Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

"O mojej vĂ˝mene sa hovorilo prakticky od prvĂ©ho dĹ

No snáď to bola dobrá kúpa a nestratí Manny záhadne formu :roll:
JA stále dúfam v to že sa vykluje brutálny golman z Tuokka Raska, s ktorým sa už podpísala zmluva :cool:

Momentalne je vela reci kto ma o koho zaujem. Blbosti ako hockeybuzz vobec neberiem na vedomie. TFP ma dobre rumours vzdy zalozene na nejakej realnej informacii.

TFP maju niekolko zaujimavych klebiet napriklad velky zaujem habs o Briera, co mna vsak najviac zaujalo je ze Boston ide po Bertuzzim. Toto je dobry tah podla mna. Bertuzzi je super hrac aj ked to v poslednej dobe to az tak moc neukazuje golmi a bodmi. Ale on aj ked neboduje je velmi uzitocny.

gratuluju Bostonu, tak vy máte golmana vyřešeného, my bohužel ne :( Ale tak přeju aby se Mannymu dařilo, s vyjímkou kdy budou hrát s Tampou :)

Neviem či ten hráč stojí zato,spomenúť ho tu ale Boston získal aj Shawna Thorntona z ANA.Nebudem sa k nemu vyjadrovať lebo o nom moc neviem a je od hydiny,ale myslím si že Boston získal :ho*no:

..Thorntona beriem, aj ked by som radsej privital toho zralocieho :angel: nic to, snad aj z hydiny nieco bude :) este by to chcelo vystuzit obranne rady (spomina sa Preissing) a mame vymalovane :!:

fajn, podme si to zosumarizovat:

:arrow: Manny Fernandez

Obrázek

:arrow: Shawn Thornton

Obrázek

cepi trade (o)hodnotenie: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

aktualny kader medvedov:

Center

91 - Savard
37 - Bergeron
81 - Kessel
18 - Mowers

Left Wing

16 - Sturm
12 - Kobasew
11 - Axelsson
13 - Chistov

Right Wing

27 - Murray
10 - Bochenski
22 - Donovan
19 - S. Thornton

Defense

33 - Chara
44 - Ward
41 - Alberts
21 - Ference
6 - Wideman
45 - Stuart

Goalie

35 - Fernandez
30 - Thomas
54 - Toivonen

Solidní sestava Cepi, hlavně Bochenski se mi líbí, ale co se mi líbí již méně, tak to jest pozice Toivonena, takový talent "vraždit" na pozici 3 není dobré......... :cry: !!!!

Nikde som cital ze sa chcete zbavit Murrayho tak neviem co je na tom pravdy,ale tak spekulacie su teraz v celej NHL takze uvidime.

no vzaždit Toivonena Thomas párkrát zaváhá a frčí na farmu místo Toiva bychto nevidel tak tragicky !! :cool:

:) Zdá se cepi,že jste opravdu připraveni na nový ročník a spolu s Fernandezem můžete myslet na PO,dokonce i vítězství v divizi :? .Sestava je zajímavě poskládaná,teď už můžete jen kosmeticky vylepšovat.Thomas je lamíku dobrý golman.Určitě lepší Toivonena.Teď když Bruins mají Fernandeze, nemusí čekat až Toivonen doroste.Mohou ho klidně pustit,a až Thomas na to nebude stačit poohlédnou se po jiném brankáři.Náhle je na vše dost času.Pro farmu by,ale Toivonen byl stále ideální golman.Být po mém,tak ho zatim nepouštim/nejsem si jist jestli má dvoucestný kontrakt/,jinak teď ho tak nutně Bruins nepotřebují :!: .Byla to pojistka před nástupem na free agents :!: :wink:

Z Toivonena bude jednou hvězda NHL............ !!!!

chesty -) je to pravda, vedenie robi vsetko preto aby Glena vytrejdovalo a uvolnilo sa tak miesto pod platovym stropom; Glen momentalne riesi 4.150 a bude to takto fungovat este 2 sezony..

..neviem, ja osobne mam z toho take zmiesane pocity, o Glena prist nechcem, so Savvym si rozumeju vyborne, uprimne bol by som rad, ak by v time pobudol aj nadalej, ale tusim co vedenie zamysla..Glen bol v minulej szone mimo, co sa tyka zdravotnej stranky a predsa len, nepatri uz do kategorie najmladsich = 34 a tim hlada posily najmä do zadnych radov, aj keby to malo ist na ukor Glena..neviem no, ja ho rad uvidim s novym B dresom aj v sezone 07/08..

philly -) Toivi si to po*ral minulorocnou sezonou ale urcite nerozmyslas zle..ten jeho vek (23) ho stresovat nemusi..on prilezitost urcite dostane a verim, resp. drzim mu palce, nech sa mu dari v ktoromkolvek time, ale ja osobne chcem vidiet pocas sezony na striedacke dvojicu Fernandez-Thomas, je len a len na Toivonenovi ako sa s tym vysporiada, sancu urcite dostane..ktohovie, mozno poslednu..Rask bude skĂ´r ci neskĂ´r kusat coraz intenzivnejsie..

montry -) velmi trefna poznamka, na margo tej brankarskej poistky; s Toivim sa podpisovala zmluva (na 1 rok,urcite bude riesit aj farmu) v case, ked sa mi o Fernandezovi len snivalo..nie je co riesit, s brankarmi to mame uplne perfektne poriesene :thumbsup:

:arrow: prioritou vedenia je este poriesit zadaka -) spominaju sa mena Sheldon Souray (MON) / Andy Sutton (ATL)..na Sheldona zabudnime, ten jeho plat bude "iny", na Suttona zrejme taky tak, ale som presvedceny o tom, ze o par dni, ci tyzdnov Vam predstavim(e) noveho zadacika 8)

v každom prípade mu strašne držím palce...raz jednu noc som pozeral tuším minulýn rok zapas Bostona už nepamatam supera no videl som jeho zakroky...tak sa vie rozťahovať šnutry totalne jeho lapačka hned som si ho oblubil no a odvtedy ja držím Bostonu plus tam prišiel Chara no bolo super...no a rozhodne to je velký talent...no stavaju sa mu aj horšie veci:
http://www.youtube.com/watch?v=BYQmL-X9sFY ale vie aj divakov zdvihnuĹĄ zo sedadiel : http://www.youtube.com/watch?v=AyXfEWKe ... ed&search=

Hannu -) do tohto golmana som vkladal velke nadeje, pred sezonou 06/07 sa Toivi potykal so zdravotnymi pataliami, no pred spustenim rocnika bol 100%ne pripraveny, zial nie vykonnostne..neviem, stratil som v nom dĂ´veru a oporu ako taku..ale jeho namety na maskach ma zakazdym oslovili :cool:

dik za linky, tak skusim supnut nieco aj ja, ale tak nie som si isty, ci sa Ti to podari spustit :arrow: Toivonenova lapacka

ale tak aj photo Toivi momentka stoji za to 8)

Obrázek

škoda že nie...aj ked toho vel dokazí vždy sa našlo niečo perfektneho unho každý zapas...a jeho zakroky...sa ete preslávi s tými šnurami...mne sa to lubi...ja neviem šnuru spraviť a ani som to zatial nepotreeboval ale na reboundy dobra vec...

Boston Bruins by sa rád zbavil jedného zo svojich drahých a starších hráčov. Glen Murray má ešte s týmto klubom platnú zmluvu na 2 roky a tá by mu mala vyniesť približne 8,3 milióna dolárov. Murray strelil v poslednej sezóne 28 gólov v 59 zápasoch, čo vôbec nie je zlý výkon. Ale ako sa zdá, vedenie Bostonu má iné plány. Jeden z hráčskych agentov to okomentoval: „Všetci vedia, že sa snažia vymeniť Murraya. Počul som, že sa zaujímajú o Billa Guerina, ak sa zbavia Murraya. To však nedáva zmysel, pretože Guerin vraj pýta minimálne 4 milióny dolárov za sezónu.“

Generálny manažér Bostonu Peter Chiarelli sa prednedávnom vyjadril, že sa pokúsia získať niektorého z chránených voľných hráčov. Tento krok by však bol od ostatných generálnych manažérov považovaný že veľmi neférový. A medzi takýmito hráčmi sa nachádza viacero zaujímavých mien. Sú to napríklad Thomas Vanek z Buffala, Zach Parise z New Jersey, Stephen Weiss z Floridy ale aj Marek Svatoš z Colorada.
V prĂ­pade ak takĂ˝to hráč obdrží ponuku od inĂ©ho tĂ­mu, jeho pĂ´vodnĂ˝ klub má právo vyrovnaĹĄ tĂşto ponuku, alebo zobraĹĄ kompenzácie, ktorĂ© sĂş odstupĹ

no Zach Parise nech ostane tam kde je...v New Jersy mu bude dobre...nechcemn aby sa s mojho best tímu stracali talenty.. no a takeho Svatoša to by bolo dobre...Weissa ete lepšie...a Vaneka najlepšie

Tak Guerin je uz v Isles (nastastie) a Svatos zostava v Colorade (bohuzial).

cepi velmi chcel, aby som sa vyjadril k Fernandezovi. No dobre, je to skuseny a osvedceny brankar, ale zeby prave on mal tahat Bruins ku vysinam? Myslim, ze to chce trosku raznejsi rez kadrom. A Svatos by timu urcite nepomohol, pocas celej minulej sezony hral ustrachane a mal mucne vykony. Guerin urcite ano! Za Boston uz drvil a ak si dobre pamatam, tak mu celkom islo. To, ze vyhorel v tohtorocnom playoff, povazujem za epizodku....

tak campik nam v Bostone bezi v plnom prude

Obrázek

naplno v nom zabera aj bostonska draftova ""1tka"" Zach Hamill

ObrázekObrázek

no a novy trenerik Claude Julien ma v spolocnosti GM Petra Chiareliho vsetkych medvedikov pod drobnohladom..

ObrázekObrázek

Otazka: Nechystaju Bruins nieco ako minizapasy medzi vlastnymi mladikmi? Ako napriklad v Chicagu?

chorche píše:Otazka: Nechystaju Bruins nieco ako minizapasy medzi vlastnymi mladikmi? Ako napriklad v Chicagu?
fuuuha, byt tam urcite Ti podam info, chystaju kadeco, urcite nieco aj v tomto smere, nakolko v time, no najmä v campe je tych mladikov viac ako dost, ale co konkretne... :ja_neviem:

fanusikovia su zvedavi aj na pocinanie si Tuukka Raska

Obrázek

ktory dofinisoval na svojej maske, paci sa, tu je vysledok RASK MASK :)

Obrázek
Obrázek

no a pre HANNUho, je tu taky tak nieco, taku to Toivi_snuru mas asi na mysli 8)

Obrázek

:( Cepi dlouze prohlížím tu masku a upřimně řečeno nejsem s ní nijak dvakrat nadšen.Předně měla by to být tygří tlapa?,/či tlapy,přes sebe? :cry: :?: které prostřednictvým drápů svírají logo Bruins.Ovšem ta tlapa je prakticky nerozpoznatelná navíc jsou drápy pro mě nepochopitelně stylizované do třech stran.Jinými slovy je to přeplácané a nelogické.Což je rozhodně chyba!!Navíc maska vůbec barevně neladí s vašimi novými dresy.Nápis vlastního jména na tak exponovaném místě jako je brada,to není zrovna nic akčního,byť je vyveden technikou stylu grafitti.Tam spíš patří příslušnost ke klubu,nebo něco co irituje odhodlanost klubu vůči soupeřům.Brada je první místo spolu s temenem hlavy,kam se člověk zadívá.Hlavu a tudíž masku pozorujeme především zepředu!!!!Ne nezlob se .Tento návrh se mi nelíbí.Logo Bruins je tu jaksi navíc a přitom by mělo být dominantní :!: :!: A to pomíjim ten fakt,že nedává ten úchop vlastně vůči soupeřům žádný smysl!!!Snad jen,že sám Rask se chce udržet v Bruins,ale to soupeře nezajímá!!!To nikoho nezastraší ani nevyděsí!!Chybí tomu, v úvozovkách slovo,nějaká výzva,kterou by soupeřům chtěl zdělit!!!!Rask se vic řidil spolu s návrhářem heslem,,čím víc tím líp".A ono to není pravda :!: :!: .To se moc nepovedlo :!: :!:

hehe, vedel som, ze ako prvy zareaguje "oblubenec" na masky montry :cool: aa pohodka montry, poviem Ti uprimne, ani mne moc nereze, vravi sa ze menej je niekedy viac, neviem, mozno bral Rask inspiraciu od Ranforda..

ObrázekObrázek

ooovela viac som zvedavy na masku Mannyho Fernandeza...

:!: kontrakt (detaily zatial nezverejnene) s medvedmi podpisal zadak Dennis Wideman; Dennis bol poslednym volnym hracom Bruins, ktory nemal podpisanu zmluvu

Obrázek

:!: :roll: :!: prvych 5 zapasov v novej sezone odohraju mackovia na domacom lade! (Stars, Coyotes, Ducks, Kings, Sharks) vsetko mansafty zo zapadneho pobrezia :cool:

no a potom to pride :!: leci a spol na domacom lade (18.oktober), 22. oktober, big derby :box: aj medzi uzivatelmi cepi vs. montry, no a 27. oktobra privita philly, baffy, philipo na domacom lade medvedeee!!! :twisted: chalani, mame sa na co tesit :yahoo:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS