No jestli v neco v nasi organizaci verim tak je to prace s mladim.At uz drafty tak pak dalsi vyvoj hracu se vetsinou jevi dobre spis byl problem v tom ze driv se nenechalo par hracu dostatecne vyzrat a zbavili jsme se jich driv nez se poradne rozvinuli.Napr Sharp.
Ale ted verim ze vsechno budu nacasovano tak jak ma.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ve meste ji meli, ale hala se bourala. Neminim presne zjistovat proc..dejf píše:Tek předtím ji měli přímo ve městě. Tak asi sami neví, co chtějí. Nebo je to změnou na postu GM?
Neco jsem teda zjistil
Puvodne ve Spectru Flyers, farma Hershey.
Postavi se nova hala, farma se presune do Spectra,
Spectrum se boura, Comcast prodal Phantoms nejaky grupe z Pittsburghu
Ta stavi novou halu v Allentownu, do te doby docane tym presunuty do Glens Falls..
TRANSFERS:
RJ Umberger, Pierre-Edouard Bellemare, Michael Del Zotto, Blair Jones
Scott Hartnell, Andrej Meszároš, Steve Downie, Erik Gustafsson, Adam Hall, Tye McGinn, Hal Gill
Bylo by podle mě hnusný, kdybych při takovém článku zapomněl Scottu Hartnellovi ještě jednou poděkovat za jeho služby, které během 7 let pro Philadelphii odvedl. Ač z prvního pohledu jsem trejd taktéž krizitoval jako většina z nás, nakonec si myslím, že jednak ho Hexy musel trejdovat prostě kvůli té délce kontraktu, která byla skutečně moc dlouhá, ale hlavně mi to přijde logické v tom, že RJ Umberger se v bottom-six uplatní a osvědčí daleko víc jako Scotty, kterýmu to vždycky nejvíc pasovalo v TOP6, jenže už letos přichází čas mladejch (Bust, Couts...), co teprve za dva roky? Ale tohle je jen můj názor, samozřejmě nějaký hodnocení trejdu může (a taky přijde) až časem...
THANK YOU HARTSY, FOREVER FLYER!
3 KLÍČOVÉ POSTAVY SEZÓNY:
Pravidelně jsem tvrdil, že stejně jako vloni, tak i letos to bude opět o tom, jak zahraje především trio Giroux, Mason, Voráček. Ale mám pocit, že letos rozhodně mezi třema klíčovejma postavama bude Streit, absence Kimma a přemístění do 1st unit PP ho jaksi oživlo a v pre-season válel ještě víc než vloni druhou polovinu sezóny. Myslím, že toto bude jeho nejlepší sezóna z té jeho čtyřleté smlouvy... A pokud uděláme PO, tak očekávám, že za to budeme pak děkovat opět Gmu a Masemu.
![]()
![]()
10 PŘEDPOVĚDÍ (TIPŮ) SEZÓNY:
• Kanadské bodování týmu vyhraje Claude Giroux. Udělá opět přes 85 bodů.
• Nejlepším střelcem bude Jakub Voráček. Překoná 30ti-gólový ročník.
• Nejproduktivnějším zadákem se stane Mark Streit s 48 body.
• Produktivitu +/- ovládne Jakub Voráček s přibližně +13.
• Největším překvapením sezóny bude Vincent Lecavalier, jenž překoná 25 gólů a 57 bodů.
• Brayden Schenn se časem propadne níž a v první formaci ho nahradí PE Bellemare nebo Michael Raffl.
• Shayne Gostisbehere si zahraje za Flyers minimálně devět zápasů.
• Do play-off postoupíme z wild card.
• Steve Mason skončí nejhůře pátý v hlasování o držiteli Vezina Trophy.
• 20 gólů překoná min. pět hráčů včetně (Girouxa, Voráčka, Simmondse, Lecavaliera a B. Schenna).
OČEKÁVÁNÍ:
Věřím, že letos vylepšíme svoji bilanci na domácím ledě oproti loňsku a v divizi si to rozdáme o třetí a čtvrtý flek s Columbusem Blue Jackets, zatímco pátý skončí Islanders. Každopádně postup do play-off očekávám a doufám v něj.
Co se týče případného play-off, tam budu druhé kolo opět považovat za velký úspěch (stejně jako bych ho považoval i během loňské sezóny).
SLOŽENÍ FORMACÍ:
B. Schenn - Giroux - Voráček
Read - Couturier - Simmonds
RJ Umberger - Lecavalier - Raffl
Rinaldo - Bellemare - Akeson
MacDonald - Coburn
Grossmann - Streit
Del Zotto - L. Schenn
Mason
Emery
No, teď nezbývá nic než vydržet už jen těch pár hodin, usednout před notebook, naladit stream a opět si užívat těch nádherných (občas i smutných, ale i to k tomu patří), prostě nepopsatelných okamžiků, které nám přináší LIGA LIG každou sezónu! LET'S GO FLYERS
Ja osobne vidim nejvetsi opory Giroux,Mason,Voracek a hned za nimi bude hrat zatracene dulezitou roli prave Streit ktery cim vic casu ma na lede tim hraje lip.
Jinak moc se tesim hlavne na Voracka(na toho se tesim furt od doby co prisel) , a Couturiera od kteryho taky cekam vyraznej rust.
Jinak stejne jako ty mam pocit ze Brayden Shenn se v ty prvni nechytne ale treba me prekvapi.A chtel bych videt Lecavaliera na presilovkach protoze porad dopredu umi a strelu ma sakra dobrou.
Co se tyce postupu tak verim ze postoupime do play off bez vaznejsich problem ale samozrejme pokud neprijde nejaky vypadek.
Hartnell je skvelej chlap je ho skoda ale hrac jako on , rozumej power forward.Tak takovej typ hracu po tricitce rychle jde dolu takze ackoliv ja bych se ho nezbavoval z citovych duvodu ze ho mam proste rad , tak jako kalkul to bylo lepsi.
Jinak moc se tesim hlavne na Voracka(na toho se tesim furt od doby co prisel) , a Couturiera od kteryho taky cekam vyraznej rust.
Jinak stejne jako ty mam pocit ze Brayden Shenn se v ty prvni nechytne ale treba me prekvapi.A chtel bych videt Lecavaliera na presilovkach protoze porad dopredu umi a strelu ma sakra dobrou.
Co se tyce postupu tak verim ze postoupime do play off bez vaznejsich problem ale samozrejme pokud neprijde nejaky vypadek.
Hartnell je skvelej chlap je ho skoda ale hrac jako on , rozumej power forward.Tak takovej typ hracu po tricitce rychle jde dolu takze ackoliv ja bych se ho nezbavoval z citovych duvodu ze ho mam proste rad , tak jako kalkul to bylo lepsi.
Zda se ze Mason v tom bude pokracovat
4ta lajna vypadala velmi solidne, nebyt toho Rinaldova vylouceni. Obrana furt imobilni, nekreativni a mela problemy s forcekingem, ale aspon ten pinching tam uz nebyl a ve vlastnim pasmu jste to zahustovali dost dobre. Giroux ghost (prestrileny 3-16! ve hre 5 na 5, Bergeron si ho daval) a prvni lajna vubec cela na houby. Umberger nic, B.Schenn a PP horsi nez nic.. Read dobry defenzivne, horsi ofenzivne. Akeson mel sanci to rozhodnout, a vubec, i on i Bellemare vypadali velmi vitalne. Lecavalier lepsi nez jsem cekal, Simmonds tam mel jeden krasnej finesse-move.
V zasade asi akceptovatelnej road game, ale prisli jste zcela zbytecne o bod kdyz se uz zdalo ze tlak Bostonu je pryc a je to pod kontrolou, ale Boston celkove o neco lepsi byl (a to jim chybel Krejci a celkove se s nima hrat dalo). Jsem rad ze se neslo do OT a nedelily se 3 body.
Tolik par postrehu. A jo, sezona je dlouha.
V zasade asi akceptovatelnej road game, ale prisli jste zcela zbytecne o bod kdyz se uz zdalo ze tlak Bostonu je pryc a je to pod kontrolou, ale Boston celkove o neco lepsi byl (a to jim chybel Krejci a celkove se s nima hrat dalo). Jsem rad ze se neslo do OT a nedelily se 3 body.
Tolik par postrehu. A jo, sezona je dlouha.
Haha, klasickej zapas, kde je jasne videt, ze s golmanskejma statistikama si clovek muze akorat vytrit prdel..Atlantik píše:Zda se ze Mason v tom bude pokracovat
Jinak podepisu slovo od slova.
Ja bych podotknul, ze Schenn nema na roli v 1st line ani nahodou a muzem jen doufat, ze G bez treninku je jeste trochu rusty... Jinak jak rikas, sezona bude ku*va-dlouha..
Aby nezaniklo:
Pronger ma nabidku pracovat pro Player Safety Department. Je tu akorat takova malickost, je jeste par let hracem Flyers na LTIR.
Zda se, ze zrejme dostane od NHL nejakou ultravyjimku na retirement tak, aby nestal Flyers penize na capu. resp aby byl prakticky dal ve stavu LTIR, ale nebyl uz hrac, nebo tak neco..
Stay tuned...
Pronger ma nabidku pracovat pro Player Safety Department. Je tu akorat takova malickost, je jeste par let hracem Flyers na LTIR.
Zda se, ze zrejme dostane od NHL nejakou ultravyjimku na retirement tak, aby nestal Flyers penize na capu. resp aby byl prakticky dal ve stavu LTIR, ale nebyl uz hrac, nebo tak neco..
Stay tuned...
pokud by to tak bylo, pak zadam exemplarni potrestani Philly za vochcavani capu. Myslim, ze sebrani prvniho kola draftu a nejaka pokutka v radu par milionu by byla celkem fer.AndyF píše:Aby nezaniklo:
Stay tuned...
Z hľadiska jednozápasovej vzorky bez najmenších pochýb. Pri snahe predpokladať brankárov výstup v rámci celej sezóny je však sv% (ešte lepšie even strength sv%) z predošlých sezón (kvôli menšiemu počtu odohraných zápasov viacerých) vcelku slušnou pomôckou. Oveľa náročnejšie je to potom u gólmanov na sklonku kariéry, čo je mimoriadne ťažké predpovedať...AndyF píše:Haha, klasickej zapas, kde je jasne videt, ze s golmanskejma statistikama si clovek muze akorat vytrit prdel..Atlantik píše:Zda se ze Mason v tom bude pokracovat
S Atlantikovým hodnocením souhlas se vším až na Umbergera, kterej mě přišel včera jako jeden z lepších.
Pap bych dodal, že Del Zotto mě fakt překvapil. Rozehrávka s naprostým klidem a přehledem, stejně tak souboje u mantinelu, kde si tam kolikrát poradil i s Lucicem či Soderbergem. 
Hra jako taková - bída. A z Gho (a celkově prvního útoku) se mi chtělo blít, vyložená tragédie...
Dnes snad za dva body s Devils.
Hra jako taková - bída. A z Gho (a celkově prvního útoku) se mi chtělo blít, vyložená tragédie...
Dnes snad za dva body s Devils.
A ja som to nevidel
rano sa mi sosal zaznam a ze co budem robit......no tak som si nadsene siel kuknut patalie v topicu detroitu a tam mi vyspoilerovali vyhru ruins 
Dnes mi ale dosla trpezlivost s VCL kravinami a maturovanim nad linkami pre download takze platim GCL a konecne si vychutnam nas zapas. Az je super ze mame back to back
Dnes mi ale dosla trpezlivost s VCL kravinami a maturovanim nad linkami pre download takze platim GCL a konecne si vychutnam nas zapas. Az je super ze mame back to back
Ha ha ha, to sme se zasmali..megaton píše:pokud by to tak bylo, pak zadam exemplarni potrestani Philly za vochcavani capu. Myslim, ze sebrani prvniho kola draftu a nejaka pokutka v radu par milionu by byla celkem fer.AndyF píše:Aby nezaniklo:
Stay tuned...
Tak doufam, ze az se treba ta Pittsburghska nadhera zrani a ukonci tak karieru, ze se zase zasmejeme my..
Ja se ale nesmeju. Tohle je jasny obchazeni pravidel a nevim proc zrovna vy, potazmo Pronger by mel dostat nejakou vyjimku. To ze neskoncil ma dva duvody. Zbyvyjici tri roky smlouvy dostane zaplaceny, z toho tento rok ma dostat 4 mega (slusna suma i pro nej) a pak 2x 525K jez nikdy nebyli v planu byt odehrany a pak samozrejme cap hit. Protoze s duchodem by skoncila moznost umistnit ho na LTIR.
Nota bene, nevim proc by hrac, (zatim jeste) placeny z penez Philly, mel rozhodovat o trestu pro jine hrace, proti kterym Philla nastupuje. Kdyby byl uz v duchodu, nerekl bych ani slovo.
Co se tyce Crosbyho nebo treba Savarda je jasny ze odchod nikdy neohlasi - i kdyby nebylo pravidlo o trestu za dlouhodobe kontrakty, protoze by se zrekli penez co v kontraktu maji at uz hraji nebo ne. To dokaze jen par borcu, jako byl treba Rafalski.
Nota bene, nevim proc by hrac, (zatim jeste) placeny z penez Philly, mel rozhodovat o trestu pro jine hrace, proti kterym Philla nastupuje. Kdyby byl uz v duchodu, nerekl bych ani slovo.
Co se tyce Crosbyho nebo treba Savarda je jasny ze odchod nikdy neohlasi - i kdyby nebylo pravidlo o trestu za dlouhodobe kontrakty, protoze by se zrekli penez co v kontraktu maji at uz hraji nebo ne. To dokaze jen par borcu, jako byl treba Rafalski.
Co fetujes?
K comu robit divadlo? Vsetci vedia ze hrat nikdy nebude ale nespravi sa to oficialne aby nas to neposkodilo, tak preco okolo toho robit drahoty? U nas si to aspon odpracovava inak.
A liga sama dala Prongerovi ponuku, liga sama by ho zamestnala a nasledne by nas mali pokutovat za obchadzanie stropu?
To by bolo jak v CZ extralige ked ten klacik (co je nejaky zo sparty praha a ta vtedy lizala dno tabulky) bol nejaky funkcionar a prijal prestupove listky nejakych hracov plzne a dalsich dvoch ale neodovzdal ich a tym spravil trejdy za neplatne
pockal si jak hraci budu hrat a potom to vytiahol a ze mali si to skontrolovat. Megaton, taketo kktiny sa deju v nasich koncinach ale tu sa bavime o nhl. Ty bud rad, ze vam nakoniec ten pick za kovyho dali
K comu robit divadlo? Vsetci vedia ze hrat nikdy nebude ale nespravi sa to oficialne aby nas to neposkodilo, tak preco okolo toho robit drahoty? U nas si to aspon odpracovava inak.
A liga sama dala Prongerovi ponuku, liga sama by ho zamestnala a nasledne by nas mali pokutovat za obchadzanie stropu?
To by bolo jak v CZ extralige ked ten klacik (co je nejaky zo sparty praha a ta vtedy lizala dno tabulky) bol nejaky funkcionar a prijal prestupove listky nejakych hracov plzne a dalsich dvoch ale neodovzdal ich a tym spravil trejdy za neplatne
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé