Svätá pravda i keď ani my sa zatiaľ fakt nemáme čím chváliť...kisin píše:S AHL obranou to je těžké.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ANAHEIM DUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ahoj Ivane, no nevidim to moc dobre, ale rad bych se podival. Bohuzel nemam STV3, budu muset k nasim a vyhodit je odWalt píše:tak nazdárek Selly, ako si pripravený na zajtrajší vzájomný zápas, myslím psychicky..? Niekde písali, že z tých vašich kačičiek bude lietať perie...Ja dúfam že to bude dobrý zápas a dokonca pôjde v telke.
Selly8 píše:Ahoj Ivane, no nevidim to moc dobre, ale rad bych se podival. Bohuzel nemam STV3, budu muset k nasim a vyhodit je odWalt píše:tak nazdárek Selly, ako si pripravený na zajtrajší vzájomný zápas, myslím psychicky..? Niekde písali, že z tých vašich kačičiek bude lietať perie...Ja dúfam že to bude dobrý zápas a dokonca pôjde v telke.
telky Verim ze zitra konene vyhrajem....muj tip 3-2p
Zápas nejde v STV3. Tá NHL pre svoju demenciu vysielať nebude. Zápas ale pôjde (mal by ísť) na stanici Sport1 so slávnym komentátorom
Mám výpadok pamäte alebo Slepička komentuje aj LIVE prenosy NHL? Ja som ho, pokiaľ sa dobre pamätám, počul len pri večerných re-live resp. reprízachBruinsFan píše:Zápas nejde v STV3. Tá NHL pre svoju demenciu vysielať nebude. Zápas ale pôjde (mal by ísť) na stanici Sport1 so slávnym komentátorom:wawe: :wawe: :wawe:
tak nebol som ďaleko od pravdy, čo povieš Selly..? Ten váš výkon včera...Walt píše:tak nazdárek Selly, ako si pripravený na zajtrajší vzájomný zápas, myslím psychicky..? Niekde písali, že z tých vašich kačičiek bude lietať perie...Ja dúfam že to bude dobrý zápas a dokonca pôjde v telke.
Dúfam, že sa dáte, čím skôr dokopy, toto predsa nie je Anaheim..!
Myslim ze jsi to Ivane vystihl uplne presne, z me strany na to staci 1 slovo... KATASTROFA!!! Uz jsem si zvykl na spatne zacatky sezon a bidne vykony opor v prvnich zapasech sezony, ale tohle je neco strasidelneho, 145 strel na nasi brankuWalt píše:tak nebol som ďaleko od pravdy, čo povieš Selly..? Ten váš výkon včera...Walt píše:tak nazdárek Selly, ako si pripravený na zajtrajší vzájomný zápas, myslím psychicky..? Niekde písali, že z tých vašich kačičiek bude lietať perie...Ja dúfam že to bude dobrý zápas a dokonca pôjde v telke.
![]()
Dúfam, že sa dáte, čím skôr dokopy, toto predsa nie je Anaheim..!
Snad budeme mit po rijnu aspon 1 vyhru
Gratulujem, tú jednu už máte. Aj ked my sme vám k nej dosť pomohli...Selly8 píše:
Snad budeme mit po rijnu aspon 1 vyhru![]()
2x vám dáme vyše minutovú presilovku 5 na 3 a obe ste využili (aj ked tú prvú až ked sa jeden hráč vrátil). Potom za stavu 2:3 pre nás v 3. tretine zahodíme velkú golovku, hned nato po velmi peknej akcii vyrovnal Perry. No a pri poslednom gole Henrik vyvážal puk a ostatní išli striedať, samozrejme Hank puk stratí a máme tu prečíslenie 3 na 1... a víťazný gol Ryana.
Zatial sa strelecky dosť trápime, dali sme 6 golov v 3 zápasoch a z toho 5 strelila prvá formácia... Samuelsson má zatial obrovské strelecké neštastie a "zahodil" už asi 3-4 goly. Ale je to len začiatok sezony, tak verím že sa to bude postupne zlepšovať. Ten Burrows a Salo nám chýbajú viac ako som čakal.
Dik ogari, az ted jsem se dostal aspon k hajlajtum a opet to nebylo to prave, nastesti jsme to zvladli, samo ze i diky stesticku. Konecne jsme se zlepsili v obrane, uz slo na Hillera 'jen' 39 strel
a nasi tahouni se konecne probrali, Getz 1+3, tak ma hrat spravny kapitan, navic ten gol na 3-3 byl ukazkovy. Snad jsem to neprehnal a nebude to jedina vyhra v rijnu, ikdyz se musime jeste hooodne zlepsit, hlavne v obranne fazi.
Na základe zápasu s Anaheimom môžem povedať, že Cam hral veľmi dobre. V útoku je veľmi nebezpečný, ale vidno, že ešte nemá skúsenosti, nemá takú dobrú predvídavosť v obrane a takisto nezdá sa mi, že má najlepšie hokejové IQ. To sa mimochodom potvrdilo pri prvom góle Atlanty v tom zápase.
Ja jsem toho 'nazivo' zatim v letosni sezone moc nevidel, ale co jsem mel moznost shlednout tak hral na levem kridle 1.lajny s Getzlafem a Perrym. To ze dal zatim jen 1 gol je zvlastni, ale nijak bych to nehrotil, Selanne se trefil taky zatim jen 1x.Getzo5 píše:Btw. Selly, to hrá Bobby centra tak ako sa projektovalo pred sezónou? Vidím od neho samé asistencie, jediný gól. Pre mňa zvláštne... :ja_neviem:
Pochop ma správne, ja ho nekritizujem, z toho čo som mal vidieť hrá proste dobre, tak prečo aj. Ja len, že taká štatistika je nezvyklá a videl som ho prihrávať aj hráčom "druhého sledu", preto tá otázka. :smile03:Selly8 píše:Ja jsem toho 'nazivo' zatim v letosni sezone moc nevidel, ale co jsem mel moznost shlednout tak hral na levem kridle 1.lajny s Getzlafem a Perrym. To ze dal zatim jen 1 gol je zvlastni, ale nijak bych to nehrotil, Selanne se trefil taky zatim jen 1x.Getzo5 píše:Btw. Selly, to hrá Bobby centra tak ako sa projektovalo pred sezónou? Vidím od neho samé asistencie, jediný gól. Pre mňa zvláštne... :ja_neviem:
Ja vim ze ho nekritizujes, jen jsem k tomu navic napsal i svuj nazorGetzo5 píše:Pochop ma správne, ja ho nekritizujem, z toho čo som mal vidieť hrá proste dobre, tak prečo aj. Ja len, že taká štatistika je nezvyklá a videl som ho prihrávať aj hráčom "druhého sledu", preto tá otázka. :smile03:Selly8 píše:Ja jsem toho 'nazivo' zatim v letosni sezone moc nevidel, ale co jsem mel moznost shlednout tak hral na levem kridle 1.lajny s Getzlafem a Perrym. To ze dal zatim jen 1 gol je zvlastni, ale nijak bych to nehrotil, Selanne se trefil taky zatim jen 1x.Getzo5 píše:Btw. Selly, to hrá Bobby centra tak ako sa projektovalo pred sezónou? Vidím od neho samé asistencie, jediný gól. Pre mňa zvláštne... :ja_neviem:
Keby som si mal tipnúť tak poviem, že klubové bodovanie vyhrá zdravý Getzlaf, Bobby bude mať vyrovnané štatistiky G/A a najlepším strelcom bude predsalen Perry...Uvidíme, som zvedavý najmä na Fowlera (btw. vraj "len" zlomený nos, ale ani žiadna pauza sa v jeho prípade neočakávaSelly8 píše:Ja vim ze ho nekritizujes, jen jsem k tomu navic napsal i svuj nazorKlidne at ma 1+90 a Ducks pujdou do plejof, stejne tak Selanne, ikdyz tam tolik asistenci nepredpokladam
I tak si myslim ze casem zacne Bobby sazet jeden gol za druhym, hlavni ale je ze po tom tragickem zacatku Ducks posbirali nejake body a odlepili se od uplneho dna.
4.zapas venku, 4.prohra, 0 bodu
Konecne jsme aspon soupere prestrileli, ikdyz podle toho co jsem videl v sestrihu vetsi sance meli urcite Daskabaty. Nash zatim v sezone bodove marny a nam da 2 vystavni kousky
Kdyz se dari tak se dari. Dneska ve Phille to vidim na cistou 1, dal jsem to i na tiket a jestli kvuli nahodne vyhra Ducks prijdu o 2 mega tak zacnu fandit Atlante
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé