Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CALGARY FLAMES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Musime vyhravat viac ako polovicu zapasov. Dnesny pomer 14-10-1 musime udrzat. zakladny ciel je playoff, cokolvek nizsie bude pruser, taky triezvy ale zaroven optimisticky ciel by bolo sieste miesto a vyhnut sa v playoff dvojke san jose-detroit a hrat s vitazom divizie (minesota, vancouver). Na vyssie mety v zakladnej casti tim momentalne nema, playoff je ina sutaz. Dnes by som bol velmi rad keby som videl dobry vykon pod st.luiskym oblukom.
tak takdebil píše:Musime vyhravat viac ako polovicu zapasov. Dnesny pomer 14-10-1 musime udrzat. zakladny ciel je playoff, cokolvek nizsie bude pruser, taky triezvy ale zaroven optimisticky ciel by bolo sieste miesto a vyhnut sa v playoff dvojke san jose-detroit a hrat s vitazom divizie (minesota, vancouver). Na vyssie mety v zakladnej casti tim momentalne nema, playoff je ina sutaz. Dnes by som bol velmi rad keby som videl dobry vykon pod st.luiskym oblukom.
noo takze dnes nas st.luis potrapilo nevidel som ten zapas tak nebudem hodnotit hlavne ze berieme 2 body a drzime krok s ostatnymi v najblizsich dnoch nas cakaju velmi tazky superi a este hrame k tomu aj na ich ladoch su to rangers,montreal a hned na to detroit no uvidime kolko si nasi chalani donesu bodov ale dufam ze aspon 4 body to budu go flames go
teraz bude velmi tazky dvojzapas. Montreal a Detroit. ten prvy by som chcel urcite vidiet, v montreale hravame strasne malo a takisto vzpomienky na mesto kde calgary ziskalo jediny SC (a kde divaci velmi slusne a sympaticky aplaudovali na konci). Len teda ten cas je uplne naprd.
16-10-1 ...... pravdupovediac az prilis dobre na kvalitu hry.
16-10-1 ...... pravdupovediac az prilis dobre na kvalitu hry.
takze dnes paradna vyhra s rangers najlepsiom hracom bol jednoznacne kipper
pochytal 31 striel super a pomohl nam k vitazstvu 3-0 goly za nas dali iginla,moss a bourqe super chalani len tak dalej no som velmi zvedavy na ten dvojzapas montreal a detroit mohli by sme ziskat z tohoto dvojzapasu aspon 2 body go flames go
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
-uvidíme