Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

S AHL obranou to je těžké.
kisin píše:S AHL obranou to je těžké.
Svätá pravda i keď ani my sa zatiaľ fakt nemáme čím chváliť...
Walt píše:tak nazdárek Selly, ako si pripravený na zajtrajší vzájomný zápas, myslím psychicky..? Niekde písali, že z tých vašich kačičiek bude lietať perie... :D Ja dúfam že to bude dobrý zápas a dokonca pôjde v telke.
Ahoj Ivane, no nevidim to moc dobre, ale rad bych se podival. Bohuzel nemam STV3, budu muset k nasim a vyhodit je od :D telky Verim ze zitra konene vyhrajem....muj tip 3-2p
Selly8 píše:
Walt píše:tak nazdárek Selly, ako si pripravený na zajtrajší vzájomný zápas, myslím psychicky..? Niekde písali, že z tých vašich kačičiek bude lietať perie... :D Ja dúfam že to bude dobrý zápas a dokonca pôjde v telke.
Ahoj Ivane, no nevidim to moc dobre, ale rad bych se podival. Bohuzel nemam STV3, budu muset k nasim a vyhodit je od :D telky Verim ze zitra konene vyhrajem....muj tip 3-2p

Zápas nejde v STV3. Tá NHL pre svoju demenciu vysielať nebude. Zápas ale pôjde (mal by ísť) na stanici Sport1 so slávnym komentátorom :D :wawe: :wawe: :wawe:
BruinsFan píše:Zápas nejde v STV3. Tá NHL pre svoju demenciu vysielať nebude. Zápas ale pôjde (mal by ísť) na stanici Sport1 so slávnym komentátorom :D :wawe: :wawe: :wawe:
Mám výpadok pamäte alebo Slepička komentuje aj LIVE prenosy NHL? Ja som ho, pokiaľ sa dobre pamätám, počul len pri večerných re-live resp. reprízach :|
Anaheim finalizuje podpis s obráncem Andreasem Liljou :thumbsup:
PainKiller píše:Anaheim finalizuje podpis s obráncem Andreasem Liljou :thumbsup:
A je to tak,Lilja jde ke kačenám..... :eek2:
Tak v kempu Sharks si Andreas místo nevybojoval.... :sad2: :beee:
ale Selly,věř tomu,že do starého železa zdaleka nepatří a je to hodně dobrá posila. :thumbsup:
Uvidime jak se mu bude darit, snad mas Baffy pravdu. Ale zatim jsem to nikde nenasel, ze uz je u nas, asi spatne hledam. Dnes uz by to chtelo konecne bodovat :modlenie:
Oficiální podpis by měl být zveřejněn dneska večer :thumbsup: Pravděpodobně se bude jednat o jednoletou smlouvu za 600 tisíc.
tak nebol som ďaleko od pravdy, čo povieš Selly..? Ten váš výkon včera... :hroza:
Dúfam, že sa dáte, čím skôr dokopy, toto predsa nie je Anaheim..!
Walt píše:
tak nebol som ďaleko od pravdy, čo povieš Selly..? Ten váš výkon včera... :hroza:
Dúfam, že sa dáte, čím skôr dokopy, toto predsa nie je Anaheim..!
Myslim ze jsi to Ivane vystihl uplne presne, z me strany na to staci 1 slovo... KATASTROFA!!! Uz jsem si zvykl na spatne zacatky sezon a bidne vykony opor v prvnich zapasech sezony, ale tohle je neco strasidelneho, 145 strel na nasi branku :hroza: To se tam chudak Hiller muze roztrhnout, obranna hra :thumbsdown: Nastesti jsem vcera videl jen 2.tretinu, ale i to mi stacilo. Snad poprve v zivote jsem videl 7mi minutovou presilovku, uz to ogari psychicky nezvladali. Na druhou stranu je aspon dobre, ze se pokusili alespon o neco, kdyz herne to neslo. Pobavil aspon Parros, jak tam lechtal Jackmana pod krkem a tomu se to evidentne moc libilo, predl jak kocur na slunicku :D

Snad budeme mit po rijnu aspon 1 vyhru :D :hroza:
Selly8 píše:
Snad budeme mit po rijnu aspon 1 vyhru :D :hroza:
Gratulujem, tú jednu už máte. Aj ked my sme vám k nej dosť pomohli...
2x vám dáme vyše minutovú presilovku 5 na 3 a obe ste využili (aj ked tú prvú až ked sa jeden hráč vrátil). Potom za stavu 2:3 pre nás v 3. tretine zahodíme velkú golovku, hned nato po velmi peknej akcii vyrovnal Perry. No a pri poslednom gole Henrik vyvážal puk a ostatní išli striedať, samozrejme Hank puk stratí a máme tu prečíslenie 3 na 1... a víťazný gol Ryana.
Zatial sa strelecky dosť trápime, dali sme 6 golov v 3 zápasoch a z toho 5 strelila prvá formácia... Samuelsson má zatial obrovské strelecké neštastie a "zahodil" už asi 3-4 goly. Ale je to len začiatok sezony, tak verím že sa to bude postupne zlepšovať. Ten Burrows a Salo nám chýbajú viac ako som čakal.
Gratulujem :cry: :hroza:
Dik ogari, az ted jsem se dostal aspon k hajlajtum a opet to nebylo to prave, nastesti jsme to zvladli, samo ze i diky stesticku. Konecne jsme se zlepsili v obrane, uz slo na Hillera 'jen' 39 strel :D a nasi tahouni se konecne probrali, Getz 1+3, tak ma hrat spravny kapitan, navic ten gol na 3-3 byl ukazkovy. Snad jsem to neprehnal a nebude to jedina vyhra v rijnu, ikdyz se musime jeste hooodne zlepsit, hlavne v obranne fazi.
Á, tak vidím, že môj takmermenovec ( :D ) pekne žiaril, uvažujem o stiahnutí zápasu, pokiaľ stál zato. Stál, alebo sa mýlim? :) Gratulácia kačičkám, tak ako my, už to potrebovali.

EDIT: Naozaj stál za to. Getzlaf je pán, len musí byť stále zdravý :thumbsup:
Cam Fowler dnes prvý gól v NHL :clap:

Trochu horší moment nastal neskôr, keď ho Doan poslal na mantinel a zranil ho. Cam už do zápasu nenastúpi, šiel na pozorovania, nevyzeralo to dobre. Dúfam, že bude v poriadku. Aj tá akcia pred hitom stála fakt zato. 18ročný. Paráda :)

Na základe zápasu s Anaheimom môžem povedať, že Cam hral veľmi dobre. V útoku je veľmi nebezpečný, ale vidno, že ešte nemá skúsenosti, nemá takú dobrú predvídavosť v obrane a takisto nezdá sa mi, že má najlepšie hokejové IQ. To sa mimochodom potvrdilo pri prvom góle Atlanty v tom zápase.
Takí hráči sa mi páčia. Drzosť. :good: Pekné individuálne presadenie, len škoda, že z toho nebol gól..
Z Doanovho zákroku mám zmiešané pocity.. Pri našom šťastí sa to bude riešiť.. Ale možno aj právom..
Btw. Selly, to hrá Bobby centra tak ako sa projektovalo pred sezónou? Vidím od neho samé asistencie, jediný gól. Pre mňa zvláštne... :ja_neviem:
Getzo5 píše:Btw. Selly, to hrá Bobby centra tak ako sa projektovalo pred sezónou? Vidím od neho samé asistencie, jediný gól. Pre mňa zvláštne... :ja_neviem:
Ja jsem toho 'nazivo' zatim v letosni sezone moc nevidel, ale co jsem mel moznost shlednout tak hral na levem kridle 1.lajny s Getzlafem a Perrym. To ze dal zatim jen 1 gol je zvlastni, ale nijak bych to nehrotil, Selanne se trefil taky zatim jen 1x.
Obrázek
Selly8 píše:
Getzo5 píše:Btw. Selly, to hrá Bobby centra tak ako sa projektovalo pred sezónou? Vidím od neho samé asistencie, jediný gól. Pre mňa zvláštne... :ja_neviem:
Ja jsem toho 'nazivo' zatim v letosni sezone moc nevidel, ale co jsem mel moznost shlednout tak hral na levem kridle 1.lajny s Getzlafem a Perrym. To ze dal zatim jen 1 gol je zvlastni, ale nijak bych to nehrotil, Selanne se trefil taky zatim jen 1x.
Pochop ma správne, ja ho nekritizujem, z toho čo som mal vidieť hrá proste dobre, tak prečo aj. Ja len, že taká štatistika je nezvyklá a videl som ho prihrávať aj hráčom "druhého sledu", preto tá otázka. :smile03:
Getzo5 píše:
Selly8 píše:
Pochop ma správne, ja ho nekritizujem, z toho čo som mal vidieť hrá proste dobre, tak prečo aj. Ja len, že taká štatistika je nezvyklá a videl som ho prihrávať aj hráčom "druhého sledu", preto tá otázka. :smile03:
Ja vim ze ho nekritizujes, jen jsem k tomu navic napsal i svuj nazor :) Klidne at ma 1+90 a Ducks pujdou do plejof, stejne tak Selanne, ikdyz tam tolik asistenci nepredpokladam :) I tak si myslim ze casem zacne Bobby sazet jeden gol za druhym, hlavni ale je ze po tom tragickem zacatku Ducks posbirali nejake body a odlepili se od uplneho dna.
Selly8 píše:Ja vim ze ho nekritizujes, jen jsem k tomu navic napsal i svuj nazor :) Klidne at ma 1+90 a Ducks pujdou do plejof, stejne tak Selanne, ikdyz tam tolik asistenci nepredpokladam :) I tak si myslim ze casem zacne Bobby sazet jeden gol za druhym, hlavni ale je ze po tom tragickem zacatku Ducks posbirali nejake body a odlepili se od uplneho dna.
Keby som si mal tipnúť tak poviem, že klubové bodovanie vyhrá zdravý Getzlaf, Bobby bude mať vyrovnané štatistiky G/A a najlepším strelcom bude predsalen Perry...Uvidíme, som zvedavý najmä na Fowlera (btw. vraj "len" zlomený nos, ale ani žiadna pauza sa v jeho prípade neočakáva :thumbsup: ) :)
4.zapas venku, 4.prohra, 0 bodu :hroza: :roll: Konecne jsme aspon soupere prestrileli, ikdyz podle toho co jsem videl v sestrihu vetsi sance meli urcite Daskabaty. Nash zatim v sezone bodove marny a nam da 2 vystavni kousky :lol2: Kdyz se dari tak se dari. Dneska ve Phille to vidim na cistou 1, dal jsem to i na tiket a jestli kvuli nahodne vyhra Ducks prijdu o 2 mega tak zacnu fandit Atlante :lol:
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING