:)Tak první vzájemné utkání s Fleyrs máme za sebou a vítězství je naše
Nebyl to výkon ze začátku sezony,ale vítězství a dva body se počítají.Do sestavy se vrátil Roman Hamrlík a jeho přítomnost byla znát.Utkání se mi moc nelíbilo,byl to spíš boj,ovlivněný částým vylučováním.Rozhodčí byli na můj vkus hodně přísní.Nejlepší z naší strany byla první třetina,kdy jsme zvláště v přesilovce měli několik slušných šancí.Laperriere ani Streit neproměnili.Šanci měl také A.Kosticyn na druhé straně po přečíslení Carter.Nittimäki a Price všechno pochytali.V druhé třetině se nám povedlo dát v přesilovce gol.Kovaljov ze středního pásma se pokusil projet mezi obránci,ti ho nepustili,ale Kovymu se podařilo podstrčit mezi nimi kotouč.Přejíždějící A.Kosticyn potom v pádu zadovkou šťastně překonal Niitymäkiho.V poslední třetině se Fleyrs pokusili o zvrat,zvláště v přesilovkách měli několik dobrých šancí.V jednu chvíli byl již Price překonán,ale Gorges odpálil puk před brankovou čárou.Nakonec jsme hubené vítězství ubránili.
Co k zápasu dodat?Tentokrát nás držel Carey Price.Závary na brankové čáře řešil s přehledem,někdy měl i trochu štěstí.Odměnou mu je vyhlášení první hvězdy utkání a první shodout v karieře NHL.Mám radost,že se chytil.Obrana tentokrát nechybovala a pomohl jí návrat Romana Hamrlíka.Z útočníků byl pak vidět A.Kosticyn a Streit.
Tak dnes odveta ve Wachovia Center.Nebude to procházka růžovým sadem,ale já doufám,že vyhrajeme.,,Lets go HABS!!!!!"
Co k zápasu dodat?Tentokrát nás držel Carey Price.Závary na brankové čáře řešil s přehledem,někdy měl i trochu štěstí.Odměnou mu je vyhlášení první hvězdy utkání a první shodout v karieře NHL.Mám radost,že se chytil.Obrana tentokrát nechybovala a pomohl jí návrat Romana Hamrlíka.Z útočníků byl pak vidět A.Kosticyn a Streit.
Tak dnes odveta ve Wachovia Center.Nebude to procházka růžovým sadem,ale já doufám,že vyhrajeme.,,Lets go HABS!!!!!"