Moller aj Loktionov preč, majú ešte čas, ale keď sa pozriem na niektorých hráčov čo ešte v kempe zostali.
Prekvapuje ma, že v kempe ešte zostal Wudrick. A ani Lewis ma nikdy nezaujal. Ďalej tam je Clifford, toho na LGK dosť chválili tak som zvedavý na neho, lenže tam je aj Clune kt. je tiež skôr zberač PIM, a ešte aj Westgarth a Ivanans. Potom tam je ešte aj naša tohtoročná jednotka Schenn, ďalej Richardson a Cliche. (Keď spomínam Clicheho, mal som ho v NHL 09 ako centra 4. útoku. Získal asi 30 bodov, potom bol UFA a chcel vysoký plat. Tak som ho nechal odísť, podpísal s Atlantou, tam hral centra 1. útoku a stal sa 3. najproduktívnejším hráčom ligy.
)
Som zvedavý ako bude vyzerať náš 4. útok.
Čo sa obrancov týka, tam je vlastne voľna iba pozícia 6. obrancu, vlastne aj siedmeho ale tam asi zase bude Harrold ako hráč na všetko. A to jedno miesto by mohol obsadiť Hickey.
Teubert na to ešte nemá a bol vlastne poslaný k juniorom. Campbell asi ťažko, podobne Piskula a Martinez. Ešte zostáva Drewiske, keby Hickey zlyhal.
Zase má chcú naštvať, Frolov v treťom útoku.
Purcell hral v kempe dobre, ale Frolov je náš najlepší strelec.
Oni si ho vôbec nevážia.
A nech mi niekto nehovorí, že takto budeme mať vyvážené a kvalitné 3 útoky. Do tretieho môže dať aj Williamsa. Fakt nechápem, Frolov je top krídlo a mi ho dáme do tretej lajny.
Budúci rok je UFA, dúfam, že ho podpíšeme a nie vymeníme, zase sa objavili špekulácie v súvislosti s Chicagom.
EDIT: Tak ma napadá, na súpiske som nevidel Zeilera.
Som zvedavý ako bude vyzerať náš 4. útok.
Čo sa obrancov týka, tam je vlastne voľna iba pozícia 6. obrancu, vlastne aj siedmeho ale tam asi zase bude Harrold ako hráč na všetko. A to jedno miesto by mohol obsadiť Hickey.
Teubert na to ešte nemá a bol vlastne poslaný k juniorom. Campbell asi ťažko, podobne Piskula a Martinez. Ešte zostáva Drewiske, keby Hickey zlyhal.
Zase má chcú naštvať, Frolov v treťom útoku.
EDIT: Tak ma napadá, na súpiske som nevidel Zeilera.