Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Scott šel pryč aby se uvolnilo místo do první lajny někomu jinýmu. A Hartnell nikde jinde hrát neuměl ... a spíše tu lajnu oslabil. RJ přišel, protože asi nejspíše odejde Vinny, tak je to taková náplast. Tak sem zvědavej co se bude tedka dýt a očekávám, že půjdem po něčem velkým :-D do první brázdy
Taky to tak cítím. :jj:

Pak jsem ještě zkoumal toho Taylora Leiera, jestli by kdyžtak mohl dostat šanci v sestavě. WHL je už na něj malá, v Portlandu si vedl výborně (i když měl zase okolo sebe špičkový mladíky a lá Petan, ale tj. už druhá věc).

Je to levý křídlo, je mladej a Hexy jasně už řekl, že chce budovat tým z draftovanejch plejerů, takže třeba Leierovi šanci dá, když nikoho do nový sezóny nesežene.

A já bych si přál vidět Leiera aspoň pár zápasů v TOP6, pokud bysme šli do sezóny s útokem, co teď momentálně máme.

Každopádně pokud se nám podaří vytrejdovat Vinnyho i Grosse, tak je téměř jistý, že nějaký LW seženeme na trhu (Vanek, Cammaleri, Moulson, Hemmer...). :nervozny:
Přesně tak, Leier se jeví jako vynikající útočník, raději bych tam viděl jeho než někoho z těch volných.
Každopádně pokud se nám podaří vytrejdovat Vinnyho i Grosse, tak je téměř jistý, že nějaký LW seženeme na trhu (Vanek, Cammaleri, Moulson, Hemmer...).
Vsichni co jsi napsal mi prijdou jako takovy nouzovky :) apson pro me.Kdyz uz tak kratkou smlouvu na jednu max dve sezony.

Jinak Hartnell mi bude chybet , i kdyz mel svoje mouchy byl to dobrej kluk.Na druhou stranu je pravda ze hracu typove jako on , jdou po tricitce vetsinou dost dolu.Mozna by jsme ho za dva roky proklinali.

Kdyby mel o mega a pul min tak by to asi problem nebyl.

Jo a z Umbergra nejak hotovej nejsem, ale pro oslabeni by mohl byt upgrade ale za 4.6 M ehm.
Hextall says there is a "fair chance" Flyers will draft a player who becomes a top-6 forward.
Hextall strongly hints at #Flyers trading up in draft.
Kdyby tak vyšel trade-up a Kapanen... :jn:

Každopádně tímto asi padá možnost někoho jako Milana, tam bysme museli čekat, než si dodělá univerzitu. :neviem:
Hexy is high on D Anthony DeAngelo, a Sewell, NJ, native expected to go in first round.
DeAngela bych bral hnedka, btw. od mala fandí Flyers. :wub: Ale pro potřebu týmu je třeba dát přednost LW...
Sounds like #Flyers have talked with other teams already, although that seems early. Hextall says after 10 is a dropoff.
Hexy gives high grades to Milano, Larkin and Tuch. A couple may be available at No. 17.
Hexy says he is trying to get more cap relief.
Vinny and Gross. :pray:
Hextall said he wouldn't hesitate to draft a goalie in the first round.
Cammaleri na 2 ročky třeba by nebyl špatně těch 60 bodů udělá :good: ale já bych zkusil toho Leiera dokazuje, že si tu šanci prostě zaslouží. :)
Esem píše:Cammaleri na 2 ročky třeba by nebyl špatně těch 60 bodů udělá :good: ale já bych zkusil toho Leiera dokazuje, že si tu šanci prostě zaslouží. :)
Já jsem pro to, aby se podepsal kdyžtak z trhu někdo maximálně na rok. A další léto podepsat Ryana. :wub:

Jinak něco dalšího z Hexovy tiskovky:
Hexy hints he has talked to Lecavalier's agent about possible deal.

Since yesterday's trade didn't bring much cap relief, Hextall says he's still actively looking to do that.
To by bylli Ottawa uplně v prdeli, kdyby si nechali utýct Bobbyho :D
Esem píše:To by bylli Ottawa uplně v prdeli, kdyby si nechali utýct Bobbyho :D
Nic s tim nenadelaj.. :neviem:
http://www.csnphilly.com/hockey-philade ... t-hartnell

Doporučuju. Tady se Hexy daleko víc rozpovídal o trejdu Hartsyho.
“If you look at our team, we got a lot of guys in the next two or three years that are up,” Hextall said. “It’s kind of a far vision, but it’s reality. Two, three years from now, [Sean] Couturier, [Brayden] Schenn, [Braydon] Coburn, go down the list, Mason in three. It goes on and then our young defensemen will be up [on the roster] …”
Asi to nejdůležitější z článku... Hexy ví co dělá, je to vidět. Já mu věřím. :yes:
Kdyby někoho zajímalo, jak si vedli :flyer: v individuálních oceněních.

Hart Trophy: Giroux (3. místo)
Ted Lindsay Award: Giroux (3. místo)
Vezina Trophy: Mason (7. místo)
Selke Trophy: Couturier (9. místo)
Jack Adams Award: Berube (6. místo)

Nejvíc mě asi překvapil Berube s Coutsem. U Berubeho jsme nečekal, že se dostane i před Hitchocka či Quennevilea, zatímco u Coutse jsem celkem překvapenej, že mu někdo ten hlas dal.

Samozřejmě by si jich podle mě zasloužil víc, ale zatím prostě nemá to jméno a nedělá tolik bodů, aby si ho analfabeti víc všimli, ale jednou to IMO získá, věřím tomu.
Giroux taky mohl mít jednu. :bitka3: táhl nás do PO neskutečně.
Nebyl na ZOH, 1/3 sezóny byl marnej. To rozhodlo. Ale on má ještě času dost, potenciál na to určitě má. :jj:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
"I feel like I let the city down... that we didn't win the Stanley Cup" -Scott Hartnell on leaving Philadelphia
Ach jo, to je silná fotka.. Měj se, Hartsy... :verysad: :bye2:
Harty je citlivka to vim a chapu ze ho to muselo fakt sebrat.Budu ho dal sledovat a budu mu fandit.Hral tu spousta let.

Kdyz vidim podpis Nikitina tak si rikam ze zas tak spatny smlouvy nemame.Hlavne me prekvapil Shenn za to nic na dva roky fakt dobrej kauf i kdyby hral mizerne , ale je to dobry protoze pokud vyhori tak nebude problem ho poslat jinam a pokud poroste tak dostane penize co si zaslouzi.

I kdyz znate muj nazor ze dlouhodobe Couturier podle me ma na to hrat druhyho centra.
Anger píše:I kdyz znate muj nazor ze dlouhodobe Couturier podle me ma na to hrat druhyho centra.
:jj: Má na to hlavně potenciál a je prostě jasný, že do konce života hrát třetího centra nebude chtít a ani nebude. Proto bude zajímavý sledovat později, jak se to vyvine s centry, když tu máme (budoucí) tři TOP-six hráče na centra... :nervozny:
Řekl bych že Schenn nakonec půjde k nám...Už o tom jednali :)
On Dan Boyle, around 10 teams showed interest. Rangers and Flyers are among those teams. #tvasports
Wau.

Boylea bych bral max. ale na rok s tím, že mu dal třeba do smlouvy opci na prodloužení pokud splní +60 zápasů a +35 bodů. Pouze příklad. A nevím jestli to teda v NHL je tak možné. Jinak na dva roky na tvrdo by to byl zřejmě risk.

Každopádně by byl s přehledem náš nejlepší ofenzivní bek i ve svém věku, ale ku*va, když ho chceme, tak proč jsme podepisovali Kimma? :-/ Mít v jedný sezóně v obraně Boylea, Streita, Kimma...

Ale furt si myslím, že jednáme taky, abysme trošku našponovali cenu ostatním klubům, protože obranu máme prostě plnou.

Hlavní ale je, že tímto dal Hexy jasně najevo, že někdo z dražších hráčů (Vinny, Gross...) prostě půjde pryč, protože bez uvolnění prachů v plat. stropu bychom si takovéhle hráče nemohli dovolit, takže ty jednání by byly k ničemu...
Sedlo40 píše:Řekl bych že Schenn nakonec půjde k nám...Už o tom jednali :)
Můj názor je takový, že letos by šel jen fakt ve fair nabídce, kde bysme vhodně doplnili post LW do TOP6. Jinak ne.

Myslím si, že právě ty další dvě sezóny, na kdy to podepsal, se rozhodne o budoucnosti jeho a Coutsovi, kterému v té době vlastně taky skončí kontrakt. Jeden z těch dvou pak nejspíš půjde, protože Couts donekonečna třetího centra nebude. Leda že by se B. Schenn chytil sám na LW, to by měnilo situaci.. :neviem:
Rono píše:Můj názor je takový, že letos by šel jen fakt ve fair nabídce, kde bysme vhodně doplnili post LW do TOP6. Jinak ne.
Oilers mají dost schopné vedení, aby vám za Schenna + Grossmana poslali Taylora Halla :giggle:
Guddy.44 píše:Oilers mají dost schopné vedení, aby vám za Schenna + Grossmana poslali Taylora Halla :giggle:
To by byly orgasmy. :slintac: :jn:
Jsem zvědavej, jak to Hexy vymyslí stím levasem, doufám v Leiera. :oslava:
Sedlo40 píše:Řekl bych že Schenn nakonec půjde k nám...Už o tom jednali :)
Rono píše:Můj názor je takový, že letos by šel jen fakt ve fair nabídce, kde bysme vhodně doplnili post LW do TOP6. Jinak ne.
A co neco jako Perron <> B. Schenn (s moznyma pridavkama na obou stranach) ?
Nicmene PHI by tohle mohla udelat asi az po trejdu Vinnyho. A vlastne, kdyz nad tim premyslim, nevidim moc duvodu proc by to PHIlka udelala - Perron asi moc neni hrac pro ni..
pitak píše:A co neco jako Perron <> B. Schenn (s moznyma pridavkama na obou stranach) ?
Nicmene PHI by tohle mohla udelat asi az po trejdu Vinnyho. A vlastne, kdyz nad tim premyslim, nevidim moc duvodu proc by to PHIlka udelala - Perron asi moc neni hrac pro ni..
Oba B. Schenn + Vinny rozhodně nepůjdou. :ee: Půjde jen jeden z nich, aby se tomu druhýmu uvolnil post na 2. centrovi.

Perron je sice injury prone a risk jako prase, ale jinak hokej umí a já bych si ho přál. Ale kdyby to měl být Perron za B. Schenna, tak byste k Perronovi IMO museli dost přidat. :neviem:
Právěže Perron by byl pro nás špica ale za B.Schenna to neé :bee: ale pokud chcete vyztužit tu obranu tak za Grossmanna + by jsme vám něco přihodili :frajer2:
Jinak dneska to bude někdo, koho čekat vůbec nebudem :dance: mě by se líbil Kapanen, Nylander nebo Honka tak uvidíme ale ti první 2 je asi hardcore.
12423 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO