Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Striela maximalne tak pastami do superov.... :lol:

Tampa ziskala Chrisa Grattona z Floridy Panthers za druhe kolo draftu 2007/2008.
Big return?

phillipo_canya píše:Tampa ziskala Chrisa Grattona z Floridy Panthers za druhe kolo draftu 2007/2008.
Big return?
Zdroj? PreÄŤo by to robila Florida?ved tam sa mu darĂ­ uĹľ druhĂ˝ rok

je to pravda, je tpo na našem oficilálním webu. hmm tak to by mohlo být dost dobré :cool:

edit:
PupeÄŤnĂ­ šĹ

Noooo, celkom dobry obchod :) ked uz odohral za Tampu tolko zapasov tak asi boli s nim spokojny 8)

Do prdele ale čo to robí Florida?ja že už sa chcú prebojovať do play off,po odchode Bertuzziho,Nieuwendyka,Robertsa,Jackmana,Kwiatkowskeho...im zostal volných okolo 10 milionov + ešte sa má zvýšiť platový strop,som si myslel že toto leto bude ich a získajú k pevnému mladému základu aj pár skúsenejších hráčov...

fajn obchod, Chris bude urcite vitanym bleskom 8)

:o Tak Tampa vyfoukla Spartě Honzu Hlaváče.Měla by nám poslat protihodnotou Lecavaliera :D :D ,jinak ten titul nevyhrajeme příští sezonu :) ..Jsem mimo jiné totiž taky fanda Sparty :wink: To byla samozřejmě legrace.Docela jsem zvědavý jak to Honzovi půjde.V NHL zatim díru do světa nikdy neudělal.Sám se ptám proč?Postavu má na NHL ideální,sílu i hokejový myšlení na úrovni.Jen s tou střelbou je to horší.No,ale s tím má problém víc hráčů.Tak Honzo-ukaž že umíš :!:

Také Montry fandím Spartičce, Jardův odchod jsem bral, ale toto je již jaksi moc, k tomu ještě Stehlík, no bude to příští rok boj........... 8) !!!!

Gratton je idealny na post 3. centra, zrovna casto neboduje, ale je silny, ma isty vyznam.

tak zpráva která potešila, Lecavalier, St.Louis a Boyle jsou v druhém all-star týmu

Hlaváč podepsal s Tampou

Český útočník Jan Hlaváč opouští pražskou Spartu a v příští sezóně bude hrát v zámořské NHL za Tampu Bay. Třicetiletý forvard podepsal s vedením Lightning roční smlouvu za 650 tisíc dolarů.

„Hlaváč je talentovaný hráč, který by měl zapadnout do šestice našich elitních útočníků. Doufáme, že si dobře porozumí s Bradem Richardsem. Je to výborný bruslař a tvůrce hry, ale dokáže i zakončit,“ uvedl generální manažer Blesků Jay Feaster. „Nová NHL je pro něho jako stvořená. Prostřednictvím svého agenta dal najevo, že velmi touží po návratu do NHL, což se projevilo i na podmínkách (pro nás) velmi přijatelné smlouvy,“ dodal.

V základnĂ­ části uplynulĂ© sezĂłny odehrál Hlaváč 41 zápasĹŻ, ve kterĂ˝ch zaznamenal 31 bodĹŻ za 20 branek a 11 asistencĂ­. Jeho vĂ˝kony limitovaly vleklĂ© potĂ­Ĺľe s třísly a bĹ™išnĂ­m svalem. Finále extraligy odehrál pod injekcemi a s velkĂ˝m sebezapĹ™enĂ­m. PĹ™esto v 16 zápase pomohl SpartÄ› osmi gĂłly a dvÄ›ma asistencemi k zisku mistrovskĂ©ho titulu. Ovšem start na hokejovĂ©m mistrovstvĂ­ svÄ›ta v MoskvÄ› si ÄŤlen stříbrnĂ©ho ÄŤeskĂ©ho tĂ˝mu z loĹ

Nemozem si pomoct, ale mne nejako nesedi, no nech ma presvedci, ze sa mylim. :idea:

chorche píše:Nemozem si pomoct, ale mne nejako nesedi, no nech ma presvedci, ze sa mylim. :idea:
Tak ja som toho o nom este vela nepocul, ale Feaster sa cini, nakupuje jak divy :D ale zatial su to celkom dobre obchody :)

taky se mi celkem líbí, ale co golman :?: :? no popravdě, jsem antisparťan, takže zas nějak ho nemusím, ale přeju mu ať se v Tampě ukáže :)

Akoze snaha by aj bola, ale ci vobec prinesie nejake ovocie....

Hlaváč se s Tampou dohodl za hodinu
Ještě ve čtvrtek se hokejový útočník Jan Hlaváč v klidu připravoval s hráči pražské Sparty na nadcházející extraligový ročník, ale večer se vše změnilo. Agent mu tlumočil nabídku Tampy a třicetiletý dvojnásobný světový šampión se během hodiny dohodl s představiteli vítěze Stanleyova poháru z roku 2004 na podmínkách smlouvy. Po třech letech se tak vrací do NHL.

"Všechno se sebÄ›hlo hroznÄ› rychle. V osm veÄŤer jsem mÄ›l telefonát, Ĺľe má Tampa zájem. ZaÄŤali jsme jednat o podmĂ­nkách a za hodinu se dohodli," uvedl Hlaváč v rozhovoru pro ÄŚTK. Souhlasil nakonec i s dvoucestnou smlouvou, která klubu umoĹľĹ

Inak naco sem davas spravy, ktore si mozeme precitat inde?

chorche píše:Inak naco sem davas spravy, ktore si mozeme precitat inde?
aby si to nemusel inde hladaĹĄ,dĂ­ky Vincent

Vas byvaly srac sa presuva z Chicaga do Montrealu, hovorim o Cullimorovi. Stara NHL mu sedela, nova nie. V Tampe maju beztak zle rozlozene atributy ti obrancovia, Boyle je ostrostrelec, kym zvysok defenzivni loseri. Nehovori sa o prevetrani hracskej kabiny medzi obrancami?

chorche píše:Vas byvaly srac sa presuva z Chicaga do Montrealu, hovorim o Cullimorovi. Stara NHL mu sedela, nova nie. V Tampe maju beztak zle rozlozene atributy ti obrancovia, Boyle je ostrostrelec, kym zvysok defenzivni loseri. Nehovori sa o prevetrani hracskej kabiny medzi obrancami?
Ty fakt by si sa mal dakedy kludnit, lebo tote tvoje pripomeinky. Mame dobru obranu, ak Sarcih a Pratt odidu je to super. Pochybujem ze OBrien, Boyle, Kuba a Ranger su lamy. Podla mna nie, v NHL su ovela horsi od nich

Sarich má odchod zřejmě jistý, Feaster myslím nemá zájem jej znovu podepsat

Sarich a Pratt su defenzivne nuly. Rangerovi sa ospravedlnujem. A aj Kubovi. Zvysok nuly.

Tak už i Tampa přešla na nové stránky: http://lightning.nhl.com/

... ktery stojej dost za prd ;-( . Hooolt ... je to cely jen business ;-|
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS