet na farmě,bude teď nažhavený a bude nám dělat jen radost.Jeho výsledky na farmě byly výborné a stojí určitě za povšimnutí,že nezatrpkl a o svou příležitost se zdravě popral.Neměl to snadné ani ulechčené jako Price,a to vážně hodnotim.Teď jim to Jardo ukaž v plný parádě!!!!S phillym musim souhlasit podle zápasů,které jsem měl možnost vidět.I já se domnívám,že Price ještě zatím nedorostl na jedničku.Kvalitní golman to je bezesporu,ale megastar nikoli.Zatim neměl mnoho fantastických zákroků,kterými by mi vyrazil dech.Své si odchytá a rozhodně má potenciál být jednou skvělý golman,ale zatím není.Přesto pokud bych ho porovnával s Huetem měl již některé herní činnosti lepší.

Třeba na penalty byl Price lepší než Huet.Výborně se jeví pozičně a bezvadně výkrývá spodek branky,včetně rohů.Celkem se mi i líbí,že v maximální míře puky vyráží do stran a NE před sebe na dorážku.V této činnosti jsem byl vždy nadšený z Hueta,jak to dělá a budou mi chybět jeho zákroky snů

:o .Price se mu v tom postupně vyrovnává a i on je v tom silný.Ovšem ty fantasické zákroky zatím nepřevádí.Třeba později!Horší je to s Pricem při zakrytém výhledu/někdy i nezakrytém/ při střelách ze střední a větší vzdálenosti,kde je přesně vidět Careye nezkušenost.Občas dostal z těchto míst dost laciné góly

.Zatím si neumí udělat před sebou pořádně místo,aby viděl

.A obecně při střelách z dálky mívá potíže.V tomto ohledu,kam se hrabe na Hueta.Práci s holí a rozehrávku má průměrnou,ale lepší než Huet,který s tímto kusem dříví moc neumí zacházet.To se všeobecně ví,to není novinka.To byla jediná Christobalova slabina,hokejka mu spíš překáží.Ale jinak je to vynikající golman.
Ale ještě k tomu Pricemu.Rozhodně patří mezi kliďasy a má pozitivní vliv na kluky před sebou,které si solidně diriguje a obránci mu pak věří a nezmatkují,což je pro mužstvo určitě přínos.V tom bych řekl,že je již na svůj věk dost vyspělý.Tuto vlastnost má ale i ledově klidný Jarda Halák a proto doufám,že to oba nakonec s přehledem do konce záklasdní části zvládnou.
Zatím ale neprošli ani jeden,takovou zápasovou zátěží,která je nyní bude čekat.Navíc fandové HABS a media jsou někdy až v nekritickém očekávání

!!!Strašný tlak na oba čeká,Thibault by mohl vyprávět.A toho se opravdu trochu obávám!!!!Přesto věřím,že to nakonec Price s Halákem zvládnou, nezklamou a my se budeme těšit s postupu HABS do PO!!!!!To je v současné době pro nás hlavní priorita!!!!Co bude dál v PO se teprve uvidí!!!Ale ani v dalších kolech PO nebudeme určitě bez šancí,vždyť HABS jsou velice perspektivní mladý tým

!!!!,,Lets go HABS!!!!!"