Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Esem píše:Ale hovn* útok máme krásně poskládanej stačí měnší změny a je to. Ale obrana je opět tragická. V brance Mase tam není co vylepšovat.
wtf? Nemáme ani jedno LW do TOP6, nemáme objasněnýho 2C. :giggle: Oproti týmům jako Chicago, Boston, LA... prostě nemáme momentálně ani ten útok na takový úrovni, aby s touto obranou se dalo hrát o :cup:. My prostě musíme počkat na mladý beky, do tý doby, to bude max. 2. kolo v play-off...

A nezmění se to hned ani poté, co příští léto přijde Ryan, pokud teda přijde vůbec. Sice možná budeme mít pomale nejlepší 1. lajnu v lize (Ryan-G-Voras), ale mladí (Ghost, Hägg, Morin, Sanheim) dorostou nejdřív za dva, tři roky...

A ano, obrana je opět tragická. Však o tom jsem taky psal. Ovšem to, že se zranil zrovna Kimmo je svým způsobem pro nás požehnání. MDZ > Kimmo, imo.
Dát šanci Leierovi nebo někoho obětovat za LW do TOP6, nevidím v tom problém. Pozice 2 centra se měla vyřešit ted přes léto prostě jeden z dvojice Schenn - Lecavalier ani jeden z nich nikde jinde skoro neumí tak prostě jeden půjde pryč ... Jinak všechno mladí borci ve vynikajících letech (útok) ... Tedka Ryan White na co panebože? Rinaldo, Rosehill ...
Esem píše:Dát šanci Leierovi..
Jakou sanci?? Na 1LW?? :eek2: Na to nema...
Esem píše:..nebo někoho obětovat za LW do TOP6, nevidím v tom problém.
No ja se bojim,. pri pohledu na cap, ze budem mit i problem udelat prostor na toho Ryana. To by musel 100% jeden bek pryc. Navic dalsi rok konci smlouvy Schennovi, Coutsovi a hlavne Vorasovi.
Esem píše:Pozice 2 centra se měla vyřešit ted přes léto prostě jeden z dvojice Schenn - Lecavalier ani jeden z nich nikde jinde skoro neumí tak prostě jeden půjde pryč ...
Schenna zatim nepusti (i kdyz ja bych byl pro) a Lecavaliera nikdo nechtel.
Esem píše: Tedka Ryan White na co panebože? Rinaldo, Rosehill ...
To je posila do AHL
Leier ... co by né vyzkoušet na kempu a nemusí být v první třeba druhá ale bude lítat nahoru dolů, protože bude bojovat o flek.

No to jo tíží nás cap ale Lecavalier se mohl někam střelit Nashville měl zájem nebo Edmonton ted už nevím ... ty možnosti byli. :neviem:
Esem píše:Leier ... co by né vyzkoušet na kempu a nemusí být v první třeba druhá ale bude lítat nahoru dolů, protože bude bojovat o flek.

No to jo tíží nás cap ale Lecavalier se mohl někam střelit Nashville měl zájem nebo Edmonton ted už nevím ... ty možnosti byli. :neviem:
My o něj zájem máme,ale to by ste si museli nechat nechat par milionu,coz zas nechcete vy.. :neviem:
http://www.nhl.cz/CZ/35796/mezi_asisten ... xtall.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Hextall doufam bude fakt dobrej a chytrej chlap na postu gm coz je supr.Ja mu verim ze bude delat chytre a promyslene kroky :) Jak uz jsme rikali nekolikrat.Zbavit se 1-2 hracu doplnit o mlady a muzeme hrat velmi dustojnou roli.Moc se mi libi dva roky pro Shenna :) za ty prachy mu musel dat do kafe nejakej fet :) kdyz koukam jaky hraci podepisujou smlouvy za tezky prachy.
Brayden si je vědom, že se od něj čekalo víc ale že tak sleví to sem nečekal. Každopádně pokud bude hrát na centru a bude tam celou sezónu a získá takovou tu herní pohodu, může to bejt úplně jinej hráč. Ale nejspíš půjde na křídlo.
Pro poradek..
Chris Johnston ‏@reporterchris 3m
Zac Rinaldo's two-year extension with the #Flyers carries an AAV of $850,000.
Old-school Hexy :giggle:
Unika mi vtip
Tak je trochu zvlastni podepisovat pluggera a provokatera jako je Rinaldo uz rok napred, ze.. To vypovida o tom, ze Hextall si tyhle typy ceni (viz taky White), pricemz v dnesni dobe je tenhle pristup celkem rarita (proto "oldschool"). Ja bych z toho byt vama nadsenej nebyl, i kdyz jasne ze zas o tolik nejde.
Atlantik píše:Tak je trochu zvlastni podepisovat pluggera a provokatera jako je Rinaldo uz rok napred, ze.. To vypovida o tom, ze Hextall si tyhle typy ceni (viz taky White), pricemz v dnesni dobe je tenhle pristup celkem rarita (proto "oldschool"). Ja bych z toho byt vama nadsenej nebyl, i kdyz jasne ze zas o tolik nejde.
I já si hráče jako on cením, je to hecíř, srdcař a má spoustu energie ... Loni nám ve spoustě zápasů, když byl zraněnej vyloženě chyběl, on opravdu dokáže vyhecovat a rozpumpovat tým, když vypadá "ospale" ... jsem rád že zůstane i když na farmě bude letos jeho skillem víc obdařenej klon Goulbourne.
A za 850k AAV je to uplně fuk ...
ESPN asked NHL players which current player they'd like to build a franchise around. Only 1 player said himself. Claude Giroux.
:good:

Nevím proč mám ten pocit, ale prostě věřím, že letos G bude prostě úřadovat. Nevěřím, že opět propásne ten začátek soutěže a letos definitivně potvrdí i posledním pochybovačům, že patří mezi TOP5 hráčů NHL. Každopádně je to jen takovej pocit, ale snad se naplní. :yes:

Nezbývá taky doufat, že skutečně letos makal víc než kdy dřív, což je koneckonců vidět i na jeho postavě, má ji o dost pevnější než před dvěma roky. No, těším se letos hlavně na něj, Maseho a Vorase. Týmovej úspěch stejně letos asi nějakej výraznější nebude. :ninja:

Nedalo mi to, ale musel jsem se vyjádřit.. :jn:
Rono píše:
ESPN asked NHL players which current player they'd like to build a franchise around. Only 1 player said himself. Claude Giroux.
:good:
Nemusel jsem to ani docist abych vedel, ze to byl prave on. Podle ocekavani :yes: Jinak s tou vybornou sezonou to samozrejme klidne muze byt pravda.
Atlantik píše:Nemusel jsem to ani docist abych vedel, ze to byl prave on. Podle ocekavani :yes:
Tak ještě aby ti to nedošlo, když je to v topicu Flyers a psal jsem to já. :lol2: :D
Nejde ani tak o to, ale proste natolik uz Girouxe a jeho zpusoby a uvazovani znam. Extremne sebevedomy, arogantni jako malokdo v lize.. Nerikam ze neopravnene, jen je to proste tak. Casto se to i hodi, at se mi to libi nebo ne (ne).
Tak kempy nám začaly.

1. formace zatím podle očekávání: B.Schenn - Giroux - Voráček. Ale druhá mě celkem zaujala. Read - Couturier - Simmonds. I když úplně překvapivá není. Třetí formace pak RJ Umberger - Lecavalier - Raffl a čtvrtá Rinaldo - Bellemare - Akeson.

Obranné páry podle předpokladu. Coburn - AMac, MDZ - L. Schenn a Streit-Grossmann.
Takze Couts s Readom dostanu konecne aj viac prilezitosti v utoku? Takto to nevyzera zle, aj ked ten Rinaldo tam musi byt napchaty za kazdu cenu :hroza: Som zvedavy, co ten Bellemare. Vobec by som sa necudoval, keby po par zapasoch sa posunul niekde vyssie...Ohladne neho som inak cital, ze pred 2 rokmi mal onho zaujem Boston a nepodpisali ho nakoniec len kvoli nejakemu zraneniu, ktore v tom case utrpel.
Jinak kdo nějak přehlédl včerejší tiskovku Kimma a Hexyho.

Tak v podstatě šlo jen o to naznačit, že Kimmo už víceméně s hokejem skončil. Jen ale protože je tohle jeho poslední sezóna, a doktoři mu řekli, že ještě nějaká šance tam je, tak to úplně nezabalil a nejspíš by si rád ještě jednou ve Wells zahrál. Ale všichni to vidí tak, že už ani to se nestane. :-/

Jo, nemá už na to, každopádně Kimmo byl jeden z nejlepších obránců několika posledních dekád Flyers. :yes:

The Little Warrior! :cry: :klobuk:
kajo píše:Takze Couts s Readom dostanu konecne aj viac prilezitosti v utoku? Takto to nevyzera zle, aj ked ten Rinaldo tam musi byt napchaty za kazdu cenu :hroza: Som zvedavy, co ten Bellemare. Vobec by som sa necudoval, keby po par zapasoch sa posunul niekde vyssie...
Jenže si neumím představit, kdo pak bude bránit. Od třetí lajny, kde je Vinny, si to fakt moc představit neumím. :neviem:

Rinaldo hrát bude, to je jasný. Jednak oblíbenec fans a jednak dokáže vyprovokovat soupeře, což někdy prostě třeba je. I když je jasný, že z hokejově čistého hlediska hře nijak nepomáhá, no. :neutral:

EDIT:
"Flyers GM Ron Hextall has announced that captain Claude Giroux has a lower-body injury and is being evaluated." --PHL Flyers, Twitter
:hroza:
Takže Gho v první formaci nahradil Raffl. Dneska to teda máme:
Raffl - B. Schenn - Voras
Read - Couturier - Simmonds
RJ Umberger - Vinny - Akeson
Powe - Bellemare - Rinaldo

Ten Powe je mi tam záhadou, protože (prý) podepsal pouze AHL kontrakt. :hmm:
Obrázek
Obrázek

Třetí sada dresů oficiálně venku :!:

Date Game Tickets
Saturday, October 11 Home vs. Montreal 7PM
Wednesday, November 19 Away at NY Rangers 8PM
Friday, November 28 Home vs. NY Rangers 1PM
Saturday, December 13 Home vs. Carolina 1PM
Saturday, January 10 Home vs. Boston 1PM
Saturday, January 31 Home vs. Toronto 7PM
Saturday, February 21 Home vs. Nashville 1PM
Saturday, March 7 Away at Boston 1PM
Saturday, March 14 Home vs. Detroit 1PM
Saturday, March 28 Home vs. San Jose 1PM
Sunday, April 5 Home vs. Pittsburgh 7:30PM
Saturday, April 11 Home vs. Ottawa 12:30PM
Sanheim podepsal ELC

http://flyers.nhl.com/club/news.htm?id=731774" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nhl.cz/CZ/35938/odejde_evand ... pegu_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Rono píše:Sunday, April 5 Home vs. Pittsburgh 7:30PM
Saturday, April 11 Home vs. Ottawa 12:30PM
tu mozno s kajom budeme :scare:
Hosi mate nekdo report z pripravnych zapasu ? Ja jsem akorat zahlidl ze od Toronta jsme dostali nalozeno a pak jsme nalozili NJ a Voracek 2 A a Ghost prvni gol pokud jsem dobre videl.
V pripravnejch zapasech popravde na vysledku zavisi pramalo..
Ja jsem videl jen 1 a kus tretiny vcera a z toho bych si vzal nasledujici minimum:
Streit evidentne po odchodu Timonena pookral,
Coburn je porad Coburn,
Ghost je jak vitr, chytrej jak liska, dela v obrane spravny rozhodnuti ve zlomku vteriny. Neco jako ja, jenze u me je to zoufalost a strach a pokus o rychle zbaveni se puku.

Jo a este se mi dost libil Leier
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2006 CAROLINA HURRICANES