http://www.broadstreethockey.com/2014/1 ... d-not-good" onclick="window.open(this.href);return false;kajo píše:Ja som to myslel samozrejme s nadsazkou. Realne si myslim, ze to bud bude tesne PO, alebo tak okolo 9-10 miesta. Sice ked tak nad tym premyslam, kazdy kto neda PO ma sancu na 1st overall
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Takhle rychle ho neodstrelej, navic jak jsem posilal, Hextall stejne v tuhle sezonu neveri..Rono píše:Dallas, Chicago, Pittsburgh, Detroit, Kings a Tampa do konce měsíce... Brutus los a začínám víc věřit tomu, že Berube si to s Eakinsem rozdá o to, kdo na lavce vydrží déle..
Coburn jinak v sobotu má hrát.
I kdyz je pravda, ze Berubeho on nejmenoval..
Na druhou stranu, hrali spolu sakra dlouho, tak nevim, jestli by do toho prasknul. Protoze jestli ho odvola takhle brzy, tak jeho trenerska kariera konci driv, nez zacala.
Gusta na to nemal..bol to proste obranca do tretieho paru, nic viac. Jeho odchod ma nemrzi. Som si ale isty, ze Ghost by uz teraz bol prospesnejsi pre tim ako MDZ, Schenn ci Gross. Ale zas chapem aj to, ze hra na farme...to mu neuskodi.
Nie je mozne aby jeden z Hagg, Sanheim, Ghost a Morin nebol v buducnosti top pairing D. Osobne vidim najvacsi potencial v Sanheimovi...
Teraz uz len nejakych prospectov do utoku. Pretoze az na Laughtona, Leiera ci NAK tam nie je nikto.
Nie je mozne aby jeden z Hagg, Sanheim, Ghost a Morin nebol v buducnosti top pairing D. Osobne vidim najvacsi potencial v Sanheimovi...
Teraz uz len nejakych prospectov do utoku. Pretoze az na Laughtona, Leiera ci NAK tam nie je nikto.
Nuz, keby im nieco hovorila obranna hra (a to nemyslim len obrancov, ale cely tim) tak by to vyzeralo uplne inak. Ved vsetky goly dnes padli tak, ze skorujuci hrac bol totalne nepokryty 
Vyhra je tam, ale ze by som mal z nej dobry pocit....jedine, co potesilo bola opat raz presilova hra. Streit>Kimmo.
Vyhra je tam, ale ze by som mal z nej dobry pocit....jedine, co potesilo bola opat raz presilova hra. Streit>Kimmo.
No, jak bych to popsal ... hra dopředu jako taková nebyla špatná, dokonce bych řekl že při 5on5 jsme byli mírně lepší ... ale to jak se jednodušše necháme přehrát dvěma přihrávkama, a u čtvrtýho jsou pro změnu 3!!! naši hráči v rohu a Benn uplně volnej před bránou, to je hrozný. Nehledě na to že ještě nechají Seguina z toho rohu přihrát .... góly v oslabení neřeším, tam je to kombo Dallasu prostě skvělý, stane se, to druhý oslabení ani nemělo být, stejně tak jako Spezzův gól ....
Každopádně jsem rád, že jsme se dokázali vrátit do hry ve 3. třetině a ani po tom golu na 5:4 jsme to nevzdali.
Každopádně jsem rád, že jsme se dokázali vrátit do hry ve 3. třetině a ani po tom golu na 5:4 jsme to nevzdali.
Laughton dnes znovu 2 góly při prohře 4:2. První byl v oslabení.kajo píše:Ked uz nic, aspon farme sa dari. Pri vyhre 4:3 OT Ghost 0+2, Laughton 2+0A vraj aj boli suverenne najlepsi hraci timu. Spolu s Haggom. Buducnost vyzera slubne. Btw Sanheim dal dalsi gol a zatial ma v siedmich zapasoch 7 bodov (3+4). Na obrancu nie zle.
Tak obrana hra byla vazne zajimava
Ale co jsem videl kus treti tretiny a prodlouzeni
tak supr Voracek
taky ma body.A Streit asi jedinej obrance se supr strelou dobrou rozehravkou protoze jinak je to buh vi jaky.
Ale ty utocnici Dallasu Benn,Spezza,Seguin ty to tam tocili solidni, tihle jsou fakt dobri
Ale ty utocnici Dallasu Benn,Spezza,Seguin ty to tam tocili solidni, tihle jsou fakt dobri
Chtel jsem neco dodat k tem 2 presilovkam v OT, ale bohuzel neni co. Obe absolutne krystalove cisty, i kdyz dost stastny (1. po zkratu Benna na bully a druha po crazy odrazu puku pred branku). K tomu jeste jeden bounce na 5-5, ale konec-koncu sli jste za tim. Dallas ma nejlepsi formaci ligy, jeden defenzivni par a golmana, ale neda se asi cekat ze jim ta jedna superformace vyhraje kazdej zapas. Hlavne kdyz jim nekdy nezachyta Lehtonen tak jak jsou zvykli..
Obrana je jaka je.. Ale uvidi se hlavne ze co Mason, v Bostonu byl vybornej ale pak to slo prudce dolu. Emery zrejme nejakou sanci dostane, ale ted zapas v Chicagu a pak u nas, cili pujde o dost tezke rozhodovani.
Obrana je jaka je.. Ale uvidi se hlavne ze co Mason, v Bostonu byl vybornej ale pak to slo prudce dolu. Emery zrejme nejakou sanci dostane, ale ted zapas v Chicagu a pak u nas, cili pujde o dost tezke rozhodovani.
Tak právě proto angažovali Spezzu, aby ty formace měli aspoň dvě a myslím že to se jim celkem povedlo, nebýt zranění Ničuškina, tak Speeza hraje druhýho centra. Ale ta přesilovka je fakt smrtící ...Atlantik píše:Chtel jsem neco dodat k tem 2 presilovkam v OT, ale bohuzel neni co. Obe absolutne krystalove cisty, i kdyz dost stastny (1. po zkratu Benna na bully a druha po crazy odrazu puku pred branku). K tomu jeste jeden bounce na 5-5, ale konec-koncu sli jste za tim. Dallas ma nejlepsi formaci ligy, jeden defenzivni par a golmana, ale neda se asi cekat ze jim ta jedna superformace vyhraje kazdej zapas. Hlavne kdyz jim nekdy nezachyta Lehtonen tak jak jsou zvykli..
Masonem to včera fakt nebylo, nevím co víc by měl dělat, 4x to hráč Stars dostal v podstatě před prázdnou kasu, 2x oslabení a 2x hrubá chyba obrany, Masonovi za včerejšek nemám co vytknout.
No ale problem je, ze Spezza je s Hemskym prave zabitej, Hemsky je zatim proste hruzostrasne spatnej. Na konci zapasu v PIT presunuli Spezzu na kridlo do 1.formace a vyhralo jim to zapas, ted opet radil. Navrat Nichushkina tedy za techhle okolnosti neresi nic, pokud bude Hemsky i nadale brutalne suckovat, zustane opet jen pri jedne formaci a radsi tam mit Spezzu nez Nichushkina.Logan píše: Tak právě proto angažovali Spezzu, aby ty formace měli aspoň dvě a myslím že to se jim celkem povedlo, nebýt zranění Ničuškina, tak Speeza hraje druhýho centra. Ale ta přesilovka je fakt smrtící ...
Masonem to včera fakt nebylo, nevím co víc by měl dělat, 4x to hráč Stars dostal v podstatě před prázdnou kasu, 2x oslabení a 2x hrubá chyba obrany, Masonovi za včerejšek nemám co vytknout.
Jinak co se tyce Masona, jde samozrejme o zkresleny dojmy z maleho poctu zapasu, ale zatim se proste lonskym vykonum nepriblizuje ani omylem (podotykam, ze ani neznam stats). Loni vytahoval megasejvy na pockani, letos vubec. Je nejakej pomalejsi, i na tech najezdech. Naopak Emery zatim nad ocekavani (alespon nad moje, cestne priznavam ze jsem ho mel za "done"). Ono se to samozrejme vrati vsechno do normalu, ale zrovna Berube mi prijde ze ma Emeryho rad a casto ho odmeni za obcasnou dobrou praci.. Vzhledem na vyvoj udalosti se nakej zapas pro Emeryho nabizi, ale jak rikam, hraje se v CHI a pak v PIT, cili je to zapeklity. Rekl bych, ze ted jeste nasadi Masona a pak se rozhodne podle jeho vykonu tam, pokud to nejak posere tak klidne je Berube schopnej Emeryho nasadit i na Pens tak jak to udelal treba i loni a vyslo mu to.
To, že chceme vyměnit B. Schenna, je imo blbost. Prostě takovýhle informace se nikdy na veřejnost z organizace klubu nedostanou jen proto, že by mu zbytečně snížili hodnotu.
Každopádně to nemění nic na tom, že jeho trejd bych uvítal a ještě lépe trejd s někým (např. Ottawa), kdo teďka se drží nahoře, ale časem by měl padnout pod čary PO, od něhož bychom vytřískali 1st round pick a my bychom mohli na dorovnání přidat nějakej 3rd round.
Hotovýho LW do TOP6 prostě za něj stejně nedostaneme, a jestli chceme toho beka, jak se někde píše, tak to mi přijde jako blud. K čemu? Na co?
Každopádně to nemění nic na tom, že jeho trejd bych uvítal a ještě lépe trejd s někým (např. Ottawa), kdo teďka se drží nahoře, ale časem by měl padnout pod čary PO, od něhož bychom vytřískali 1st round pick a my bychom mohli na dorovnání přidat nějakej 3rd round.
Hotovýho LW do TOP6 prostě za něj stejně nedostaneme, a jestli chceme toho beka, jak se někde píše, tak to mi přijde jako blud. K čemu? Na co?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé