Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Mě hlavně dostaly ty názory, že Hartnell je rychlejší než Umberger. :lol2: To že to píší fans Západu ještě chápu, ale když to napsal pak nějakej novinář, co sleduje NHL celkově, protože je to jeho práce, to mě dostalo asi nejvíc, no..

Jinak jak píšeš, já myslím, že to teď prostě moc neřeší, až skoro nic. Jen to, že ten kontrakt, resp. ty prachy budou k dispozici o dva roky dřív. Jednoduše Hexy koukal při tom trejdu prostě do budoucnosti.
Atlantik píše:Hartnella neuznavam a lepsi uz samozrejme nebude.
Mam dohledat, jak se nas bojis, protoze mame Hartnella?? :andy:
kajo píše:Urcite ho tam potiahne Johansen, ked sa to nepodarilo Girouxovi ani raz (iba ked bol v utoku s nimi Jagr) :lol2:

Kazdopadne, siria sa reci, ze Hartnell sam poziadal o vymenu :neviem:
Tak a tento si dám vytetovať! :sarcasm:
AndyF píše:
Atlantik píše:Hartnella neuznavam a lepsi uz samozrejme nebude.
Mam dohledat, jak se nas bojis, protoze mame Hartnella?? :andy:
Bejvavalo, ale to uz je nejaky ten patek, ze... Ono, ted by se mi to praveze hodilo v kontextu toho, ze bych vas vysmal za ten trejd jako ostatni "odbornici". Ja ovsem vim jak to s Hartnellem slo, proto z toho neminim delat vedu. Od Umbergera ale taky radsi mnoho necekejte.
Scott na twitteru.
Obrázek
Co my víme, jaké jsou umýsly s Umbergerem, třeba u nás nebude a půjde o dům dál. Protože, mě tenhle trade nedává vůbec smysl.
Esem píše:Co my víme, jaké jsou umýsly s Umbergerem, třeba u nás nebude a půjde o dům dál. Protože, mě tenhle trade nedává vůbec smysl.
Napadlo mě že by mohl jít k nám místo Schenna..Jak byla ta nabidka Klefbom + Perron za Coburna a Schenna,tak by to mohlo byt Coburn + Umberger...což je je ještě horší jak s tím Schennem,tak se to snad nestane
I'll say this about Claude Giroux's reaction to the Scott Hartnell trade: He's shocked. Totally, utterly shocked. He didn't see it coming.
Není divu. S Hartnellem měli k sobě hodně blízko. :cry: :smutok:
Nadsenej fakt nejsem.scotty i kdyz mel svoje mouchy tak to byl srdcar kterej za tym dychal.ano nemel nejlepsi smlouvu.ja bych ho i tak nemenil a urcite ne za hamburgra kterej byl na vyplaceni.
#Flyers approached Hartnell with the trade. He didn’t ask to be traded.
Takže pouze spekulace, že by Hartsy požádal o trejd sám.
Hartnell said he was "shocked" and upset 5 days ago to learn of trade but thought it through.

Hartnell said Kimmo is his "best buddy in hockey" and it was tough to leave, but he agreed to deal because he felt unwanted by Flyers.

“I don’t think I ever wanted to leave Philly, that’s why I signed that extension a few years ago.”

Hartnell said Hexy had a "different vision of the club" and that he felt "wanted" by the Blue Jackets.

Said you want to be somewhere "where the team wants you and loves you."

Hartnell said going to the 2010 Finals was his best memory, along with playing alongside Jagr and Giroux.

"I loved my time in Philadelphia."

"Columbus was the focus. A team that wants you is a better place than a team that doesn't want you. I'm pretty excited about that."

Hartnell said Hexy told him a few teams had inquired about him.

Facing the Flyers "will be tough...but I don't think it'll take long for me to get used to Blue Jackets colors."
Takže jak jsem předpokládal. Že sám jít nechtěl, ale NMC waivnul, protože snad žádnej hráč prostě nechce být v týmu, kde ho nechtěj. :ee:
Vyjádření Hexyho:

"We've got to look at ways to move this team forward not only for today or tomorrow but for years from now."

http://video.flyers.nhl.com/videocenter ... 13&lang=en
Pride mi to, ze nas manazment su tie najvacsie spiny v nhl a aby sme pre hracov neprestali byt atraktivna destinacia. A jak sa asi aj mozu citit ostatni ked vidia, jak sa u nas k hracom chovaju.....
Rono píše:
I'll say this about Claude Giroux's reaction to the Scott Hartnell trade: He's shocked. Totally, utterly shocked. He didn't see it coming.
Není divu. S Hartnellem měli k sobě hodně blízko. :cry: :smutok:
Takto to u vás máte radi, nie?

Obrázek
Philadelphia Flyers sign Brayden Schenn to a 2-year extension worth $5 million.
Klasickej bridge kontrakt. Cap hit ale hodne prijatelnej.
Jen 2,5 mega. :-O Myslel jsem, že když se to tak protáhlo, že bude žádát min. +3,5.
Takže tady obrovská spokojenost. :yes:

Hexy :thumbsup:

Akorát vlastně jeden háček tu je. V jedno léto (právě za ty dva roky) skončí smlouva jak Vorasovi, tak i Coutsovi, B. Schennovi, Lukovi, Rafflovi a Coburnovi...
Atlantik píše:
kajo píše:Tak este donedavna sa nam tu Atlantik vysmieval, ze Hartnell s tou jehou zmluvou je netrejdovatelny a ze budeme mat s nim co robit.. :giggle:
Puvodne jsem to nechtel ani hodnotit, protoze (krom toho ze momentalne si davam od hokeje volno) myslim ze jde o malej win Jackets resp. remizu..

Rozhodne nic zasadniho. Hartnella jste v podstate dumpli za buyout aspiranta Umbergera (takze gratulace necekejte :giggle: ) , takze jedinej "touchable" plus je fakt jen to, ze ma o 2 roky kratsi smlouvu. Na druhou stranu kdo vi co bude v tu dobu s cap situaci, dulezitejsi by bylo odlehcit ted. Momentalne to pro vas neresi nic, i kdyz asi ani prilis nekazi. Hartnella neuznavam a lepsi uz samozrejme nebude. Proto se trochu divim obecnym nazorum kdovijakych "Facebook odborniku" kteri z toho delaji terno pro CBJ. Jak rikam, pro me jde jen o malej win CBJ resp. plichtu.
Pre nas to je terno. Nie kvoli kvalitam Hartnella, hoci predsa je v utoku platnejsi ako Umby, ale kvoli tomu, ze sme za Umbergera dostali takeho hraca. Pricom Umberger jasne stratil motivaciu po tom, ako mu odobrali A, takze ako uspech by som hodnotila 4. kolo.
mt-svk píše: Pre nas to je terno. Nie kvoli kvalitam Hartnella, hoci predsa je v utoku platnejsi ako Umby, ale kvoli tomu, ze sme za Umbergera dostali takeho hraca. Pricom Umberger jasne stratil motivaciu po tom, ako mu odobrali A, takze ako uspech by som hodnotila 4. kolo.
S tim ze je lepsi bych brzdil. On krome zaparkovani prdeli pred branu toho moc neumi, vastne az skoro vubec nic. jeste se mu teda neda zaprit hra pro tym (snaha) a strela z mezikruzi z prvni. Jenze nevim, kdo by mu to tam v CBJ mohl tak nabizet jako u nas G.
Rono píše:
mt-svk píše: Pre nas to je terno. Nie kvoli kvalitam Hartnella, hoci predsa je v utoku platnejsi ako Umby, ale kvoli tomu, ze sme za Umbergera dostali takeho hraca. Pricom Umberger jasne stratil motivaciu po tom, ako mu odobrali A, takze ako uspech by som hodnotila 4. kolo.
S tim ze je lepsi bych brzdil. On krome zaparkovani prdeli pred branu toho moc neumi, vastne az skoro vubec nic. jeste se mu teda neda zaprit hra pro tym (snaha) a strela z mezikruzi z prvni. Jenze nevim, kdo by mu to tam v CBJ mohl tak nabizet jako u nas G.
A Umby tiez vie tak maximalne nahodit puk, pobojovat on a zaparkovat pred brankou, dokonca ani ta strela tam nie je. Plus mame Johansena /teda ak ho podpiseme/ a je realne, ze Jennera presunu k Dubinskemu/Anisimovi. Z toho pohladu je v utoku lepsi. A ostatne som povedala, on za nas hrat chce a Umby nechcel, ako to vyzera, ked niekto nechce sme videli.

Tak už jsem zase v pohodě z toho včerejšího šoku, takže jsem schopnej tu i shrnout nějakým způsobem to, co se včera stalo. :jn:

Když jsem zjistil, že jsme vytrejdovali Hartsyho za RJho, tak u mě spokojenost moc nepanovala, ba naopak jsem si dokonce řekl, jestli si Hexy nedělá prdel. :giggle: S odstupem času to však vnímám daleko lépe, když jsem si prostě tak nějak shrnul všechny možnosti atp.

Samozřejmě největší plus je to, že budeme mít v plat. stropu prostor o +4,6 mega hned o dvě sezóyn dříve, což se za ty tři roky ukáže jako hodně důležitej fakt. Každopádně přeplacenej je jak RJ, tak i Hartsy, kterej ty prachy bude dostávat až do 37, přičemž za poslední dvě sezóny strašně upadl. Resp. od odchodu Jágra byl pro Gho v tom útoku spíš přítěží než pomocí.

Každopádně jestli je tu něco, co jsme ztratili a už nejspíš nikdy nenahradíme, tak je to 'locker-room-guy'. Hartsy byl mezi fans mezi nejoblíbenějšíma a v kabině byl snad nejoblíbenější. S nikým neměl žádnej problém, naopak s Kimmem i Girouxem, momentálně největšími osobnostmi kádru, byl největší kámoš.

Ale pokud chceme SC, tak prostě tyto faktory musí jít stranou, resp. by neměli mít nějakou rozhodující váhu při jednání. :ee:

S RJ v kádru budeme mít nejspíš jeden z nejlepších "útoků" na oslabení. Už letos jen díky Coutsovi-Readovi jsme byli na oslabení vynikající, no a když od příští sezóny se tam zapracuje ještě RJ-Laughton, tak na papíře to vypadá fakt luxusně.

Jinak celkově :cookies: nabízí více herních variant než Hartsy, který byl schopnej jen hlídat prdel druhejm a zaparkovat pak tu svoji prdel před bránu. Těch cca 20 gólů za sezónu by dával i RJ, pokud by hrál náhodou vedle Gho a Vorase/Simmera. Tím jsem si jistej. Ale IMO bude hrát v checking-line. :neviem:

No, teď jen... nejlepší okamžiky Hartsyho u nás, na které nikdy nezapomenu: KO Averyho, hattrick vs. Boston, nahrávka v pádu před prázdnou bránu na Brierea ve finále SC proti Chicagu, "Suck it Phaneuf" a ...

Obrázek

THANK YOU, HARTSY! GOOD BYE.
Obrázek
mt-svk píše:A Umby tiez vie tak maximalne nahodit puk, pobojovat on a zaparkovat pred brankou, dokonca ani ta strela tam nie je. Plus mame Johansena /teda ak ho podpiseme/ a je realne, ze Jennera presunu k Dubinskemu/Anisimovi. Z toho pohladu je v utoku lepsi. A ostatne som povedala, on za nas hrat chce a Umby nechcel, ako to vyzera, ked niekto nechce sme videli.
Taky proto se očekává, že bude hrát v checking-line, kde využije to, co od Hartsyho umí asi 3x líp. :giggle: Defenzivní hru.

Za poslední dva roky jinak šel Hartsy fakt strašně dolů, hlavně první poloviny sezóny měl ultratragický. :neutral: Jinak já mu samozřejmě u vás nepřeju nic zlého, naopak, já ho měl rád.

Uvidíme, jak si tam povede, ale myslím si, že prostě jeho standard bude +-40 bodů, jestli vůbec to. Už prostě ten věk na něm je vidět dvě sezóny a pokud jeho tempo bude furt upadat, tak...

Na RJho jsem zvědavej, nebudu teď dělat nějaký závěry, každopádně změnu potřeboval a hodně (i starším) hráčům prostě pak ta změna hodně prospěje, tak snad to bude i RJho případ. :jj:
Finch182 píše:Pride mi to, ze nas manazment su tie najvacsie spiny v nhl a aby sme pre hracov neprestali byt atraktivna destinacia. A jak sa asi aj mozu citit ostatni ked vidia, jak sa u nas k hracom chovaju.....
Ake spiny? Je to business a Hexy mysli na buducnost a tento krok schvalujem. Je to uplne odlisny pristup ako u Holmgrena, ktory chcel "zalatat" kazdy nedostatok v jednej off season. Uvidime. Ale ak Hextallovi nezviazu ruky, verim tomu, ze ten tim bude za 3-4 roky uplne niekde inde.
Z TSN k re-signu Schenna.
I didn't expect Schenn would get signed this cheap. Hextall must have walked in with his goalie stick.
:lol3: :lol2:
kajo píše:
Finch182 píše:Pride mi to, ze nas manazment su tie najvacsie spiny v nhl a aby sme pre hracov neprestali byt atraktivna destinacia. A jak sa asi aj mozu citit ostatni ked vidia, jak sa u nas k hracom chovaju.....
Ake spiny? Je to business a Hexy mysli na buducnost a tento krok schvalujem. Je to uplne odlisny pristup ako u Holmgrena, ktory chcel "zalatat" kazdy nedostatok v jednej off season. Uvidime. Ale ak Hextallovi nezviazu ruky, verim tomu, ze ten tim bude za 3-4 roky uplne niekde inde.
Ziadny iny klub sa ku svojim ikonam a dlhorocnym oporam nechova takto len my. Richards, Carter, Gagne, Hartnell. Iba Briere je pochopitelny a tam to bolo ok.

Nas prirovnavaju k Martinovi a jeho Game of thrones kde postupne odstreluje bez milosti jednu z dolezitych postav za druhou.

"Flyers deal Scott Hartnell for R.J. Umberger - & THN's Adam Proteau says it shows Philly is the NHL's Game of Thrones team. Do you think the Flyers tinker with their roster too much?"

"As I said on Twitter, the Flyers are the NHL’s Game of Thrones franchise: when you grow to love one of their characters, they write them out of the plot."
Hmm a na druhej strane povedz mi, ktory tim ma vo svojich radoch tolko byvalych hracov? Ci uz je to pozicia GM, asistentov trenera, samotneho trenera, skautov, ludi v roznych inych funkciach,...

Richards/Carter to uz bolo tolko krat omielane, ze sa snad k tomu vracat netreba. Gagneho mi bolo luto a vlastne aj Hartnella bude, ale viem si predstavit ako by si bol prave ty prvy v rade, ktory by ho za 2-3 roky vyhadzoval z timu za vrece pukov :lol2: Ved uz teraz bol vo viacerych zapasoch doslova tragicky a nepomohol mu ani Giroux. Ved aj taky Edmonton vytrejdoval svojho casu Gretzkeho :psst:

edit: a Philly bude stale lakava destinacia pre hracov, bez ohladu na to, kedy koho vymenia. Taky Columbus, Edmonton, Florida, Nashville, Buffalo,...si nieco take povedat nemozu.
Rono píše:
mt-svk píše:A Umby tiez vie tak maximalne nahodit puk, pobojovat on a zaparkovat pred brankou, dokonca ani ta strela tam nie je. Plus mame Johansena /teda ak ho podpiseme/ a je realne, ze Jennera presunu k Dubinskemu/Anisimovi. Z toho pohladu je v utoku lepsi. A ostatne som povedala, on za nas hrat chce a Umby nechcel, ako to vyzera, ked niekto nechce sme videli.
Taky proto se očekává, že bude hrát v checking-line, kde využije to, co od Hartsyho umí asi 3x líp. :giggle: Defenzivní hru.

Za poslední dva roky jinak šel Hartsy fakt strašně dolů, hlavně první poloviny sezóny měl ultratragický. :neutral: Jinak já mu samozřejmě u vás nepřeju nic zlého, naopak, já ho měl rád.

Uvidíme, jak si tam povede, ale myslím si, že prostě jeho standard bude +-40 bodů, jestli vůbec to. Už prostě ten věk na něm je vidět dvě sezóny a pokud jeho tempo bude furt upadat, tak...

Na RJho jsem zvědavej, nebudu teď dělat nějaký závěry, každopádně změnu potřeboval a hodně (i starším) hráčům prostě pak ta změna hodně prospěje, tak snad to bude i RJho případ. :jj:
Problem je v tom, ze my mame plno defenzivnych hracov, ale ofenzivnych s kvalitnou strelou... hladaj lupou. Preto ten trejd. Mimochodom, cena Umbergera bola nizsia, preto som rada za neho. :-D
Buduca sezona ukaze, obom hracom zelam, aby znova zacali hrat, ako mozu. :good:
12423 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO