JA stále dĂşfam v to Ĺľe sa vykluje brutálny golman z Tuokka Raska, s ktorĂ˝m sa uĹľ podpĂsala zmluva
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Momentalne je vela reci kto ma o koho zaujem. Blbosti ako hockeybuzz vobec neberiem na vedomie. TFP ma dobre rumours vzdy zalozene na nejakej realnej informacii.
TFP maju niekolko zaujimavych klebiet napriklad velky zaujem habs o Briera, co mna vsak najviac zaujalo je ze Boston ide po Bertuzzim. Toto je dobry tah podla mna. Bertuzzi je super hrac aj ked to v poslednej dobe to az tak moc neukazuje golmi a bodmi. Ale on aj ked neboduje je velmi uzitocny.
TFP maju niekolko zaujimavych klebiet napriklad velky zaujem habs o Briera, co mna vsak najviac zaujalo je ze Boston ide po Bertuzzim. Toto je dobry tah podla mna. Bertuzzi je super hrac aj ked to v poslednej dobe to az tak moc neukazuje golmi a bodmi. Ale on aj ked neboduje je velmi uzitocny.
aktualny kader medvedov:
Center
91 - Savard
37 - Bergeron
81 - Kessel
18 - Mowers
Left Wing
16 - Sturm
12 - Kobasew
11 - Axelsson
13 - Chistov
Right Wing
27 - Murray
10 - Bochenski
22 - Donovan
19 - S. Thornton
Defense
33 - Chara
44 - Ward
41 - Alberts
21 - Ference
6 - Wideman
45 - Stuart
Goalie
35 - Fernandez
30 - Thomas
54 - Toivonen
Center
91 - Savard
37 - Bergeron
81 - Kessel
18 - Mowers
Left Wing
16 - Sturm
12 - Kobasew
11 - Axelsson
13 - Chistov
Right Wing
27 - Murray
10 - Bochenski
22 - Donovan
19 - S. Thornton
Defense
33 - Chara
44 - Ward
41 - Alberts
21 - Ference
6 - Wideman
45 - Stuart
Goalie
35 - Fernandez
30 - Thomas
54 - Toivonen
chesty -) je to pravda, vedenie robi vsetko preto aby Glena vytrejdovalo a uvolnilo sa tak miesto pod platovym stropom; Glen momentalne riesi 4.150 a bude to takto fungovat este 2 sezony..
..neviem, ja osobne mam z toho take zmiesane pocity, o Glena prist nechcem, so Savvym si rozumeju vyborne, uprimne bol by som rad, ak by v time pobudol aj nadalej, ale tusim co vedenie zamysla..Glen bol v minulej szone mimo, co sa tyka zdravotnej stranky a predsa len, nepatri uz do kategorie najmladsich = 34 a tim hlada posily najmä do zadnych radov, aj keby to malo ist na ukor Glena..neviem no, ja ho rad uvidim s novym B dresom aj v sezone 07/08..
philly -) Toivi si to po*ral minulorocnou sezonou ale urcite nerozmyslas zle..ten jeho vek (23) ho stresovat nemusi..on prilezitost urcite dostane a verim, resp. drzim mu palce, nech sa mu dari v ktoromkolvek time, ale ja osobne chcem vidiet pocas sezony na striedacke dvojicu Fernandez-Thomas, je len a len na Toivonenovi ako sa s tym vysporiada, sancu urcite dostane..ktohovie, mozno poslednu..Rask bude skĂ´r ci neskĂ´r kusat coraz intenzivnejsie..
montry -) velmi trefna poznamka, na margo tej brankarskej poistky; s Toivim sa podpisovala zmluva (na 1 rok,urcite bude riesit aj farmu) v case, ked sa mi o Fernandezovi len snivalo..nie je co riesit, s brankarmi to mame uplne perfektne poriesene
prioritou vedenia je este poriesit zadaka -) spominaju sa mena Sheldon Souray (MON) / Andy Sutton (ATL)..na Sheldona zabudnime, ten jeho plat bude "iny", na Suttona zrejme taky tak, ale som presvedceny o tom, ze o par dni, ci tyzdnov Vam predstavim(e) noveho zadacika
..neviem, ja osobne mam z toho take zmiesane pocity, o Glena prist nechcem, so Savvym si rozumeju vyborne, uprimne bol by som rad, ak by v time pobudol aj nadalej, ale tusim co vedenie zamysla..Glen bol v minulej szone mimo, co sa tyka zdravotnej stranky a predsa len, nepatri uz do kategorie najmladsich = 34 a tim hlada posily najmä do zadnych radov, aj keby to malo ist na ukor Glena..neviem no, ja ho rad uvidim s novym B dresom aj v sezone 07/08..
philly -) Toivi si to po*ral minulorocnou sezonou ale urcite nerozmyslas zle..ten jeho vek (23) ho stresovat nemusi..on prilezitost urcite dostane a verim, resp. drzim mu palce, nech sa mu dari v ktoromkolvek time, ale ja osobne chcem vidiet pocas sezony na striedacke dvojicu Fernandez-Thomas, je len a len na Toivonenovi ako sa s tym vysporiada, sancu urcite dostane..ktohovie, mozno poslednu..Rask bude skĂ´r ci neskĂ´r kusat coraz intenzivnejsie..
montry -) velmi trefna poznamka, na margo tej brankarskej poistky; s Toivim sa podpisovala zmluva (na 1 rok,urcite bude riesit aj farmu) v case, ked sa mi o Fernandezovi len snivalo..nie je co riesit, s brankarmi to mame uplne perfektne poriesene
v kaĹľdom prĂpade mu strašne drĹľĂm palce...raz jednu noc som pozeral tušĂm minulĂ˝n rok zapas Bostona uĹľ nepamatam supera no videl som jeho zakroky...tak sa vie rozĹĄahovaĹĄ šnutry totalne jeho lapaÄŤka hned som si ho oblubil no a odvtedy ja drĹľĂm Bostonu plus tam prišiel Chara no bolo super...no a rozhodne to je velkĂ˝ talent...no stavaju sa mu aj horšie veci:
http://www.youtube.com/watch?v=BYQmL-X9sFY ale vie aj divakov zdvihnuĹĄ zo sedadiel : http://www.youtube.com/watch?v=AyXfEWKe ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=BYQmL-X9sFY ale vie aj divakov zdvihnuĹĄ zo sedadiel : http://www.youtube.com/watch?v=AyXfEWKe ... ed&search=
Hannu -) do tohto golmana som vkladal velke nadeje, pred sezonou 06/07 sa Toivi potykal so zdravotnymi pataliami, no pred spustenim rocnika bol 100%ne pripraveny, zial nie vykonnostne..neviem, stratil som v nom dĂ´veru a oporu ako taku..ale jeho namety na maskach ma zakazdym oslovili
dik za linky, tak skusim supnut nieco aj ja, ale tak nie som si isty, ci sa Ti to podari spustit
Toivonenova lapacka
ale tak aj photo Toivi momentka stoji za to
dik za linky, tak skusim supnut nieco aj ja, ale tak nie som si isty, ci sa Ti to podari spustit
ale tak aj photo Toivi momentka stoji za to
Boston Bruins by sa rád zbavil jednĂ©ho zo svojich drahĂ˝ch a staršĂch hráčov. Glen Murray má ešte s tĂ˝mto klubom platnĂş zmluvu na 2 roky a tá by mu mala vyniesĹĄ pribliĹľne 8,3 miliĂłna dolárov. Murray strelil v poslednej sezĂłne 28 gĂłlov v 59 zápasoch, ÄŤo vĂ´bec nie je zlĂ˝ vĂ˝kon. Ale ako sa zdá, vedenie Bostonu má inĂ© plány. Jeden z hráčskych agentov to okomentoval: „Všetci vedia, Ĺľe sa snaĹľia vymeniĹĄ Murraya. PoÄŤul som, Ĺľe sa zaujĂmajĂş o Billa Guerina, ak sa zbavia Murraya. To však nedáva zmysel, pretoĹľe Guerin vraj pĂ˝ta minimálne 4 miliĂłny dolárov za sezĂłnu.“
Generálny manažér Bostonu Peter Chiarelli sa prednedávnom vyjadril, Ĺľe sa pokĂşsia zĂskaĹĄ niektorĂ©ho z chránenĂ˝ch voÄľnĂ˝ch hráčov. Tento krok by však bol od ostatnĂ˝ch generálnych manažérov povaĹľovanĂ˝ Ĺľe veÄľmi nefĂ©rovĂ˝. A medzi takĂ˝mito hráčmi sa nachádza viacero zaujĂmavĂ˝ch mien. SĂş to naprĂklad Thomas Vanek z Buffala, Zach Parise z New Jersey, Stephen Weiss z Floridy ale aj Marek Svatoš z Colorada.
V prĂpade ak takĂ˝to hráč obdržà ponuku od inĂ©ho tĂmu, jeho pĂ´vodnĂ˝ klub má právo vyrovnaĹĄ tĂşto ponuku, alebo zobraĹĄ kompenzácie, ktorĂ© sĂş odstupĹ
Generálny manažér Bostonu Peter Chiarelli sa prednedávnom vyjadril, Ĺľe sa pokĂşsia zĂskaĹĄ niektorĂ©ho z chránenĂ˝ch voÄľnĂ˝ch hráčov. Tento krok by však bol od ostatnĂ˝ch generálnych manažérov povaĹľovanĂ˝ Ĺľe veÄľmi nefĂ©rovĂ˝. A medzi takĂ˝mito hráčmi sa nachádza viacero zaujĂmavĂ˝ch mien. SĂş to naprĂklad Thomas Vanek z Buffala, Zach Parise z New Jersey, Stephen Weiss z Floridy ale aj Marek Svatoš z Colorada.
V prĂpade ak takĂ˝to hráč obdržà ponuku od inĂ©ho tĂmu, jeho pĂ´vodnĂ˝ klub má právo vyrovnaĹĄ tĂşto ponuku, alebo zobraĹĄ kompenzácie, ktorĂ© sĂş odstupĹ
cepi velmi chcel, aby som sa vyjadril k Fernandezovi. No dobre, je to skuseny a osvedceny brankar, ale zeby prave on mal tahat Bruins ku vysinam? Myslim, ze to chce trosku raznejsi rez kadrom. A Svatos by timu urcite nepomohol, pocas celej minulej sezony hral ustrachane a mal mucne vykony. Guerin urcite ano! Za Boston uz drvil a ak si dobre pamatam, tak mu celkom islo. To, ze vyhorel v tohtorocnom playoff, povazujem za epizodku....
fuuuha, byt tam urcite Ti podam info, chystaju kadeco, urcite nieco aj v tomto smere, nakolko v time, no najmä v campe je tych mladikov viac ako dost, ale co konkretne... :ja_neviem:chorche píše:Otazka: Nechystaju Bruins nieco ako minizapasy medzi vlastnymi mladikmi? Ako napriklad v Chicagu?
fanusikovia su zvedavi aj na pocinanie si Tuukka Raska

ktory dofinisoval na svojej maske, paci sa, tu je vysledok RASK MASK

no a pre HANNUho, je tu taky tak nieco, taku to Toivi_snuru mas asi na mysli
hehe, vedel som, ze ako prvy zareaguje "oblubenec" na masky montry
aa pohodka montry, poviem Ti uprimne, ani mne moc nereze, vravi sa ze menej je niekedy viac, neviem, mozno bral Rask inspiraciu od Ranforda..

ooovela viac som zvedavy na masku Mannyho Fernandeza...
kontrakt (detaily zatial nezverejnene) s medvedmi podpisal zadak Dennis Wideman; Dennis bol poslednym volnym hracom Bruins, ktory nemal podpisanu zmluvu

prvych 5 zapasov v novej sezone odohraju mackovia na domacom lade! (Stars, Coyotes, Ducks, Kings, Sharks) vsetko mansafty zo zapadneho pobrezia
no a potom to pride
leci a spol na domacom lade (18.oktober), 22. oktober, big derby
aj medzi uzivatelmi cepi vs. montry, no a 27. oktobra privita philly, baffy, philipo na domacom lade medvedeee!!!
chalani, mame sa na co tesit

ooovela viac som zvedavy na masku Mannyho Fernandeza...

no a potom to pride
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé